Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Normál Grand Prix szintű versenyek között van olyan, ami Limited only (első nap sealed, második nap draft), és van mindenféle szabályrendszer szerinti Constructed játék is (Standard, Modern, Legacy, egyéni és csoportos kiszerelésben)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Első nap van 3 kör draft (8 fős pod) + 5 kör standard, és általában 4 vesztett meccs környékén van a vonalhúzás, mert az már esélytelen a top8-ra, nem is játszik második nap.
Második nap újabb 3 kör draft + 5 kör standard, és onnan jut tovább a top8 (most 37 pont kellett hozzá, a nyert meccs 3 pont, döntetlen 1, tehát a 12-4-nél jobb eredmény kell)
Heten voltak amúgy 6-0 draftosok, ebből ketten jutottak a top8-ba. Egyetlen 10-0 eredményű standard deck volt, és az nem jutott be a top8-ba.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.25. 18:12:08
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mondjuk azt nem értem hogy top 8ba ugye, úgy jutnak be hogy draftról is visznek pontokat, szóval nem biztos hogy ezek a legjobb standard deckek, de azért nyílván ninsc nagy különbség.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.25. 18:02:42
5 föld
3 sirén
6 counterspell
=
-20 hp
mondom mi történt:
az eddigi összes ellenefelem mindössze 1-2 lappal játszik egybizonyos spellből 😄 😄 értitek gondolom ugye..........ha én 16 unmooreddel játszanék és körönként kitudnék egyet játszani akkor sem lenne esélyem
imádom azt a fejlesztőt akinek ennyi agya volt,hogy minden pakli ellenszerét megtalálja és berakja ellened ha véletlen elakarnál csúszni az előírt 50% winrate-ről
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.24. 19:47:15
neeeee
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.24. 19:36:12
nekem meg a 2db 6 manás immo sun ??? faszért nem adja azokat turn 8-10 körül?és ki ragasztja össze az összes 5-6 manás spoellem egycsokorba? bezzeg amiből van 4 és 1-2 mana azt a büdös életben nem látom max amikor összeállítom a paklit
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.24. 18:12:17
erről nem is beszélve: nézzétek meg baszki! dobott lap nélkül kézből nyer, tökéletes mana és lény arány KÉZBŐL!!!

ellenfél keze csak 1 és 2 manás lapok...........
mire egy board wipeot felhúztam 2 hp-m maradt majd a kövi körében kipakolta ugyanazokat a vámpírokat akiket legyalultam
MIÉRT?!? MIÉRT MIÉRT MIÉRT SZOPAT EZ A KIBASZOTT JÁTÉK?
a másik gyereknek 4 merfolk/jadelight 2 wildgrow walkerral...........
én nem láttam megint 8 meccsen keresztül azt a kibaszott lapot amiből 4 db van és arra épül a paklim /persze lehet vele máshogy is nyerni,de ha telebassza a kezem az 5-6 manás lapokkal az elején akkor mi az anyámat csináljak?
mindenkinek minden kibaszott meccsen tökéletes ütemben jönnek a lapok, kajak esélytelenül játszom az összes meccsemet,mert 5 lappal meg nem fogok meccset kezdeni
áveken keresztül jártunk kártyázgatni, soha a büdös életben nem szoptunk! néha volt 1-1 meccs ,de ilyen?? hogy játszol 10-et és nem látsz földet meg nem látod a kombódat 30 lapból egy 60 lapos pakliban? miafasz ez?
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.24. 15:58:56
Rare-t csak 2-t tudtam kiszedni ami nem volt meg szóval már nem igazán érdemes draftolnom.
Ti mikortól kezdtek gyűjteni a köv kiegre?
Illetve szerintetek amikor majd jön a rotáció, és ugye elvileg visszakerülnek a bétában már bent levő kaladesh/amonkhet setek és élesedik az Arena modern vagy mi azokat vajon ugyanúgy 1000 goldért árulják majd, esetleg az ICR-ekből is eshetnek.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.24. 14:15:06

ja és 3 plaguecrafater............mondanom sem kell mi lett a játék végkimenetele
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.24. 12:00:25
mist cloaked
curious enchant+sirén
dzsinn.........GG 10 ből 8x ez a menet
a jó játékot a Wizards lelkes fejlesztő csapata szponzorálta

IGEN! Land flood! 6 körön keresztül föld.........a szisztéma nagyon egyszerű, először nem kapsz földet azzal szopat,nem tudsz kijátszani semmit majd utána csak földet kapsz,hogy ismételten ne tudj semmit tenni..........fantasztikus

ráadásul olyan hülye mint a seggem az ellenfelem az összes kibaszott fázisában fázisomban STALL-olja a játékot...........gondolom van instantja a fasz program meg várja hogy kijátssza ,de ugye baszik kijátszani ellenben minden fázist végigvár,mert fogalma sincs se a lapjairól se a lapjaimról se arról,hogy mit akar csinálni......egy kör 2 perc és utána az én kibaszott körömet is szétlassítja! és ez a PÖCS fog nyerni......

