3985
XJEn519AEL.png
  • nordan
    finomítottam az agymenésem,ez most a végleges verzió: imádom,hogy a semmiből KO-t adok :D kövi körben kapott arcba 16-ot majd nekivágtam ugyanazt a lényt még 16 dmg-ért :D beszarás fun! :D

A versenyt nézem,de az,hogy esper mono red van mindenkinek meg esetleg1-2 token deck van háááááát vicces, ráadásul voltak ezek az 1 földes meg 9 föld zsinorban húzós meccsek, szóval kibaszott égő a Wizardsnak ez az event,hogy a szarul leprogramozott shuffler algoritmus nevetségessé teszi ezt az amúgy kurvajó eventet!
    Remélem kibasszák a shufflerért felelős programozót és rendesen megpecselik a játékot,hogy rendes random legyen!

akit érdekel:

3 Dive Down (XLN) 53
    2 Island (RIX) 193
    1 Mountain (RIX) 195
    2 Forest (RIX) 196
    2 Crash Through (M19) 133
    2 Thud (M19) 163
    2 Recollect (M19) 197
    3 Guild Summit (GRN) 41
    2 Impervious Greatwurm (GRN) 273
    4 Gateway Plaza (GRN) 247
    4 Izzet Guildgate (GRN) 251
    3 Amplifire (RNA) 92
    4 Gates Ablaze (RNA) 102
    4 Growth Spiral (RNA) 178
    2 Gate Colossus (RNA) 232
    4 Gruul Guildgate (RNA) 249
    4 Plaza of Harmony (RNA) 254
    4 Simic Guildgate (RNA) 257
    3 Gaea's Blessing (DAR) 161
    1 The Mirari Conjecture (DAR) 57
    2 Ghalta, Primal Hunger (RIX) 130
    2 The Immortal Sun (RIX) 180

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.31. 14:02:05
  • nordan
    meglett nagynehezen a chemister is...folyamatosan négyeket nyertem....tényleg botrányos amilyen sebességgel direkt lassan játszik a többség, hihetlen számomra,hogy fél perce előre nem képesek gondolkodni, na mindegy

a 3000-es bundle-k kurvadrágák, ráadásul a lapokat meg se kapod,pffffff csak a kinézetet cserélheted ha megvan, szóval az kimarad,
    A 15 dodós bundle-t megvettem így most 4100 gemmel várom az új kieget az 21 pakli kezdésnek
  • nordan
    Exp frenzy a páston és kézből játssza ki a spelleket a monored....GG wizards cool patch
  • nordan
    MIÉRT VAN az ha event van 5 kibaszott percig gondolkozik az összes IQ halott barom minden egyes körben és baszik resolválni azt a rohadt treasure tokent bónuszba?
  • nordan
    FOILFUNGUS
  • nordan
    PARALLAXPOTION - STARTERSTYLES - SUPERSCRY
  • nordan
    mármint az alap gyárilag összerakott deckeket amit az elején kaptunk?
  • erasmus4
    Sehol, az csak azoknak van akik a patchig nem szerezték meg az összes dual color decket.
  • nordan
    azt a talentfát hol találom? ingame?
  • nordan
    úúú köszönjük szépen! meg is vanak :) a földek valóban kissé felsimerhetetlenek
  • erasmus4
    Tegnap belenéztem ebbe a mythic invitationalba. Kifogtam egy jó kis esper mirrort, aztán köv párosítás rdw-esper / wweenie-golgari.
    Mindenki ezekkel a style-os kártyákkal ment, promózni kellett ugye, de a földek milyen szarok így, nem tudtam eldönteni hogy most milyen földjei vannak mert annyira ugyan úgy néz ki az egész..
    Van ingyen kód ilyen csili vili style-okhoz: STARTERSTYLES
  • erasmus4
    Nem cska te sokallod ahhoz képest hogy bundle-nek jóárasítottnak kellene lennie... Nem is találkoztam még senkivel akinek lett volna egyedi hátlapja, meg ilyen style-os kártyája.
  • vhooper
    Huu nagyon drágák, ahogy nézem. Nem erre fogom költeni az tuti :D
  • nordan
    hehe :) pont volt 2 monoblu meccs win is
  • Malachit
    Nem rossz ötlet. Működik kék ellen is? :D
  • nordan
    hmm megvan az új meta? kibaszkodtam az összes lényt kivéve a kukacokat és teleraktam removallal és gyors piros lapokkal 4db recollect-el :P eléggé sikeres :D csak néznek,hogymiafaaaaaa :P

sajnos trample nem volt kézben így nekivágtam a playernek :D

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.25. 21:27:32
  • nordan
    nincs több kérdésem :P

• erasmus4
    De majd 2-3 év múlva mikor újranyomják őket nem kell már :D.
    Nyílván a millió pw-n áll vagy bukik az egész, hogy sikerül megújítaniuk őket, majd meglátjuk. Remélem megmarad ez a diverse meta, továbbra is legyen 7-8 életképes pakli.

