3985
-
#3495 Érdekesség:)
-
#3494 Na, ugyan ezt csak az összes esper, teferi, wilderness és nexus játékosnak!:) -
nordan #3493 9 földet húztam fel úgy,hogy már lent volt 16..........miután ultiztatta az ellenfél a Teferijét.................majd 3 db counterspellt lőtt el a mastermindsra, de sajnos mind a két uccsó lapom masterminds volt így clear of tze mind-al visszakevertem a paklim és nyertem........, -
nordan #3492 -
nordan #3491 FASSZÓPÓ MONORED REMÉLEM KIDŐGLIK A FASZBA ha bejön az új kieg! mocskos szar az összes nyomorék aki ennyit képes játszani -
nordan #3490 LUL Pewdipie :)
-
#3489 lista: Dack Fayden, Domri Rade, Gideon
-
nordan #3488 12 manáért nice effect :D -
#3487 Itt a vég!
Ez spoiler spoiler, nem csak sima spoiler, hanem nagyon spoiler, vagy nem, már nem tudom követni :P.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.04.17. 15:34:14 -
#3486 Úgy néz ki a leakelt sztori egészen pontos.
-
#3485 Nem, majd ősszel a Core2020 megjelenésével távozik az Ixalan, Rivals of Ixalan, Dominaria, Core2019 -
#3484 A war of the sparks-al egyébként már rotálódni fog a standard? -
nordan #3483 van még kérdés?
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.16. 20:39:30 -
nordan #3482 Április 12-13-14 WIN WIN WIN
15-15 LOOSE LOOSE akkor még holnap is szopok és megint jön a 3 nap nyerés.......ki az Isten hagyta ezt jóvá a wizardsnál,hogy ilyen pofátlanul manipulálják a lapjárást? -
nordan #3481 ellenfelem 15 lapból felhúz 3 gate colossust 2 gate ancsantot és 3 counterspellt és nyer..................mennyi erre az esélye? :D
amúgy meg ma is egész nap 1 landes mulligenes concedek.................amikor 4 lap van akkor ad 2 földet, gecire szánalmas
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.16. 20:13:37 -
#3480 -
#3479 -
#3478 A Convoke ellen is jó, de lehet a későbbiekben lesz komolyabb haszna is.
Szegény Domri gyerek, nem fog hiányozni
-
#3477 Személyes teória!
Van itt ez a borzadály itt!
De mi van, ha ez úgy került bele a setbe, hogy tudták, hogy ez után a set után jön egy skandináv tematikájú set, ahol lesz majd egy ilyen mechanika, vagy inkább keywörd.. Freeze pl aminek talán majd a jelenlegi "tap target creature, that creature doesn't untap during it's controllers next untap step, talán még a lose all ability until it frozen is rákerülhet..."
-
nordan #3476 kis szünet next game
20 lap -- 14 föld............ -
nordan #3475 4 plains 4 adanto vanguard _DDD gratulálok Wizards
20 lap 16 föld :D gratulálok wizards
1 föld mulligan 1 föld mulligan 1 föld mulligan --->concede és ezt 3x egymás után ! gratulálok wizards
INSTANT 5 concede meccs.........a programozó dugja darálóba a kezét -
nordan #3474 milyen érzés lehet amikor szarrágoodgamezed a játékot kinnt van a páston 4 db afterlife lényed az ellenfelednek van 10 HP-ja passzolsz és EZ történik a semmiből ? :D :D kisgyereket megtanítottam a tisztességre,emotozzon anyucinak....:P
megnéztem volna a fejét :D a lényet egy 6x-os novával gyaktam le,csak ,mert az poén
még akartam szopatni,mert volt ugye még 4 mana meg az amulett tehát bőven -200 ba verhettem volna,de sajnos elkészült a KV-m :D
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.15. 19:38:36 -
#3473 War összefoglaló, redditen találtam.
-
nordan #3472 Uhh :D
mindig elfelejtem ,hogy minden spell igazából az zavart össze :P artifactek ofc -
#3471 Artifactek többnyire.
De néha vannak ilyenek is:)
-
nordan #3470 colorless spells? wut -
Ugin, the Ineffable
6
Legendary Planeswalker - Ugin
Colorless spells you cast cost 2 less.
[+1]: Exile the top card of your library face down. You may look at it at any time. Create a 2/2 colorless Spirit creature token. When that token leaves the battlefield, put the exiled card into your hand.
[-3]: Destroy target permanent that is one or more colors. -
nordan #3468 jaja megvacsiztam :)
bekezdtem egy ilyennel, hát ez a srác sokáig fog még kamillázni,hogy miaaaafaaaaasz történt :) valahogy éreztem,hogy meglehet ez a meccs pedig mint látható szarrádobatott,de letudtam csurgatni egy-egy treasure-ös encsantot
Nos:
kövi körben felproccoltam az amuletet és felhúztam egy emergency powert :P majd leraktam egy stormot
a finsih screenshotot elfelejtettem :P 115 manám volt és azt hiszem tizennyolcszoroztam a heroic reinforcementset :D a srác azóta hápog a sarokban :D
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.13. 19:43:34 -
#3467 Ilyenkor kell decket váltani. -
nordan #3466 most kaptam egymás után 3 meccset mondom:
forest+elf
forest+elf
forest+elf
forest+goreclaw
forest+ghalta
plains+skymarch
plains+madár+ madár
plains+benalish
swamp+duress
swamp+duress
dimirgate+disinform
dimirgate+thought erasure....4 kör -4 lap
megazanyátok :D hát persze -
#3465 Nekem tetszik ad egy kis pluszt. -
#3464 Nem, ez egy kísérlet a részükről, a 3 éves Bolas-történet lezárása. Ha jól sikerül, és sokan azt mondják, hogy ez így tetszik, akkor máskor is előfordulhat ilyesmi.
A mostani történet fő vázát meg lehet ismerni a lapokról, a pontos részletek pedig április 23-tól a regényben. -
#3463 Akkor csak nem vagyok hülye hogy eddig nem tűnt fel :). -
nordan #3462 nekem 15 win és 9 loss tegnap óta -
#3461 Igazából csak 3 meccsig tartott azóta vagy 3-7 kb. -
nordan #3460 tegnap én fax túltoltam a biciklit és kb 16x castolta ki az Emergency powert :D már rég kitudtam volna nyírni az ellent csak vicceskedni akartam még :P aztán el is fogyott az időm...szerencsére volt 50-60 mana az ellenfél körében amivel pótoltam a hiányosságot instantokkal :P
akkorát üt ez a pakli relative a semmiből,hogy csak na,tényleg csak kapkodni tudja a levegőt az ellenfél
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.13. 16:07:46 -
nordan #3459 naaaa helyes! :)
-
#3458 Ez az első olyan spoiler szezon, hogy a spoilerek sorrendjével történetet mondják el.
Idáig is voltak a történet eseményeit mutató kártyák, de most a túlnyomó többség az, ez az első esemény alapú készlet. -
#3457 Kipróbáltam, tényleg poén csak az idő kevés amikor tele a kezem megtalálni a finishert :). -
#3456 Előző spoiler szezonokban nem tudtam hogy a történetet mondják el, így azért sokkal izgalmasabb, összefognak a guildek, Gideon az égben, ki tudja hogy ér földet :P.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.04.13. 14:49:24