1997
1644257819.png

• kesebaro
    Sziasztok!
    Múlt hét kedden vettem meg az első részt azóta le se tettem nagyon tetszik a játék. Tesómmal játszunk.
    A kérdésem pedig az hogy előreláthatólag mikor lesz leárazva a dlc-k? A közeljövőben lesz valami évforduló vagy ünnep ami miatt leáraznák?
  • ShaiHulud
    lizardmen, a carnosaurus charge es apritas miatt :D
  • MarkBlade
    Milyen modokat használsz?
  • Lacc 88
    Én tutira a Lizardmen fajjal kezdem. Viszont egy darabig várni fogok, amíg elkészül pár hasznos MOD, ami a mostaniban is nagyon jól jön.

Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2017.09.18. 15:06:51
  • MarkBlade
    10k alatti összegre gondoltam annál többet nem akarok adni egy játékért sem. Abban bízok hogy hátha ezt is kuponnal adják valami kártyához és akkor 5-8k ért behúzható..
    Nevezhettek zsugorinak de ez az EU-s ár nekünk túltolt.. nem kicsit szerintem.
    Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.09.18. 14:49:01
  • Madi92
    Mit jelent a normalizálódás? : )
    Itt 23 euróval olcsóbb.
  • MarkBlade
    Én is azt várom.. kíváncsi vagyok hogy oldották meg! Várok egy kicsit amíg normalizálódik az ára.
  • Daermon
    Sok időm nem lesz sajnos. De a Dark Elfekkel talán tolok egyet. Aztán majd, ha a 2 rész egy lesz, akkor indul a móka.
  • Darkman86
    Na már csak 10 nap és megjelenik a tyutyerka! :D Ki melyik néppel fog játszani először? Én elég nehezen fogom eldönteni a Lizardmen-Dark Elves-Skaven hármas közül :D
  • ShaiHulud
  • Lacc 88
  • Lacc 88
    Srácok láttátok már, hogy ha a Dwarf néppel játszotok a White Dwarf egyik küldetésében találkozik Gotrekkel? :D Amennyire a szövegből ki tudtam venni Gotrek éppen egy rakás lekaszabolt Ork hulla között sörözik és keresi az emlékezőjét (Gondolom Felix-et). Fasza kis jelenet volt tök jó, hogy legalább így bele rakták a párost. Őszintén remélem lassan ők is megérkeznek hivatalos karakterként.

• ratgab
    Állítólag nem. Elég ha a második rész telepítve van és az első nincs.
  • Lacc 88
    Srácok ez a második rész hogyan fog működni? Mind a két résznek telepítve kell majd lennie ha össze akarom kapcsolni őket? Mert akkor a 120 Gb-os SSD-m lófasz lesz hozzá :D
  • ricsei50
    Ha rám hallgatsz warhammer :D
  • Daermon
    Warhammer, Rome 2, Shogun 2, Attila. Ezek mind a legjobbak :)
  • kisgabi87
    Köszönöm a válaszokat! Akkor szerintem Shogun2 és Attila lesz így a DLC-vel. A Medieval 2 a magyarok miatt volt csak szimpatikus, de el tudom engedni.
    A Rome 2-n a görögök miatt gondolkozom nagyon...
  • davidbog
    A Shogun 2-vel nem játszottam, de szerintem az Attila a legjobb. A Medieval 2 túl egyszerű és régi is, a Rome 2 nem volt rossz, de az apró hibái miatt nem tetszett annyira mint az Attila.
    Ha Attila korszaka nem tetszene akkor van hozzá középkorban játszódó mod: a Medieval Kingdoms Total War 1212AD.
  • MarkBlade
    Szerintem pont az Attila a legjobb.. változatos, age of charlemagne kieggel ráadásul egy Medivalt is kapsz félig meddig..A Shogun 2 a stílus miatt jó..
  • kisgabi87
    Tisztelt TW rajongók!

Nagy leárazások vannak most steamen, és tervezek vásárolni TW játéko(ka)t. Még jó régen játszottam a Medieval: Total War címmel és egy keveset a Shogun 2-vel is

Korokat tekintve a következők tetszenek: Medieval 2, Shogun 2, Rome 2 illetve az Attila, bár ezutóbbi valamiért nem kapott valami fényes értékeléseket, viszont talán ennek a legvonzóbb a grafikája...

Tudnátok egy kicsit segíteni a választásban? A Rome 2-ről annyit tudok, hogy kezdetben gyalázatos volt, de végül kijavították a hibáit.
    DLC-k tekintetében melyek azok amikre érdemes költeni?

