3985
-
Malachit #3905 Dobd rá a Sorcerous Spyglass-t és viheti a sütőt a szerelőhöz, vagy a macskát az állatorvoshoz :D -
nordan #3904 ez a kiegészítő kegyetlenül el lett baszva a nem kellően tesztelt 1 meg 2 manás lényekkel, encsantokkal, artifact-ekkel, és az a durva,hogy nincs is lap amivel válaszolni tudsz arra,hogy 2. körben kirakja a counterelhetetlen kombót -
nordan #3903 turn 1 macska
turn 2 sütő.........jó játékot kíván a MTGA csapata és kellemes Karácsonyt és boldog új évet -
#3902 Csak valamilyen éves statisztikát fognak leküldeni, nincs itt ajándék az ünnepekre. -
nordan #3901 kaptatok ajándékot MTGA-tól? van ugye az az opcio ingame ha feliratkozol a hírlevelükre akkor jár valami ajcsi,de nekem nem jött eddig semmi -
nordan #3900 mivel nem játszik a rare meg a mythic ezért annyi opció mégsincs....meg nekem az ilyen scuffed eventek nem jönnek be, elvagyok a pakliötleteimmel sima BO1-ben mégha eszement mennyiségben mindenki ugyanzzal a metával játszik is -
#3899 Srácok, az Artisan event mennyire tetszik nektek?
Nekem nagyon bejön, itt normálisan le tudom játszani a daily wineket és van egy csomó deck opcióm. -
nordan #3898 mennyire lehet valaki beteg,hogy sima PLAY-ben monoredet játszik ? : D:D -
nordan #3897 aki a macska+sütő kombót a játékba engedte azt instant kikéne baszni a wizardstól -
nordan #3896 scorch spitter
cavalcade calamity
=
CONCEDE
anyukájával játszon az ilyen -
nordan #3895 én kb 60 különböző paklit építettem ebben a szezonban is....nem kell a tömeg bírkával menni, van egy csomó 70-80% winrates paklim, most gyémánton vagyok és egyszer sem használtam meta paklikat,de igazad van hogy elszomorító,hogy pont ebben a játékban ahol a lehetőségek száma határtalan minden szezonban 3-4 meta paklit játszik a playerek 90%-a
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.12.15. 16:46:49 -
#3894 Egész változatos a játék, szinte csak a piros/fekete macskás pakli, meg a kék/zöld pakli jön szembe. Izgi. -
Malachit #3893 Ha a napit írod, akkor nem változott, ahogy néztem. Első win 100, majd ugyan úgy csökken mint eddig. -
nordan #3892 15 win 100 gold? egyre éhesebbek :( egy csomo streamer kivan a wizardsra ,mert pofátlanok lettek -
nordan #3891 sajnos nagyon sokan használják...... -
#3890 Ezek az 1 manás idióta monored paklik, tényleg ez kell ide :( -
nordan #3889 -
nordan #3888 na ennek örömére belogoltam, mutatom első ellenfelem :D azthittem eret vágok a 2. körnél már kezem a concede-n volt,de áreztem,hogy menni fog....ez kerekedett ki a történetből! Nagyon tanulságos :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
nordan #3887 munkahelyen csak ez megy :D -
Malachit #3886 "..VÉLETLEN pont megint kezdőkézben vannak mindig :D"
Hát ezt erősen cáfolnám. Nekem 4-el a pakliban olyan 30%-ra saccolom, hogy kezemben van induláskor 1 darab. Ezért is csináltam egy alter pirosat. Nincs benne az enchant. 1/1-ből is csak a chanpion és a szalamandra van benne. Elején nem is nyertem meg vele semmit se :D Viszont a Steamkinek 4/4-en embreclave-el egész viccesek tudnak lenni :D (Sajnos fókuszolják is őket rendesen...) -
#3885 bakker nordan te még mindig ugyanolyan elszántan nyomod mint fél éve :D elképesztő. játszol néha más játékokkal is, vagy magic mindhalálig? -
nordan #3884 pont most szivattam meg egy ilyet: rohadt mákom volt
ő kezdett 1/1-es szalamandra
aztán mégegy aztán nem kaptt földet nekem lett manám egy clarionra, ekkor kirakott egy calamity encsantot....meg a kis 1/3-as főnixet....
nekem feljött a fires of invention :P meg a kis chandra,,,,,közben iszonyat mértékben fogyott le a HP-m, 5.körben kis chandra+divine visitation :) ekkor kirakta a piros +2 dmg-es piros törpöt.....,de mákomra feljött még bishop of wings :D és innen már történelem......2x4/4 angyal gyógyulok 8-at megöli angyalt akkor lesz megint két 4/4 angyal 8 life gainnel a bishop speckója miatt :D GG de ugye ez mákos volt hiszen kezdőkézben volt megint a mocsok calamity a szalamandrákkal.....VÉLETLEN pont megint kezdőkézben vannak mindig :D -
Malachit #3883 Nem, mert takarítással pofán rúgnak és ott nézel majd ki a fejedből relatíve üres kézzel. Persze ekkor 1 szál lényt se kapsz, amire működne az enchant. Csak jönnek a földek sorba :D :D -
nordan #3882 4 db cavalcade of calamity enchant 20 db piros föld és 36db 1 attackos 1 manás hastes lény......enjoy a calamitynek prior-ja van kezdőkézbe szóval nem lesz probléma, átlagosan 1-1.5 percenként fogsz nyerni
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.11.20. 12:40:40 -
nordan #3881 akinek több ideje van egyhuzamban a gép előtt az mindenképp BO3-at játsszon! -
#3880 Myhic rangig hogy lehet eljutni?
