1997
1644257819.png

• KingPunisher
    Wood elfeknél elég sok "sétáló fa" lesz.. ;) én inkább megvalósításukra leszek kíváncsi. Mapon ugye az erdejük el van különítve eddig nem lehetett oda belépni, viszont az elfek sem igen jönnek onnan ki. Náluk azért elég fura lenne ha el kellene foglalni az old world-öt illetve portyázni sem igen szoktak. Kíváncsi leszek a nagy kampányba hogy fognak beilleszkedni.
  • ricsei50
    Igen, jogos. Már most várom a következő dlc-t, pedig még ezt sem adták ki :-D
  • ratgab
    Ott tartok, hogy gyakorlatilag bármi jöhet...Annyira jó nézni, hogy hónapról-hónapra egyre bővül ez a játék.
  • ricsei50
    Így már világos, de ha ő visszajön, akkor nem neki kellene lennie a frakció vezetőnek? A wood elfeket várom nagyon. Kiváncsi vagyok, hogy náluk milyen egységek és lények leszek.
  • KingPunisher
    Ő alapította a von Carstein klánt. Jelenleg "halott" egy koporsóba tartják fogva ha jól tudom. Lényegébe egyik legerősebb VC Lord, amolyan Drakula :D
  • ricsei50
    Vlad Von Carstein kicsoda? Mannfred testvére? Az új nekromata sokkal jobban néz ki mint Kemmler. Azok az új lovagok nagyon komolyak leszek sztem, jól néznek ki.
  • KingPunisher
    Bizony Vlad Von Carstein is érkezik ingyenesen illetve a videoban látható cuccok. Egyetértek valószínű lesz egy törpe ork hasonló párosítású DLC illetve egy Beastmen Woodelf is várható. Így már látszik miért hagytak ki pár fontos egységet a Beastmeneknél is.
    Remélem azért a patch is hoz pár finomságot akár uj multi lehetőségek stb formájában.
  • ratgab
    Újabb pontosítás...Emellett jön egy ingyenes vámpír legendás lord is a dlc mellett.
  • ratgab
    Ki kell magam javítani...Összesen 2 legendás lord jön: Egy a birodalom oldalán egy a vámpírok oldalán....+ jön 1-1 sima hős is.
  • ratgab
    Akkor ha igazak a kiszivárgások a következő nagyobb dlc hozza majd a woodelfeket végre.

A legújabb dlc függvényében viszont az azutáni dlc lehet hoz egy kis Törpe és Ork fejlesztést (ember vs vámpír új egységek miatt gondolom, hogy a párosával jöhetnek majd ezek)...

Előzőleg azt gondoltam, hogy még 1-1 Legendás lordot fog kapni minden frakció, de most az új dlc függvényében lehet, hogy 4 legendás hős közül lehet majd választani. És mivel most szemben álló felek kaptak egységeket lehet a 6. dlc-ben is így lesz ergó lehet Törp és Ork DLC egyben.

Chaos jelenleg is 3 legendás lorddal rendelkezik, tehát oda még talán 1 fog érkezni (szerintem külön dlc-ben vagy akár a Bestiákkal összevonva...ki tudja).

Azonban mire kijön mind a 15 dlc olyan részletes lesz ez a játék, hogy könnyeket morzsolnak majd a Warhammer fanok ha elindítják :-).

Ui.: Regiment of Renown nagyon érdekes új feature lesz a játékban (úgy látszik egyelőre a vámpíroknak és a birodalmiaknak lesznek ilyen egységeik....Gyakorlatilag az alap egységek speciális erősebb változatai lesznek). Nagyon jónak tűnik ez a DLC!
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.08.23. 20:54:07
  • KingPunisher
    Előrendelve.. nekem nagyon tetszik.. fasza kis DLC.
  • Lacc 88
  • silverchain
    Törpéknél a mester mérnök törpe (master engineer) tud seregeket blokkolni, de én úgy szoktam törpékkel, hogy alagutat ásva közelítem meg az ellenséget, hátha elkapnak. Ha bejön, akkor sokkal kisebb helyen tud manőverezni, cserébe nem szabad elveszteni a csatát, mert véged:)
    Utoljára szerkesztette: silverchain, 2016.08.18. 09:32:46
  • Kalinka
    Törpökkel vagy én vagyok nagyon béna de sehol nem találok olyan egységet ami az ellenfél sereg mozgását blokkolná, lassítaná. Így kb esélytelen vagyok elkapni menekülő seregeket. Ötlet? :)
  • silverchain
    Én most Grimgor-t terelgetem a 100 kör környékén, a déli Pusztaság földek és a Világháta hegység mind az zöldbőrűeké. Most megyek északnak:)
  • Lacc 88
    Némi pihenőt tartok. Elég sok időt beleöltem a Beastmen DLC megjelenése előtt. Kipróbáltam minden népet volt amivel be is fejeztem, de most kell egy kis szünet.
  • ratgab
  • Terawatt
    Hogyne, csak megint annyi mindent kéne játszani hogy nincs annyi idő egy élet alatt :D Megjelenés óta csak 36 órám van a játékban, de igen csak kéne még játszani. Például befejezni végre a chaos long kampányt, amire már nem kéne sokat várni. Szerintem a kezdeni nehézségek után eléggé egyszerű a chaos. Egységeik akkorát ütnek mint a busz.
  • ricsei50
    Éltek még emberek? :D
  • ricsei50
    Lord pack jön majd. Hozzá jönnek "Regiments of Renown" egységek, ami az előző total war játékokban lévő zsoldos egységekhez hasonlóan fognak működni. Magyarul majd itt is lesznek zsoldosok, ami sztem nagyon jól jön a game-be. :)
  • ratgab
    A kiszivárgás alapján most valami kisebb cucc jön és a következő dlc-vel a a wood elfek...Ha tippelnem kéne a kisebb dlc szeptemberben a wood elfek október-november környékén (jelenleg szerintem sokan nyaralnak).