Üdv!

• MarkBlade
    Bár nem Total War, de warhammer.. Humble -ban most a Warhammer: End Times - Vermintide 5 dollár!!
    Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.09.01. 08:09:50
  • Daermon
    Jaja be is zsákoltam a maradékot. Bár játszani most nem fogok velük :D
  • ShaiHulud
    steamen akcios most, ha meg valkainek hianyozna dlc
  • ShaiHulud
    egybe minden es at lehet hajozni. szerintem a regi vilag marad ahogy volt, az uj vilagot meg eleve ennek tudataban raktak ossze. mitol izgalmasabbak az uj fajok, azon kivul hogy ujak?:)
  • Darkman86
    Szerintetek, hogy fogják megoldani a mega kampányt? Újraméretezik a Régi világot, vagy egy az egyben ugyanazt a mapot rakják be? Remélem nem fogják semmilyen téren se megkurtítani. Arra is nagyon kíváncsi vagyok, hogy a régi népek kapnak-e új játék mechanikákat, mert valljuk be az új fajok sokkal izgalmasabbnak ígérkeznek.
  • ricsei50
    Nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy emlékszem, hogy a Wurrzag flc-ben voltak benne.
  • Prof William
    Tényleg nagyon rég játszottam már a Chaossal de most nézem hogy berakták nekik az Aspiring Championst? Igaz hogy csak 8-an vannak de mivel tulajdonképpen kezdő káosz lordok így nagyon erősek. Nagyon szép írtást tudnak csinálni főleg az alapabb egységek között. Remekül lefoglaltak egy egész egységnyi Swordsment míg odaért az erősítés.
    Mikor kerültek be?
  • ricsei50
    Úgy van, hogy el kell érni a maxot egy istennél, aztán jönnek a többi isten kihívói/bajnokai hogy megállítsanak. Ha végeztél velük utána lehet kiválasztani, hogy követed az everchosent vagy te leszel a köv everchosen. Aztán jelennek meg.
  • Daermon
    Nekem a 237. körben jöttek meg, amikor pont véget ért a játék, mert győztem :D
    Gyanítom amúgy, hogy a kiválasztott isten lvl3 és a kihívók legyőzése után jönnek. De én arra eltakarítottam minden más célt is.
  • davidbog
    A káosz erőihez tartoznak. Viszont a helyzetük érdekes, mert nem a tartoznak a négy káosz lord alá. A Szarvas Patkány eredete nincs megmagyarázva azt valószínűsítik hogy valami rokana lehet a másik négy káosz istennek. Valamikor azt írják, hogy nem káosz isten aztán utána meg a káosz panteonba sorolják. A négy káosz lord nem igen közösködik a skavenek istenével a Szarvas Patkánnyal, és nem is nagyon működnek együtt.

Megint variálták a káosz érkezését? Eddig a 100/150. kör környékén jöttek. Most Norscával vagyok a 140. körben és még sehol egyetlen káosz sereg.
  • ricsei50
    Nekem most az nem tiszta, hogy a skavenek részei a káosznak? Azt tudom, hogy a beastmenek, a woc és a daemons részei, valamint a Norscaiak káosz hívők, de mi van a skavenekkel?
  • ratgab
    Én nem tudok leszakadni a Dwarves frakciótól...Nem megy....Imádom azokat a fickókat!
  • Daermon
    Én szerintem majd a Dark Elfkkel kezdek. Bár az igazi buli majd akkor indul, ha a 2 részt egybe rakják. Jelenleg a Wood Elfek és a Norsca nálam top frakciók :)
  • ratgab
    Holnap feloldjáka hírzárlatot és elkezdik kiadni a gameplay videókat a nagy videósok és az ismert oldalak. Pénteken meg közzéteszik a skaven hadsereg egységeinek listáját.
  • ratgab
    Az a szörny a végén egy HellPit Abomination.....Eddigi talán legbetegebb lény a játékban.....
  • ratgab
    És íme az első játékmotorral készült felvételek:

Meg kell néznem még párszor és utánaolvasni, de ami biztos Sqeek Headtaker a Clan Mors vezetője lesz az egyek Legendás Lord. De láthattunk rengeteg patkány egységet (plague monkokat talán ami a Clan Pestilence-re utal), Rat Ogrékat, néhány mechanikai cuccot és egy hatalmas nagy szörnyet, amit nem is tudok hirtelen micsoda, de nagyon durván néz ki.

Továbbá némi Dark Elf ingame mozgókép is van a videóban...Dark Elfek iszonyt jól meg vannak csinálva!

