1997
1644257819.png

• ratgab
    Én egyelőre nem vettem meg.....Ez a Horda stílus nekem annyira nem jön be szóval lehet megnézem őket előbb ellenfélként. Aztán ha nagyon megtetszik megveszem, de inkább leárazva (15 euró is sok érte, de 17 még inkább).
  • davidbog
    Bray-Shamannal lehet. Elvileg a Wild típusúval Cygort a Beastel Manticort lehet idézni.
  • Silverbeast
    Én a high elf/dark elf-eket várom, addig jegelem szerintem.
  • sakkay
    Eddig vh-n visszatöltés nélkül megcsináltam a longot Ember, Törp, Káosz. A legjobban a birodalommal tetszett-lehet mert még tapasztalatlan voltam-a legkönnyebb a törpökkel volt. A vége a káosszal nagyon unalmas. Az elején viszont igen figyelni kell. Sajnos engem a mesevilág hidegen hagy, de ez az eddigi egyik-ha nem a legjobb TW játék. Nagyon tetszik, hogy minden néppel teljesen más. Szóval érdekes, ajánlom
  • ricsei50
    Lehet velem van a baj, de engem nem nagyon köt le ez a kampány. Tnap és ma játszottam vele asszem össz vissz 4 órát, de már meguntam. :( és még végig se vittem
  • Lacc 88
    Nagy a csend :D Senki nem tolja? Ez az új kampány elég lagymatag. KB 50 kör után se nagyon van kihívás. Csak megyek másfél sereggel és rombolok le mindent, viszont pénz hiány gyakran fellép sajnos. Az egységek jól néznek ki és nagyon tudnak aprítani. Mintha a játék is gyorsabb lenne, mint eddig volt. Nektek hogy tettszik? Láttam az egyik videóban, hogy egy Cygort lehet idézni. Azt a varázslatot kivel lehet megcsinálni?
    Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2016.07.29. 10:56:34
  • ricsei50
    Az everwatcher után ez várható volt. Jó, hogy legalább egy kis pluszt kap az ember a campaign után.
  • MaRee
    Campaign Spoiler, Boris Toddbringerrol.

• ricsei50
    Nemsoká támadnak a bestiák! :D Boris nem menekülhet :D
  • MaRee

Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.07.27. 17:07:09
  • ricsei50
    Hát... az is több mint a semmi. Mondjuk rakhattak vna még bele pár egyedi egységet az ellenhez.
  • MaRee
    Igen, bár a modellje nem túl egyedi.
  • ricsei50
    Vmi nem teljesen világos. Akkor a minikampányban Boris egy egyedi karakter lesz, egyedi modellel?
  • Darkman86
    Na még 2 nap és felzabálok minden ellenfelet a minikampányban! Aztán lassan jöhetnének azok a wood elfek :)
  • KingPunisher
    Lehet fintorogni a DLC politika miatt de azért aki nem veszi meg őket is elég szép uj ingyenes tartalmakat kap mindig :
    Update FLC
  • Yag
    Sziasztok!

Frissítettem a Warhammer Magyarosítást.
    Ha tetszik és szeretnétek hogy tovább bövüljön, akor várom a Warhammer magyarosításában közreműködő segítőkész játékosokat. Dobjuk össze, ne kelljen több hónapig banrálni vele, hogy használható legyen. Jól jönne a segítség értelmezni a világok kifejezéseit, a speciális neveket és megjegyzéseket. Privátban Steamen kereshettek a többit megbeszéljük személyesen.
    Ave. Yag.
  • KingPunisher
    Bizony illendő arra felhúznia városfalakat megerősíteni a seregeket, de erre a tanácsadó is felhívja a figyelmet ugy 50. kör környékén, 100 körül meg jön majd Everchosen ;) meg a kis barátai. Elvileg mindenki segíteni fog, kivétel persze orkok és vámpírok de gyakorlatban neked kell rendezni a helyzetet. Északi törzsek nagyon erősek, de ostromnál egész szépen meglehet fogni nagyobb túlerőt is utána meg csak le kell vadászni a maradékot.
    A hősök meg elengedhetetlenek, ha megölöd hadvezérét sok bonusztól elesik, illetve érdemes az egységeket is puhítgatni illetve csata előtt morált is lecsapolni. Jaa meg remélhetőleg délen nincs mással konfliktusod mert akkor GG. :)
  • Prof William
    Ha egy Legendary Lord lesérül akkor a visszatérése után is teszem azt 10 horde egységbe kerül a visszahozása a csapatba, vagy csak pénzbe? Mert nem kicsit szívás lenne kivárni, amíg összegyűlik annyi.

