Total War: Warhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha, erre egyből hihetetlenül leesik a kapcsolatunk, megutálnak és hadat üzennek egy pár kör múlva...anyátok. Nem baj hogy eddig folyton segítettem? Hogy ígyi s rakás ellenfeletek van, vagy öt országgal háborúztok bretonok? Nem, mivel épp nem tudok segíteni, hát akkor nekem is hadat üzennek...
Másodjára emberekkel alig harcoltam, inkább a vámpírokkal, meg hasonlók ellen, és az emberi birodalmakkal szövetkeztem. Na, mikor megjelent a káosz legalább nem kellet minden oldalról támadást várni.
De most meg, az a gond, van a két északi nép Varg meg a szomszédjuk. Jókora seregekkel megkerüli a fél kontinenst, hogy csak engem támadjon. Kivédekezem. Midland gyakrolatilag eddigre megsemmisült, és a ,,üres-" gazdátlan városokat kolonizáltam, és kijuotttam az északi tengerpartig.
Oda küldtem jelentős seregeket, hogy ezt a két északi népséget elverjem. És nem sikerült.
Csatában mindig legyőzöm őket. Igaz iszonyú sokan vannak, csak úgy fossa magából a fullos seregeket-jópofa, én nem tudok ennyit fenntartani- de a baj az, a városaikat elfoglalni nem lehet, csak kifosztani vagy megsemmisíteni, ami még nem is olyan nagy gond, de olyan mesze vannak a jeges területen mire oda ér egy seregem, a sereg fele meghal. Oké egy-két városukat megsemmisítem ,és vonulhatok vissza mert hullanak a katonáim.
Rákényszerültem hogy békét kössek velük.
Lattam steamen olyan modot ami unlockolja az empire kiralysagokat. Valaki probalta mar?
Estaliaval szivesen nyomnek egy kampanyt...
Olyan esetben ha legendás tárgy küldetésében kell valamit csinálni egy adott frakcióval. de közben megsemmisül az az adott frakció, akkor kapsz egy másik köldetést. Legalábbis korábban így volt. Például Karl Franznál Ghal Marazt még soha nem tudtam megszerezni úgy, hogy megsemmisítettem volna 5 ork sereget vagy erődöt. Amikor a Birodalommal játszottam mindig annyira domináltak a törpök, hogy 60-80 kör alatt kiírtották vagy a pálya déli részére szorították az orkokat. Miután a törpök által megsemmisültek az orkok kaptam más küldetést, általában olyan hogy valamilyen varázslót deploy-oljak x helyen.
Amúgy ti mennyire szoktátok megcsinálni a Legendary Lord-ok speckó küldetéseit? Pont egyik nap szaladtam rá arra, hogy egyetlen város kivételével a teljes Ork népességet kiirtottam és pont jött egy olyan küldetés, hogy szabotáljak egy ork erődöt. Mázlim volt, hogy egy még megmaradt. Mi van ha egy olyan küldetést kapok mint pl az uralkodónál, hogy kössek szövetséget Nordland-el de az már nem létezik? Akkor bukta a speckó küldi vagy automatikusan sikeresnek veszi?
Valamelyik nap belefutottam az Elf kampány legnagyobb hibájába. Amennyire jó ez az Amber a játékban annyira szopás is. Az Angrund klánnal fasza kis szövetségem volt és egy rakás Ambert kaptam tőlük. Viszont egyik körben egyesültek a Törpökkel és alaposan beszoptam lezuhant a szint - 6-ra. hát azt hittem agyfaszt kapok. A Törpök meg basznak bármilyen egyezséget is kötni. Ott abba is hagytam azt a kampányt. Egy Moddal már kiiktattam, hogy legalább a jobb egységekért ne kelljen Ambert is fizetni. de lehet keresek egyet amivel teljesen megszabadulok tőle. Sokkal jobb lett volna ha bizonyos körönként a szövetségesek termelnek nekem és ha felbomlik a szövetség max csökken a termelés sebessége. Vagy legalább amit már megszereztem ne esne vissza, mert ez így sztem nagyon tré. Pedig az íjász egységeiket imádom rettentő brutálisak és szeretem használni őket.
Empire-el kezdtem egy hadjáratot. Szépen gyarapodtam, elfoglaltam dolgokat, Nordland-al egyesültünk. Elkezdtem felgöngyölni Kislev-et.
De mostanra ,gyakorlatilag minden oldalról megakar támadni valaki. Törpök. Goblinok. Vámpírok. Káosz. Északon vargok meg valami skaizék. Elfelejtettem a nevüket.
És nő a káosz korrupció vagy mi mindenhol. Pedig képeztem ki witch hunter-eket, papokat, varázslókat, és küldöm is rá a káosz ügynökökre őket. Nem tudom mit tehetnék még. Bár most a legtöbb helyen csak 1-2%-al növekszik, máshol pedig megállt.
Túl sok fronton kellene harcolni egyszerre. Békét kéne kötni Kislevvel, és csak északon ezekkel káoszhitű akárkikkel harcolni, plusz délen a betörő törpökkel , és goblinokkal.
