Magic The Gathering: Arena

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erasmus4
Tegnap belenéztem ebbe a mythic invitationalba. Kifogtam egy jó kis esper mirrort, aztán köv párosítás rdw-esper / wweenie-golgari.
Mindenki ezekkel a style-os kártyákkal ment, promózni kellett ugye, de a földek milyen szarok így, nem tudtam eldönteni hogy most milyen földjei vannak mert annyira ugyan úgy néz ki az egész..
Van ingyen kód ilyen csili vili style-okhoz: STARTERSTYLES

erasmus4
Nem cska te sokallod ahhoz képest hogy bundle-nek jóárasítottnak kellene lennie... Nem is találkoztam még senkivel akinek lett volna egyedi hátlapja, meg ilyen style-os kártyája.

Huu nagyon drágák, ahogy nézem. Nem erre fogom költeni az tuti :D
hehe :) pont volt 2 monoblu meccs win is
Nem rossz ötlet. Működik kék ellen is? :D

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

hmm megvan az új meta? kibaszkodtam az összes lényt kivéve a kukacokat és teleraktam removallal és gyors piros lapokkal 4db recollect-el :P eléggé sikeres :D csak néznek,hogymiafaaaaaa :P

sajnos trample nem volt kézben így nekivágtam a playernek :D

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.25. 21:27:32
nincs több kérdésem :P

erasmus4
De majd 2-3 év múlva mikor újranyomják őket nem kell már :D.
Nyílván a millió pw-n áll vagy bukik az egész, hogy sikerül megújítaniuk őket, majd meglátjuk. Remélem megmarad ez a diverse meta, továbbra is legyen 7-8 életképes pakli.

Nemsoká jön a cosmetics update, érdekes, hogy úgy hivatkoznak rá mint az eddigi legnagyobb update-re, ezt azért nem igazán értem, lehet csak méretügyileg gigabájtos update :D

Tényleg a rotát el is felejtettem, jut eszembe pótolhatom majd a rare földeket, az jó nagy szívás lesz. :S
Nem azt mondom hogy minden deckben benne lesz, csak szerintem nőni fog az előfordulási aránya, ami szerintem logikus is a kiegészítő témájára vonatkozóan. Várom már nagyon a bemutatót, te/ti mire lesztek kíváncsiak, mi az amit vártok a kiegészítőtől?
Dzsini
Biztosan nem lesz "must have", mert egyrészt őszig van csak Standardban, másrészt egy 6 manás artifact köré nem fogják odacsavarni az egész játékot.

Első bemutatók 31-én, vasárnap, a PAX Easten jönnek.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.25. 05:26:51

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A planeswalker kiegészítő idején must have kártya lesz a "The Immortal Sun" :D
Várom már, hogy felrázza a metát, és lehessen próbálgatni az új paklikat.
őőőőőőőő elmennek az anyukájukba ,de komolyan 25 földes pakli.......

Jó játékot kíván a wizards programozó csapata

az a poén ebben,hogy a közvetlen ezutáni játékban 4 lapra mulligenelve is egyetlen föld volt a leosztásokban

ez a pakli hatalmas fun

LUL

88% os winratem van az eventen,DE aki bejön teferis kontrol paklival pandemoniumra az miért nem anyukájával kötöget inkább? megnézném tudja-e hozni a majdnem 90%-os winrated a szarjával! ilyen gyökereket hogy még egy kurva eventre sincs agya összerakni valami újat valami mást ami megdolgoztatja az agyát
odabasz a valószínűségszámítás ebben a játékban.....miért nem mennek az anyukájukba? ez több mint pofátlan

ez pl teljesen matematikailag hihető történet....a gyereknek 4 hp-ja volt nekem 2 seal és kijátszottam egy főnixet majd gyógyult 18-at...........hát persze

beteszel egyetlen lapot ami a saját ötleted és azonnal megkapod az összes olyan legjobb counter spellt amit nem használ senki ellenfélnek
és nincs megriggelve az "ellenfeled" sem ugye?

nyertem 3 meccset az Amplifis paklimmal.....ki is találta a logaritmus,hogy van egy 1/1-es elf lény ami poisionos és muszáj blokkolnod....na ez pontosan megöli a 0/2-es elfjeimet és az amplifiket.....totálisan kiiktatja a paklim ez az egyetlen lap AMIVEL SENKI NEM JÁTSZIK!!!de egy furcsa "véletlen" folytán a második ilyen lappal játszó ellenfelem kapom és mind a kettőnek 2 db volt kézben az egyiknek mellé még egy Golgari Findbroket is amivel visszaszedte azt az egyet amit véletlen sikerült megölnöm

spkszor mondtam már nem real játékosok ellen játszunk legtöbbbször hanem counter algoritmusok ellen
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.23. 20:40:40
4.körben 36/36 :D hellószia

100 lapos Guildgate paklis ellenfelem 7 lapból 3x circois route és 2 guildgate summit............reális majd 3 Hp-n felhúzott egy Gate Angyalt a 20 földjére.....mégegyszer mondom 100 lapos pakli
ésss letelt a 3 nap LOSS penalty /csak vesztesz büntetés/ csoda történt az éjjel és ma reggel eddig 2x daráltam le az eventet mindössze egyetlen vereséggel...........kikészülök
kezdtem egy újat mulligen 3 föld kézbe majd megint semmi 4 körön át....meghaltam: kezemben 4 db 4 manás lény.................no comment
28 földes event paklim: nyerek 4-et majd az 5. meccsen ad 3-om földet és csókolom........5 kört bírtam ki így...elmennek a halál faxára
"13:50" JUST GIVE THE CARDS RANDOM!! ennyi! mindenkinek ez kell ! A community FAIR CARD game-t akar! ennyi!
ugye-ugye megmondtam hónapokkal ezelőtt...majdnem mindenki hülyének nézett miatta.....khm khm érdemes böngészni a hozzászólásokat nagy finomságok vannak benne leírva

