Total War: Warhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.05.13. 14:27:51
Szó szót követ, én Kislevnek jobban örülnék mint Middenheimnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy ha megjelenik az új rész már alapból össze lesz kapcsolva a mostanival? Vagy majd ha teljes lesz az is.
Old Friend: Amekkora hallgatás van körülötte én azért nem csak egy hősre számítok, hanem minimum egy egész alfrakcióra, amire a legnagyobb eséllyel Middenheim pályázhat és akkor Boris Toddbringer lesz az új LL.
Titkos vágyam azonban vagy egy Kislev frakció (ötletem nincs, hogy lehetne az Old Friend kifejezéshez kötni) vagy valami új hősrendszer melyről egyértelműen és megkérdőjelezhetetlenül Gotrek és Félix jut eszembe (Old Friendként Gotrekkel a főszerepben).
Komoly összeget mégis csak Middenheimre tennék.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.05.12. 21:44:05
Én egyenlőre jobban várom az első részhez fennmaradó an old friend nevű DLC-t. Volt olyan teória, hogy egy birodalmi hős Kurt Helborg lesz az. Örülnék neki, hiányzik egy erős harcos hős a birodalomhoz.
Sötételfeknél még nem tudni ki lesz Malekith mellett (Morathi valószínűleg).
Azt már lehet tudni hogy az elfeknél Teclis és Malekith mellett kik lesznek?
Utoljára szerkesztette: ricsei50, 2017.05.11. 18:03:30
Szeretettel várjuk. :)
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Szóval sajnos ezt nem fogják tudni kijavítani. Egyszerűen kell a játéknak az SSD. Azt gondolom a 2. rész kiadásával főleg a Mega Campaing-ban kiváltképp fontos lesz a gyors betöltés. Ott még az egyes körök között is valószínűleg hosszabb várakozási idő lesz.
Ennél csak nagyobb leárazás várható a dlc-kre csak ki kell várni. Egy éves évforduló alkalmával lehet kapnak egy 50%-os leárazást, de ennél többet nem tudok elképzelni.
Age of Wonders 3 kiegészítők már vagy 3 éve nem kapnak 60%-nál nagyobb leárazást.
Na ilyen dolgokkal tudja magát rohadtul megutáltatni. El is ment a kedvem tőle nem fogom folytatni.
Egyébként én is csak azt tudom tanácsolni mint a többiek, hogy várj meg egy leárazást. Legutóbb pár hete voltak leárazva a dlc-k, amiből az elfek kimaradtak (még), de idővel ezek is le lesznek árazva (ha jól emlékszem 25 %-os kedvezménnyel adták a dlc-ket).
Mellesleg azzal is egyetértek, hogy más játékban 5000-ért kapsz pár apróság meg 2-3 semmitmondó questet itt meg kapsz 2 wood elf frakciót eltérő erősségekkel és gyengeségekkel, egy totálisan egyedi játékmenetet, egy különálló kampányt az elfekkel. Drága, de megéri szerintem.
2. részhez potenciális népek a Tomb Kings (Southlandsen találhatók, mely az Öregvilágtól keletre van és benne lesz a játékban), illetve Araby ami szintén Southlands terület.
3. részben elméletileg a káosz kerül szétbontásra, ami egyébként érdekes mert én nem nevezném őket külön népnek és eddig minden részben 2 jó és 2 gonosz fajt raktak a játékba káoszék meg mindenek csak nem jók (igazából a 2. résszel gyakorlatilag minden jó beállítátottságú nép benne lesz a játékba....innentől kezdve kb csak bontogatni lehet tovább pl. az emberi frakciókat. Így kerülhet be tílea, estalia, kislev és a többi). Szóval én úgy gondolom a 3. részben fogják kiadni a káosztörpéket és az ogrékat.
De amúgy mi lehet még majd a 3-ik játékban? Mert az Old World már tele van és most Naggarot és Lustia + Ulthan kerül sorra. Ha jól rémlik más helyek nincsenek túlságosan kidolgozva a Warhammer Fantasyban. Max említés szintjén szerepelnek.
:
Millennia ago, besieged by a Chaos invasion, a conclave of High Elf mages forged a vast, arcane vortex. Its purpose was to draw the Winds of Magic from the world as a sinkhole drains an ocean, and blast the Daemonic hordes back to the Realm of Chaos. Now the Great Vortex falters, and the world again stands at the brink of ruin.