Valamint hogyan növelhetném hőseim bérgyilkosok elleni ellenállását?
  • lammaer
    Sziasztok,

Én is beinvesztáltam empirével kezdtem normálon. Szépen elszüttyögtem, mire a 76. kör környékén északról beszambázik a két norsca frakció, szép elit egységekkel, s kalap kabát, azokkal a tripla ezüst fokozatú katonáival nemtok mit kezdeni...

Ez igy normális hogy senkivel nem foglalkoznak csak velem? Átjöttek pár királyságon de nem érdekelte őket egyik útbaeső sereg se, csak az enyém.

Kezdjek egy újat mert lassú voltam és eddigre már nekem is lennie kéne 2 garnitúra elit hadseregnek? :) Végülis első meccs volt...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.21. 22:46:33
  • ricsei50
    Jó, hogy raktak bele új terepet is. Sztem jól néz ki ez az új erdős rész. Az elfek erdejére leszek még kíváncsi. Tuti hozzájuk is adnak majd ilyen különleges erdőt.
  • Terawatt
  • MaRee
  • ricsei50
    Elhatároztam, hogy amíg nem hozzák be a játékba a wood elfeket, addig nem játszok. Ha majd játszhatóak lesznek, majd velük új kampányba kezdek. :)
  • Prof William
    Beastmen kampány bemutató

Azért az instant 100% korrupciónak sok káosz bajnok örülne. :)
  • Lacc 88
    Egyébként Steam műhelyben már rábukkantam egy béta Total War Warhammer Hungarian language cuccra. Nagyon kezdetleges még, de aki csinálja várja a vállalkozó szellemű embereket segítségnek. Akár fordítani, begépelni vagy Warhammer szakértőket. Ha valakit érdekel a dolog nézzen rá. Óvatos becslések szerint 1 év amíg egymaga végez.
    Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2016.07.19. 21:04:36
  • ricsei50
    Kentaurok, minotaruszok, kecske emberek, óriás vaddisznók. Jó lesz ez :D A herkules sorozatot én is szerettem gyerekként. Párhuzamosan ment a xéna is, néha még találkoztak is hol a herkulesbe, hol a xénába :)
  • Lacc 88
    Ahogy láttam ilyen kentaurokhoz hasonló "lovas" egységeik lesznek.Óriás vaddisznók :D De úgy tudom kifejezett hátast használó egységeik nincsenek.
    Régen mikor még ment a Herkules sorozat Kevin Sorbo főszereplésével a Kentaurok voltak a kedvenceim :D Nagyon örülök, hogy ilyenek is bekerülnek. De a sárkány ogréktól is odáig vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2016.07.19. 20:48:13
  • Prof William
    Igen a káosz "teremtette" őket de csak úgy "mellékesen".

Ezért nem is igazán számol velük. Előfordul hogy egy-egy káosz bajnok Beastmenekből szervez rablócsapatot de ez nagy ritkaság. Beastmen sosem lesz "elismert" káosz bajnok.

Pl egy könyvben volt hogy Káoszosok némi vérrel és mágiával kicsalták a Beastmeneket az erdőből akik így megtámadtak egy várost. Amíg a város védői a Beastmenekkel voltak elfoglalva, megindult a káosz támadás.

