Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.11.15. 18:19:55
sebaj én építgetem a kis deckjeimet amiben van fantázia és játékélmény
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Magic-ben a league bo2-re lett tervezve és 5/0 perfect win-ért jár egy ranked trophy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ha nem te kezdel pedig szinte borítékolható ,hogy vesztettél
legalább raktak volna be egy 2 manás encsantot ami mondjuk ad -1/-0-át ami kicsit lassítja és kényszeríti,hogy értelmes lapokat is rakjanak a pakliba,de nem.....pakolják le az 1 manás lényeket amik olyan imbák,hogy 3 kör alatt megesznek

Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.07.21. 10:59:44

ettől függetlenül ezek a 3. körös win-ek nagyon nem lettek letesztelve......főleg az új lapokkal borult még jobban
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.07.20. 15:45:52
Évente rotálódik a standard, de szoktak bannolni lapokat, ezt nem tudom mikor, de rendszeresen szokott lenni egy ilyen bannolt és restriktált lista update.
Az idén kijött kiegészítők fognak kirotálni majd jövő ilyenkor, amikor kijön az m22-es core set.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Most ismerkedek az MTGA-val, meg úgy az egész kártyajátékkal. Igazából hamar belerázódtam úgy ahogy. Annyi érdekelne csak, hogy mikor megjelenik új pack, akkor kerülnek át a legrégebbi kártyák a banned listbe ugye? Ilyenkor resetelődik például a ranked rating is? Valamint milyen gyakran jönnek ki új pack-ok?
a szép liberális világban mindent beszabályoznak........
https://ludens.blog.hu/2020/06/12/bucsut_inthetunk_a_fekete-feher_lapoknak
Agentet sajnálom több deckben is játszottam (és nem nem az undorító jeskai-ban) FoI bann nagyon nem hat meg.
Most még próbálgatom az alap deckeket bot, vagy mások ellen, aztán átnézem a lapjaimat, hogy melyikkel tudnám javítani a decket.
Kirakod kapod az első effektet, következő köröd elején a 2. effekt majd a 3. körben a 3. effekt és megy a graveyardba a lap a pástról
Planeswalker: ezek nagy hatalmu hős lények, külön helyük van a páston a jobb alsóban van az "életereje" amivel játékba kerül: ha + nyomsz akkor ehez az életerőhöz hozzáad annyit amennyi a + képessége és kivarázsolja ezt a képességet, ha - olsz akkor az életerejéből veszít és ha nullázódik megy a graveyard/temetődbe! Az ellenfeled tudja támadni lényekkel varázslatokkal a Planeswalkereket is
Most kezdtem el játszani az Arena-val, illetve megismerkedni a MGT világgal. TCG-k közül csak a Hearthstone-t ismerem.
Egyelőre nagyon tetszik, megcsináltam a color challengeket.
Erről az oldalról felhasználtam az összes létező kódot, hogy legyenek kártyáim: https://cardgamebase.com/mtg-arena-codes/
Lenne pár kérdésem, amit még nem értek, jó lenne ha segítenétek:
- Kártyákat lehet betörni, mint a HS-ben?
- Kraftolni csak annyit kártyát lehet, amennyi virág ikon alatt megjelennek (ott most nekem 17 common, 13 uncommon, 6 rare, 4 mythic rare van)
- Ez a kártya például hogy működik? Mi az a +1 és -8? https://scryfall.com/card/war/54/jace-wielder-of-mysteries
- Ez is megvan, de ezt sem tudom nagyon elképzelni, hogy hogy működik: https://scryfall.com/card/thb/166/the-binding-of-the-titans
Előre is köszi a segítséget.
Utoljára szerkesztette: nadatomi, 2020.05.02. 19:19:57
Annyira gusztustalan módon van riggelve a játék,hogy elérte a játszhatatlan szintet,de már streamer is alig játszik......miért kell szétbaszniuk a saját játékosaik örömét tudatosan? ,de tényleg,miért?
1 Bedevil (RNA) 157
3 Temple of Malice (THB) 247
3 Fabled Passage (ELD) 244
3 Sacred Foundry (GRN) 254
4 Blood Crypt (RNA) 245
4 Godless Shrine (RNA) 248
2 Eat to Extinction (THB) 90
2 Bond of Revival (WAR) 80
2 Blood for Bones (M20) 89
2 Elspeth Conquers Death (THB) 13
3 Murderous Rider (ELD) 97
2 Angrath's Rampage (WAR) 185
1 Temple of Triumph (M20) 257
1 Temple of Silence (M20) 256
2 Deafening Clarion (GRN) 165
2 Lotleth Giant (GRN) 74
2 Swathcutter Giant (GRN) 202
1 Plains (THB) 279
4 Kroxa, Titan of Death's Hunger (THB) 221
4 Bonecrusher Giant (ELD) 115
3 Mountain (THB) 285
1 Realm-Cloaked Giant (ELD) 26
2 Tectonic Giant (THB) 158
1 Swamp (THB) 283
4 Mirror March (RNA) 108
1 Haktos the Unscarred (THB) 218
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"