1. Fogsz egy b01-ben jól működő aggro decket. /Gyors meccseket akarsz játszani, mert sokat kell majd seggelni :D /
2. Játszol, nem kapkodva, koncentrálva, átgondolva a lehetőségeidet, mulliganeket átgondolod, nem tartasz meg minden kezet hogy majd ezt felhúzom jó lesz, (nem fogod felhúzni.). Meg kell ismerned a metát, kitapasztalni, hogy melyik deckek ellen milyen esélyeid vannak, hogy kell játszani az adott deck ellen.
Egy 2-3as vereségsorozat után szünetet tartani, mert ideges leszel és több hibát vétesz.
3. Ha nagyon beragadtál és egyáltalán nem tudsz előre haladni akkor a deck amit játszol nem igazán jó a meta ellen, ki kell próbálni mást.
4. Játszol, sokat :D.
Kb ennyi ha bo3at preferálod akkor igazából bármi jó amivel jó winrated van. De ott is játszani kell, sokat, ezt nem úszod meg semmiképp :).
-
#3879 úgy hogy régebben vagyok programozó mint te ... hát te
+ láttam már pár hülyét életemben, ki lehet szúrni hidd el
+ különösen az sgn is láttam már káoszos hülyéket
a magyarázkodásod nem érdekel, nem fogom hagyni hogy szétkúrd a topicot, engem ennyi érdekel az agymenésedből, a konkrét tartalma nem, azt már próbálták neked itt többen többször is elmagyarázni, látszik hogy nem jut be, nem én leszek az aki megtanít olvasni meg gondolkodni -
nordan #3878 ja hogy te nem is játszol a játékkal? :) akkor mégis hogyan tudhatnád,hogy hülyeség amit beszélek? kizárólag a játékkal kapcsolatos dolgokról beszélek,paklikat osztok meg, élményeket, tapasztalatokat és vannak kérdéseim azokhoz akik játszanak.... -
#3877 mert nem egy faszméregető kamasz hülyegyerek vagyok, hanem egy moderátor aki próbál rávezetni hogy megint a butaságodról szól a topic, és kiszorítod a normális usereket
el tudod képzelni milyen a normális user? mer szerintem ott indul a probléma hogy nem -
nordan #3876 annyi van a dologban,hogy csak a BO1 van megmahinálva ilyen nyílvánvalóan, hiszen BO3-ban ugye a sideboardoddal te magad tudod on the fly cserélni a lapjaid az aktuális ellenféllel szemben, ott nem tud működni az algoritmus
én főleg BO1-et játszom,mert nem tudok a gép elé ülni 45-50 percekre egy meccsre -
nordan #3875 igazából ez nem szopatás hanem a gyengébb játékosokat köti mesterségesen a játékba.....azt tudod,hogy itt pénzről is beszélünk,nem jópofiságra készült a játék,hanem kőkemény business van benne a lapvásárlás+kozmetika-val
ui. miért nem mered megmutatni,hogy neked mi a lifetime W/L arányod ?
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.11.20. 09:40:24 -
#3874 ja bocsánat akkor az volt az ötlet hogy "srácok, random szopassuk meg a játékosok felét, mert ennek van bármi értelme a világon, és kipattanhat értelmes ember fejéből ugyebár"
nem lettél kevésbé vicces -
nordan #3873 de még mindig nem vicces ám ,mert tudod nem bizonyos játékosokat hanem az egész playerbase ezen a kb 50-50-en mozog, tessék, február óta ez 1500++ meccs, jópár szezonon átível,
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.11.20. 09:38:13 -
#3872 :DDDDDD
elképzelem ahogy van mondjuk egy project manager, kitalálja hogy milyen jó lenne bizonyos játékosokat megszopatni (mert ugyebár a project manager egy tizenéves kamasz hülyegyerek), ezt közli a dev teammel, ahol szintén tizenéves hülyegyerekek ülnek, és ők meg leimplementálják
hogy így.. "oké főnök, mi alapján?"
"hát szedjünk ki egy random magyar hülyét, mutassuk meg neki jól, aztán... aztán majd meglátjuk"
"jóvan főnök csináljuk"
iszonyat jófej vagy -
NicolBolas #3871 Értelek, én is mondhatjuk hogy kb 50-50% a W-L arányom, Gold tierben szoktam beragadni. De kérdezem, hogy akkor hogyan lehet eljutni Mythic rangig?
A másik pedig, miért nem jó a nyomi Wizardsosoknak az egyszerű random generátor, ellenfélre, lapok leosztására, mindenre... -
nordan #3870 pedig ez nem vicc, csak így lehet az 50-50 W/L-t mesterségesen szinten tartani, BO1-ben mindenképpen van favorizált player
mostmár több mint egy éve játszom, számtalan/többezer meccs/ kiegészítő és pakli és mindig kb 50-50 a W/L minden szezonban BO1-ben? na ne nevettess! És nemcsak nekem, nézd meg a streamereket mtgapro.com-on vagy bárkit mindenki 50-50-en van
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.11.20. 01:02:51 -
#3869 :DDDDDDDDDDD -
nordan #3868 összeraktam egy march of the multitudes paklit amivel már senki nem játszik....első ellenefelem kirakott 3 db varjús encsantot...........ez a pofátlanság netovábbja...ilyen gecire megírt algoritmust még életemben nem láttam! Kajak kiválassza a favorizált játékost -
nordan #3867 sry ez 100%-os :P igaz még csak 5-öt játszottam vele a 85.5-ös egy másik agymenés paklim :P
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.11.19. 10:28:56 -
NicolBolas #3866 :D ilyet én is tapasztaltam már többször, ha a monored paklimmal játszottam.