1997
-
ratgab #876 Hát a háttértörténet nagyon gazdag a Warhammer világban. Én részemről a Gotrek és Félix könyvekkel ismerkedtem meg a világgal (nem nagyon forgalmazzák már őket, de neten találsz ebook verziót). Ezek főleg az öreg világon játszódnak. De pl tudnám ajánlani Sötétpenge Malus történetét is, ami bepillantást enged a sötételfek világába is.
-
ricsei50 #875 Hali. Én egy könyvet sem olvastam el, ettől függetlenül eléggé beleélem magam a játékba. Ha elkezded egyből magával ragad, ha kicsit is szereted a fantasyt. Ki nyomatja a mini kampányt? Nekem elsőre húzós hardon, már 2x kezdtem előlről. Hogy lehet megoldani hogy tudjak mászkálni orionnal, úgy hogy közben a fa is védve legyen a beastmenektől? Csináljak inkább 2 sereget kevésbé értékes egységekből? Mert ha egy ütősebb seregem van, akkor éppen elég a pénz, viszont nem tudok kétfelé szakadni vele. Akkor is hardon akarom megcsinálni :) -
Zoolee1976 #874 Sziasztok!
Lehet elsőre furán fog hangzani a kérdésem!
Tervezem a játék megvételét,de a beleélési faktor miatt melyik könyvet ajánlanátok elolvasásra mielőtt belekezdek a "kalandba"!?
Pontosabban ennek a játéknak melyik könyvek adták az alapját.A Warhammer 40k a jövőben játszódik,de ahogy látom ez a Total War átdolgozás teljesen "más" világ.Régen játszottam még a Shogun első részével igen sokat,de bevallom azóta nem nagyon nyűttem a szériát.Vártam a második világháborút feldolgozó total wart,de sajnos nem jött!Volt egy TW koppintás (War Leaders Clash of Nations) de az annyira nem lett jó hogy sokáig lekössön!Üdv -
DantesHUN #873 Nincs mod fönt. Most vettem, mi lenne fent?
Újratelepítettem.
Driver-ek frissítve, ezek a körök megvoltak.
Amúgy ha nem tévedek másnak is van ilyen/hasonló gondja
1
2
3
Ha valakinek van egy kis ideje és belenézne, hátha van olyan dolog, ami nekem is segít, én is olvasgattam, de nem igazán tudok angolul, németül tudok.
Illetve-ha nem nagy kérés, egy angol hozzászólás megfogalmazásában kéne segítség, gondoltam csak beírok nekik a hiv. fórumba.
Ezt kéne fordítani:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Üdv. Megvettem a TW Wh-t. Steam-en. Ha elindítom csak fekete képernyő van, semmi más. a játék nem indul el. Mod nincs fönt. Driverek frissítve.
Próbáltam kikapcsolni tűzfalat, vírusírtót
Újratelepítettem
Steam-et offline módba indítottam. Semmi eredmény. Javaslat, ötlet?
gép adatai: win8.1 i54670, 8 giga ram, VGA:radeon 7950)
Ha valakinek nem nagy fáradtság, örülnék. Jó lesz privátba, ne szemeteljünk ide.
Egyébként én is ott tartok, újra kell a gépet telepíteni és minden legyen új és legfrissebb driver. Hátha. -
KingPunisher #872 No kinek hogy tetszenek elfek ?
Szerintem iszonyat erősek lettek, némi balancolás rájuk férne, de maga a nép és kampánymechanizmus nekem bejön. PErsze azért érződik, hogy nem teljes a paletta a régebbi népekhez képest, de hangulatos érdekes nép lett.
-
ricsei50 #871 Sztem próbáld meg teljesen újra rakni a windowst. Egyébként nem tudom mi lehet a baj. Én is tapasztalok egy pici hibát a frissítés óta. A legelső töltő képernyő ami közvetlen a játék elindulása után jön be, na ott eddig azt láttam kb 7 mp-ig. Most egy pillanatig látom aztán 6 mp-ig feketeség. De ez szinte semmi. -
KingPunisher #870 Hali.. Általában a Modok szoktak bekeverni , azokat teljesen ki kell gyomlálni..
DE további tippeket itt olvashatsz, ezek alapján el kell indulnia:
LINK
Üdv
-
DantesHUN #869 Teljesen kikészültem már. Ha bárkinek bármi tippje vagy hova kihez forduljak? Vagy mit cseréljek vegyek valamit a géphez? Nem törődhetek bele hogy kidobtam az árát feleslegesen és soha nem ndul el -
ratgab #868 Soha 1 vírust nem fogott meg a víruskergető nálam, persze amit nem kellett volna azt meg megszokta. Amúgy nem járok ismeretlen oldalakra, legalábbis nagyon vigyázok. Eddig elég volt. -
DantesHUN #867 Á......
Újabb dolog.
Kihúztam a netet. Hátha. És....elindul!
Majd kilptem....és ismét nem indul el.Erre mégis mi a magyarázat? Egyszer elindul kihúzott nettel egy perccel később nem?
Hát mi a szar változott meg egy perc alatt ami miatt van ismét nem megy?
Hát mi folyik itt? -
DantesHUN #866 Kipróbáltam egy rakás dolgot, amit a neten találtam.
Indítsam a steam-et ofline módban,nem vált be.
Indítsam rendszergazdaként a játékot
Steamben fájlok ellenőrzése nem vált be
Újratelepítése a játéknak nem vált be.
Vírusírtó kikapcs bekapcs, letöröl tűzfal kikapcsolás nem vállt be
VGA driver friss.
Microsoft c++ Dirext újra rakása, nem vállt be.
Annyi tipp van, de semmi. Eredeti játék nem igaz hogy elbasztam a pénzem és nem lehet megcsinálni. -
DantesHUN #865 Elindítottam a Witcher 3-at, az simán fut, semmi baja, pedig annak azért van gépigénye. -
DantesHUN #864 Megy, de mindjárt kipróbálom. Driverek frissek. Eredeti minden. És ma már elindult, miután az antivírust töröltem.
Nem lehet hogy a denuvo védelem miatt van? Olvastam hogy a Far Cry porimal esetében is ez okozott gondott és párszor kifagyott nekem is, és hiv fórumon ez sokaknak volt problémája, meg állítólag a Watch Dogs 2 is szar, bár ez nekem nincs meg.
Gyanúsm, hogy csak azzal a két játékkal van gond aminek ilyen a védelme -
#863 Eresz rá a gépedre egy everestett. És egyeztesd hogy stimmel minden e. Lehet elszállt egy memória vagy a videokártya. Hűtés megy a gépben? Más játék megy rendesen? -
DantesHUN #862 És nem indul . Pedig a antivírus sncs fenn. Ma Elindult játszottam vele. Mondjatok már valami tippet. Megőrülök. Fekete képernyő van csak indulás után. -
#861 Avast használom már jó ideje és nagyon jó, megbízható. -
DantesHUN #860 És nem félsz avírusoktól? -
DantesHUN #859 Nem úgy se volt jó. Hiába kapcsoltam ki.
A Nod is fizetős és még antivírus ért mem fizetek ami még ki is csesz velem
Amúgy más játékkal is összeakadt már .
Avastot lehet kipróbálom -
ratgab #858 Ne mondd el senkinek, de nekem bizony nincs... -
Lacc 88 #857 Nem lett volna elég lekapcsolni? Rakj fel másikat nálam a Nod32 van fent évek óta semmi problémám vele.
Ti milyen stratégiát használtok a játék elején a Wood elf kampányban? A 3 másik elf néppel szövetségre léptem viszont alig tudok egy seregre elegendő pénzt kitermelni és építkezni sincs olyan sok lehetőség. Arra gondoltam a játék elején el kellett volna foglalni az egyik elf területet, hogy többet építkezhessek. Az ellenfeleket se nagyom tudom kicsalogatni a váraikból így baromi nehéz elfoglalni azokat is. -
DantesHUN #856 A kurva anyját neki! Rájöttem a tetves vírusírtó! Hiába tettemn kivételével közé akkor se tudom ndult. Kínomban letöröltem és remekül fut a a játék . Amúgy norton antivírus volt. D de most mi a fene legyen? Vírusirtó kell de azzal nem fut a játék -
DantesHUN #855 Meg van a játék de nem indul el!
Eredeti steam-es, Win. 8.1 , i54670 8 giga ram, Radeon 7950 vga.
Ezen a gépen azért mennie kéne. Elindítom, és semmi. Csak a tök fekete képernyő. Mi a franc baja van ennek?
-
ricsei50 #854 Én is a mini kampányt nyomatom, bár még az elején járok. Nekem nagyon tetszik. Maga a map is, az egységek is. Nagyon átjön a wood elf hangulat. Ráadásul nem csak 2 faj van a kampányban mint a beastmeneknél. Sztem elég színessé sikerült. Arra vagyok még kiváncsi, hogy vajon ez a kampány is felold vmit mint ahogy a beastmeneknél volt? -
Lacc 88 #853 Ezek az íjász egységek brutálisak :D Némelyik még rohanás közben is tud lőni ráadásul 360 fokban :D Viszont a külön kampányuk annyira nem jön be eddig. 30 kör után elég semmilyen. -
KingPunisher #852 Én is befejeztem hét elején Clan Angrund-al a kampányt. Nos velük a legnehezebb a játék, igaz csak Hardon toltam de bizony így is rendesen kellett figyelgetni, szerencsére környező népeket eléggé magunk mellé lehet állítani és segítettek Skarsnik ellen.
