1997
1644257819.png

• Terawatt
    Ha a korábbi kampány dlcket nézzük akkor biztos, hogy nem csak a beastmen lesz játszható benne.
  • ricsei50
    Am az első kiegészítő teljes játék hozzáadja a new worldot és azt a szigetet.
    Ezzel megkapjuk a lizardmen, dark-, high elf fajokat és minor frakcióikat.

-DLC áradat-

A második kieg pedig megosztja a káoszt a 4 istenség között.
    Magyarul minden káosz istennek lesz egy egyedi frakciója, egyedi chosenekkel, lordokkal, démonokkal stb.

Jó lesz ez :)
  • ricsei50
    Elmondanám nektek, hogy a beastmen dlc után jön egy ismeretlen dlc és azt követően jönnek a wood elfek. ;)
    Magyarul ugye a beastmenek a 3. dlc és az 5. dlc lesz a wood elf pack.
    Figyeljétek meg, hogy így lesz :D
    Am már előrendeltem ezt a dlc-t.
    De egyébként a mini campaignbe most akkor csak a beastmenekkel lehetünk?
  • Terawatt
    Ámen :) Utána a "párjuk" a dark elf és jöhet a tw warhammer 2 már
  • ratgab
    Jöhetnek a faelfek...Áldásom rájuk.
  • MaRee
    Valami orosz dataminingos leak szerint wood elf a következő nép, de persze ez csak találgatás. Én jobban örülnék nekik, mint a bretonoknak.
  • ratgab
    Beastmenek mellé jön egy új mágus az empire oldalára ez már biztos.

Egyébként szerintem kapunk még pár egységet minden néphez Free LC-ben (vámpírok már megkapták az elsőt).

Amúgy szerintetek mi lesz a következő nép ami játszható lesz a játékban? Nagyon a Brettonokra szavaztunk, mint elsők...Ezzel szemben lépet a CA egy teljesen váratlant. Mondjuk szerintem ennél jobb nem is lehetett volna...
  • MaRee
    Itt 15%-al olcsóbban lehet előrendelni, megbízható oldal. Én innen rendeltem. Kb 500 forint a különbség, de jobb helyeken az már két sör :P

Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.07.16. 09:39:04
  • ricsei50
    Úgy legyen!
  • KingPunisher
    Mert majd jönnek az unit packek amiben minden néphez lesz majd valami extra egység azt is el kell adni ;) ha most mindent betennének mi maradna ?
    Sajnos ez az üzletpolitika kár ezen rágódni, lényegében vannak free kiegek is mindig mellé szóval akinek nem éri meg ne vegye a fizetőst és örüljön annak ami van. Egyébként tényleg durva ára van de hát aki szarvas embert akar patával annak 5000 ft lesz :P

Én ennek örülök :
    Will there be Free-LC/ a Patch at the same time Beastmen release?
    Yes, stay tuned for news on Update 2 !!hich will include additional features for multi-player!!
    Remélem valami Shogun 2 féle multit összeraknak darabonként..
    Utoljára szerkesztette: KingPunisher, 2016.07.15. 21:15:59
  • Terawatt
    modderek ingyé csinálják szabadidőben
  • ricsei50
    Nem értem, hogy a hárpiákat és még másik két lényt miért nem lehetett belerakni a fajhoz.
    Állításuk szerint azért nem, mert sokba kerülne. Akkor a modderek ingyen hogy a francba raknak bele a játékba bármit, amit akarnak?
    CA pedig nem rak bele 3 lényt a 17 eurós packbe... érdekes.
    Ettől függetlenül egyébként várom a pack-et és imádom a játékot, csak többet is beleadhatnának sztem igazán.
  • MaRee
    Kérdezz felelek a DLC-ről.
  • Prof William
    A Bestmanek létrejöttében a Káosz is besegített szóval szerintem diplomáciailag a Káosszal jóban lehet lenni de a többiekkel nem nagyon. :)
  • MaRee
    Ha nem veszed meg nem lesz játszható, de ellenségként ugy úgy találkozhatsz velük, mint a WoC-al.

