1997
1644257819.png

• ShaiHulud
    kis prerelease free for all multiplayer
  • ShaiHulud
    holnap!
  • ricsei50
    Ha esetleg valaki szeretne nyerni egy warhammer 2 limited vagy sima kiadást:

https://m.youtube.com/watch?v=TfyhBlEqddI
  • ShaiHulud
    amikro toltam Bretonniaval a grand campaignt, en teljesen jol tudtma hasznalni a diplomaciat. sok fronton harcoltam es tamadtak, empire es a bretonniahoz kozel eso torpe frakcioval teljesen jol lehetett war targetekkel iranyitani a terkepet. Igaz furan mukodik, mert nem mindig azonnal reagal ra. empirevel vegig ally maradtam. Aki irja hogy ok nelkul felrugtak vele a szovetseget, O figyelt a sajat megbizhatosagi ertekere(trustworthiness)? illetve a felrugo felnek milyen tulajdonsaga volt? mert ugye ezeket is merlegeli ilyenkro az AI. pl ha folyamatosan felrugod a bekeszerzodeseket stb, es megbizhatatlanna valsz, akkor siman felrughatjak veled a korabbi szovetsegesek, mint egy megelozo csapaskent. Azt viszont alairom hogy nagyon idegesito amikor minden korben felker hogy lepjek haboruba valakivel, erre lehetne valami hosszabb kesleltetes hogy ne dobja mar be ujra. Illetve nekem is nehez ravenni tarsakat hogy belepjenek utolag egy haboruba valaki ellen.
  • ratgab
    Tegnaptól előtölthető a játék.25 gb-t szed le első körben.
  • Daermon
    A diplomácia szerintem is kimerül a kereskedelmi szerződésben, max a non-agressionban, de azt is felrúgja az AI mikor olyanja van... Amúgy sík hülye az AI a diplomáciában.
  • MarkBlade
    Igen.. a diplomácia sajnos nem a total war játékok erőssége..plusz az építés is igaz.. általában tényleg csak pénzszerzés a lényeg. A csaták viszont nagyon jók és változatosak. Összességében szerintem az egyik legjobb játék..
  • ShaiHulud
    vortex nem lesz,az tuti.
    "no Vortex story mechanics here: this is pure conquest, with all the playable races and factions we’ve released so far (plus a ton of AI controlled ones) vying for dominance across the continents."

tehat szerintem ugyanaz lesz mint az 1 alap campaingja, csak kibovitett es egyben kurtitott terkepen es uj fajokkal egyutt.
  • Lacc 88
    Tényleg írt jó dolgokat és baromságokat de nem rajongója a világnak és sorozatnak az egyértelműen lejött. Mondjuk a diplomácia részével némileg egyetértek. Folyamat baszogatnak, hogy háborúzzak ezzel meg azzal miközben a káosz szétbassza a világot. Diplomáciában nekem max a trade opció az egyetlen hasznos sajnos. A vassal opcióit egy idő után úgyis felrúgják. A Dwarf nemzet pl egy sima kapcsolatban rúgta fel velem a békét ezzel a fasza kis kereskedelmünket, miközben az Orkok szarrá alázták őket. Semmi értelme nem volt a tettüknek. Ha meg kijelölök egy célt egy nemzetnek max akkor támadnak ha már értelme nincs, mert megoldom magam. Helyette ülnek és sétálnak A pontból B pontba. Szóval a diplomácia tényleg ráncfelvarrásra szorulna sztem.
    Viszont a két térkép összekapcsolása terén van egy kérdésem. Mit gondoltok hogyan fog szétválni a két rész fő szála? (1.-ben Káosz megállítása a 2.-ban Vortex). Ha éppen az Elfekkel vagyok akkor teszek a Káoszra hadd pusztítsa el a fél világot és csak a Vortex feladat marad? És fordítva pl a Birodalomnál képbe kerül-e a Vortex.

