Total War: Warhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Everchosen-t szerintem direkt misztikus ködbe tartották pár videoba azért fel fel bukkant.
Utoljára szerkesztette: KingPunisher, 2016.05.21. 06:36:31
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Én mindegyik fajba belenézek, de hogy kivel legyen az első végigjátszás... Ez fogas kérdés...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.20. 09:14:09
Volt korábban egy videó az AI-t tekintve ahol azt taglalták, hogy különböző célokat tűz ki pl. egy ostrom esetében az AI magának. Ilyen példákat hoztak, hogy várkapu esetén egy faltörő egységet fog majd hozni a gép (videóban óriás volt), amit pár azt védő csapat fog kísérni... Az ostromot több fronton próbálja majd megoldani...másik falon létrás egységek, illetve ostromtornyokat alkalmaz majd, illetve a várromboló katapultokat se fogja teljesen védtelenül hagyni. Szóval ígéretesnek tűnik a dolog, de majd meglátjuk a gyakorlatban hogy fog működni.
Medieval 2-ben volt vagy Rome 1-ben, hogy megállt a várfal előtt az ostromló csapat és hagyta, hogy szénnényilazzuk a várfalról (nem emlékszem már pontosan melyikben).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gamespotos cikkben volt egy rész, ahol az AI javulását taglalta. Nem bánnám ha tényleg nem menne neki annak a várkapunak a commander egyedül amit 4 adag íjász véd. :D
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Általában nem veszek zsákbamacskát, de merem remélni hogy egy Total War játék (ami ráadásul Warhammer) nem lehet rossz :)
Tehát ha vásárlás előtt virágbolti verzióra várnál, akkor inkább kérj meg mást, hogy hadd próbáld ki az eredetit, mert nem törik fel egyhamar.
szerk.: és nem, eddig a Sega nem használt denuvo-t :)
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2016.05.19. 21:47:16
I met God. She's black
AZ előző TW játékokat mindig fel tudták törni... Vagy azok nem olyanok voltak?
Akkor jövő héten várom szeretettel..
Jah és minden ami jön hozzá azt veszem. Nem szoktam ilyet csinálni, de ehhez nekem minden kell.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.05.19. 18:25:41
" Csak az istenek hívásának engedelmeskednek, a démonokat nem szolgálnak, mert féltik a halhatatlan lelküket."
Szerintem onnan kezdve, hogy a káoszt szolgálják már bukták az egészet. :)
Az Attila:TW az egy feljavított Rome 2?
Az egyik legrégebbi faj. Jóval ez elfek felemelkedése és az emberek tűzgyújtása előttről származnak, sőt még az Öregek (Old Ones) eljövetele előttiek. A legendák szerint abból a korból valók amikor még sárkányok uralták a földet, a sárkányokkal harcoltak hosszú-hosszú ideig és a sárkányok végül legyőzték őket, aminek következtében a sárkányogréknek rejtőzniük kellett, kipusztulás fenyegette őket. A káosz istenek eljövetelekor egyezséget kötöttek velük: halhatatlanságot kaptak, cserébe az isteneket szolgálják. Villámokkal táplálkoznak azok meghosszabbítják az életüket és megnövelik az erejüket. A káosz istenek viharokkal ébresztik fel őket. Csak az istenek hívásának engedelmeskednek, a démonokat nem szolgálnak, mert féltik a halhatatlan lelküket.
A Sötétpenge Malus sorozat negyedik kötetében is szerepel egy sárkányogre.
Én csak két nevesebb sárkányogréról tudok:
- Krakanrok the Black. Ő a faj apja. A legöregebb, legnagyobb sárkányogre. Archaon tőle szerezte meg a Slayer of Kings nevű kardját.
Kholek Suneater: Kislev elleni harcokban vett részt. Ő benne lesz a Chaos DLC-ben is a három választható hős közül az egyik ő.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.05.06. 02:15:30
Plusz még az épületek sincsenek úgy kihasználva.
Empire Total War-ban volt egy olyan újítás, hogy egy épületet egy vagy két egységgel el lehetett foglalni, majd amikor az ellen elakarta foglalni, akkor az épület emeleteiben harcok dúltak.
angelus1991ster.blogspot.hu
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Számomra ez a WH-el összekötve hatalmas élmény lesz, szóval jöjjenek csak a DLC-k uj részek amíg a tartalom minőségi és élvezetes nem fogom rá sajnálni.
Utoljára szerkesztette: KingPunisher, 2016.04.15. 16:46:23
- A letölthető tartalmaknál ezúttal nem csak népekre és egységekre, valamint teljesen új kampányokra lehet számítani, hanem új egységeket is rakhatnak a játékba, új lordokat, varázslatokat, hősöket. A szempont a hosszú távú újrajátszhatóság kialakítása (nagyon dícséretes hozzáállás). Ezek között tippem szerint lesz néhány ingyenes cucc és lesz jónéhány fizetős darab is.
- DLC résznél már egyértelműsíti, hogy még csak nem is egy főjátékra és 2 kiegészítőre gondolnak, hanem egyenesen 3 részről beszélnek, 3 főjátékról. Ezen felül persze kimaradhatnak különböző népcsoportok, különböző egyéb dolgok, amiket viszont dlc-ben majd be tudnak illeszteni a játékban.
