Total War: Warhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Medieval II-höz van normális LoTR mod, Third Age - Total war néven.
Talán csak az Eflek és Dark Elfek művelik komolyabban a hajózást, mivel az óceánon túl vannak...
De az is lehet hogy majd később, vagy egy Total War: Warhammer 2-be kerül be.
Bérnék amúgy egy olyan káoszos kiegészítőt, amiben Achalon the Everchosennel kell romlást hoznunk a birodalomra, amolyen End Times stílusban.
Attila alá készül már LoTR mod. Sajna nem tudnak új kampány térképet berakni így effektív a meglévőt modolják szét.
Varázslat most kerül be elősször a játékba.
Kár, hogy nem lesznek hajós csaták. Nagy visszalépés ez mondhatom :(
angelus1991ster.blogspot.hu
Remélem ezeknek lesz TPS irányíthatóságuk, azzal de szép lesz majd.
Azhag-os csatában sajnos látni azt, hogy ez egy móddolt Rome 2 TW. Végtelenbe tűnő puszta-mezíttelen terekkel lesz tele a játék. De legalább a csatában lévő különböző százméteres földből kiálló tönkök és más formációk vannak a csatatéren.
Amúgy tud valaki arról valamit, hogy a Warhammer Total War-ban lesz-e hajós csata.
angelus1991ster.blogspot.hu
És pont ezeket titkolják. Remélem azért 1-2 battle videót kiadnak mielőtt kijön a játék.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De ahogy veszítik harcosokat + felbomlik harcrend ez a kötelék egyre jobban gyengül. Megfutni sosem fognak de pl. a harcértékük visszaeshet majdnem nullára.
Ez szerintem illene a világba.
A vár/település ostromokról lehet valamit tudni? Rég láttam már igazi fantasy ostromot.
Vagy nemes egyszerűséggel úgy lecsökkenteni az élőhalottak életerejét, hogy a morál hiánya nem okozna olyan szintű erősséget.
Erősebb lényeknek meg alacsonyabb lenne a létszáma, hogy ez szintén ne tegye őket túl erőssé.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.01.28. 18:43:25
Mondjuk a törpöknél el tudtam vna képzelni jegesmedve mountot, vagy vmi hasonlót :)
Remélem minél több fantasy lényt fognak belerakni a játékba.
Milyen komoly lenne Total Warban csapatni mondjuk Treantokkal, vagy Manticore-ral :D
Empire,dwarfs, greenskins egység listája már ismert legalább. :)
Nyeheheh. Alig várom hogy Káosz seregeivel a birodalom virágzó provinciát, káosz sújtotta, sötét pusztasággá változtassam. :)
Amúgy tényleg fura hogy sem a vámpírokról, sem a káoszról nem tudunk szinte még semmit. Milyen egységek lesznek? Managment?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.01.26. 14:01:10
Ha azt nézzük, hogy általában az élőholtaknak nincs moráljuk akkor az total war játékmenetet nézve op dolog :D Túl sok a kérdés és oly közel a megjelenés. :)
"Inhospitable Norsca is the domain of the Norscans, and nobody can capture settlements there…" Itt csak fosztogatás lesz mindenkinél
Összességében vagy szövetkeznek veled, vagy pusztulnak azok a népek akiknél nem foglalhatsz erődöt.
Later on in the game, you will still be able to occupy and manage a great many regions, regardless of who you play as. Also, with the additional of the new global recruitment feature, armies from all races can now operate deep behind enemy lines if they choose. The Badlands and the World’s Edge mountains can become cash-cows where your armies raid and sack for income. Alternatively, you can choose to raze these areas to the ground and minimise any future threat.
Nagyon úgy néz ki, hogy lehetséges lesz kukázni egy régiót. Muwhaha.
"Chaos Warriors who are a horde faction and don’t settle at all"
Ez nekem új infó, szóval még a végén ez lesz a játékmechanikájuk.
Vampire countról akarok már infót ! :D
Amúgy ha jól olvastam/értem el lehet pusztítani egy területet? Pl a Káosszal kietlen pusztasággá lehet változtatni egyes területeket?
Lehet, hogy azért nem tudni róluk semmit, mivel akkor szinte az egész játékról lehullna a lepel, és nem lenne élvezhető. :D
Mivel ugye fajokból nem fog bővelkedni a játék.
Engem az zavar, hogy nyakunkon a megjelenés és még mindig nem tudunk kb semmit a káoszról és a vampire countsról. Utóbbi érdekelne leginkább.
Ez a lenti videó a foglalásról pozitív. Valóságban is remélem, hogy egy jó irányba viszi a játékmenetet.
És mennyivel kell jobb gép hozzá, mint az Attilához?
Mindenesetre egy boltban előrendeltem, hátha.
Megfogadtam, hogy nem nézek róla videót (pár trailert megnéztem, de vagy egy hete semmit), hogy teljesen új legyen számomra a játék :)
Megnéztem. CDG-n azt írják bizonytalan, hogy lesz-e de facebookon közzéteszik ha lesz.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.01.20. 23:36:43
Én nem igazán értem ezt a High King edition-ös nyavaját! :D
Szval itt kis hazánkban nem is biztos, hogy meg fog jelenni?
csak mert ha nem, és csak a hivatalos honlapról lehet megrendelni, akkor az 222 font postát is beleszámítva, ami szépen megfogalmazva kib'szott sok.
Ti mit gondoltok/tudtok erről a dologról?
Erről jut eszembe hogy milyen jó kis káosz DLC kampány/kiegészítő lenne Archaon -al az End Times. :) A cél természetesen a birodalom pusztulása lenne és ha nyertünk
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak