Total War: Warhammer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Én ebből csak annyit érzek, hogy egy hete technical support már a fórum. Én se örülnék neki, velem is volt már ilyen, hogy pécégányoltam egy játék miatt és végül csak egy új gép hozta rendbe - utólagosan próbálva -, de ez van.

Windows újra rakás egyébként csodákra képes ;) legrosszabb esetben elment 2 óra az életedből és lett egy gyorsabb rendszered

on: Wood elf kampány normálon is eléggé izzasztó, szerintem 4x kezdtem újra, mert kezdetben mindig kifogtam valami taktikailag elbaszott lépést (önhibából). Az egész sereg eddig olyan nekem, hogy kevésbé tolerálja a hibázást. Az eddig mindenkinél bevállt tartsd a sort majd zárd be a kört lovasokkal taktika itt érezhetően nehezebben kivitelezhető. Ezzel persze nincs semmi baj, kell a változatosság.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Valahogy én ezt nem tartom túl viccesnek. De biztos velem van a baj ,hogy több mint 10 ezer forintot kidobtam az ablakon és ez nem tetszik.
Terawatt
<#wave>

Nem, ugyanolyan szar. Csak patch 1--re állítva játszható.

Tele van a török ezzel az egésszel. Más játéknál azért háborognak emberek, hogy jaj kicsit bugos és egy nap alatt nem oldják meg. Jaj csúnyább lett mint a reklámokban ígérték.

Ez a szar meg nem megy. A fejlesztők meg baromságokat írnak a fórumon töröld ezt, töröld azt, ne legyen fenn valami hülye program-ami nekem sose volt fenn a gépen- de megoldani azt nem oldják meg.

Kurva anyjukat, rohadék tetű banda, ennek a rohadt cégnek egy fillért nem adok többé. Persze ki nem szar le engem , meg azt a pár hülyét akinek nem megy, a többség úgyis megveszi a következő szarjukat, és ez rohadék banda meg újra jól megszedi magát.

Az Ubisoft-ra mondják hogy szar cég. Mi , ezekhez képest?
A háttérben töltötte le. CA írta, hogy a wood elfekhez adtak hotfixet. Na megy már rendesen a játék?
Én semmit nem látok hogy bármit letöltött volna. Vagy ez valami beta patch ,vagy mi van?
Mert a steam-ben nem látom hogy jött volna új patch, ugyanaz a verzió van mint eddig, nem írja a hírek között, sehol.-és igen be van állítva hogy automatikusan frissítsen,
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.12.15. 12:13:06
Igen, jött hotfix a wood elfekhez.
Valamit nagyon töltött a steam ma. Jött valami új patch?
J,a azt olvastam hogy razer akármit kellene törölni és az segít. Nekem ilyen program nincs és nem is volt a gépre telepítve soha. Amúgy mi ez a program?
Nem jött még semmi patch, vagy normális megoldás hozzá? Játszani így tudok vele patch 1-re visszaállítva, bár van amikor így se akar elindulni. Azért ez így elég szar.

Kicsit a játékról: Empire-el indítottam kampányt, hát érdekes a csaták nehezebbek mint tippeltem. Illetve nem is az hogy nehezek, nagyobbak a veszteségek, tehát túl erőben is vagyok, normálisan kommandírozom a csapatokat, és ahhoz képes sok a halott. Szóval nem nehéz, inkább csak meglepődtem, a korábbi TW-kben nem hulottak ennyire a katonáim hasonló helyzetekben.

És megjelentek a káosz ügynökök. Hát remek. Még jó hogy ezt a kampányt úgyis csak tanuló-kampánynak indítottam-remélem ha majd normálisan működik a játék, akkor majd újra kezdem.

Én végigvittem, nem gondoltam vna hogy sikerül. Igaz normalon csináltam, de így legalább egyenlőek a feltételek. Én bedaráltam asszem 4 elf frakciót, de csak azokat akik vagy velem, vagy a szövetségeseimmel baszakodtak. Így több amberhez jutottam, mert ha csak szövetséges lettem vna, akkor nem 2 hanem 1 amber lett vna a jussom. A játék közepe után durthuék az alattvalóim lettek, a breton államokkal elég jó viszony alakult ki volt aki szövetséges volt aki kereskedő partner lett.
Nem nagyon akarok spoilerezni szval csak annyit írok, h az finálé végére a fullos csilli villi seregből csak Orion maradt és neki is kb 5%-a az életének, szval elég szaratós EPIC csata volt ez az uccsó. Egy szó mint 100 nekem nagyon tetszett/tetszik ez a mini hadjárat. Le a kalappal. Tudom hogy a warcraft 3at erről az univerzumról mintázták, de ez a hadjárat eszembe juttatta amikor gyerekként a warcraft 3 ban csatáztam a night elfek uccsó pályáján a gonosszal, hogy megvédjem az élet fáját. Tiszta olyan feelingje volt. Köszönöm CA. :)
Na úgy néz ki sikerült 4 nap szenvedés után megoldani. Elindul a játék. Kipróbáltam többször is, indul. Kikapcsoltam a gépet, vissza, ismét indult a játék. Mentést is betöltötte. Működik.

A következőt csináltam a steam-ben visszaállítottam 1-es patch-re. Olvastam tippként hogy van akinek a 4-es patch-re állítva működött. Nekem azzal se.
1-es patch-el megy.

Azért ez így szar, mert nem azért fizettem ,hogy így működjön ,hiszen így ebben a verzió, voltaképp nem a játék normális, jelenlegi változata.
De ez legalább elindul. Fél siker.
A win-hez így nem nyúlok hozzá, szerintem a fejlesztők kúrtak el valamit de nagyon!
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.12.12. 21:23:43
Én a kis kampányban mindig úgy kezdem hogy elsőnek gyorsan befoglalom a romos területeket (a többi elf frakció ezt sosem teszi) így ezek megvannak "ingyen". :)

A városokban amelyekben lehet megépítem a + 800 bevételes épületet mert az nagyon meg tudja dobni pénzhozamot még az elején.

Viszont eddig amikor megindult Morghul és társai ott mindig elvéreztem. De ahogy olvasom attól indul be ha 2-ik szintre fejlesztjük az Oak of Agest. Akkor ezt hanyagolom egy darabig amíg jobban felerősödök.

Milyen tippeket tudtok még a Wood Elf kampányhoz?

Amúgy a nagy kampányban -amenyiben nem az elfekkel vagyunk - van lehetőség az Oak of Ages elpusztítására? Próbálta már valaki? Mi történik akkor? Vége Athel Lorennek és az elfeknek?
Ja meg bocs a lényeget elfeledtem :D Nehezebb fokozaton az AI kap egy rakás plusz pénzt :D Ugye azért futkoznak több fullos sereggel :D

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Üdv..
Nos sajnos nem tudok tanácsot adni mivel Grand Camp-t tolom utana kezdem majd a kis kampányt.
A különbség a következőkben van : Public order neked minusz, a a gépi egységeknek pluszt ad, de ki is írja. Csatáknál morál bűntetés neked az ellenfélnek morál bonus ( másba nincs eltérés )
A chaos seregek száma is nő a végén nehezebb fokozaton, hirtelen ezek ugrottak be de 1x olvastam forumon elég sok dologra van még hatása..
Grand kampányba viszont szemtelenül erősek a kis elfek, olyan buffokat lehet összeszedni velük, hogy iszonyat.
A tanácsom azért! : nehezebb fokozaton a diplomácia iszonyat fontos, talán a legfontosabb. Törekedj szövetségre és használd a szövetségeseket, küld rá a seregeiket arra aki neked útba van, persze azért ne a map másik feléről.
Figyeld ki kivel van szövetségbe két ellenséges frakcióval ne köss szövetséget mert előbb utóbb kenyértörés lesz belőle, válaszd ki az erősebbet vagy azt akit támogatni akarsz! Kétfrontos háborúba sose menj bele, ha mégis kialakul törekedj rá mielőbb lezárd.
A másik fontos dolog mindig csak akkora sereged legyen amivel épp nyerni tudsz, az elején ez kulcsfontosságú, ha több sereg jön akkor mindig térj ki, ziláld szét őket, küld rá szövetségest ;)
A battle map meg ugye más téma, itt azért csodákat nehéz tenni elég jó az AI de azért ha ott ügyesen tolod az sem elhanyagolható szempont.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Én a te helyedben megpróbálnám az újra rakást. Lehet vhol vmi bekavar, lehet hogy csak egy fájl.

Na átlendültem Morghuron, hála istennek. Egyedül betámadta az egyik szövetséges várost, egy az hogy főváros volt plusz egy fullos sereg volt bent. Már vágom, egyáltalán nem szabad még 2. szintre sem fejleszteni korán a fát, mert Morghur akkor indul meg. Köszi a segítséget.
Nem tudom újra rakassam a wint vagy várjak hátha jön egy patch és működik? Mert a win reinstallnak nincs sok értelme ha nem segit csak az időt baszom el, és lehet utána se fog elindulni.
Appdata törlése megvolt.

Dx12 nem tud a vgam

béta 4 patchet próbáltam

Ez a razer dolog mi? Nincs ilyesmi a gépemen

Lehet én vagyok szar, de nekem ez nem megy hardon. Elkezdem újra mediumon. Jött a 12. körben egy 2 egység híján fullos sereg. A treeman lordomat beküldtem a fába, de még így is rottyra vágott. Ja és még az a tech is ki lett fejlesztve ami a beastmenekkel szemben ad pluszt. Am mi a különbség medium és hard fokozat között? Mmint miben érződik a különbség?
DantesHUN: Ahogy olvasgattam úgy tűnik sok embernél szétvágta a játékot az új DLC és frissítés. Nálam is csinál érdekes dolgokat és a töltőképernyőn kiírja, hogy kevés a memória viszont eddig ezzel nem volt gondom és szinte max grafikán játszottam . Néhány megoldás, amit írtak: razer synapse leállítása ha van; Telepítés előtt Appdata mappa tartalmának és minden mappa amit a játék létrehozott törlése; DX12 használata a 11 helyett (itt panaszkodnak az fps gyatra szintjére, de legalább indult); beta patch 4 telepítés (állítólag ennél nincs benne az új DLC); esetleg steam offline. A fordításban nem tudok segíteni a nyelvtanom elég gyatra, de lehet nincs is értelme írni nekik mivel sokaknál probléma van és remélhetőleg dolgoznak rajta.

KingPunisher: Nekem tettszenek. Mindig is szerettem messziről likvidálni az ellenséget és az íjász egységeik brutális mészárlásra képesek. ha 5-6 egységgel egyszerre küldök meg egy csapatot akár 1 lövéssel ledarálják őket. Viszont Morghur jobban foglalkoztat. Ha jól olvastam egy csata alatt 2-szer képes Chaos Spawn egységeket létrehozni és 2-szer átváltoztatni az ellenfél csapatait. Ráadásul 70%-os távolsági sebzés elleni védelme van és új helyen kezdhetünk vele a kampányban. Nagyon bírom a tagot :D A minikampányban durva csatákat nyomtam ellene és az utolsó ütközet is nagyon el lett találva. Bár miután stabilizáltam a helyzetem és túléltam az első nagyobb támadását a minikampányban némileg unalmas lett, de legalább a Red Duke nevű új vámpír is feltűnt. A rendes kampányban még pénzhiánnyal küzdök, de nem is foglalkoztam vele annyit, mint a minivel.

Zoolee1976: Én a Gotrek és Félix könyveket olvastam csak de legalább háromszor. Most a lexicanum nevű oldalon olvasgatom az End Times és a játékban lévő karakterek hátterét. Ha megy az angol mindenképpen ajánlom piszok jó történetek vannak benne. Gondolom ezek a megjelent könyveket foglalja össze dióhéjban. Innen tudtam meg, hogy Grimgor kb a Warhammer világ Hulkja. Nagyon durva a tag :D

ricsei: Elsőre én is elhasaltam. Nem szabad túl gyorsan fejleszteni a fát, mert Morghur olyan csapatokkal jelenik meg, amik bedarálnak. Lépj szövetségre a körülötted lévőkkel, mert nagy segítségre lesznek a Beastmen csapatok ellen. Nálam persze később egymásnak estek, de addigra már nem is volt rájuk szükségem. Én szinte a játék feléig csak az alap lándzsás egységet vittem 5 csapatot és az összes többi íjász. Amíg feltartják az ellenséget, addig az íjászok 1-2 egységre koncentrálva gyorsan eldöntötték a meccset. Az elején rögtön vettem egy hőst és beraktam neki 5-6 csapatot, hogy védje a kiindulási pontomat. Persze van, hogy nem tudsz vele mit kezdeni, mert az ellenfél baszik kimozdulni max akkor ha eltávolodsz, de idővel jön a pénz és több katonát vehetsz. 2 sereggel már lecsapsz bárkit a területért.

Hát a háttértörténet nagyon gazdag a Warhammer világban. Én részemről a Gotrek és Félix könyvekkel ismerkedtem meg a világgal (nem nagyon forgalmazzák már őket, de neten találsz ebook verziót). Ezek főleg az öreg világon játszódnak. De pl tudnám ajánlani Sötétpenge Malus történetét is, ami bepillantást enged a sötételfek világába is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hali. Én egy könyvet sem olvastam el, ettől függetlenül eléggé beleélem magam a játékba. Ha elkezded egyből magával ragad, ha kicsit is szereted a fantasyt. Ki nyomatja a mini kampányt? Nekem elsőre húzós hardon, már 2x kezdtem előlről. Hogy lehet megoldani hogy tudjak mászkálni orionnal, úgy hogy közben a fa is védve legyen a beastmenektől? Csináljak inkább 2 sereget kevésbé értékes egységekből? Mert ha egy ütősebb seregem van, akkor éppen elég a pénz, viszont nem tudok kétfelé szakadni vele. Akkor is hardon akarom megcsinálni :)
Sziasztok!
Lehet elsőre furán fog hangzani a kérdésem!
Tervezem a játék megvételét,de a beleélési faktor miatt melyik könyvet ajánlanátok elolvasásra mielőtt belekezdek a "kalandba"!?
Pontosabban ennek a játéknak melyik könyvek adták az alapját.A Warhammer 40k a jövőben játszódik,de ahogy látom ez a Total War átdolgozás teljesen "más" világ.Régen játszottam még a Shogun első részével igen sokat,de bevallom azóta nem nagyon nyűttem a szériát.Vártam a második világháborút feldolgozó total wart,de sajnos nem jött!Volt egy TW koppintás (War Leaders Clash of Nations) de az annyira nem lett jó hogy sokáig lekössön!Üdv
Nincs mod fönt. Most vettem, mi lenne fent?
Újratelepítettem.
Driver-ek frissítve, ezek a körök megvoltak.

Amúgy ha nem tévedek másnak is van ilyen/hasonló gondja

1

2

3

Ha valakinek van egy kis ideje és belenézne, hátha van olyan dolog, ami nekem is segít, én is olvasgattam, de nem igazán tudok angolul, németül tudok.

Illetve-ha nem nagy kérés, egy angol hozzászólás megfogalmazásában kéne segítség, gondoltam csak beírok nekik a hiv. fórumba.
Ezt kéne fordítani: Üdv. Megvettem a TW Wh-t. Steam-en. Ha elindítom csak fekete képernyő van, semmi más. a játék nem indul el. Mod nincs fönt. Driverek frissítve.
Próbáltam kikapcsolni tűzfalat, vírusírtót
Újratelepítettem
Steam-et offline módba indítottam. Semmi eredmény. Javaslat, ötlet?
gép adatai: win8.1 i54670, 8 giga ram, VGA:radeon 7950)

Ha valakinek nem nagy fáradtság, örülnék. Jó lesz privátba, ne szemeteljünk ide.

Egyébként én is ott tartok, újra kell a gépet telepíteni és minden legyen új és legfrissebb driver. Hátha.
No kinek hogy tetszenek elfek ?
Szerintem iszonyat erősek lettek, némi balancolás rájuk férne, de maga a nép és kampánymechanizmus nekem bejön. PErsze azért érződik, hogy nem teljes a paletta a régebbi népekhez képest, de hangulatos érdekes nép lett.

