1997
-
ricsei50 #1236 Na aki otthon van a warhammer világában régebb óta mit olvastok ki a térképből?
Oké adott a 3 kezdő faj, gondolom a romok a skaveneket jelölhetik,
Na de a többi? Tomb Kings esetleg Araby?
-
ricsei50 #1235 A Norsca kód elkelt! -
#1234 Hmmm.. Ezt nem értem nem valamilyen bővítmény szórakozik veled? Chromot használok ott teljesen jó. De lesz több időm a héten és összerakok egy új hátteret ami már a Warhammer 2 -höz igazodik. -
Prof William #1233 Így már érthető. Az viszont nekem nincs meg. Talán majd egy leértékelésen megszerzem... -
Lacc 88 #1232 Na basszus. Néhány pedig nagyon jól jött. A dupla skill pont pl. nagy kedvencem. Így lehet várok egy ideig hátha a megszokott kedvencekből lesz új verzió. -
davidbog #1231 Én grafikai modokat használok, azok működnek, de bugokat azok is okozhatnak. Valamelyik nálam is bekavar.
De jó, hogy a megjelenéskor elérhető 5 farkció 11 legendary lordjából 10-nek adtak új képességeket. Kemmlerre, Azhagra, Geltre nagyon ráfért. Csak épp plusz elosztható pontokat nem kaptak a képességek mellé. :D Hát bizony át kell gondolni a lordok pontozását, mert az újak között vannak nagyon hasznosak vagy erősek és így borítják a jól bevált már megszokott kiosztást.
Jó a háttér csak kicsit fura, hogy operán és chromeon is eltünik az sg legfelső bannerja ahol a bejelentkezés is van, ha kikapcsolom a hátteret akkor visszajön. -
silverchain #1230 Igen, használtunk, de patch óta nem jó egyik sem, mert változtattak a játékon, felkészítve a második rész érkezésére. A régi modok nem használhatóak, újat írni időbe telik. -
Lacc 88 #1229 Srácok ti használtatok eddig valamilyen MOD-ot? A patch óta nem indul a játék ha nincs kikapcsolva az összes. Eddig csak néhányat kellett hanyagolnom miatta de már egyikkel sem indul :( Van róla valami infó, hogy dolgoznak-e az ügyön? -
ricsei50 #1228 A törpék már rendelkeznek elit egységekkel a King & the Warlord DLC óta. -
Prof William #1227 Most nézem hogy Törpékhez nem jöttek renow egységek ezzel a 30. évfordulós csomaggal?
Tetszik hogy színekben meg kinézetben kissé különböznek az alapegységektől. Na meg persze erőben... :) -
#1226 Persze valami jó képet majd össze varázsolok.. Ezt gyorsba összeraktam csak a melóban.. ;) -
ratgab #1225 Szuper lett mindkettő, de ha lehetek telhetetlen majd ha kijön a 2. rész abból is beillesztesz valamit? Mondjuk a kép bal felén 2. részből egy képrészlet...Jobb felén az első részből....Vagy valami hasonló -
Prof William #1224 Jó lett a háttér! -
#1223 Ha valami info részt szeretnétek mellé szóljatok beteszem! :) -
ricsei50 #1222 Nagyon jó lett! :) -
#1221 Hogy tetszik ez a háttér? Meg banner? -
Prof William #1220 Ennek én is nagyon örülök. Végül is logikus hogy egy várost aközben is ki lehet rabolni, hogy felégetjük. :)
Közben Norsca az én gépemre is betrappolt mamutháton. Érdekesnek néznek ki és ez az istenek felé való közeledés is érdekes. Ez még akár Archeonhoz is illene de ő ugyebár mind a négy isten kiválasztottja, szóval nem kell nyaliznia nekik.
Tippre az lesz a legjobb megoldás, hogy Norscát egyesíteni kell, majd pedig a puhány többi nép városainak a helyén kell majd felállítani az obeliszkeket.
Nurglénak (Serpent) max áldását az egész világra kiterjedő járványt vajon, hogyan kell elképzelni? Mintha attrition lenne mindenhol?
De akkor -ha úgy döntünk- akkor Norscával nem is lesz endgame krízis? Mert amikor Jjön Archeon akkor választhatjuk, hogy betársulunk mellé -Archeon a könyvekben is azzal kezdi, hogy egyesíti a norscai törzseket- és együtt hozzuk el az End Timest... -
ratgab #1219 Lehetne valami jó kis háttér, ha már ilyen kulturált fórumozói vannak a topiknak :-). -
#1218 Chaos al nyomtam pár kört 170 :) és eléggé megerősödött az új patchel. Ez hogy nem kell min 2* megtámadni fölöslegesen egy várost nagy előny.. végre! -
ricsei50 #1217 Én benne vagyok. Am elég jó ez a Norsca faj. Most tartok ott, hogy egyesítettem az összes törzset szval enyém az egész északi terület. Ami az isteneket illeti én az eaglet fogom választani, de csak azért mert kiváncsi vagyok a lord of change-re és egyik youtube-os se választotta. Remélem másabb lesz mint a keselyű démon :D -
#1216 Srácok nem szeretnétek valami szép hátteret? Szívesen összerakom ha szeretnétek. Házigazda ahogy nézem nincsen..A Subnautica és Naval Action is én csináltam referenciának :D -
ratgab #1215 Ha nem jönne össze az adásvétel MarkBlade-l szólj. Engem is érdekel. -
#1214 Szia. Persze. Milyen összegre gondoltál? -
ricsei50 #1213 Van egy felesleges Norsca kódom. Érdekel valakit? -
ricsei50 #1212 Közben megoldódott, küldtek egy másik kódot. Irány észak :) -
ricsei50 #1211 Na hát jött válasz, de szerintem egyáltalán nem orvosolja a problémámat.