Az árral sokan nincsenek kibékülve, lévén hogy a Beastmen rosterből is hiányzik jópár egység, kicsit sok ez. Summer sale-ben komplett Total War játékokat lehetett megvenni ennyiért. Jövőhéten jönnek gameplay videók és még több info, akkor mindenki eldöntheti hogy megéri-e neki, vagy vár a leárazásra.
  • ratgab
    Én is 2 néppel értem el a győzelmet, de örömmel veszem az újabbnál újabb népeket is, főleg ha ilyen egyediséggel lesznek megáldva, mint most a Bestiák.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.07.14. 19:53:40
  • KingPunisher
    Húha érdekes nép nagyon tetszenek ők is bár eddig minden nép, igaz még csak 2. néppel járok a kampány végén szóval annyira nem lenne sürgős a vétel, a kérdés persze ha nem veszem meg akkor is ott lesznek a mapon , csak nem lehet velük tolni ?
    Bár mind1 ugyis megveszem :) csak nekem még az alap népek felfedezése is sok idő lesz, nem hittem volna ilyen hamar kidobják az első plusz fajt, bretonokra számítottam elsőnek.
    Jön valami uj mágus is :) meg a mini kampány..
    Ahogy látom havi 1 DLC-re álltak rá.. no csak had jöjjön!!
  • ratgab
    Döntöttöm....Nekem ez ennyiért is kell!
  • ratgab
  • MaRee
    Diplomácia és kereskedelem szerintem kizárt. Drakwald forest-ben lesz a kezdés valszeg, ez Talabecland egy része, Altdorftól északra.
    A játékmenetük horda stílusú lesz, mint a Káoszé. A legenedary lordjaik Khazrak One-Eye és Malagor the Dark Omen (rá utalt a Father of Crows). Már előrendelhető Steam-en, 10% kedvezménnyel most 15,74€ ( - én ezt kicsit borsosnak érzem egy új fajért és mini campaignért, de nyilván ez csak magyar pénztárcához mérten tűnik soknak. mindegy, jöjjön!).

Szerk.:

Kabbe ratgab, megelőztél :D

Screenshotok

Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.07.14. 17:37:30
  • ratgab
    Azért végigtanulmányozva a dlc-nek a főbb vonásait és a Bestiák játékmenetét ez azért egyfajta keveréke a káosznak és az orkoknak. Hordamódban fogják tolni a bestiák, de van náluk kvázi egy fightiness méter és ha az eléri a kívánt mennyiséget jön a Waaagh....akarom mondani egy másik bestia horda.

Érdekes elem lesz, hogy el tudunk tűnni majd a kíváncsi szemek elől és rejtetten tudjuk majd fejleszteni a hordát, illetve toborozni. Átjárhatatlan területeken is lesz mód Bestiákkal átkelni, illetve alap stance-ként kapásból ambusholni tudunk majd. Az új egységek mindenképp üdvözlendők, illetve 2 új legendás lordot is kapunk majd...Lesz nagy felbolydulás az eddig viszonylag nyugodt empire terüelteken is (ha jól érzékeltem a képekből Tílea mellett fognak kezdeni a Bestiák a déli vidéken).

Az új külön játszható kampány jó ötlet....és ha jól érzékeltem azért a meglévő népek is kapnak majd a DLC-vel ezt-azt.

Kicsit azért az árcímkét sokallom...15 eurót kérni egy dlc-ért azért egy picit azért too much..10-et simán kiadnék érte...Azért lehet a 15-öt is meg fogom adni.
  • ratgab
    Maximálisan egyetértek. Minden DLC kell és kész kategória nálam is. Nem tudod elképzelni mióta vártam már egy CA által készített Warhammer játékot. Ez egy álom megvalósulása (habár ha a Call of Warhammerösök készítették volna az még jobb lett volna).
  • ratgab
    Azért bírom őket, mert rendkívül egyediek... Kórság terjesztő, gennyedző undormányok. Ritka elvetemült lény lehet aki Nurgle kegyeibe szeretne férkőzni.
  • Terawatt
    "Proud of their origins, it is said that they are the descendants of ancient humans corrupted and twisted by the influence of Chaos at the dawn of Chaos's coming into the world." -wiki

