1997
1644257819.png

• MaRee
    Én very hardon mindegyik LL-al csináltam egy fullos sereget, másképp rohadt sok az ellenség.
  • Prof William
    Tegnap jöttek azok szánalmas kis kihívók akik meg merték kérdőjelezni hogy én vagyok az Everchosen. :)

Jobban sikerült mint vártam. Az EverWatcher serege azzal kezdte hogy bedarált 2 fullos Empire sereget -amikkel éppen én készültem megütközni- és közben annyira legyengült hogy szinte komolyabb erőkifejtés nélkül sikerült legyőznöm. Szóval mostm ár hivatalosan is én vagyok az Everchosen. :)

Hány sereget érdemes amúgy fenntartani? Jelenleg két seregem Achaeon és Kholak Suneater vezetésével. Kholak még éppen erősödőben van. Elküldtem legyőzni a Skaelligeket hogy feltápolódjon és aztán pedig majd közösen daráljuk be a Birodalmat. :)
  • MaRee
    19000 helyett.
  • KingPunisher
    Azért ezzel vitatkoznék mármint hogy a vámpírok gyengék. Most velük nyomom, 130. kör környékén vagyok, lényegébe Chaos beverve, Empire már csak múló emlék, de a Long victory itt elég kemény mivel törpéket és Bretonokat is le kell gyalulni, szóval ez még előttem áll.
    Viszont űber brutál erős a Vampire, lényegébe nem vesztettem velük csatát pár üres település persze elesett, de ezen kívül nem esett el se Lord se sereg. A auto csata épp az előbb szinte 0 esélyt adott és ugy vertem be egy északi portyázó törzset. Szóval szerintem brutálisak, a gyógyulás, a félelem amit keltenek a sok 1 fős unit, az elfoglalt területeken folyamatosan halnak el az ellenfelek, iszonyat keménnyé teszi őket.
    Az egységeik meg valami istencsászárok, szinte az összes erős és rendkívül hasznos, persze megfelelő hős és technológia támogatás kifejlesztése szükséges.
  • Terawatt
    11.5k -ért digiben vagy 13ért dobozosan. Nem túl bőkezű
  • MaRee
    Aki még nem vette meg és gondolkodik rajta: ennél olcsóbb nem lesz egy jó ideig (megbízható oldal).
    Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.07.18. 09:30:19
  • MaRee
    Én már régen a wow fénykorában is így fogtam fel, mikor még újdonság volt az MMO és a havidíj. Jajuristen, 3500 forint havonta! Igen.. vagy kb 110 forint naponta egy hónap szórakozásért. Itt azért sokkal jobb a helyzet, egyszer kell kicsengetni a kiegészítők és a DLC-k árát és lehet nyomni látástól mikulásig.
  • Terawatt
    60 perces csata limittel nézzétek egymást az árkokból. Szerintem emiatt vezették be a közeli kamera ficsőt a Rome2-ben. :P

on: Szerintem jó felfogás volt itt lejebb ez a ft/óra szinten megnyugvást lelni az árakban. Ha tényleg csak 10 órát játszik az ember mondjuk ezzel a beastmen-es DLC-vel akkor is sokkal olcsóbban szórakozott, mint ha mondjuk moziba ment volna.

Nyaralás? Pff, kell a francnak...gaming...olcsóbb, több ideig ! :D
  • ricsei50
    Ha valóban ww1 vagy 2 lesz, akkor nekem az felejtős. Sztem amikor már puskákkal és bombákkal lövik egymást az emberek az már nem igazi harc. Ha medieval lesz az jöhet, mert ott ember az ember ellen harcolt.
  • sempronius18
    Végül is ha jól tudom tank is van a warhammerbe.

Én a helyükben kipróbálnám egy általuk is fű alatt támogatott Warhammerre írt mod keretében, hogy mennyire életképes a WW1.

Na de nekem úgyis mind1 ha minden jó augusztusba kb elkezdem a ROME-ot.
  • Nos
    Azert szerintem ennel tobb van a ww1ben. Akkor beszeltek rola, amikor a nagy hallgatas utan valahol kijott egy anyag, hogy a ca kulonbozo teamjei milyen projekten dolgoznak. Ott emlitettek, hogy meg a programozas elotti fazisban, otleteles/infogyartas jar, de mondtak, h a warhammer jo teszt a legierore.
  • MaRee
    A kiegek nem lesznek 60 eurok semmiképpen, inkább 30-35 körül. De felesleges ezen vitázni, a legtöbb játékkiadó ezt csinálja, lásd EA, stb. A total warokhoz mindig voltak DLC-k, nem kötelező megvenni amivel nem akar játszani az ember, én pl Bretonokra nem fogok pénzt költeni, ha fizetősek lesznek. Ahogy lentebb írták ezt a pénzt évek alatt fizeted ki, nem egyszerre, mviel nem jön kieg minden hónapban, és a DLC dömping is le fog állni lassan, nem lesz havonta új faj (de még ha lenne is, pár doboz cigi vagy pohár sör árát ki tudja csengetni a legtöbb ember több hónapnyi-évnyi szórakozásért cserébe). Aki meg úgyse multizik az végülis még mindig letöltheti és játszhat vele, aztán ha summer sale van vagy ilyesmi, megvehet 75%-al olcsóbban mindent.
  • sempronius18
    Az állóháború miatt elég érdekes a megvalósíthatósága, akkor inkább WW2.

Na meg egy ilyen behatárolt eseményből, mint a WW1 kevés DLC-t lehet kiadni, hacsak nem találják ki azt, hogy az alapjátékban mondjuk csak a nyugati front lesz elérhető 1 játszható frakcióval....
  • ratgab
    Érdeklődéssel várom.
  • sempronius18
    Igazad van, de mások a prioritásaink. Alapból engem érdekel a TW, de millió más dolog előtte van a fontossági sorrendemben, úgyhogy nekem bőven jó évek múlva megvenni aztán hétköznap éjszakánként ha épp ez van soron elmegy vele pár óra hetente, ettől függetlenül írom, hogy ez a DLC politika ami ennél a játéknál van túlzás és nem tetszik.

Érettségiig időm is volt és nagy gamer is voltam, nagy nehezen ki tudtam gazdálkodni évi 1-2 eredeti játékot zsebpénzből plusz ugye legyünk őszinték warez.
    Na ha most élném gyermeki éveimet ez már lehetetlen lenne ilyen árak mellett, meg ugye warezolni sem lehet ami egyébként szerintem nem baj, ha használja valaki a termékemet igenis fizesse ki.

• Nos
    ww1 lesz, mar keszul
  • ratgab
    Szerintem nagyjából hasonló lesz a séma minden népnél...Meglesznek az alap egységek..Ezzel nincs gond, mert nem igényelnek sok melót, lesz pár nagyobb darab dög (valami falény szerintem lesz, illetve biztos lesznek szarvaslovasok), de az igazán egyedi lények nem fognak tuti megjelenéskor bekerülni...Aminek nagyon kidolgozott a kinézete (mondjuk ez inkább a szörnyeknél lényeg, amiknél csomó csáp, ligő-logó cucc van, mint a Jabberslythe például azt nem fogják megcsinálni valószínűleg.
  • ratgab
    Hát azért remélem a következő újragondolást a Medieval kapja..Személy szerint jobban örülnék neki.
  • ratgab
    Igen...Megkavarják a Bestiák majd Empire oldalon a fekáliát az tuti. Nem lesz már Chaos eljöveteléig se nyugi a Birodalom szívében.

Pont ezért kéne az Orkoknak és Törpéknek is berakni valami jó kis ellent...Mert eléggé nyugiban el tud mindkettő fejlődni.

Vámpírokat már eddig is az ág is húzta....
  • KingPunisher
    Persze lehet így is nézni, arra már az a PC is amin fullon elfut töredékébe fog kerülni, maga a játék is hibamentes teljes kiadás szintén töredékéért.
    Node akkor már ki fog itt forumozni ? Gyermeki lelkesedéssel lehet nézni új fajokat, egységeket, meg egy folyamatos fejlődés egy bővülő univerzum részese lehet az ember. Full editionba nyakadba szakad 15 nép és olyan komplexitás ami miatt már nem lesz meg ez a varázsa az egésznek.
    Én pl szeretném minden néppel végigvinni minden kis kampányát kitolni a játéknak. Bááár ha ilyen ütemben jönnek DLC-k nehéz lesz :P
    Csomo ember megvesz minden szart aztán játszik vele pár órát, lehet az csak 20 30 euro akcióba, de én ezzel mire minden kijön lehet beletolok 1000 órát a 3 év alatt, ha így leosztom már nem is olyan sok ez a pénz..
  • ricsei50
    Az még semmi, mert nekem a HK edition a polcon van bontatlanul, plusz ugye a limited editionnal játszom.
    Nekem így is megérte, mert TW plusz fantasy :)
  • sempronius18
    A Rome II mikor bugfosként megjelent pont 60 Euro volt, plusz ha még megjelenéskor megvettél hozzá minden DLC-t 100 Eur fölött vagy. Most már valóban 60 Euro szépen kijavítva játszhatóvá téve az összes DLC-vel együtt, de akciósan kapható volt már 20 Euro-ért is.

Tankönyvi példája miért ne végy megjelenéskor játékot.

A warhammerre visszatérve alapjáték 60 Euro kiegek gondolom szintén, DLC-k 3 és 15 Euro között. Szóval 3×60 + 12×7 (átlaggal számolom a DLC-k árát) az 264 Euro kb 80K HuF.
  • MaRee
    Az orkoknál is van eat captives opció, szóval tuti lesz :)
  • ricsei50
    Nem hiába fenevadak :)
    Megnézném, hogy egy minotaurusz és egy sima gor egymásnak ugrik egy pár emberi golysziért XD
    Am én egy kicsit ugranék.
    Nagyon remélem, hogy a wood elfekhez berakják majd a treekint és treemen egységeket.
    Valamint azokat az elit wood elf lovasokat akik szarvason ülve lovagolnak.
    Azért ha a beastmenekből ki is hagytak egy két lényt, azért ezeket sztem nem kellene kihagyni a wood elf seregből, hiszen a wood elfek pont a treekin, treemen, szarvas lovasok miatt wood elfek. :D
  • Prof William
    Olvastam hogy a Bestmenek nagyon szeretik az emberi -vagy más értelmes lények- húsát. Néha még vérre menő küzdelmeket is vívnak egy-egy jobb falatért.

Ennek fényében remélem, hogy lesz egy olyan opció hogy csata után a foglyokat el lehet fogyasztani és pl teszem azt ez + Horde Growthot adna x körig...
  • MaRee
    Nem kell rémeket vizionálni, eddig egyik TW játék sem került 100k forintba, akárhány DLC került is bele. Nyilván itt nehezebb munkája van a fejlesztőknek, mert nem csak újra kell színezni néhány egységet mint az eddigi TW-k nagyrészében, de azért ne essünk túlzásokba. A legtöbb nép és újítás majd úgyis a két kiegészítővel kerül a játékba. A Rome II minden DLC-vel talán 60 euro összesen, sale-en meg fele ennyi.
  • ricsei50
    Addig még élni is kell :D
  • sempronius18
    Azért párhuzamosan remélem jön történelmi TW is mondjuk az Empire 2 egy új motorral.

A másik meg az, hogy a DLC-t én tényleg nem tartom ördögtől valónak, de itt tényleg, ha valaki mindent meg akar venni megjelenés táján az bele fájna 100K Ft-ba kb annyira meg azért ez nem jó játék plusz engem ez hidegen, hagy de mikor 3 év múlva kijön a 15. DLC a grafika sem lesz már olyan hűde szép...

Mind1 majd 2022-ben megveszem a complet collectiont a steam summer sale-en 10 Euro-ért úgyse kezdtem el még a Rome-ot se nemhogy az Attilát. :D
  • MaRee
    Fejlesztés alatt álló korai hozzáférésű játék, tehát nem.
  • ricsei50
    Csak figyeljenek oda, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a játékból, a lehető legszínesebb seregekkel, lényekkel, stb.
    Egyébként közben találtam egy szintén az old world-ban játszódó gamet a neve Man O' War: Corsair.
    Na most nem teljesen tiszta, hogy megjelent már, vagy még nem?
  • KingPunisher
    Hehe ez egy pénznyomda lesz nekik akkor. Nem panaszként mondom de akkor bizony igényes egyedi legyen minden, mert mire kezünkbe lesz az "egész" játék lesz vagy 100.000 ft :P
    Tomb Kings hohooo az igen várós addig a vámpírok a kedvencek no de akkor :D
    Kiváncsi leszek most a patásszarvasemberekre, hogy ez a rajtaütés mennyire lesz jól megoldva tényleg egyedi játékstílust fog e követelni vagy csak egy chaos ork vegyítés lesz.. Azért lássuk be aki nem veszi meg DLC-et is örülhet mert ő is megkapja ezeket igaz csak ellenfélnek de akkor is színesebb érdekesebb lesz a game.
  • MaRee
    Holnap 1v1 ESL kupa, gyertek, hatha ossze sorsolnak :) Sex, Drugs & WAAAGH neven jatszom.
  • ricsei50
    Én is gondoltam már erre, de ki tudná megállni, hogy évekig ne játszon? :D
  • ratgab
    Viszlát 3-5 év múlva....:-)
  • Nos
    Na akkor most par evre felra is teszem a jatekot, mert legkozelebb csak a full jatekot akarom elinditani :)
  • ratgab
    Hm érdekes kis videó....A kinyert infók alapján úgy néz ki nem 5 dlc lesz, hanem egyenesen 15 dlc.

És itt is a woodelf az 5. dlc, ami új frakciót fog tartalmazni (a srác azt mondja az infó alapján egy a faelfek is kapnak külön kampányt).

8. dlc-ben jönne a tomb kings. 10-ben a Skaven, 13-ban a Káosz törpék, 15-ben ha jól láttam az Ogre Kingdoms.

Az 1. dlc akkor értelem szerint a káosz nép, a 2. a blood and gore, a 3. a bestiák, a 4-et még akkor nem tudjuk (de úgy látszik a plusz dolgok, amiket ingyen kapunk a javításokban érkeznek vagy a dlc-kkel együtt (mint a blood and gore-ral a vámpír egység, valamint a Bestiákkal az új empire mágus).

Ergó ezen gondolatmenetet követve mind a 15 dlc fizetős dlc lesz és valószínűleg népeket fog tartalmazni (lehet lesz itt majd nép pack is).

Az infó alapján az első kiegészítőben Lizardmen, High elves és Dark Elves lesz benne, valamint Ulthuan és a New World, ami logikus, mert mind a 3 népcsoport főbb területei ezek. Jobban mondva a Lizardmenek és a Sötételfeké az új világ, Ultuan pedig a High elfek szigete.

3. kiegészítőben bontják majd a káoszt. Ha ez így fog megvalósulni, akkor Warhammer kánaán lesz ez így kérem!
  • ricsei50
    Teória, de az eddig kijött dlc-k igazolják a videót. :)

https://www.youtube.com/watch?v=XnSV3YnFbbM
  • ratgab
    Ez most a teaóriád vagy valahol már megerősítésre került?
  • MaRee
    Max Bretonok jönnek előtte, bár ők engem hidegen hagynak.
  • KingPunisher
    2. rész illetve dobozos kiegészítő vagy minek kell már nevezni szerintem is az elfeket hozza, ott bejönnek a hajók és gondolom hozzácsapják a térképhez az elfek szigetét.
    Azért ez a WH DLC nagy aranybánya steamen veszik mint a cukrot, bár személy szerint nekem annyira nem hiányzott még egy újabb nép de persze érdekes színfolt lesz ez a gerilla típusu népcsoport is.