Sztem próbáld meg teljesen újra rakni a windowst. Egyébként nem tudom mi lehet a baj. Én is tapasztalok egy pici hibát a frissítés óta. A legelső töltő képernyő ami közvetlen a játék elindulása után jön be, na ott eddig azt láttam kb 7 mp-ig. Most egy pillanatig látom aztán 6 mp-ig feketeség. De ez szinte semmi.
Hali.. Általában a Modok szoktak bekeverni , azokat teljesen ki kell gyomlálni..
DE további tippeket itt olvashatsz, ezek alapján el kell indulnia:
LINK
Üdv

Teljesen kikészültem már. Ha bárkinek bármi tippje vagy hova kihez forduljak? Vagy mit cseréljek vegyek valamit a géphez? Nem törődhetek bele hogy kidobtam az árát feleslegesen és soha nem ndul el
Soha 1 vírust nem fogott meg a víruskergető nálam, persze amit nem kellett volna azt meg megszokta. Amúgy nem járok ismeretlen oldalakra, legalábbis nagyon vigyázok. Eddig elég volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Á......
Újabb dolog.

Kihúztam a netet. Hátha. És....elindul!

Majd kilptem....és ismét nem indul el.Erre mégis mi a magyarázat? Egyszer elindul kihúzott nettel egy perccel később nem?
Hát mi a szar változott meg egy perc alatt ami miatt van ismét nem megy?
Hát mi folyik itt?
Kipróbáltam egy rakás dolgot, amit a neten találtam.
Indítsam a steam-et ofline módban,nem vált be.
Indítsam rendszergazdaként a játékot
Steamben fájlok ellenőrzése nem vált be
Újratelepítése a játéknak nem vált be.
Vírusírtó kikapcs bekapcs, letöröl tűzfal kikapcsolás nem vállt be
VGA driver friss.
Microsoft c++ Dirext újra rakása, nem vállt be.

Annyi tipp van, de semmi. Eredeti játék nem igaz hogy elbasztam a pénzem és nem lehet megcsinálni.
Elindítottam a Witcher 3-at, az simán fut, semmi baja, pedig annak azért van gépigénye.
Megy, de mindjárt kipróbálom. Driverek frissek. Eredeti minden. És ma már elindult, miután az antivírust töröltem.

Nem lehet hogy a denuvo védelem miatt van? Olvastam hogy a Far Cry porimal esetében is ez okozott gondott és párszor kifagyott nekem is, és hiv fórumon ez sokaknak volt problémája, meg állítólag a Watch Dogs 2 is szar, bár ez nekem nincs meg.

Gyanúsm, hogy csak azzal a két játékkal van gond aminek ilyen a védelme
MarkBlade
Eresz rá a gépedre egy everestett. És egyeztesd hogy stimmel minden e. Lehet elszállt egy memória vagy a videokártya. Hűtés megy a gépben? Más játék megy rendesen?
És nem indul . Pedig a antivírus sncs fenn. Ma Elindult játszottam vele. Mondjatok már valami tippet. Megőrülök. Fekete képernyő van csak indulás után.
MarkBlade
Avast használom már jó ideje és nagyon jó, megbízható.
És nem félsz avírusoktól?
Nem úgy se volt jó. Hiába kapcsoltam ki.
A Nod is fizetős és még antivírus ért mem fizetek ami még ki is csesz velem

Amúgy más játékkal is összeakadt már .

Avastot lehet kipróbálom
Ne mondd el senkinek, de nekem bizony nincs...

Nem lett volna elég lekapcsolni? Rakj fel másikat nálam a Nod32 van fent évek óta semmi problémám vele.

Ti milyen stratégiát használtok a játék elején a Wood elf kampányban? A 3 másik elf néppel szövetségre léptem viszont alig tudok egy seregre elegendő pénzt kitermelni és építkezni sincs olyan sok lehetőség. Arra gondoltam a játék elején el kellett volna foglalni az egyik elf területet, hogy többet építkezhessek. Az ellenfeleket se nagyom tudom kicsalogatni a váraikból így baromi nehéz elfoglalni azokat is.

