3985
-
nordan #3535 minden kibaszott paklit szarásig kell pakolni "olcsó" board wipe-al ami ugye minium 3. kör,mert szarrázergelnek, deha nem teszel bele 8-12-t a paklidba baszhatod......,de he beleteszel akkor meg azért baszhatod ,mert később szart se érsz vele a kezedben
iszonyatos balfaszság ezeket az 1 meg 2 manás lényeket ennyire erősre csinálni -
nordan #3534 90!!!!!!!!!!!! lapos gyerek
goblin electromancer
1 db kék mana 1 db piros mana
3x lightning bolt
2x dispersal-al kidodgeolta a removalokat ÉS NYERT B+!!!
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.27. 00:38:13 -
nordan #3533 legjobb,hogy 3-5 kör alatt szarrázergelnek a planeswalkerek használhatatlanok ha nincs apaklidban 3-6 kurvagyors board wipe a 4. kört nem éled meg
monored még mindig arat és mostmár komolyan szánom azokat a faszokat akik még 2022-ben is azzal fognak játszani és 36000x castolják ki ugyanazta viashino mage + 3 lighnting bolt lapjukat
ugyanez vonatkozik a leonin+ajani pridemate első két körös agybeteg barmokra is
egyszerűen el lett baszva ,de kurvára,hogy 3-4 kör alatt levernek 20 hp-t....ha nincs földed és board wipeod ami 2 ill 3 manás mehetsz kapálni
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.26. 22:40:40 -
nordan #3532 háááát igen érdekes és undorító paklik vannak.......ráadásul a riggelt meccsek most ha lehet még szebben működnek,olyan counter paklikat kapsz,hogy öröm nézni -
nordan #3531 6...........
26 földes deckekkel játszom -
nordan #3530 eddig jó a SPARK 4 játékból 4x concede mert nincs manám maximum 3.............. -
nordan #3529 PLAYWARSPARk = 3 deck -
nordan #3528 -
nordan #3527
-
nordan #3526 Turn 4 :-38 DMG LUL
Dreadhorde buthcer+deadhorde arcanist + thud meg 2 encsant GG -
nordan #3525 akinek van ideje /melóban pl :D/ nézze véfig! kurvajó deckekkel játszott! 2-t meg is fogok csinálni holnap :P
Noxious
https://www.twitch.tv/videos/415233207
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.24. 19:52:03 -
nordan #3524 oat of teferi+jace cunning+bolas---> POGCHAMP :D -
#3523 Na, most már ismerem a regényt :)
Rendben össze lett rakva, tisztességes befejezés az elmúlt 3 év végére. -
nordan #3522 csak mert
-
nordan #3521 páston Omniessence Immortal sun bármilyen spellem 0 mana.......mi történik? 4 körön keresztül húztam 2x2 földet PLUSSZ 2 revitalizeval is 2 földet....elmennek a K édes anyukájukba
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.24. 19:15:51 -
nordan #3520 LOL magicben a decképítő hátterében a PARLAMENT ről inspirálták az épületet -
nordan #3519 LUL nice , azért kell pár kör míg összehozod -
#3518 Elderspell + Bolas = win :) -
nordan #3517 3 kitesail, 3 thought erasure thief of sanity stb. aztán elkezdett emotolgatni.......gondoltam megtanítom neki a leckét.......ezt 0 lapból, majd húztam egy Shimmer of Possibilityt...........
csak a heroic reinforcements -500 DMG :D
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.21. 21:14:03 -
nordan #3516 az milyen kemény,hogy külön STALLING fül van ha reportolsz egy playert..........elég szánalmas,hogy egyesek ilyen rohadék módon próbálnak előnyhöz jutni....a héten 3 embert reportoltam le akik amint ugrott a wincon, vagy hátrányba kerültek elkezdték húzni az időt szándékosan, nem resolválták a speljjeimet pedig amíg állt a zászló normálisan játszottak
remélem súlyosan lesznek az ilyen sportszerűtlen játékosok büntetve -
nordan #3515 monored 12 db 1 manás spellt húzott fel 15 lapból............
ilyenkor amúgy nullaiqbéla azt hiszi,hogy gecijó paklija van? kiváncsi lennék a pszichológiájára az ilyen tajparaszt embereknek
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.21. 18:11:46 -
nordan #3514 aki ezt a MOMIR eventet kitalálta 4 felé huzatnám lovakkal -
#3513 Nyilván a történetének a vége az illik hozzá csak kérdéses, hogy szükséges-e, hogy vége legyen a történetének:)
Én inkább odadobtam volna a Sammut és társai pw-ket Gideon helyett. Pedig nem volt a kedvencem soha, de a gatewatchban, főleg Lilinek köszönhetően egész élvezetes karaktert kihoztak belőle. -
#3512 Gideon a kezdetektől fogva az önfeláldozásról szólt - a szikrája is azért indult be, mert egyszer önmagára gondolt a társai helyett, és ezért azoknak baja esett, és azóta is minden lehetőséget megkeresett arra, hogy a saját egészségét kockáztatva segítsen másokon - mi más lehetne a történetének a vége, hogy odaadja az életét, ráadásul pont Lilianáért, aki tulajdonképpen a saját magát feláldozva győzi le Bolast? -
nordan #3511 a páston van 11 db földem, castolok: chemsitert húzok 2 földet castolom megint megint 2 föld, kinyomok OPT föld....scryolok egyet föld,köröm elején húzok megint föld......pirates treasure húzok 2 földet..............elmennek a K édes anyukájukba -
nordan #3510 hátőőőő akkora feje van mint egy dinnye.......... -
#3509 Akkor már hagyhatták volna Gideont élni, mert közben egy értékelhető, szerethető karaktert sikerült faragniuk belőle...