Kb ilyen "együttműködés" a jellemző.

Szerintem nem lesz mount. Elég nagy darabok ők így is.
  • ratgab
    Csütörtökön meg csatában is megláthatjuk őket.
  • ricsei50
    Érdekes :)
    Akkor végül is a káosz egy ága, de magányos farkasként élnek, fosztogatnak.

Lordokról nem tudni semmit, legalábbis steamen nincs infó a lordokról (nem LL-re gondolok)
    Mountok lesznek náluk, vagy semmi, mint a törpöknél?
  • Prof William
    A Beastmenek ilyen állat (főleg kecske+minotaurusz) de néha más féle (farkas stb) emberszerű lények.

Elméletileg akkor jöttek létre az őseik (az emberekből) amikor a káosz először jött a világra.

Azóta szaporodnak egymás között + néha előfordul hogy egy-egy ember beastmenné válik.

Törzsi kultúrában érnek. Főleg az embertől távoli erdők mélyét lakják.

Persze az erdőt itt középkori viszonylatban kell érteni, tehát több száz kilométeres háborítatlan rengetegekre kell gondolni amiknek az ember max csak a széleit zargatja...

Onnan törnek ki néha fosztogatni + rabszolgát és kaját (néha a kettő ugyanaz) rabolni.

A káoszt imádják de maga a káosz nem nagyon törődik velük. Ha be is veszi őket a seregébe akkor is max ágyútöltetléknek.

Ezért inkább csak a saját törzsként mozognak.
  • ricsei50
    Mivel nem ismerem nagyon a warhammer világot, jól értelmezem hogy vannak kecske szerű lények is? Vagy csak ilyen minotaurusz szerű lények lesznek náluk?
  • Lacc 88
    Szerintem teljesen rendben van. Van benne némi újdonság, bevált elemek, új és régi egységek szintén. Ahogy látom itt még a Káosznál is jobban rámentek a pusztításra. Az árát talán meg is éri. Mindenképpen dob a dolgon, hogy két területen is lehet kezdeni karaktertől függően és a kampányon kívül új sztori is lesz. Nem bánom, hogy előrendeltem.
  • MaRee
  • ratgab
    Úgy értem ha a gép irányítja őket...Vámpírokkal hódítottam meg a világ nagy részét. Jah és a Long Victory-t megcsináltam velük, szóval tudom mennyire jók tudnak lenni.

Valahogy a gép a kezdő területéről nem tud velük kitörni...túl sok az ellenfél számára gondolom.
  • Terawatt
    Ha mondjuk a konzolokat nézed, akkor Sonynak vagy az MS-nek nem éri meg a bolti árak alá vágni, mert erős érdekük, hogy a boltokkal jóba legyenek hiszen ők árulják a kütyüket is.

Online shopban nincs igazából raktáron sok példány a játékból és emiatt nincs is para azzal, hogy a nyakukon marad.

Steam az online játék vásárlásban szerintem nem lepődik meg senki ha azt mondom, hogy a legnagyobb.
    Népszerűsége és elterjedtsége miatt megengedhetik, hogy játszadozzanak a nyári/téli kiárusításon.

Becsült adatok:

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.07.18. 15:36:46
  • Prof William
    Én megvettem a szép acéldobozos verziót 11 500-ért és beregisztráltam.

Ezért nem rétem hogy pl a steamon meg 18 000-volt az ára. Ha nincsen fizikai komponens nem éppen olcsóbbnak kellene lennie?
  • Terawatt
    PC-n egy digi kódért sztem barom aki 19k-ért vesz játékot.
  • Prof William
    Utóirat.

Szerintem hagyom hogy Kholek + a Prince bedarálja a Skelligeket Archeonnal addig meg prédálgatom a birodalomat.

A másik kettő meg legalább felerősödik addig.
  • Prof William
    Akkor azt hiszem behozom a szépfiút harmadiknak. :)