Lehet, hogy a következő kisebb dlc pont a bretonnok lesznek (őket előbb-utóbb tuti megkapjuk).
  • Darkman86
    Kicsit csend lett a játék körül. Szerintetek milyen bővítés következik? Egy kissebb dlc( unit vagy lord pack) vagy esetleg már most bedobják majd a Wood Elfeket? Én szerintem most valami kissebb jön.Ha van eszük összedobják a bretonokhoz azt a pár db unitot ami hiányzik meg még egy L.lordot és freeben elérhetővé teszik őket a Nagy kampányban.(Szerintem nekik felesleges minikampány).Utána meg szeptember végére vagy október elején kiadják a Wood Elfeket egy minikampánnyal együtt.
  • Prof William
    Na tegnap 280 kör után végre sikerre vittem a Sötét Istenek Ügyét!

Prince Sigvald a törpéket intézte el míg Arcaon és Kholek a Birodalmat és szövetségeseiket döngölte a földbe.

A Rend civilizációja eltűnt az Öregvilágról. A birodalom és szövetségesei helyén csupán romok borította káosz fertőzte pusztaságok maradtak, a maradékon pedig a Norscai törzsek, Orkok és vámpírok uralkodnak.

Végre sikeresen elhoztam az End Timest. :) Büszke is vagyok magamra. :)

Viszont szerintem eléggé nagy baklövés hogy NINCS GYŐZELMI videó a kampányok végén. Nem akarok én Blizzard szintű bejátszásokat lépten-nyomon de egy sima Victory! kiírásnál azért többre lenne szükség.

Ettől függetlenül tetszett a Káosz kampány. De a horda módból most ennyi elég is volt egy darabig. Hamarosan "rendesebb" vizekre evezve elkezdem a Birodalommal. :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.08.04. 15:06:08
  • MarkBlade
    Chaos az északon ès délen is tàmad? Kírta kb120 körnél hogy most nagy chaos invàziò van. A kamera elment északra megmutatta hogy 2 sereg ott van. Törpékkel vagyok egész déli sarok az enyém. Erre berakott alulra két teljes sereget.
  • grebber
    Ha minden maxon van elég brutál a gépigénye a játéknak.
    (Benchmarkban meg most sem történik semmi mint általában a legtöbb benchmarkban szóval az egy nulla)
  • Voltan
    Benchmarkon pedig átlag 111 FPS LOL :D
  • Voltan
    Most játszottam egy két sereges csatát, nem volt gond. a 60-ra belőtt fps-t tartotta szépen.

Viszont utána kipróbáltam egy full 4vs4 csatát, és ott mát játszhatatlan volt. Igaz, ilyen normál játékban nem igazán fordul elő.
  • sakkay
    Akkor faxa...DCS-t nem repülöd véletlenül?
  • Terawatt
    Ha más nem akkor a dx12es patch sokat fog dobni. "hajlamos lemenni" alatt mit értesz? Mennyi időnként? Mert ha időnként van egy fps drop akkor az még "ok"
  • Voltan
    Aláírásban van a konfig.
    I7 4770-es.

A kártya nagyon jó, minden más hasít rajta, ez valamiért ilyen csak....
  • sakkay
    Amúgy milyen a kari? Szeptemberben akarok venni.
  • Lacc 88
    Ti hogyan oldjátok meg a Beastmen kampányokban a pénz kérdést? Van 2 seregem még csak nem is a durvább egységekből, de körönként 2.000 mínuszban vagyok és egy erőd elpusztításával is max 7.000 aranyat kapok. Mindenkivel hadban álltok és csak pusztítotok? Eddig csak az orkokat cseszegettem, de úgy tűnik az már nem elég és kb mindenkivel hadban kell állnom.
  • sakkay
    Az mondjuk durva. Milyen a proci?
  • Voltan
    Valaki tolja gtx 1070-nel?
    Én most próbáltam ki, és 1080p-ben, ultrán azért igencsak hajlamos lemenni akár 30 körüli fps-re is, volt hasonló másnál is?
  • Prof William
    Na a káosszal 250 kör tájékán a Norsca törzsek, a Vámpírok és a Orkok puszipjatások.