Reddit olvasgatás: A héten lesz egy frissített kampány térkép immár a Skavenekkel ellátva!!!
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.16. 17:24:23
  • ratgab
    Eddig csak reméltük vagy talán biztosra is vettük a sok utalás miatt, de immár hivatalos: Jönnek a Skavenek (személyes kedvencem....Velük fogom kezdeni az első kampányt a Warhammer 2-ben).

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.16. 17:15:50
  • ShaiHulud
    tw:w2 hoz is kell/lesz majd dlc :)
  • ricsei50
    Szóval akkor Arabyról és a Tomb Kingsről semmi hír. Nagyon remélem hogy nem hagyják ki őket a játékból.
  • ratgab
    Olvasgattam kicsit: Tomb Kings a Strygos Empire helyén van, illetve a Necrarch jelzésű első látásra vámpír frakció helyén. Warhammer 2 megjelenésekor szerintem mindkettő Vámpír frakció lesz.

Araby helyén jelenleg Bretonnok tanyáznak: Knights of the Flame és Thegans Crusaders néven.
    Egyébként Sudenburg egy birodalmom által uralt gyarmat, ami még érdekes lehet. Amit kiemelnék még Southlandsen a törpe két törpe karakot: Greybeards Prospectors, valamint Karak Zorn. Ami még fontos lehet az a Pirates of Sartosa, melyből akár különálló kisebb játszható nép is lehet (van saját lorebookjuk ha jól tudom). Ehhez hasonló lehet,de már Lustriában a Vampire Coast nevezetű hely ahol Luther Harkon az őrült vámpír uralkodik és a hadserege élőhalott tengerészekből és a kalózokból áll...Szintén lehet belőlük különálló nép.

Érdekes elem még Skeggi Lustriától északra, mely egy Norsca település és ott van még a Blue Vipers nevezetű valószínűleg vadork népcsoport.
    További érdekesség Ulthuanon két Dark Elf frakció is megtalálható, valamint felhívnám a figyelmet, hogy az északkeleti partról könnyedén érheti Ulthuant Norscai támadás.

Naggarothban semmi meglepetés: Beastmenek, északon Norsaiak, valamint számos Dark Elf frakció.

Összességében nagyon szépen el vannak osztva az ellenséges nemzetek. Mind a 4 nagyobb területen hatalmas harcok várhatók. Mindenki-mindenki ellen fog bőszen hadakozni.

Skavenek: A térképen látható összes rom Skaven települést jelképez ebben biztos vagyok. Van egy olyan sanda gyanúm továbá, hogy nem azért található rom azon a területen, hogy titkolják, hogy a Skavenek bekerülnek a játékba, hanem szerintem ezek a települések nem a felszínen találhatók majd, így a felszínen romnak tűnnek. Ami egyértelmű, hogy Lustriában lesz egy kezdőhelyük, illetve Southlandsen. Nálam lore-t jobban ismerők egyértelműen kijelentették, hogy ez csak a Clan Mors és Clan Pestilence-re utalhat. Clan Mors legismertebb tagja Queek Headtaker a badass bérgyilkos, míg Clan Pestilence vezetője valószínűleg Lord Skrolk lesz Lustriában.

Visszakanyarodva a térképre. Számomra a legizgalmasabb területnek Southlands tűnik: emberek, bretonnok, törpék, vámpírok, lizardmenek, és high elfek, valamint skavenek fognak összecsapni. Aztán ha jön Araby és a Tomb Kings akkor még mozgalmasabb lesz a vidék.

Ulthuan kicsit unalmasnak tűnik: Darkelfekkel sok bajuk lesz az elfeknek valószínűleg. Északról az Angholok, és a Skaeling gyakran látogat majd ulthuanba, míg délről a Sartosaiak is biztos fognak feléjük portyázni. Southlandshez képest elég uncsi.

Lustria szintén kicsit vérszegény: Highelfek, főleg Lizardmenek, Skavenek...Aztán északon van a Vampire Coast, Skeggi és a New World colonies, de nagyjából ennyi. A Blue Vipers vadork csapat......Mondjuk az a rengeteg rom Lustriában nem lehet mind Skaven rom...Túlzás volna.

Naggaroth szintén nem túl érdekfeszítő: Talán Skavenek, de sem Lizardmenek, Sem Highelfek nincsenek a közelben. Van néhány Beastmen, barbár törzsek északon....Mondjuk a Darkelfek egymásközt is el tudnak jócskán háborúzni, de akkor is. Kicsit vérszegénynek tűnik.