DLC-kre példát is hoz:
-Új lordok melyek általában egymással szembenállók felekhez kerülnek be (klasszikus riválisok személyében), oldalanként új típusú egységek és úgynevezett renown egységek, melyek a már meglévőek egy erősebb, különlegesebb fajtái egyedi kinézettel, karakterisztikával. Ezek olyan különleges egységek lesznek, amikből ritkaságuk miatt csak egyetlen csapat jelenhet meg a harcmezőn egyszerre.
-Természetesen új népek is bekerülhetnek dlc formában (ki gondolta volna?): Ezek lehetnek teljesen új a játékban eddig nem szereplő népek, vagy az eddig nem játszható népcsoportok egyik jelenhet meg egy jellegzetes lorddal (saját küldetéssorozattal természetesen), teljesen kidolgozott hadseregek, hősök, saját jellemző épületekkel, szóval teljesen kidolgozott népekről beszélhetünk a leírás alapján.
-Lehetnek kampányok is, melyek 1-1 népre vonatkozóan lesznek felépítve. Természetesen ezek a Warhammer lore-hoz hűen valami nagyobb eseményhez lesznek kötve, vagy azt fogják végigkövetni.
A leírás végén közlik, hogy konkrét terveik vannak a népekkel és a játék felépítésével kapcsolatban dlc szempontból....Valamint megjelenése előtt minden packról lesznek konkrét infók, hogy tudják a vevők mire számítsanak.
Szummázva én is úgy értelmezem ahogy te is: 3 teljesértékű önállóan futtatható játék jön, köztük pedig dlc-k áradata mindenféle formában.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.04.15. 10:34:17
A valaha volt legnagyobb káosz bajnok.
Lentebb írtam róla de inkább berakom ide is...
Hithű Sigmar paplovagként kezdte az életét, majd a káosz felé fordult. Kb 100 éven át kószált a Káosz Pusztákon, hogy összeszedje a Káosz 7 Kincsét.
És végül mind a 4 káosz isten a pártfogásába vette. Ez amúgy ritka , egy Chosent - még ha bajnok is - csak egy istenség pártfogol.
Ezt követően a valaha volt legnagyobb káosz sereggel elkezdte az a kedves kis eseményt, amit jelenleg mint a "The End Times" (Végidők) ismeretesek.
És végén egy kedves ismerős is feltűnik. :) Legalábbis a Warhammer ismerőinek. :)
http://wiki.totalwar.com/w/Total_War:_WARHAMMER_Future_Content_Blog
De vmit nem igazán értek.
Ugye azt tudatta az emberekkel a TW, hogy a warhammer 3 részben jelenik meg.
Na most ezt szerintetek hogy értsük?
Úgy mint pl a StarCraft 2 esetében, hogy 3 teljes értékű játék jelenik meg (csak köztük jelennek meg DLC/free-LC-k, vagy úgy, hogy a másik két játék DLC-ként jelenik csak meg? (mint pl a rome 2 esetében a wrath of sparta?)
Nem nagyon értem már a dolgokat :D
Akkor dobozost választom. Jól mutat majd a polcon, viszont elektronikusan is hozzáférhető lesz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Most mindenki dobhatja ki az 1983-2015 között összevásárolt seregeit és könyveit, mert az új versenyekre már abban a formában nem hozhatja el őket.
Tomb of Freedon Nadd
Esetleg hol lehet olcsóbban letöltőkódot venni?
Szerintem szép lassan különböző kiegészítőkkel, minden főbb faj belekerül majd a játékba.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.04.10. 22:24:18
Most olvasgattam az End Times és Norsca történetét a warhammerfantasy.wikia-n. Hát ez alapján eléggé átvariálták és kibővítették a történetet.
Érdekes lesz, hogy idővel mely hősök kerülnek be és hogyan.
Mint ahogy írtad is a chosenek valemelyik káosz isten pártfogoltjai. És az hogy mind a négy a pártfogásába vette az illetőt valóban ritka, Archaon mindössze az 5. ilyen. Viszont a nem rég belinkelt videó alapján nem igazán vagyok megelégedve a játékban szereplő chosenekkel. Nem rosszak, de olyan semmilyenek, olyan semlegesek. Nem úgy néznek ki mint akiket valamely isten támogat, pedig a chosenek lényege pont az, hogy az egyik isten kegyeltjei amely a külsőségekben is megjelenik. Talán majd jönnek ki olyan DLC-k amelyek valamelyik káosz istenhez specializálják a káosz frakciót és ez javítva lesz. Sebaj a többi egység viszont nagyon hozza a tipikus warhammer fantasy stílust, hangulatot.
Nem rég találtam egy jó téképet az Óvilágról. Nem teljes mert a keleti részek (Cathay, Nippon, Ind) nincs rajta, de azok a történet szempontjából lényegtelen területek. Óvilág a térkép alatt megtalálhatóak a színkódok és a frakciók rövidke leírása.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.04.10. 19:38:35
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Káosz nyilván nem köt senkivel semmit sőt szerintem a vámpírok sem igen azok a nagy diplomata fajták (mondjuk klánok közt előfordulhat hasonló). Szóval szerintetek lesz népcsoportok közti diplomácia valamilyen formában és ha igen hogyan?