3985
-
#3292 Arena 3D lapok:
Biogenic Ooze
Guttersnipe
Tempest Djinn -
#3291 Eléggé túlárazottnak érzem, bár azok az animált hátlapok baromi jól néznek ki. Amíg egy csomó lap is hiányzik nem hiszem, hogy engem ez igazán érint. -
#3290 -
nordan #3289 őőőő a fölső 11 lapomat néztem meg vele :P Concede lett...meg sem mutatom miért :D use your imagination :D
-
nordan #3288 thx for brainstorming
-
nordan #3287 ezt neked :D
-
CrashBoostZoom #3286 Ez nem beszólás volt hanem az én sok más a topikot olvasó fórumozó véleménye a megnyilvánulásaidról. Függetlenül attól, hogy te ezeket humorosnak vagy szarkasztikusnak ítéled amikor megírod őket.
Szerintem ne játsz a játékkal mert folyamatosan mondod, hogy ez így szar, az ellenfél alwayslucky és ilyenek. Láthatósan nem megy de te csak erőlteted aztán meg minden apró hülyeségedet belinkeled ide. Mindenkinek jobb lenne ha ez nem folytatódna.
A válaszod nem érdekel, felesleges írnod egyet. Én többet nem nézek be ide amíg látom, hogy te kommentelsz. -
nordan #3285 újabb elmebetegség :D aki érte az érti :) ez kegyetlen durva :D
-
nordan #3284 te eddig hol voltál? hetek óta várod hogy beszólhass? :D ember ez HUMOR, SZARKAZMUS......édes istenem -
CrashBoostZoom #3283 Szóval amikor az ellenfélnek van jó lapjárása akkor fújszardemocsokdögöljönmegadev az RNG de amikor meg nálad akkor az GG WP tökéletesen rendben van? -
nordan #3282 első game full kombó kézben! ilyen se sokszor van :D ez a pakli annyira gusztustalan :D szegény srácnak volt meglepi a kövi körben....GG One shotted :P
-
nordan #3281 hmmm
-
nordan #3280 hát no comment!!!!
képtelen vagyok megérteni,miért kell trükközni a keveréssel egyáltalán? van 60 lapod megkeveri a gép az alap randommal és kész! minél jobban bizbaszolnak vele annál nagyobb faszságok jönnek elő -
#3279 Hát, tekintve, hogy ez a fókusza az egész készletnek eléggé esélyes :) Addig is rettentő szórakoztató olvasni és hallgatni a tippeket, ötleteket, hogy mi lesz a megoldás úgy, hogy az limitedben és constructedben is jól jöjjön ki.
Utána a hétfői fő designer cikk pedig konkrétan arról fog szólni, hogy honnan indult a WAR dizájn, és milyen lépésekkel jutottak el odáig, hogy a rengeteg planeswalker az, ami a legjobban tudja a kívánt hatást elérni. -
#3278 Remélem mutatnak pár PW-t hogy lássuk mire számíthatunk azon a fronton. -
#3277 Igen, erre pont megfelel :)
Egyéb híreinkben: Jövő vasárnap a PAX Easten kezdődik a War of the Spark preview szezon
-
#3276 Nyilván lehet benne hiba, meg nem is értek hozzá csak érdekesség képpen hoztam. Meg egybevág a megfigyelésemmel és így igazolódik az összeesküvéselméletem :D. -
#3275 Azért érdemes a hozzászólásokat is átfutni, eléggé darabokra szedik a metodológiát és a levont "következtetéseket" is.
Persze ez nem fogja megakadályozni a Zinternetet abban, hogy kiszedegesse belőle a saját érzéseit támogató pontokat, és a többit a saját céljaiból figyelmen kívül hagyja, vagy csökkenti a fontosságát. Ahogy az eredeti írás is megteszi.
Egy mondatot elolvasni pedig mindig egyszerűbb, mint 20 oldalt. Főleg, ha meg is kellene érteni, ami oda van írva. Az már egy mondatnál is sokaknak problémát okoz. -
#3274 Érdekes reddit poszt: I analyzed shuffling in a million games
Bele bele olvastam de túl hosszú és nem volt idegzetem végigolvasni (meg annyira azért nem érdekel :) ), de azért látszik nem kis munkát tett bele a gyerek.
Levont következtetés: 2 földes kéznél nagyobb arányban lesz landscrew mint kellene, 4 földes kéznél meg landflood, 3 földes kéz a tuti, de mulligan után ez megszűnik és a 2 földes kéz is kisebb arányban lesz screw mint mulligan nélküli két földes kéz.
-
nordan #3273 well GG :)
sorc wand+lifelink+pala= heppység van
amint leesett a 3. wandozás után a srácnak a kombó tüntetőleg elkezdte húzni az időt
-
nordan #3272 és böntetésből Mr minden körben topdeck gyerek akinek kézben pont olyan lapjai voltak amivel 5 kör alatt pont 20-hpt vert le
egy manás az első körben
két manás a másodikban
három manás a harmadikban
négymanás a negyedikben
removal
win
mi a fasznak van 60 lapja ha elég neki 7? és pont sorban jönnek ahogy kell?