A kurva anyját neki! Rájöttem a tetves vírusírtó! Hiába tettemn kivételével közé akkor se tudom ndult. Kínomban letöröltem és remekül fut a a játék . Amúgy norton antivírus volt. D de most mi a fene legyen? Vírusirtó kell de azzal nem fut a játék
Meg van a játék de nem indul el!
Eredeti steam-es, Win. 8.1 , i54670 8 giga ram, Radeon 7950 vga.

Ezen a gépen azért mennie kéne. Elindítom, és semmi. Csak a tök fekete képernyő. Mi a franc baja van ennek?
Én is a mini kampányt nyomatom, bár még az elején járok. Nekem nagyon tetszik. Maga a map is, az egységek is. Nagyon átjön a wood elf hangulat. Ráadásul nem csak 2 faj van a kampányban mint a beastmeneknél. Sztem elég színessé sikerült. Arra vagyok még kiváncsi, hogy vajon ez a kampány is felold vmit mint ahogy a beastmeneknél volt?
Ezek az íjász egységek brutálisak :D Némelyik még rohanás közben is tud lőni ráadásul 360 fokban :D Viszont a külön kampányuk annyira nem jön be eddig. 30 kör után elég semmilyen.

Én is befejeztem hét elején Clan Angrund-al a kampányt. Nos velük a legnehezebb a játék, igaz csak Hardon toltam de bizony így is rendesen kellett figyelgetni, szerencsére környező népeket eléggé magunk mellé lehet állítani és segítettek Skarsnik ellen.
Minden néppel végigjátszással tanul az ember valamit a játékról, a győzelem felé rengeted út vezethet, most pl úgy nyertem meg kampányt hogy a szükséges területek jó része szövetséges volt, eddig mindig törekedtem rá, hogy kigyomláljak mindenkit aki az általam elfoglalható területeken van de bizony ez sem feltétlen mindig előnyös.
No várom az elfeket :) este indul a grand kampány :P remélem tényleg átjön az elfek "glass cannon" stílusa...

Hoppáá már szedi is.. Akkor megyek is játszani :)

Az pont jó. Fél 5 kor vége a munkának, aztán hazaút + némi családi élet és így nem lehet rám mondani, hogy azonnal rohanok a gép elé. :)

Jól kitalálták ezt. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.12.08. 15:36:34
Pont a hétvégén fejeztem be a Vampire kampányt és tényleg nehézkes tud velük lenni a játék. Kb mindenki utált és ki akart csinálni, viszont egyik pillanatról a másikra fel tudok velük állítani egy ütőképes sereget. Első játékomat velük nem vittem végig és kb a felénél abba is hagytam, de most jobban kiismertem milyen stratégia is a jó náluk. Plusz ha egy helyen több csatát is megvívtam több és jobb egységeket állíthattam fel, ami sokszor életet mentett. Érdekes amúgy, hogy a Vampire kampányban a Törp birodalom lett egyeduralkodó kb 40 erőddel és vagy egy tucat 20/20-as csapattal, az Empire kampány 100. köre környékén meg az Orkok a szinte legyőzhetetlen nép. Az uralkodóval átmentem kicsit ritkítani őket, de amint beléptem a területükre 5 teljes sereg fogott közre. Azon kívül meg legalább 5 még pusztít szerte a térképen. Nemtom hogyan lehetne majd őket visszaverni.
Még mindig nagyon élvezem a játékot és a két új Ork népet ki sem próbáltam.

Este 6-tól szedhető. Félbe kell hagynom miatta az Empire kampányomat, de nem bánom :D

Mikor lesz elérhető a Wood Elf DLC a mai napon? Tegnap este 6 órakor az volt kiírva, hogy még 1 nap van hátra a feloldásig.

Tehát akkor jó esetben mire megjövök munkából + családi élet akkor olyan este 7 körül már le lehet szedni?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.12.08. 08:36:58
Terawatt
Stream. 34. perctől fincsi csata az elfekkel