Total War: Warhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2016.07.29. 10:56:34
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.07.27. 17:07:09
Update FLC
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Frissítettem a Warhammer Magyarosítást.
Ha tetszik és szeretnétek hogy tovább bövüljön, akor várom a Warhammer magyarosításában közreműködő segítőkész játékosokat. Dobjuk össze, ne kelljen több hónapig banrálni vele, hogy használható legyen. Jól jönne a segítség értelmezni a világok kifejezéseit, a speciális neveket és megjegyzéseket. Privátban Steamen kereshettek a többit megbeszéljük személyesen.
Ave. Yag.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
A hősök meg elengedhetetlenek, ha megölöd hadvezérét sok bonusztól elesik, illetve érdemes az egységeket is puhítgatni illetve csata előtt morált is lecsapolni. Jaa meg remélhetőleg délen nincs mással konfliktusod mert akkor GG. :)
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Valamint hogyan növelhetném hőseim bérgyilkosok elleni ellenállását?
Én is beinvesztáltam empirével kezdtem normálon. Szépen elszüttyögtem, mire a 76. kör környékén északról beszambázik a két norsca frakció, szép elit egységekkel, s kalap kabát, azokkal a tripla ezüst fokozatú katonáival nemtok mit kezdeni...
Ez igy normális hogy senkivel nem foglalkoznak csak velem? Átjöttek pár királyságon de nem érdekelte őket egyik útbaeső sereg se, csak az enyém.
Kezdjek egy újat mert lassú voltam és eddigre már nekem is lennie kéne 2 garnitúra elit hadseregnek? :) Végülis első meccs volt...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.21. 22:46:33
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Azért az instant 100% korrupciónak sok káosz bajnok örülne. :)
Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2016.07.19. 21:04:36
Régen mikor még ment a Herkules sorozat Kevin Sorbo főszereplésével a Kentaurok voltak a kedvenceim :D Nagyon örülök, hogy ilyenek is bekerülnek. De a sárkány ogréktól is odáig vagyok.
Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2016.07.19. 20:48:13
Ezért nem is igazán számol velük. Előfordul hogy egy-egy káosz bajnok Beastmenekből szervez rablócsapatot de ez nagy ritkaság. Beastmen sosem lesz "elismert" káosz bajnok.
Pl egy könyvben volt hogy Káoszosok némi vérrel és mágiával kicsalták a Beastmeneket az erdőből akik így megtámadtak egy várost. Amíg a város védői a Beastmenekkel voltak elfoglalva, megindult a káosz támadás.
Kb ilyen "együttműködés" a jellemző.
Szerintem nem lesz mount. Elég nagy darabok ők így is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Akkor végül is a káosz egy ága, de magányos farkasként élnek, fosztogatnak.
Lordokról nem tudni semmit, legalábbis steamen nincs infó a lordokról (nem LL-re gondolok)
Mountok lesznek náluk, vagy semmi, mint a törpöknél?
Elméletileg akkor jöttek létre az őseik (az emberekből) amikor a káosz először jött a világra.
Azóta szaporodnak egymás között + néha előfordul hogy egy-egy ember beastmenné válik.
Törzsi kultúrában érnek. Főleg az embertől távoli erdők mélyét lakják.
Persze az erdőt itt középkori viszonylatban kell érteni, tehát több száz kilométeres háborítatlan rengetegekre kell gondolni amiknek az ember max csak a széleit zargatja...
Onnan törnek ki néha fosztogatni + rabszolgát és kaját (néha a kettő ugyanaz) rabolni.
A káoszt imádják de maga a káosz nem nagyon törődik velük. Ha be is veszi őket a seregébe akkor is max ágyútöltetléknek.
Ezért inkább csak a saját törzsként mozognak.
Valahogy a gép a kezdő területéről nem tud velük kitörni...túl sok az ellenfél számára gondolom.
Online shopban nincs igazából raktáron sok példány a játékból és emiatt nincs is para azzal, hogy a nyakukon marad.
Steam az online játék vásárlásban szerintem nem lepődik meg senki ha azt mondom, hogy a legnagyobb.
Népszerűsége és elterjedtsége miatt megengedhetik, hogy játszadozzanak a nyári/téli kiárusításon.
Becsült adatok:

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.07.18. 15:36:46
Ezért nem rétem hogy pl a steamon meg 18 000-volt az ára. Ha nincsen fizikai komponens nem éppen olcsóbbnak kellene lennie?
Szerintem hagyom hogy Kholek + a Prince bedarálja a Skelligeket Archeonnal addig meg prédálgatom a birodalomat.
A másik kettő meg legalább felerősödik addig.
Jobban sikerült mint vártam. Az EverWatcher serege azzal kezdte hogy bedarált 2 fullos Empire sereget -amikkel éppen én készültem megütközni- és közben annyira legyengült hogy szinte komolyabb erőkifejtés nélkül sikerült legyőznöm. Szóval mostm ár hivatalosan is én vagyok az Everchosen. :)
Hány sereget érdemes amúgy fenntartani? Jelenleg két seregem Achaeon és Kholak Suneater vezetésével. Kholak még éppen erősödőben van. Elküldtem legyőzni a Skaelligeket hogy feltápolódjon és aztán pedig majd közösen daráljuk be a Birodalmat. :)
Viszont űber brutál erős a Vampire, lényegébe nem vesztettem velük csatát pár üres település persze elesett, de ezen kívül nem esett el se Lord se sereg. A auto csata épp az előbb szinte 0 esélyt adott és ugy vertem be egy északi portyázó törzset. Szóval szerintem brutálisak, a gyógyulás, a félelem amit keltenek a sok 1 fős unit, az elfoglalt területeken folyamatosan halnak el az ellenfelek, iszonyat keménnyé teszi őket.
Az egységeik meg valami istencsászárok, szinte az összes erős és rendkívül hasznos, persze megfelelő hős és technológia támogatás kifejlesztése szükséges.
Utoljára szerkesztette: MaRee, 2016.07.18. 09:30:19
on: Szerintem jó felfogás volt itt lejebb ez a ft/óra szinten megnyugvást lelni az árakban. Ha tényleg csak 10 órát játszik az ember mondjuk ezzel a beastmen-es DLC-vel akkor is sokkal olcsóbban szórakozott, mint ha mondjuk moziba ment volna.
Nyaralás? Pff, kell a francnak...gaming...olcsóbb, több ideig ! :D
Én a helyükben kipróbálnám egy általuk is fű alatt támogatott Warhammerre írt mod keretében, hogy mennyire életképes a WW1.
Na de nekem úgyis mind1 ha minden jó augusztusba kb elkezdem a ROME-ot.