Minden néppel végigjátszással tanul az ember valamit a játékról, a győzelem felé rengeted út vezethet, most pl úgy nyertem meg kampányt hogy a szükséges területek jó része szövetséges volt, eddig mindig törekedtem rá, hogy kigyomláljak mindenkit aki az általam elfoglalható területeken van de bizony ez sem feltétlen mindig előnyös.
No várom az elfeket :) este indul a grand kampány :P remélem tényleg átjön az elfek "glass cannon" stílusa...
Hoppáá már szedi is.. Akkor megyek is játszani :) -
Prof William #851 Az pont jó. Fél 5 kor vége a munkának, aztán hazaút + némi családi élet és így nem lehet rám mondani, hogy azonnal rohanok a gép elé. :)
Jól kitalálták ezt. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.12.08. 15:36:34 -
Lacc 88 #850 Pont a hétvégén fejeztem be a Vampire kampányt és tényleg nehézkes tud velük lenni a játék. Kb mindenki utált és ki akart csinálni, viszont egyik pillanatról a másikra fel tudok velük állítani egy ütőképes sereget. Első játékomat velük nem vittem végig és kb a felénél abba is hagytam, de most jobban kiismertem milyen stratégia is a jó náluk. Plusz ha egy helyen több csatát is megvívtam több és jobb egységeket állíthattam fel, ami sokszor életet mentett. Érdekes amúgy, hogy a Vampire kampányban a Törp birodalom lett egyeduralkodó kb 40 erőddel és vagy egy tucat 20/20-as csapattal, az Empire kampány 100. köre környékén meg az Orkok a szinte legyőzhetetlen nép. Az uralkodóval átmentem kicsit ritkítani őket, de amint beléptem a területükre 5 teljes sereg fogott közre. Azon kívül meg legalább 5 még pusztít szerte a térképen. Nemtom hogyan lehetne majd őket visszaverni.
Még mindig nagyon élvezem a játékot és a két új Ork népet ki sem próbáltam. -
Lacc 88 #849 Este 6-tól szedhető. Félbe kell hagynom miatta az Empire kampányomat, de nem bánom :D -
Prof William #848 Mikor lesz elérhető a Wood Elf DLC a mai napon? Tegnap este 6 órakor az volt kiírva, hogy még 1 nap van hátra a feloldásig.
Tehát akkor jó esetben mire megjövök munkából + családi élet akkor olyan este 7 körül már le lehet szedni?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.12.08. 08:36:58 -
#847 Stream. 34. perctől fincsi csata az elfekkel -
#846 Helyes :) Én is arra várok, hogy kapjanak egy kis leárazást. Szerettem a hordázást káosszal. -
Prof William #845 Ma este beszereztem a Realm of the Wood Elves-t.
És most várunk... :)
Remélem karácsonyra jön valami akció karácsonyra a Beastmenekre mert akkor ők is jönnek majd. :) -
ricsei50 #844 Te is számolod? Akkor nem vagyok egyedül. :D Egyébként mindig is szerettem a fantasy stratégiát (disciples 2, warcraft 3, heroes) szóval ez a játék számomra az Ász. Eddig ez a game mindent visz. És az sem elhanyagolható, hogy total war. -
#843 Még három nap :) -
#842 Ha esetleg még nem látta volna valaki :)
Kampány térkép után egy adag csatás lets play
-
ratgab #841 Igen. Eldőlt, hogy ők lesznek az új Free Herok és az új mágiaosztály. -
ricsei50 #840 Disciples of the College of The Grey Order, Grey Wizards study Ulgu, The Lore of Shadows. It is an illusive Lore that twists the minds of its targets. Practitioners of The Jade Order study Ghyran, the Lore of Life. Powerful healers, they travel the Empire offering their services to civilians and armies alike.
Szval jönnek itt még free-lc hősök! :) Grey Wizard és Jade Wizard a birodalomhoz.
Le a kalappal CA! :) -
#839 Valahol én is olvastam/hallottam, de fogalmam sincs mikor említették az új loret. -
ricsei50 #838 Na majd meglátjuk :D -
KingPunisher #837 Ahha hát ezt nem láttam , én úgy tudom új Beastmen LL és a Harpiák lesznek a FLC-ben.