• ricsei50
    A starcraft az folytatás, a warhammer kieg. A starcraftban folytatták a történetet másik fajjal. A warhammerben kiegészítik a területet. De egyébként ez is és az is "standalone" kiegészítő, szval ezért írtam amit írtam.
  • jarlaxxe
    Ez igaz, totál mást nem csinálhattak mert akkor az már más játék lenne.
  • ShaiHulud
    amugy az a vicc, hogy osszessegeben jokat irt rola, megis kepes volt lehuzosra kihozni az egeszet... de pl ilyet ir hogy diplomacia total haszontalan, na ez se igaz, vagy tok maskent jatszuk...
  • ShaiHulud
    gyakorlatilag az se volt soha kieg, hanem 3 reszre volt osztva a jatek,fullos jatek araert, csak nem sc 2-3-4 nek neveztek el. De campaingban midnig csak egy faj volt elerheto reszenkent, szoval eleg meredek kiegeknek hivni a masik 2 reszet. Igazabol warhammernel is lehetett volna mas cime.
    Kerdes az hogy akinek bejon a total war warhammer az miert is akart volna tok mas jatekot a 2 cimen? Mar most megsugom elore ennek az idiota szerkesztonek, a 3. resz is ugyanolyan lesz csak uj terkep es uj fajokkal :)
  • jarlaxxe
    Valszeg azért mert ez nem kieg hanem egy folytatás ha kieg lenne akkor nem lenne ennyire feltünö.
  • ricsei50
    Érdekes. A starcraft 2 kiegészítőinél miért nem mondta mindenki azt, hogy ugyan olyan mint az alapjáték? Na mindegy most kicsit felhúztam magam...
  • ShaiHulud
    http://index.hu/tech/godmode/2017/09/25/total_war_warhammer_teszt_jatekteszt/

idiotakat miert engednek jatekot elemezni? Maradt volna a politikanal...
  • ShaiHulud
  • Prof William
    Na Beastmenek meg is véve. Már csak ők hiányoztak.

Eltöltöm velük az időt amíg jön a második rész. :)
  • MarkBlade
    50 alá még egy TW részt sem láttam le menni..Bár most hogy kijön a 2 ki tudja..
  • Prof William
    Akkor azt hiszem megveszem. A Beastmen 50%-os leárazással van. Ki tudja mikor találok megint ilyen jó vételt.
  • MarkBlade
    Igen illetve összekötheted steam fiókoddal.
  • Prof William
    Innen hogy működik a vásárlás? Megkapom a kódot, amit aztán aktiválhatok a Steamen?

50% már egész jó ár a Call of the Beastmen-ért.
  • ShaiHulud
    humblebundlen akcios most a warhammer es a dlck is, steamen aktivalhatoak.

https://www.humblebundle.com/store/search?sort=bestselling&developer=Creative%20Assembly
  • ShaiHulud
    szóval akkor, nem 1:1 ben kerül be az old world es a new world a kombinalt campaignba, hanem csak a fontosabb teruletek csokkentett merettel, viszont igy is rengeteg elfoglalhato terulet es kezdo frakcio lesz. norsca nem lesz elerheto elejen a kombinalt kampanyban, de kesobb berakjak majd oket is. bekerulnek az uj featureok a kombinalt kampanyba, pl ellehet foglalni minden varost, de van amelyik nem kedvez a fajodnak igy szarabb statokkal lesznek, illetve epitheto slotok 8-10 lesz a varosokban, stb, illetve folyamatosan fejleszteni fogjak. A kor vegi toltesi ido ertelemszeruen meg fog novekedni, de majd szemmel tartjak mennyire fog gondot okozni.
  • ricsei50
    A Free-LC lista szerint első lesz a "nagy térkép"
    Második egy skaven l.lord
    Harmadik ???
    Negyedik high elf l.lord
    Ötödik pedig egy lizardmen l.lord
  • ricsei50
  • Terawatt
    Új hivatalos cikk a két játékot összefogó kampányról.

