3985
XJEn519AEL.png
  • DasIsFuck
    Érdekesség:)
  • DasIsFuck
    Na, ugyan ezt csak az összes esper, teferi, wilderness és nexus játékosnak!:)
  • nordan
    9 földet húztam fel úgy,hogy már lent volt 16..........miután ultiztatta az ellenfél a Teferijét.................majd 3 db counterspellt lőtt el a mastermindsra, de sajnos mind a két uccsó lapom masterminds volt így clear of tze mind-al visszakevertem a paklim és nyertem........,
  • nordan
  • nordan
    FASSZÓPÓ MONORED REMÉLEM KIDŐGLIK A FASZBA ha bejön az új kieg! mocskos szar az összes nyomorék aki ennyit képes játszani
  • nordan
    LUL Pewdipie :)

• Dzsini
    lista: Dack Fayden, Domri Rade, Gideon
  • nordan
    12 manáért nice effect :D
  • erasmus4
    Itt a vég!

Ez spoiler spoiler, nem csak sima spoiler, hanem nagyon spoiler, vagy nem, már nem tudom követni :P.

Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.04.17. 15:34:14
  • Dzsini
    Úgy néz ki a leakelt sztori egészen pontos.
  • Dzsini
    Nem, majd ősszel a Core2020 megjelenésével távozik az Ixalan, Rivals of Ixalan, Dominaria, Core2019
  • DasIsFuck
    A war of the sparks-al egyébként már rotálódni fog a standard?
  • nordan
    van még kérdés?

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.16. 20:39:30
  • nordan
    Április 12-13-14 WIN WIN WIN
    15-15 LOOSE LOOSE akkor még holnap is szopok és megint jön a 3 nap nyerés.......ki az Isten hagyta ezt jóvá a wizardsnál,hogy ilyen pofátlanul manipulálják a lapjárást?
  • nordan
    ellenfelem 15 lapból felhúz 3 gate colossust 2 gate ancsantot és 3 counterspellt és nyer..................mennyi erre az esélye? :D

amúgy meg ma is egész nap 1 landes mulligenes concedek.................amikor 4 lap van akkor ad 2 földet, gecire szánalmas
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.16. 20:13:37
  • Dzsini
  • DasIsFuck
  • erasmus4
    A Convoke ellen is jó, de lehet a későbbiekben lesz komolyabb haszna is.

Szegény Domri gyerek, nem fog hiányozni
  • DasIsFuck
    Személyes teória!

Van itt ez a borzadály itt!

De mi van, ha ez úgy került bele a setbe, hogy tudták, hogy ez után a set után jön egy skandináv tematikájú set, ahol lesz majd egy ilyen mechanika, vagy inkább keywörd.. Freeze pl aminek talán majd a jelenlegi "tap target creature, that creature doesn't untap during it's controllers next untap step, talán még a lose all ability until it frozen is rákerülhet..."
  • nordan
    kis szünet next game

20 lap -- 14 föld............
  • nordan
    4 plains 4 adanto vanguard _DDD gratulálok Wizards

20 lap 16 föld :D gratulálok wizards

1 föld mulligan 1 föld mulligan 1 föld mulligan --->concede és ezt 3x egymás után ! gratulálok wizards

INSTANT 5 concede meccs.........a programozó dugja darálóba a kezét
  • nordan
    milyen érzés lehet amikor szarrágoodgamezed a játékot kinnt van a páston 4 db afterlife lényed az ellenfelednek van 10 HP-ja passzolsz és EZ történik a semmiből ? :D :D kisgyereket megtanítottam a tisztességre,emotozzon anyucinak....:P
    megnéztem volna a fejét :D a lényet egy 6x-os novával gyaktam le,csak ,mert az poén
    még akartam szopatni,mert volt ugye még 4 mana meg az amulett tehát bőven -200 ba verhettem volna,de sajnos elkészült a KV-m :D

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.15. 19:38:36
  • erasmus4
    War összefoglaló, redditen találtam.
  • nordan
    Uhh :D

mindig elfelejtem ,hogy minden spell igazából az zavart össze :P artifactek ofc
  • DasIsFuck
    Artifactek többnyire.

De néha vannak ilyenek is:)

• nordan
    colorless spells? wut
  • Dzsini

Ugin, the Ineffable
    6
    Legendary Planeswalker - Ugin

Colorless spells you cast cost 2 less.

[+1]: Exile the top card of your library face down. You may look at it at any time. Create a 2/2 colorless Spirit creature token. When that token leaves the battlefield, put the exiled card into your hand.

[-3]: Destroy target permanent that is one or more colors.
  • nordan
    jaja megvacsiztam :)

bekezdtem egy ilyennel, hát ez a srác sokáig fog még kamillázni,hogy miaaaafaaaaasz történt :) valahogy éreztem,hogy meglehet ez a meccs pedig mint látható szarrádobatott,de letudtam csurgatni egy-egy treasure-ös encsantot

Nos:

kövi körben felproccoltam az amuletet és felhúztam egy emergency powert :P majd leraktam egy stormot

a finsih screenshotot elfelejtettem :P 115 manám volt és azt hiszem tizennyolcszoroztam a heroic reinforcementset :D a srác azóta hápog a sarokban :D
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.13. 19:43:34
  • erasmus4
    Ilyenkor kell decket váltani.
  • nordan
    most kaptam egymás után 3 meccset mondom:

forest+elf
    forest+elf
    forest+elf
    forest+goreclaw
    forest+ghalta

plains+skymarch
    plains+madár+ madár
    plains+benalish

swamp+duress
    swamp+duress
    dimirgate+disinform
    dimirgate+thought erasure....4 kör -4 lap

megazanyátok :D hát persze
  • erasmus4
    Nekem tetszik ad egy kis pluszt.
  • Dzsini
    Nem, ez egy kísérlet a részükről, a 3 éves Bolas-történet lezárása. Ha jól sikerül, és sokan azt mondják, hogy ez így tetszik, akkor máskor is előfordulhat ilyesmi.
    A mostani történet fő vázát meg lehet ismerni a lapokról, a pontos részletek pedig április 23-tól a regényben.
  • erasmus4
    Akkor csak nem vagyok hülye hogy eddig nem tűnt fel :).
  • nordan
    nekem 15 win és 9 loss tegnap óta
  • erasmus4
    Igazából csak 3 meccsig tartott azóta vagy 3-7 kb.
  • nordan
    tegnap én fax túltoltam a biciklit és kb 16x castolta ki az Emergency powert :D már rég kitudtam volna nyírni az ellent csak vicceskedni akartam még :P aztán el is fogyott az időm...szerencsére volt 50-60 mana az ellenfél körében amivel pótoltam a hiányosságot instantokkal :P

akkorát üt ez a pakli relative a semmiből,hogy csak na,tényleg csak kapkodni tudja a levegőt az ellenfél
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.13. 16:07:46
  • nordan
    naaaa helyes! :)

• Dzsini
    Ez az első olyan spoiler szezon, hogy a spoilerek sorrendjével történetet mondják el.

Idáig is voltak a történet eseményeit mutató kártyák, de most a túlnyomó többség az, ez az első esemény alapú készlet.
  • erasmus4
    Kipróbáltam, tényleg poén csak az idő kevés amikor tele a kezem megtalálni a finishert :).
  • erasmus4
    Előző spoiler szezonokban nem tudtam hogy a történetet mondják el, így azért sokkal izgalmasabb, összefognak a guildek, Gideon az égben, ki tudja hogy ér földet :P.

Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.04.13. 14:49:24