Best Lili artwork amit eddig láttam, ráadásul egy magyar ecsetéből:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2019.04.21. 14:05:03 -
#3508 Én még nem olvastam a regényt, hogy tudjam mennyire "súlytalan" a sztori. A fő elemeket ismerjük, de azon túl... -
#3507 Nem kell értelmelenül, hősies csatában stb. :). Így kicsit súlytalan az egész.
Úgy volt felvezetve hogy itt a nagy leszámolás mindenki itt van a nagy háborúban, ahol azért szoktak lenni veszteségek, na most van 3, meg az állítólagos névtelenek ami elég olcsó húzás.
Mind1 nem a történetéért szeretjük a magicet.
Utoljára szerkesztette: erasmus4, 2019.04.21. 12:00:32 -
#3506 "Merész" az, hogy értelmetlenül lemészárolnak sok éve épített és jelentős rajongótáborral rendelkező szereplőket?
Ha igen, akkor örülök neki, hogy nem "merész" az, amit csinálnak.
Csak a sokkolás kedvéért pusztítani - na az rossz történetírás. -
#3505 Léphettek volna valami merészet, ha már Bolas a főfő veszedelem, olcsón megúszták. -
#3504 Alapszabály, hogy nem ölünk meg túl jó gonoszokat :)
A háttérben - és a regényben - egyértelművé teszik, hogy sok redshirt meghal - a nevesítettek közül pedig három, ami nagyon nem kevés. 53 nevesített PW van (akinek létezik lapja), ebből jónéhány "történelmi", tehát nem az élő sztori részei (Serra, Lord Windgrace, stb.), és idáig egy PW halt meg Lorwyn óta, amikor behozták őket (Venser). Most közel ezzel a hárommal majdnem tíz százalékkal "rövidítették meg" a névsort.
(melyik szuperhős / szupergonosz az, akit megöltek és nem tért vissza / melyik nagy szuperhős sztoriban halnak meg tömegével a "jók"?) -
nordan #3503 nincs meg valakinek kigyűjtve az összes kód? nekem ennyi van meg,de szerintem több volt
SuperScry
ParallaxPotion
FoilFungus
ShinyGoblinPirate
SparkleDruid
PlayRavnica
PlayAllegiance
STARTERSTYLES
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.21. 10:03:10 -
#3502 Többre számítottam, 3 pw ment a levesbe, Fayden akiről még cska nem is halottam, Domri, meg Gideon, Bolast meg csak elzárták majd előveszik ha úgy érzik kell valami gonosz. -
nordan #3501 ebben az egészben az a legbosszantóbb ,hogy nem csak a paklitipusokat riggeli össze mikor meccset keres hanem akár kulcs lapokat is !
csináltam egy olyan paklit mikor a földekkel apellálok, teljesen egyedi pakli hasonlót sem láttam nagyon....erre mi történik? mutatom ! 3 waywardot felhúzok rakom ki a kombóm,de az ellenfelem meg 3-om vicious offeringet :D na neeeeee szóval ahogy mondtam a circa 50% W/L ratingen tartó algoritmus létezik és kibaszottul mocskos gusztustalan módon működik
nem értem,képtelen vagyok felfogni,hogy miért kell belenyúlni mesterségesen ,hogy milyen pakli ellen játszhatsz csak ! Én rengeteg paklit próbálok ki és néha pár meccsig kilehet játszani az AI-t ,de kurvagyorsan tanul és a 4.-5. meccsedre már olyan ellenfeled lesz akinek pont az az egyetlen laptípus elleni counter lesz a paklijában, vicc B+
Aki nem hiszi csináljon teljesen agybeteg alternatívára épülő paklikat és meglátja
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.04.19. 09:32:45 -
#3500 Na, tegnapi és a ma reggelt beszámítva kőkemény 2 winig jutottam. Jó ez a játék az a lényeg.... -
#3499 Mennyire egy utolsó ótvar szánalom az egész játék, bo3-aznék a sultai deckel, csak az ellen a redvás nexus ellen dob be, arról nem is beszélve, hogy 2 opció létezik a paklinál vagy meghalni 3-4 manán vagy csak földet húzni... -
nordan #3498 mtga ban is kapunk lapokat? -
#3497 Gideon halálával búcsúzásként kap egy Signature Spellbookot - 8 régebbi lap újrarajzolva, különleges kiadásban, egyedi képekkel.
(az első spellbook Jace-nek készült)
A nyolc lapból egy az eredeti 1994-es Dakkon Blackblade (korai magicezésem nagy kedvenc lapja, és egyike a kevés lapnak, amit máig megtartottam) grafikusa, Richard Kane Ferguson első új kártyája. Több, mint tíz év után visszahívták.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.18. 19:16:14 -
#3496 Azért lesz pár jó jelenet a regényben :)
Gideon felpattan egy pegazusra:
De Bolas légvédelme jó:
Úgyhogy más "hátast" kell találni:
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.18. 13:57:52