Ha esetleg beraknak még két frakciót fizetős dlcként megint, akkor mi marad? (Legyen mondjuk Chaos dwarf meg Tomb kings hasraütés szerűen.) Elég magasra teszik a lécet a harmadik részhez.
  • Prof William
    Az jó lesz. Futnak majd mint a patkányok. :)

Én a stratégiai térképre gondoltam a menekülésnél. Amikor már harmadjára kb 1 centivel maradsz le az menekülő ellenséges sereg között na az már gáz. :)
  • Lacc 88
    Viszont egy menekülő skaven sereget milyen jó lesz letarolni egy lovassággal vagy gyorsabb egységekkel :D

• Prof William
    Engem már az alapjátékben is attól kapott el az ideg, amikor kergetem az ellenfél seregét de az valahogy mindig kb 2 centivel meszebb tud menekülni mint én. :) Látom már a Skaveneket utálni fogom. :)
  • ricsei50
    Megérkezett a gyűjtői kiadás. Azt hittem hogy majd 28án kapom meg, de ezek szerint tévedtem. Én még nem döntöttem el, hogy kikkel fogom végigtolni a kampányt.
  • Lacc 88
    Ezek a skavenek nagy gennyláda frakció lett. A tagot már az ötödik körben betámadta egy ötezer fős skaven csapat :D Olvastam könyvekben. hogy a harcmodoruk roppant gyáva és a videóból le is jött. Folyamat elmenekülnek akár fullos csapatok is de vissza is fordulnak :D Remek stratégia így szétszedni az egységeket és bedarálni őket. Nemtom saját kampányban ezt hogyan tudom majd kivitelezni.
  • Terawatt
    Hype kedvéért ma bele toltam 200+ kört Norscával. Grand-mega-huge-campaingbe majd jól át fogok kóborolni szétrúgni pár elf segget a Troll királlyal. Fizetős frakció pedig remélhetőleg Tomb Kings lesz az egyik.
  • ShaiHulud
    kroq-gar campaign: https://www.twitch.tv/videos/175694981
    mazdamundi: https://www.twitch.tv/videos/175929239

aztan a tobbi is jon a heten, midnennap mas lord
  • ratgab
    Na igen ha kijön a Grand Campaig vagy Mega Campaign vagy mi lesz a neve a Vortex kampány iránt szerintem én ott fogom elveszteni az érdeklődésem kb örökre :-).
  • ratgab
    Tetszési sorrend dönt nálam majd és az alapján Skaven az első. A második jelen pillanatban a High Elves a politikai machináció opció miatt. Legjobban a Dark Elf egységek tetszenek ezért ők a 3. helyen vannak. A legkevésbé a Lizardmen frakció tetszik nekem. Legkevésbé motivál az utóbbiak végigjátszása. Valószínűleg mindegyikbe belekezdek aztán majd kiderül melyiket fejezem be először....Lehet nem a Skavenek lesznek azokat akiket először végigviszek.
  • ratgab
    Van valami better AI mod is...Állítólag nagyon jó.
  • Lacc 88
    A fontosabbak pl a 8 Buliding slots, Brutal Battles, Higher Replenishmnet rate, home region movement, No amber (enélkül képtelen vagyok az elfekkel játszani állandóan mínuszban van az amber) Resized lords and heroes, double skill points, A többi max kinézet és hasonló szinte lényegtelen MOD. De ezek elég fontosak nálam, hogy élvezhetőbb legyen a játék és nem kelljen annyit tökölni. Nemtom milyen újabbak vannak mostanság hónapokkal ezelőtt szedtem össze ezeket.

• Madi92
    Neked is linkelek, szerintem ennél olcsóbb nem nagyon lesz. link
  • ShaiHulud
    most volt augusztus vegen, majd meg biztos lesz valamikor kesobb, pl oszi steam vasaron, ha meg van olyan.