3985
XJEn519AEL.png
  • Dzsini
    Csak emlegetni kellett :)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.10. 05:56:04
  • Dzsini

Inkább a gondolkodás nélküli, impulzív cselekvés jön elő Chandránál (most azonnal csináljunk valamit, tök mindegy mi történik később - ez nagyon Chandra a sztorik alapján), amivel kapcsolatban Jaya próbálta tanítgatni, hogy nyugodjon már le egy kicsit. Több lapján előjött már ez a fajta működés, és "igazi" tűzmágiának valószínűleg ott lesz Jaya.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.09. 18:05:05
  • DasIsFuck
    Chandrának nagyon nem áll jól ez a fajta szerep.
    Itt be kellett volna hozni egy új PW-t, mondjuk egy goblint aki kaphatná ezeket, de semmiképp sem egy pyromancernek adnék mana generáló és lap előnyt generáló képességeket.
  • Dzsini
  • Dzsini

pew pew

plusz

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.09. 05:29:53
  • DasIsFuck
    És common!
    bár ez meg egy plusz lap ami önmagában semmit nem csinál.
  • erasmus4
    Ja, exiletól is véd és most 1manás aurára pocsékolhatod az encantment leszedést.
  • nordan
    LOL

• nordan
    mono red menny haza
    (5 hp ról jöttem fel, elmbeteg)

• nordan
    nekem most ez a fav

59.26% Winratio

3 Rootbound Crag (XLN) 256
    2 Search for Azcanta (XLN) 74
    2 Glacial Fortress (XLN) 255
    3 Opt (XLN) 65
    2 Cleansing Nova (M19) 9
    4 Revitalize (M19) 35
    4 Anticipate (M19) 44
    3 Lightning Strike (M19) 152
    2 Chemister's Insight (GRN) 32
    3 Deafening Clarion (GRN) 165
    3 Thousand-Year Storm (GRN) 207
    2 Expansion // Explosion (GRN) 224
    1 Sacred Foundry (GRN) 254
    2 Steam Vents (GRN) 257
    2 Temple Garden (GRN) 258
    1 Clear the Mind (RNA) 34
    1 Electrodominance (RNA) 99
    2 Wilderness Reclamation (RNA) 149
    4 Dovin's Acuity (RNA) 168
    1 Breeding Pool (RNA) 246
    4 Hallowed Fountain (RNA) 251
    2 Clifftop Retreat (DAR) 239
    2 Gaea's Blessing (DAR) 161
    1 Hinterland Harbor (DAR) 240
    3 Sulfur Falls (DAR) 247
    2 Sunpetal Grove (XLN) 257

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.07. 18:24:47
  • nordan
    ja OK, kimaradt a vessző :P :)

jaja én is mondtam pár napja,hogy a verseny óta mindenki ezzel a két paklival állatkodik, sok fantáziatlan pöcs :D
  • erasmus4
    Monowhite, esper controll.
  • nordan
    az melyik Esper?
  • erasmus4
    Kezd kiégetni ez a szar, sima bo3 (nem ladder) is televan tryhard nyomorékokkal. Wennie Esper controll semmi más zsinórban10szer
  • nordan
  • nordan
    na neeeeee, ez a lap,aztaqrva

Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.07. 16:39:52
  • nordan
    ó anyám a wilderness kicsit bugzik a TYS-el......4 körön keresztül hiába volt benyomva hogy end stepnél áljjak meg folyamatosan lepasszolta a körömet........kurvára idegesítő volt,hogy feltöltöttem a TYS-t 5-6 spellel majd end stepben kivégeztem volna a 60HP-s ellenfelem erre elpaszolja és ezt 4x megcsinálta, az ellenfelem meg jó "sportszerűen" viselkedve nem ment ki, hiába látta,hogy mi a szitu, gondolom dörzsölte a tenyerét,hogy majd nyer....sajnos 5. re beadta és kapott 7x16 dmg-t
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.07. 16:30:22
  • nordan
    ráadásul ahogy utánaolvastam kurvára csalnak játék közben...ami hihetetlenül szánalmas
  • nordan
    menyivel unalmasabb nézni a kártyás magic versenyt mint a multkori arenénásat...........ráadásul 90-110 ezer néző volt twitchen minden alaklommal......most alig nézik 5000-en a versenyt

nem értem miért nem rakják bele arénába az összes lapot
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.06. 17:43:08
  • Dzsini
    T2 standard win, maximalizált magical christmas landdel
  • Dzsini
    igen, lásd #3374 :) magical christmas landbe jó, amúgy nem félek tőle, hogy sokat fogjuk látni.

Kevés olyan standard van az elmúlt ~10 évből, amiben nem lehetett volna T3 győzelmet elérni goldfishing segítségével :)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.05. 11:03:36
  • erasmus4
    Elég lassú ehhez képest.

3. körben pumpolod valamivel üt, Thud, win game.
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.04.05. 10:58:32
  • DasIsFuck
    Lehetett volna a kereten változtatni, mert így elég zavaró.

Mondjuk már látom előre, hogy ez is valszeg túl lassú lesz,de majd RDW-be, ha kirotálnak a jelenlegi staple-ök:D (egyébként a lap tetszik, mert szinergikus, meg mivel nem lény alapból elég sticky lehet)
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2019.04.05. 10:58:15
  • Dzsini
    Ez a jármű keret kiszínezve.

És van rajta egy sima Prowess, az sose volt broken :) Még ha countereket kapna, akkor talán, de ez így egy jó kiegészítése az RDW-nek, de azon túl szerintem nem fog semmit összetörni.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.05. 10:48:58
  • DasIsFuck
    De miért ilyen buta a keret?
    Alig lehet észrevenni, hogy ez Artifact.