Fincsi. Ígéretesnek hangzik.
  • Lacc 88
    Gondolom a diplomácia meg kereskedelem náluk sem nagyon fog működni :D Esetleg a Káosszal köthetnek békét. Területileg merre lehet őket behatárolni? Hasonlóan tudom elképzelni őket is mint az orkokat, hogy kisebb törzsekből tevődnek össze. Remélem itt is kitalálnak valami fasza kis játékmenetet és némileg változik a kampány, mint minden fajnál.
  • Lacc 88
    Túl véres trailert nem kaptak, de ettől függetlenül tettszik. Tuti vétel.
  • MaRee

Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.07.14. 10:01:54
  • MaRee
    Beastmen confirmed. Felraktak egy videót Call of the Beastmen néven, de azóta privát lett, estére fog elvileg újra élni a link.
    Beastmen race + grand campaign, és valami új fajta story campaignt is kapnak, ‘An Eye for an Eye’ néven. Ez fizetős, kapunk mellé free LC-ként 2 új mágia iskolát Lore of the Beast és Wild néven, plusz Empire kap Amber Wizard hero unitot. Markus Wulfhart nem lesz, de én elégedett vagyok nagyon-nagyon így is. Megjelenés Júl 28, ma már lehet majd preorderelni steamen 10% kedvezménnyel.
    Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.07.14. 08:56:08
  • MaRee
    Egy biztos, a CA-s srácok kurva nagy trollok :D A fórumon is kint volt a kép, beastmen-tease-banner.png néven, biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül :D
  • ricsei50
    Most már szinte biztos, hogy beastmen dlc jön! Ma elvileg vmi beastmen témájú képre váltotta át a borítóképét a TW. Elvileg beastmen nyelven van kiírva vmi. Kíváncsian várom a minotauruszokat, kentaurokat, kecske izéket. :D Repülő egységnek ott lesz a hárpia. Tuti vétel minden dlc ezt már korábban említettem, egyértelműen ez is. Beastmenekkel nem fogok játszani, de nagyon várom őket. Jó lesz levágni pár minotauruszt, és megfejni pár kecskét XD
  • MaRee
    Valszeg Beastmen / Markus Wulfhart témájú DLC lesz, a Father of Crows pedig inkább utalhat Malagor Crowfather-re, mint Nurgle-re vagy Tzeentch-re (Nurgle a Lord of Flies, Tzeentch pedig a Raven God).

Én nagyon örülnék egy külön Beastmen frakciónak, de ilyen kevéssel a megjelenés előtt nem hiszem. Max egységeket kapunk, meg egy LL-t.
    Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.07.13. 09:30:50
  • davidbog
    A Huntsmarshal a felderítők kapitánya, ha ő jön akkor valószínűleg Markus Wulfhart lesz a hős. Lehet jönnak vele a huntsmenek is. Bár irreguláris alakulatok, főleg a Birodalom északi tartományaiban. Az erdők megtisztításáért felelnek, főleg bestiákra vadásznak rajtaütésekkel. Nagyobb hadjáratoknál csatlakoznak a hadsereghez. A levél alapján valóban inkább a bestiák jönnek.

Két hete épp nézegettem, milyen egységek lehetnek a bestiáknál, mert én csak azt az 5-6 félét ismertem ami a Call of Warhammer modban is volt. De aztán kiderült, hogy rengeteg féle van belőlük. A kentaurral (centigornak hívják) és a harci szekerekkel lovasságuk is van, sőt repülő egyságeik is vannak és a különböző minotaur fajtákkal jó pár nagy bestiájuk is.
    Gondolom ezek is horda módban lennének.