Nemsoká jön a cosmetics update, érdekes, hogy úgy hivatkoznak rá mint az eddigi legnagyobb update-re, ezt azért nem igazán értem, lehet csak méretügyileg gigabájtos update :D

• vhooper
    Tényleg a rotát el is felejtettem, jut eszembe pótolhatom majd a rare földeket, az jó nagy szívás lesz. :S
    Nem azt mondom hogy minden deckben benne lesz, csak szerintem nőni fog az előfordulási aránya, ami szerintem logikus is a kiegészítő témájára vonatkozóan. Várom már nagyon a bemutatót, te/ti mire lesztek kíváncsiak, mi az amit vártok a kiegészítőtől?
  • Dzsini
    Biztosan nem lesz "must have", mert egyrészt őszig van csak Standardban, másrészt egy 6 manás artifact köré nem fogják odacsavarni az egész játékot.

Első bemutatók 31-én, vasárnap, a PAX Easten jönnek.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.25. 05:26:51
  • vhooper
    A planeswalker kiegészítő idején must have kártya lesz a "The Immortal Sun" :D
    Várom már, hogy felrázza a metát, és lehessen próbálgatni az új paklikat.
  • nordan
    őőőőőőőő elmennek az anyukájukba ,de komolyan 25 földes pakli.......

• nordan
    Jó játékot kíván a wizards programozó csapata

az a poén ebben,hogy a közvetlen ezutáni játékban 4 lapra mulligenelve is egyetlen föld volt a leosztásokban

• nordan
    ez a pakli hatalmas fun

• nordan
    LUL

• nordan
    88% os winratem van az eventen,DE aki bejön teferis kontrol paklival pandemoniumra az miért nem anyukájával kötöget inkább? megnézném tudja-e hozni a majdnem 90%-os winrated a szarjával! ilyen gyökereket hogy még egy kurva eventre sincs agya összerakni valami újat valami mást ami megdolgoztatja az agyát
  • nordan
    odabasz a valószínűségszámítás ebben a játékban.....miért nem mennek az anyukájukba? ez több mint pofátlan

• nordan
    ez pl teljesen matematikailag hihető történet....a gyereknek 4 hp-ja volt nekem 2 seal és kijátszottam egy főnixet majd gyógyult 18-at...........hát persze

• nordan
    beteszel egyetlen lapot ami a saját ötleted és azonnal megkapod az összes olyan legjobb counter spellt amit nem használ senki ellenfélnek
  • nordan
    és nincs megriggelve az "ellenfeled" sem ugye?

nyertem 3 meccset az Amplifis paklimmal.....ki is találta a logaritmus,hogy van egy 1/1-es elf lény ami poisionos és muszáj blokkolnod....na ez pontosan megöli a 0/2-es elfjeimet és az amplifiket.....totálisan kiiktatja a paklim ez az egyetlen lap AMIVEL SENKI NEM JÁTSZIK!!!de egy furcsa "véletlen" folytán a második ilyen lappal játszó ellenfelem kapom és mind a kettőnek 2 db volt kézben az egyiknek mellé még egy Golgari Findbroket is amivel visszaszedte azt az egyet amit véletlen sikerült megölnöm

spkszor mondtam már nem real játékosok ellen játszunk legtöbbbször hanem counter algoritmusok ellen
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.23. 20:40:40
  • nordan
    4.körben 36/36 :D hellószia

• nordan
    100 lapos Guildgate paklis ellenfelem 7 lapból 3x circois route és 2 guildgate summit............reális majd 3 Hp-n felhúzott egy Gate Angyalt a 20 földjére.....mégegyszer mondom 100 lapos pakli
  • nordan
    ésss letelt a 3 nap LOSS penalty /csak vesztesz büntetés/ csoda történt az éjjel és ma reggel eddig 2x daráltam le az eventet mindössze egyetlen vereséggel...........kikészülök
  • nordan
    kezdtem egy újat mulligen 3 föld kézbe majd megint semmi 4 körön át....meghaltam: kezemben 4 db 4 manás lény.................no comment
  • nordan
    28 földes event paklim: nyerek 4-et majd az 5. meccsen ad 3-om földet és csókolom........5 kört bírtam ki így...elmennek a halál faxára
  • nordan
    "13:50" JUST GIVE THE CARDS RANDOM!! ennyi! mindenkinek ez kell ! A community FAIR CARD game-t akar! ennyi!
  • nordan
    ugye-ugye megmondtam hónapokkal ezelőtt...majdnem mindenki hülyének nézett miatta.....khm khm érdemes böngészni a hozzászólásokat nagy finomságok vannak benne leírva

• nordan
    és biztos véletlen /465. alkalommal is/ hogy márc 17-18-19 nyertem 65-60-56% winrate-el majd most tegnap óta meg veszítek 36-42 winrate...gondolom még holnap is szopó és a hétvégére jön megint a nyílván véletlen 3 nap win session
  • nordan
    jaaaaa és a hozzászólókkal egyetértek a SHUFFLERT is megreformálhatnák,mert a fakk kivan a riggelt szaros párosításaival
  • nordan
    uhh!!! jó dolog az az XP rendszer viszont a kártyahátlapok elbaszottul drágák, az nekem OFFos lesz

friendlist lehetne már