Írtam nekik, hogy megrendeltem a Serpent God E-t és nem kaptam kódot norscához, vagy lehet hogy véletlenül kitöröltem. Kértem őket, hogy ha lehet küldjék már újra a kódot.
Erre ők a következőt válaszolták:
Dear András,
Thank you for contacting the SEGA Support.
Your product is still in pre-order, and we expect it to be released by the end of September 2017.
You will be charged a few weeks before to initiate the shipping process and make sure you receive it right on time.
Don't hesitate to contact us for any further information or request.
Valakinek valami ötlet? :(
Utoljára szerkesztette: ricsei50, 2017.08.11. 11:43:35 -
ricsei50 #1210 Én meg teljesen abban a hitben voltam, hogy 10.én elérhető szval tuti akkor fogják küldeni a kódot. Ezért kitöröltem az üzeneteket, mert rengeteg volt. Na írtam nekik ott ahol előrendeltem. Kérte a rendelés számát is, beírtam. Hátha újra küldik. Mást nem tehetek, várok. -
ShaiHulud #1209 hat az tuti hogy nem ma kellett megkapd hanem mar korabban.
"If you pre-ordered the Serpent God Edition and have not received a Norsca key, please check your junk/spam mail folders.
8:35 AM - 9 Aug 2017"
"Total WarVerified account @totalwar 12h12 hours ago
More
Replying to @totalwar
If it's not there, please check your invoice email - it should be at the bottom of that email."
-
ricsei50 #1208 Közvetlen a segától. Amikor facebookra felrakták a serpent god editiont, a postban volt egy weboldal és onnan rendeltem elő. Ha úgy van ahogy írod az gázos mert nem néztem az üzeneteket és tnap előtt töröltem ki mindet :( -
ratgab #1207 Queek Headtaker volt az aki Belegar és Skarsnikkal hármasban harcoltak a Karak Eightpeakért. Gyakorlatilag egy orgyilkos skaven a legjobbik fajtából. -
ratgab #1206 Az a lényeg, hogy megy...Jó szórakozást! -
ShaiHulud #1205 hol vetted? azt ovlastam hogy van akinek mar aug 1-en kuldtek, szoval nezd vissza a regi emaileket is a spamben is. meg csak hivatalos retailernel elovett peldanyokhoz jar. -
ricsei50 #1204 Írtam a segának, hogy hogyan is jártam. Elvileg 2 napon belül visszaírnak.
És egy kis kedvcsináló :)
Megvan, hogy ki lesz az egyik skaven legendary lord.
Nem tudom, hogy ki is ő, de itt a neve:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Queek Headtaker
-
Lacc 88 #1203 Kikapcsoltam a felrakott MOD-okat és így már megvan. De mire kiderítem melyik kavart be elmegy a hajam. -
ratgab #1202 Pedig már elérhetőnek kell lennie. -
Lacc 88 #1201 Srácok a Norsca frakció nem ma jelenik meg vagy csak a második résszel? Tegnap megvettem és telepítettem megint a játékot de még nem jelenik meg max custom battle-ban.
Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2017.08.10. 19:35:29 -
ratgab #1200 Én most egyelőre skeptikus vagyok a Warhammer 2-vel kapcsolatban. Nem mertem eddig előrendelni és a Noscát is inkább külön megveszem.
Szeretnék többet látni a játékmenetből (kampány), a darkelfekből, a 4. népből és a kampánytérképből is.
Nem kérdés, hogy venni fogom, de én még várok. -
ricsei50 #1199 Eddig jó.... megrendeltem már régebben a TWW2 CE-t és nem kaptam kódot Norscához... -
ricsei50 #1198 Délután 4-kor jön. El ne felejtsetek bejelentkezni a total war access-be, mert onnan tudjátok majd letölteni a 30 ror egységet! -
Prof William #1197 " Chaos can now “Raze” or “Loot & Raze”, providing growth and replenishment or Chaos favour respectively"
Na VÉGRE!
Iszonyúan untam már a káosszal, hogy ha pénzt is akarok akkor minden erősséget kétszer kell megostromolnom, ami egy idő után nagyon unalmas volt. A Káoszról meg alapból nehezen is képzelem el, hogy kifoszt egy várost, aztán meg otthagyja. :)
Még a valóságban is inkább a Loot and Raze volt a "divat." Egy várost lazán porig lehet égetni, úgy is hogy közben kifosztjuk.
Mellesleg mikor jön a patch? Ma délben bekapcsoltam a gépet de még nem szedett le semmit.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.08.10. 14:09:27