Magic The Gathering: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki ezekkel a style-os kártyákkal ment, promózni kellett ugye, de a földek milyen szarok így, nem tudtam eldönteni hogy most milyen földjei vannak mert annyira ugyan úgy néz ki az egész..
Van ingyen kód ilyen csili vili style-okhoz: STARTERSTYLES
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
sajnos trample nem volt kézben így nekivágtam a playernek :D

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.25. 21:27:32

Nyílván a millió pw-n áll vagy bukik az egész, hogy sikerül megújítaniuk őket, majd meglátjuk. Remélem megmarad ez a diverse meta, továbbra is legyen 7-8 életképes pakli.
Nemsoká jön a cosmetics update, érdekes, hogy úgy hivatkoznak rá mint az eddigi legnagyobb update-re, ezt azért nem igazán értem, lehet csak méretügyileg gigabájtos update :D
Nem azt mondom hogy minden deckben benne lesz, csak szerintem nőni fog az előfordulási aránya, ami szerintem logikus is a kiegészítő témájára vonatkozóan. Várom már nagyon a bemutatót, te/ti mire lesztek kíváncsiak, mi az amit vártok a kiegészítőtől?
Első bemutatók 31-én, vasárnap, a PAX Easten jönnek.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.25. 05:26:51
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Várom már, hogy felrázza a metát, és lehessen próbálgatni az új paklikat.

az a poén ebben,hogy a közvetlen ezutáni játékban 4 lapra mulligenelve is egyetlen föld volt a leosztásokban

nyertem 3 meccset az Amplifis paklimmal.....ki is találta a logaritmus,hogy van egy 1/1-es elf lény ami poisionos és muszáj blokkolnod....na ez pontosan megöli a 0/2-es elfjeimet és az amplifiket.....totálisan kiiktatja a paklim ez az egyetlen lap AMIVEL SENKI NEM JÁTSZIK!!!de egy furcsa "véletlen" folytán a második ilyen lappal játszó ellenfelem kapom és mind a kettőnek 2 db volt kézben az egyiknek mellé még egy Golgari Findbroket is amivel visszaszedte azt az egyet amit véletlen sikerült megölnöm
spkszor mondtam már nem real játékosok ellen játszunk legtöbbbször hanem counter algoritmusok ellen
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.03.23. 20:40:40

friendlist lehetne már
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szerintem ne játsz a játékkal mert folyamatosan mondod, hogy ez így szar, az ellenfél alwayslucky és ilyenek. Láthatósan nem megy de te csak erőlteted aztán meg minden apró hülyeségedet belinkeled ide. Mindenkinek jobb lenne ha ez nem folytatódna.
A válaszod nem érdekel, felesleges írnod egyet. Én többet nem nézek be ide amíg látom, hogy te kommentelsz.

képtelen vagyok megérteni,miért kell trükközni a keveréssel egyáltalán? van 60 lapod megkeveri a gép az alap randommal és kész! minél jobban bizbaszolnak vele annál nagyobb faszságok jönnek elő
Utána a hétfői fő designer cikk pedig konkrétan arról fog szólni, hogy honnan indult a WAR dizájn, és milyen lépésekkel jutottak el odáig, hogy a rengeteg planeswalker az, ami a legjobban tudja a kívánt hatást elérni.
Egyéb híreinkben: Jövő vasárnap a PAX Easten kezdődik a War of the Spark preview szezon

Persze ez nem fogja megakadályozni a Zinternetet abban, hogy kiszedegesse belőle a saját érzéseit támogató pontokat, és a többit a saját céljaiból figyelmen kívül hagyja, vagy csökkenti a fontosságát. Ahogy az eredeti írás is megteszi.
Egy mondatot elolvasni pedig mindig egyszerűbb, mint 20 oldalt. Főleg, ha meg is kellene érteni, ami oda van írva. Az már egy mondatnál is sokaknak problémát okoz.
Bele bele olvastam de túl hosszú és nem volt idegzetem végigolvasni (meg annyira azért nem érdekel :) ), de azért látszik nem kis munkát tett bele a gyerek.
Levont következtetés: 2 földes kéznél nagyobb arányban lesz landscrew mint kellene, 4 földes kéznél meg landflood, 3 földes kéz a tuti, de mulligan után ez megszűnik és a 2 földes kéz is kisebb arányban lesz screw mint mulligan nélküli két földes kéz.
sorc wand+lifelink+pala= heppység van
amint leesett a 3. wandozás után a srácnak a kombó tüntetőleg elkezdte húzni az időt