Mondjuk azt nem tudom hogy az így megszerzett Boris legendary lordként viselkedik-e. Tehát ha csatában elesik és megsemmisül a serege akkor 5 kör múlva újra vissza lehet-e hozni egy sereg élén. Mert amikor én megszereztem Borist akkor már a 120. kör környékén tartottam és a AI már 18-as szintig fejlesztette Borist. Csak épp olyan képességeket adott ami neki ami nekem nagyon nem tetszett. És újrapontozni nem lehetett ezért nem is foglalkoztam vele, konstatáltam hogy így meg lehet szerezni Borist aztán hagytam a fenébe.
Hát akkor neki is állok, újra a A The Season of Relevation kampánynak. Az első nap very hardon próbáltam és azonnal rájöttem, nem érdemes a 20. körben fejleszteni a nagy fát. :D Viszont very hardon a többi wood elf frakció is elég ellenséges volt velem. Olyannyira, hogy az egyikőjük betámadta a fát és elpusztította, mert nem küldtem a fa mellé sereget, gondolván azok is wood elfek, csak nekik is az a feladat, hogy megvédjék. Hát nem, biztos wood elfnek álcázott dark elfek voltak. :D Azóta nem is nagyon játszottam az elfekkel, mert nekem nem nagyon jön be ez a könnyű páncélzatú távolsági fegyveres harc.
A The Season of Relevation kampány sikeres befejezése után a Red Dukeot kapjuk meg?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
Vannak olyan Hero-k amelyeknél van Block Army művelet. Én az olyan hősökből amelyeknél van ilyen képesség mindig beszerzek 3-4-et.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Menekülő sereg ellen azt szoktam hogy ambusht csinálok és ha közelebb jön akkor betámadom. Még ha el akar futni akkor se tud kimenni a hatókörödből ha jól csinálod.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Nha végül töröltem és újratelepítettem amihez elég a 30 giga. Azért elég érdekes megoldás ez így HDD-re meg értelem szerűen nem akarom tenni. Kénytelen leszek venni 256-ost ^^
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.12.16. 11:57:50
ezt is nézd meg nekem a divisoin volt gondom és ott is lepésről lépésre megcsináltam a videó mutatót dolgokat és elindult az óta is gond nélkül megy, dll nem csináltam az nem kelet
Utoljára szerkesztette: drop, 2016.12.16. 07:59:17
ezt próbáltad?másik tip regeditböl tisztítsd ki a játékot és utána próbáld átvizsgálni a játékot
De szerintem szűz új winnel mennie kell.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
El nem tudom képzelni mivel akad össze, a antivírus programokat, win tűzfalat kizártam.
Csak épp már így is szét vet az ideg, ha a win újratelepítés után se lesz jó? Felgyújthatom a fejlesztők székházát?
Ettől tartok a legjobban, hogy utána se fog működni, mert én elég sok problémát olvastam a TW fórumán megoldást meg semmit.
Húú hát hallod a Win7-et és a win10-et is rém egyszerű. Berakod a lemezt next, next, next, újraindul (nyilván a partíciókat átgondoltan kell továbkattintani)aztán még telepít, de végig írja, hogy mit csinál...Könnyű, pedig én se vagyok egy IT zseni.
Hát igen a mindent újratelepítés problémás, én se szeretem. Én se hiszem hogy az oprendszer a gond. Inkább az a gond, hogy valami összeakad valamivel, amit egy szűz új Winnel például akár ki lehet küszöbölni.
Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
és ha mind ez felesleges lesz? Az mekkora szopás. Mindenesetre azért keresek egy működő windows és letöltöm.
De a hivatalos fóromon azért jó páran akadnak akiknek nem megy, gondjuk van vele, azt nehezen hiszem hogy mindenkinél pont az op.rendszerel van gond!
Ha kifogy a lõszer a fegyveredbõl, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
A vesztenivaló az időm, pláne akkor, ki tudja, lehet újratelepítem, és vissza patchel-ve se fog működni.
Más lenne a dolog ha biztosra tudnám, ez a megoldás.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2016.12.15. 20:40:20
És igen ez ennyire szar és szarnak is kijavítani. A pénzt elbuktam. El is égethettem volna. Értem én , különben unalmas hogy folyton a saját problémámmal jövök. Elvégre kit izgat ha elbukik több mint tízezret nem? Soha nem fog működni és a win újratelepítése se oldja meg.
Kicsit had szidjam már a kurvaanyjukat.
Azért bezzeg hónapokig sírhatott mindenki minden fórumon hogy brühühü Watch Dogs csúnyább lett. Vagy nem is tudom melyik Assassin Creed bugos volt az indulásnál amire folyamatosan jöttek a patch-ek.
Ja és a win telepítéshez: lehet megoldja. És ha nem? Vagy még szarabb lesz, és már vissszapatchel-ve se működik, Akkor mi van?
Bár általában ezek user errorok..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
No de ennyi elég is volt ezekből a vágottfülüekből :P most Wurrzaggal kezdtem el innentől már csak veryHardon tolom, mivel elfekkel unalomba fulladt a végére. Kiírtom ezeket a kis erdei manókat :D
Egyébként frankó hangulatos nép lett a 180m-es lötáv meg jó ötlet tényleg egyedi szuperelit íjászok lettek így, bár ezzel a speddel meg range-el szerintem erősen imbák, beraksz egy mérgezős egységet meg 3-4 páncéltörös íjászosztagot és bármit szétkapnak.
Gyalogságuk meg a végére nehézgyalogsággá fejlődik volt vagy 72-armorja az alap osztagoknak ami azért eléggé durva :P
No meglátjuk a savage orkok mennyire fogják purgálni őket :)