//www.youtube.com/embed/hR0fhvy9LOQ
és biztos véletlen /465. alkalommal is/ hogy márc 17-18-19 nyertem 65-60-56% winrate-el majd most tegnap óta meg veszítek 36-42 winrate...gondolom még holnap is szopó és a hétvégére jön megint a nyílván véletlen 3 nap win session
jaaaaa és a hozzászólókkal egyetértek a SHUFFLERT is megreformálhatnák,mert a fakk kivan a riggelt szaros párosításaival
uhh!!! jó dolog az az XP rendszer viszont a kártyahátlapok elbaszottul drágák, az nekem OFFos lesz

friendlist lehetne már
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

erasmus4
Eléggé túlárazottnak érzem, bár azok az animált hátlapok baromi jól néznek ki. Amíg egy csomó lap is hiányzik nem hiszem, hogy engem ez igazán érint.

DasIsFuck
//www.youtube.com/embed/54AVeVm-3cM

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

őőőő a fölső 11 lapomat néztem meg vele :P Concede lett...meg sem mutatom miért :D use your imagination :D

thx for brainstorming

ezt neked :D

Ez nem beszólás volt hanem az én sok más a topikot olvasó fórumozó véleménye a megnyilvánulásaidról. Függetlenül attól, hogy te ezeket humorosnak vagy szarkasztikusnak ítéled amikor megírod őket.

Szerintem ne játsz a játékkal mert folyamatosan mondod, hogy ez így szar, az ellenfél alwayslucky és ilyenek. Láthatósan nem megy de te csak erőlteted aztán meg minden apró hülyeségedet belinkeled ide. Mindenkinek jobb lenne ha ez nem folytatódna.

A válaszod nem érdekel, felesleges írnod egyet. Én többet nem nézek be ide amíg látom, hogy te kommentelsz.
újabb elmebetegség :D aki érte az érti :) ez kegyetlen durva :D

te eddig hol voltál? hetek óta várod hogy beszólhass? :D ember ez HUMOR, SZARKAZMUS......édes istenem
Szóval amikor az ellenfélnek van jó lapjárása akkor fújszardemocsokdögöljönmegadev az RNG de amikor meg nálad akkor az GG WP tökéletesen rendben van?
első game full kombó kézben! ilyen se sokszor van :D ez a pakli annyira gusztustalan :D szegény srácnak volt meglepi a kövi körben....GG One shotted :P

hmmm

//www.youtube.com/embed/DuWTLZcmLbU
hát no comment!!!!

képtelen vagyok megérteni,miért kell trükközni a keveréssel egyáltalán? van 60 lapod megkeveri a gép az alap randommal és kész! minél jobban bizbaszolnak vele annál nagyobb faszságok jönnek elő
Dzsini
Hát, tekintve, hogy ez a fókusza az egész készletnek eléggé esélyes :) Addig is rettentő szórakoztató olvasni és hallgatni a tippeket, ötleteket, hogy mi lesz a megoldás úgy, hogy az limitedben és constructedben is jól jöjjön ki.

Utána a hétfői fő designer cikk pedig konkrétan arról fog szólni, hogy honnan indult a WAR dizájn, és milyen lépésekkel jutottak el odáig, hogy a rengeteg planeswalker az, ami a legjobban tudja a kívánt hatást elérni.

erasmus4
Remélem mutatnak pár PW-t hogy lássuk mire számíthatunk azon a fronton.

Dzsini
Igen, erre pont megfelel :)

Egyéb híreinkben: Jövő vasárnap a PAX Easten kezdődik a War of the Spark preview szezon

erasmus4
Nyilván lehet benne hiba, meg nem is értek hozzá csak érdekesség képpen hoztam. Meg egybevág a megfigyelésemmel és így igazolódik az összeesküvéselméletem :D.

Dzsini
Azért érdemes a hozzászólásokat is átfutni, eléggé darabokra szedik a metodológiát és a levont "következtetéseket" is.

Persze ez nem fogja megakadályozni a Zinternetet abban, hogy kiszedegesse belőle a saját érzéseit támogató pontokat, és a többit a saját céljaiból figyelmen kívül hagyja, vagy csökkenti a fontosságát. Ahogy az eredeti írás is megteszi.
Egy mondatot elolvasni pedig mindig egyszerűbb, mint 20 oldalt. Főleg, ha meg is kellene érteni, ami oda van írva. Az már egy mondatnál is sokaknak problémát okoz.

erasmus4
Érdekes reddit poszt: I analyzed shuffling in a million games
Bele bele olvastam de túl hosszú és nem volt idegzetem végigolvasni (meg annyira azért nem érdekel :) ), de azért látszik nem kis munkát tett bele a gyerek.
Levont következtetés: 2 földes kéznél nagyobb arányban lesz landscrew mint kellene, 4 földes kéznél meg landflood, 3 földes kéz a tuti, de mulligan után ez megszűnik és a 2 földes kéz is kisebb arányban lesz screw mint mulligan nélküli két földes kéz.

well GG :)

sorc wand+lifelink+pala= heppység van
amint leesett a 3. wandozás után a srácnak a kombó tüntetőleg elkezdte húzni az időt