Powerful forces move to heal the maelstrom and avert catastrophe. Yet others seek to harness its terrible energies for their own bitter purpose. The race is on, and the very fate of the world will lie in the hands of the victor.
Prince Tyrion, Defender of Ulthuan, guides the High Elves in their desperate efforts to stabilise the vortex as it roils above their home continent.
Atop his palanquin-throne, the Slann Mage-Priest Mazdamundi directs his Lizardmen war-hosts as they surge northward from Lustria. He, too, is intent on preventing cataclysm, though the methods of The Old Ones must prevail.
The Witch King Malekith and his sadistic Dark Elf hordes spew forth from Naggaroth and their labyrinthine Black Arks. He tastes great weakness in the vortex – and great opportunity in its demise.
Meanwhile a fourth, secretive race stirs, their motives obscured by sinister plots and machinations. The time for revelation is nigh…
Four races, four outcomes, a single goal: control of the Great Vortex, for good or ill.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2017.03.31. 22:52:37
High Elf, Dark Elf, Lizardmen és Skaven a kedvenc fajaim benne lesznek. :) Kíváncsi leszek milyen lesz az ő menezselésük.
Ott van még Queek Headtaker, akit könnyen be lehetne vonni a Skarsnik-Belegar harcba, ergó én inkább őt DLC vagy FLC karakerként tudnám elképzelni.
Ikit Claw megfordult Lustriában is és egyébként a mérnökklán vezetője. Ő egyfajta warlock és mérnök kombináció szóval Srolk mellé mehetne is mint egyfajta mágus hős.
Deathmaster Sknich: Az Eshin klán vezetője és az egyik legjobb bérgyilkos az Öregvilágban. Szintén a Belegar sztorihoz köthető elsősorban szóval nem hinném, hogy ő lesz a másik lord.
Throt the unclean: A Moulder klán vezetője (ők kreálják például a Patkányogrékat és egyéb szörnyeket). Szintén nincs túl sok kötődése Lustriához úgyhogy max dlc-ben tudom elképzelni.
Tretch Craventail: A Rictus klán vezetője (a stormvermineket ők képzik ki).
És végül aki szerintem a mágus lord szerepét fogja betölteni Thanquol szürkelátnok (Grey Seer). Nem elég, hogy az egyik legrészletesebb háttértörténettel rendelkező Skaven, de ő is járt Lustriában hasonlóan Lord Skrolkhoz, aki eleve ott is él.
Szóval szerintem Thanquol lesz a mágus és Skrolk a közelharcos legendás lord a Warhammer 2-ben Skaven oldalon.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.31. 19:28:29
6 legendás hős nekem elég egyértelműnek tűnik eddig, de a skaven oldalon kikre tippeltek?
A két játék összekapcsolása lesz az első DLC a játékhoz és hetekkel megjelenés után várható (nem hónapokkal, tehát hamar jön). A harmadik résszel kapcsolatban egyelőre még semmi infó.
További érdekességek: Hajócsata csak autoresolve-ban lesz elérhető sajnos (számítani lehetett rá). Magyarázat nagyon egyszerűen, hogy a szárazföldi csatákra fókuszálnak elsősorban.
Multi ugyanolyan lesz mint az első részben, Cooperatív mód megmarad és ugyanúgy fog működni.
Előrendelői bónuszokról még nincs infó, ahogy a pontos megjelenési dátumról sem (írják a blogban, hogy közzéteszik majd mely nagy nyári játékkiállításokon fognak kint lenni a játékkal szóval a megjelenés ezek alapján őszre-illetve télre tehető).
Viszont érdekes a mondat, melyben azt írják tudatni fogják hol lesznek kint a játékkal a nyár folyamán és rögtön utána beírják, hogy a tesztek megjelenés előtt érkeznek....Gondoljátok, hogy ez arra utal még nyáron érkezhet a 2. rész?
Moddolási lehetőség a 2. részben is elérhető lesz idővel.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.31. 18:26:19
Azt is érdemes elolvasni, hogy röviddel megjelenés után fogja összeszakítani az Öreg és Új Világot. És úgy írják, mintha nem két térkép (későbbi mondatban meg is erősíti: single epic map!) lenne, hanem mintha egy nagy hatalmas játéktérre válna az első és második rész tulajdonosainak a játéktér.
Mazdamundi úgy néz ki mint Jabba igen :-)....A másik hős viszont egy Szaurusz harcos/ lord lesz. Valószínűleg Kroq-gar.