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.23. 14:24:43
kérdezem aki dimirrel játszik nem unja,hogy egy lapot játszik ki és az anyján kívül senki nem akar vele játszani?
mi jártunk kártyaklubba és volt egy hülyegyerek akinek a paklijába stealth és +bleed lapok voltak csak......aki ismeri a Vamire-t az tudja,hogy ez kb olyan mint a red amibe csak villámok lennének...annyi ész kell hozzá. Namost a gyerekkel senki nem játszott,mert mi jókat meccselni jártunk le, lapokat/paklikat tesztelni és szórakozni, mikor aztán senki nem játszott vele összerakott egy normális paklit....kár,hogy itt ilyen opció nincs 😊 szóval én részemről instant concedelek hátha majd egyszer rájönnek, redit-en van külön topikja 😊
majd a következő ellenfelem mutatom....
3.körben még egy ajanit rakott..........ilyen a világon nincs, két ennyire fantáziátlan fosszar pakli és bazdmeg megkapja kézbe a szaros kombóját két egymástkövető ember is.........vicc
mégha van is board wipeod már halott vagy mire kijátszhatod

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
So, for example, let's say you're taking your second mulligan of a game, what we often call a mulligan to five. You would draw seven cards, select two, and place those two on the bottom of your library in any order. Then you would decide whether to keep or mulligan again.
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.22. 20:54:37
ezt használom most
a nagy vraskát most raktam be egy hostage taker helyett.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.02.22. 19:44:27
Ha ezt tudom soha a büdös életben nem kraftolom le a Sultait mert senki se akar állandóan t2Tought erasure-t a pofájába, akkor írják oda ha ezzel a deckel mész ez a deck jön majd szembe, akarsz vele játszani vagy sem?
Amúgy monoblueval se volt túl változatos volt mirror , sultai meg weenie és kb ennyi.
nekem ezidő alatt 3 kezdő föld után egyetlen egyet sem adott............mára befejeztem a"játékot" baszottul élvezem ahogy nézem az ellenfelem solitairezik
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.17. 16:59:48
ellenben amint másik paklival játszottam 4 db gate paklit kaptam ellenfélnek ebből mind a 4 ellenfelem 10 lapból 2-3 spiralt és circous routet játszott ki ergo a 4. 5. körben 8-10 manájuk volt ellenem.......hogy szakadna rá egy láda fasz arra aki írja a lapjárás algoritmusát
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.02.17. 16:56:48
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A mostani kis történetek nagyon sikeresek, a külső írók felkérése nagyon sikeres, úgyhogy azt viszik tovább, ami a játékosoknak (persze nem mindenkinek, egy ekkora merítésben mindig lesz olyan, akinek épp valami nem stimmel) bejön, és ami az eladásokat láthatóan a legjobban segíti.
A képregényhősös több éven átívelő sztoriépítés ilyen. Működik, ezért csinálják. Ha nem működne, próbálkoznának mással. Megtették régebben is, az elmúlt 25 évben sok különféle módon próbáltak már történetet mesélni. Ez a mostani nagyon bejött, sokszorosára nőtt azok száma, akik valamennyire tisztában vannak a sztorival, és ezért is játszanak - ez régen egy szűk kör "kiváltsága" volt.
Nyilván tudom én a választ, de szomorú, hogy egy magcinél azt látják jónak, hogy lesüllyedjenek egy szuperhős sztori szintre.
Gideon amúgy egy kedvelt karakter?😄 A gatewatchos sztorik alatt egyébként egész megkedveltem, de csak Lili miatt, mert vele konstans ütközött a teljesen ellentétes karaktere miatt. Mondjuk Jace-nek is Lili-vel voltak igazán jó a történetei, mert ott volt a két karakter között egy kis affekció, másrészt ott Jace-ből kicsit több volt a személyére vonatkozó dolog.
Ez az egész gatewachos dolog amúgy szerintem nagyon rossz irányból lett megközelítve, nyilván, mert le akarták a trending hero comic mániáról húzni azt a mágikus bőrt, de én sajnálom, mert egy teljesen korrekt kaszt volt az eredeti felállás. A karakterek kellően ellentétes személyiségűek voltak, hogy eleve érdekes és vicces legyen és egy csomó lehetőségük lett volna fejlődni. Én jobban preferáltam volna, ha személyes történetekre épült volna az egész és kicsit ilyen kalandosabb, földhözragadtabb célokért és nem az, hogy itt épp Emrakul, ott épp a konzulátus, amott meg Bolas-tól fog a multiverzum valahogy szanaszét töredezni.
Én amiket onnan olvastam szinte csak azokat a történeteket élveztem igazán, ahol szinte csak egymással társalogtak.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"