-
nordan #3271 jáj :P volt meglepi :D
-
nordan #3270 jaaaa a zombis encsant nem rossz, meg a lény se,de ugye a spawn már 3. körben kijön és sebez egyeket...az erősebb,de persze ha nincs akkor mással főz az ember :) nekem sokszor jobban bejön,hogy nincsen elég lapom ,de mással helyettesítem és az még jobb is -
#3269 5manás zombikreáló enchant ha meghal 1 lényem, meg 4 manás 6/6 flying trample lény, csak hogy legyen még valami fenyegetés. -
nordan #3268 jaja dettó
mondjuk a spawn meg a mangeri az egyik legdurvább benne :P mire cserélted? -
#3267 Kipróbáltam tényleg vicces, 8-3at mentem rankeden ennyi kellett a 15 winhez. Spawn-t meg Menagerit cseréltem másra mert 1el kevesebb volt.
Amúgy ti rankedeztek még? Előző két szezonban nyomtam de igazából értelmetlen grind azért a plusz 1-2 pakkért, nyomok 1-2 CE-t ált. 4 win 3 uc..., és lépek is. -
nordan #3266 elmebeteg deck gold/platinára 9Win 0 loss
21 Swamp (RIX) 194
1 Reassembling Skeleton (M19) 116
2 Gruesome Menagerie (GRN) 71
4 Hired Poisoner (GRN) 72
2 Midnight Reaper (GRN) 77
4 Plaguecrafter (GRN) 82
4 Drill Bit (RNA) 73
3 Gutterbones (RNA) 76
3 Orzhov Enforcer (RNA) 79
3 Priest of Forgotten Gods (RNA) 83
3 Spawn of Mayhem (RNA) 85
3 Cast Down (DAR) 81
4 Vicious Conquistador (XLN) 128
3 Kitesail Freebooter (XLN) 110
-
nordan #3265 -
nordan #3264 need :P a SPARK kiegben lesz elvileg
-
nordan #3263 5-0 Peuper paklim
hátha valakinek tetszik
2 Mark of the Vampire (XLN) 113
3 Dire Fleet Interloper (XLN) 103
13 Swamp (RIX) 194
11 Forest (RIX) 196
4 Centaur Courser (M19) 171
4 Titanic Growth (M19) 205
1 Deadly Visit (GRN) 68
3 Deathbloom Thallid (DAR) 84
2 Eviscerate (DAR) 91
3 Fungal Infection (DAR) 94
4 Llanowar Elves (DAR) 168
4 Saproling Migration (DAR) 178
2 Thallid Omnivore (DAR) 106
4 Moment of Craving (RIX) 79
-
nordan #3262 3 Primal Amulet (XLN) 243
2 Drowned Catacomb (XLN) 253
4 Glacial Fortress (XLN) 255
2 Plains (RIX) 192
1 Swamp (RIX) 194
4 Revitalize (M19) 35
4 Nightmare's Thirst (M19) 111
1 Meandering River (M19) 253
1 Dawn of Hope (GRN) 8
2 Dimir Guildgate (GRN) 246
2 Watery Grave (GRN) 259
2 Clear the Mind (RNA) 34
2 Absorb (RNA) 151
4 Dovin's Acuity (RNA) 168
1 Kaya, Orzhov Usurper (RNA) 186
4 Kaya's Wrath (RNA) 187
2 Mortify (RNA) 192
1 Consecrate // Consume (RNA) 224
4 Godless Shrine (RNA) 248
2 Orzhov Guildgate (RNA) 252
1 Invoke the Divine (DAR) 22
2 Isolated Chapel (DAR) 241
4 Moment of Craving (RIX) 79
1 Nezahal, Primal Tide (RIX) 45
4 Vraska's Contempt (XLN) 129
-
nordan #3261 az új agymenésem eddig 8 win 2 loss
-
nordan #3260 matek,megvan?
-
nordan #3259 9-0 -
nordan #3258 ma reggel eddig 7 loss 0 win/ugyanaz a pakli/...........elmennek jóédes K anyukájukba!
olyan 5-6 körös topdeck az összes ellenfelemnek,hogy a mesében nincs ilyen
ha ez nem mókólt akkor semmi
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.15. 11:11:14 -
nordan #3257 1-8 LOL -
nordan #3256 1 loss 6 win ugyanezzel..........megáll az eszem
2 naponta elfelejtek játszani
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.14. 23:15:06 -
nordan #3255 8 loss 2 in...........tegnap 8 win 2 loss
elmennek a picsába,de komolyan ilyen NINCS!!!! faszom -
nordan #3254 nyertem 2 őt Esper LEgendary paklival...majdrögtön utána 6 loss,de úgy,hogy az összes ellenfelem kezdő kézből megvert
goblin bannerlord
tajic
4. körben -16 hp
kaptam egy elf paklit akinél kezdőkezemben volt 3 lénypusztitó spell kivéve legendary.....neki 2 legendary elf + enchant
dupla dimir spybug dupla disinform dupla disperse...........stb
a dolog pikantériája,hogy tegnap 8 win 2 loss ugyanezzel.................biztos gecire véletlen -
nordan #3253 Nem lehet ezellen a pakli ellen játszani! 10 ből 9x nyernek vele.......a büdös K istenit!