Middeland, Bretonia stb kiégett káosz fertőzte pusztaságok.

Még a birodalom tartja úgy ahogy magát.

Archaon és Kholak Suneater a birodalmat puhítja míg Prince Sigvald szépen egymás után számolja fel a törpék erődjeit.

A törpék nem voltak olyan erősek mint vártam. Annyira lekötötte őket az orkokkal való háborúskodás, hogy mire észbe kaptak már felprédáltam hátországuk 3/4-ét. A erődjeik kemény dk voltak, de a káosz harcosai jók a kemény diók nyitogatásában.

Egyedül az zavar hogy miért nincs egy Sack + Raze gomb. Fura hogy nem lehet (a valóságban sosem volt akadálya) egyszerre kifoszatni és elpusztítani egy települést hiszen ez a két dolog a valóságban egyszerre szokott bekövetkezni.

Így minden erősséget kétszer is meg kell ostromolni mit időhúzásnak tartok. Auto csatánál meg minig komolyabb veszteséget szenvedek ezért mindig le kell játszanom élőben.

Manapság már csak a nagyobb városokat fosztogatom. A kicsik azonnal mennek a levesbe.
  • MaRee
    A dark elfek valóban jól néznek ki és az army rosterjük is fasza, de én már w40k-ban sem csíptem őket, nemrég pedig elolvastam a Sundering trilogiát, azóta utálom az egész beteg bagázst :D Tomb Kings engem sosem érdekelt, ez az egyiptomos stílus nem jön be, bár a lore-ról nem sokat tudok, tervezem az ő trilógiájuknak is neki kezdeni valamikor.
  • Terawatt
    Mindenki ennyire wood elf fan? :) Őszintén nekem a warhammer fantasy ott megállt kb tudásban hogy az Online-al játszottam. Tomb Kings? Óriás kobrán lovagló csontvázak? :) Az még nagyon menő. Pont az ilyen csontvázas dolgok miatt csalódtam kicsit a VC-ben, mert egy skeleton archer-t erősen díjaztam volna. [egyszer utána olvastam és volt olyan edition amiben kaptak ilyen egységet]

Ami még tetszene az a dark elfek.

• ricsei50
    Már kezdem érezni a beastmen kampányt. Annyi nem tetszik, hogy az istenért sem tudok csinálni egy másik sereget, mert nem jönnék ki belőle jól pénzügyileg. :) A bestigorok nekem nagyon tetszenek. Azt vettem még észre, hogy a giant és chaos warhound egységek is különböznek a chaos seregben megismert rokonaiktól (azt hittem ugyan olyanok lesznek). De amit nagyon várok, és nagyon fogom velük csapatni, azok a wood elfek. Ők mégis csak a jobbik oldalon állnak :)
  • davidbog
    Nekem is tetszett az új kampány.
    A minotauruszok elég erősek, kb mint a Dragon ogrék. De a minotauruszokból hátom fajta van, ezért sokkal inkább cél orientáltan alkalmazhatóak mint a Dragon ogrék.
    Ami szerintem brutális náluk az a gorebull. Nagyon durva harcost lehet csinálni belőle, jó nagy a területi sebzése. Sereg bónuszai talán nem annyira erősek mint más hasonló kategóriájú hősnek, de az egyetlen hős ami a csata térképre is ad bónuszt. Nem is rosszakat, igaz hogy nem a teljes csatatérképre hanem csak a saját hatósugarán belül.
    A Bestigor egységeket nem nagyon tudtam hova tenni. Az adataik alapján a páncélzaton kívül nem sok pluszt nyújtanak a Gor egységekhez képest. Gondolom a Bestigorok lennének azok az üllő egységek, de mivel 3 kör a képzésük inkább nem próbáltam ki őket.

Most a nagy kampányba játszom a Beastmenekkel, 63. körnél tartok és még nem jelent meg a Káosz frakció. Eddig az 50. kör környékén már jöttek kisebb seregeik és 100. kör körül a Lordjaik. Átvariálták a megjelenésüket vagy ha a Beastmenekkel vagyok akkor nem jön a Káosz?
  • MaRee
    Én a kampányt lenyomtam, tetszett, bár sose voltam nagy Beastmen fan, a wood elfekre várok én is. Multiban qrva nagy faceroll a beastmen sereg, főleg a minotauruszok :)