MSE2-ben sokkal jobban néznek ki a színes artifactek...

Kicsit broken, hogy a végtelenségig mehet a +1/+1.
    Ez kaphatott volna egy hastet a trample helyett és akkor lehetne a 3 manás kondícionális 4/3 haste.
  • Dzsini
    Írták, hogy bátrabban fognak használni színes artifacteket, mert úgy jobban tudják azokat "árazni" (látható, hogy a régebbi artifact-központú készletek hozták a standard banokat), régebben is volt már néhány, de most több lesz, és meg is jött az első színes jármű:

Mizzium Tank - 1RR
    Artifact - Vehicle
    Trample
    Whenever you cast a noncreature spell, Mizzium Tank becomes an artifact creature and gets +1/+1 until end of turn.
    Crew 1
    3/2

Az utolsó csavarig és tüskéig Izzet cucc.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.05. 10:06:05
  • Dzsini
    Ezt azok tippelik, akik kb. hetente rákérdeznek, hogy "mikor lesz már eldrazi PW kártya" meg "lehet PW szikrája egy eldrazinak?" :)

(biztos álcázza magát)

Ó, pedig az Ixalan sztori jó volt, végre kicsit újragondolták Jace-t a tuskó kékmágus szerepből egy értelmes karaktert faragott belőle Bolas/Ugin memóriasokkja és Vraska :)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.05. 08:56:57
  • erasmus4
    Emrakul az eldrazi. Hogy lenne pw?
    El kellene olvasni a történetet, Gideon megvolt de utánna jött a Jace-s az lefárasztott, meg mostanában amúgy is keveset olvasok és gyűlik az olvasnivaló....
    Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.04.05. 08:55:01
  • Dzsini
    Annyit lehet tudni, hogy ősszel új világ lesz, és egy újabb több éves történetszálba kezdünk bele.

És nagyon sokat emlegetik hivatalos oldalak is Garrukot (hiszen látványosan nincs jelen), úgyhogy lehet, hogy az ő átkozottsága és problémái lesznek az egyik mozgatórugó - de erre nincs semmi hivatalos bejelentés.

A Wanderer pedig már volt Elspeth (néhány motívum és a képesség stimmel), Emrakul (kinézet részletek) és Ugin is :) - viszont azt már mondták, hogy Ugin ritka lapot kap, úgyhogy ő biztos nem. A bemutatóvideóban elhangzottak alapján pedig elég egyértelmű, hogy új szereplő.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.05. 08:34:55
  • DasIsFuck
    Jó, hogy van már ez a ai elleni mód, de jó lenne, ha legalább a kezdőpaklik szintjét megütné a gép.
  • DasIsFuck
    Spoiler oldalon ment a Wanderer valójában Ugin álcában:)

Én már arra vagyok inkább kíváncsi, hogy ezután megyünk-e Phyrexiaba vagy Skandináviába mitológiai blokkolni, esetleg vissza Therosra és Gideon kimenti Elspethet egy huszárvágással.

• Dzsini

Egyrészt a Wanderer úgy néz ki fontos szerepben van, másrészt az utolsó ismeretlen PW neve Kasmina, harmadrészt jönnek az eternalizált Amonkhet istenek is...
  • CrashBoostZoom
    A DC megtette, nem is egyszer. A trailerben pedig Bolas leolvasztja Lilit szóval szerintem ő már RIP.
    Felőlem a többiek mehetnek a levesbe aztán behozni pár mostani B listást a helyükre.
  • nordan
    nem vettem eddig csak pár gemet az elmúlt fél év alatt szóval extra lóvé bejött most erre elcsavartam belőle egy kicsit :)
  • nordan
    amióta volt a verseny az összes hülygerek belebasz 3-4 teferit bármilyen pakliba........sírok
  • DasIsFuck
    Én se Lilit, se Gidit nem ölném meg, az ilyen kultikus karaktereket hagyni kell, mert ők az arcai a játéknak. Pont mint Jace, szerintem oltári butaság lenne megölni bármelyiket is, pont mintha a DC megölné Batmant meg Supermanust.

Viszont Vivien meg Nissa mehet a levesbe és akkor hozzák vissza Garrukot.
  • erasmus4
    Mondjuk arra kíváncsi leszek hogy kezeli le az aréna a 10+pw-t a boardon, biztos lesz ilyen deck, már csak a gép ellen is.
  • Dzsini
    Igazából arról beszélgettek sok helyen, hogy az elmúlt sok évben mindenkinek megtanították, hogy "PW-t látok, ütni kell, mert életveszélyes, ha sokáig kint marad" - és ezt a nagyon beivódott szokást most el kell engedni, mert a PW-k túlnyomó többsége (az uncommonok mind, a ritkákból pedig sok) nem tragédia, ha hosszú távon ott van - nem nagyobb gond, mint egy artifact vagy enchantment, ráadásul ezzel jóval egyszerűbb is elbánni, mint azokkal (hiszen támadható).
  • erasmus4
    Veszélyesek ezek a f2p játékok 3havonta rá költheted egy teljes játék árát :), maradok a tervnél pár sealed, draft, utána nyitogatni vagy 50ezerből paklikat.
    Csak nehéz lesz kivárni a 2 hetet a megjelenés után a ranked draftra.
  • erasmus4
    Pedig most van itt az ideje, Ravnicás seteket kell csak nyitogatni, a többi úgyis rotálódik.