Na végre valaki aki Nurglét szereti. A rajongók közt talán ő legnépszerűtlenebb káosz isten, a könyvekben (akár fantasy akár 40k) is ő szerepel a legkevesebbet. Nálam is csak a második (Khorne a kedvencem), de valahogy az undorító és gusztustalan mivoltuk ellenére kedvelem a "gyerekeit". Majd ha szeparálják a káoszt az isteneik szerint és bekerülnek a démonok is akkor majd lehet élvezkedni Nurgléval.
  • ratgab
    Most hogy utánanéztem a Father of Crows Nurgle, a romlás és betegségek istenének egyik neve...A káosz újabb kegyeltjeire utal (nurgle a személyes kedvencem).

Amúgy hozzáértők azt mondják, hogy Bestia frakció érkezhet, amit a levél tartalmából szűrnek le (Drakwald lore szerint számos Bestia törzs otthona és az eltűnések rájuk utalnak).

Más teóriák szerint ez a következő ingyenes empire hősre utaló levélke, aki 3 nap múlva lesz vagy bejelentve vagy akkor jelenik meg....Ő lesz a Huntmarshal hős.

Teóriák közül nekem a Bestiák tetszenek a legjobban (végigolvasva az okfejtéseket sokan azt mondják nem Nurglera utal a levél, hanem egyértelmű Bestia frakció fog érkezni...talán egy új empire hőssel tűzdelve). :-)
  • MrStokes
    father of crows = Tzeentch ?
    Egyebkent lovesem nincs, nem vagyok lore master. :)
  • ricsei50
    Mivel nagy a csend, ezért írok már vmit. :) Ma osztotta meg a Tw ezt a "levelet" ami valószínűleg a következő dlcre utal. Mivel nem ismerem a warhammer loret, mondom hátha tudnátok segíteni. A levél tartalma a következő:

To the Huntsmarshal,

Please pay the messenger-boy handsomely for getting this letter into your hands. I made a promise of a few gold crowns to ensure its speedy delivery but did not have the funds on me. The letter is urgent because I have, as you requested, tracked down our prey.

Alas, it is too late for the folk of Mittelwig. I came across the hamlet to find the buildings burnt and no sign of the villagers. They have scattered… or were taken. While that is not conclusive proof in itself of what we fear, on further investigation I found the small Sigmarite shrine desecrated; destroyed beyond any semblance compared to the ruined tavern and smallholdings. Tracks disappeared into the Drakwald. Some prints were from men and women no doubt; others were not.

As dusk came to the empty village, I left, for there was a fell chill about the place. I am now in a coaching inn, a few leagues north, where I write to you by the light of the roaring fire, which offers colder comfort than it should. I suggest we meet here before we move on the threat, three days hence. Seek out the Bloody Moon Inn, and you be the judge whether that name is a dark omen or a good one. For me, it speaks of doom - the locals in this very inn whisper that the father of crows is abroad.

Bring your bow of amber, it will be needed.

Yours
    Hergig Kampfer, Imperial Jaeger
  • Terawatt
    Igen :)
  • ratgab
    A vér és röpködő testrészek valószínűleg már odasorolást eredményeztek volna. Egyébként M-es besorolást kapott (dlc pegi 18-ban van az alapjáték pegi 16-ban).
  • Torzonborz
    Miért, a DLC az önmagában M-es besorolást kapott egyébként?
  • Terawatt
    Ez a DLC azért került bele később, mert így nem kellett M-es kategóriába rakni a játékot, hanem alacsonyabb kedvezőbb besorolásból, nagyobb célközönséghez szólhat. Persze az más kérdés, hogy a valóságban ez mennyire hat az eladásokra.

• KingPunisher
    Egyébként nem akkora dolog ám.. Csata térképen észre se venni normál nézetből, persze ha az ember bezoomol akkor azért más a hangulat, no meg nem csak vér van, szakadnak végtagok is :) élőholtjaimat igaz ez nem zavarja :D
    A kampány térképen meg a különféle feliratokról csöpög.. azért 2.5 euro ide vagy oda Wh-be kell a vér ..
    Szóval azért talán mégsem olyan rossz dolog. Lesz ennél kevésbé értelmes DLC is ;) pár ujratextúrázott unit stb.. de hát a döntés mindenkinek adott veszi vagy sem.