1997
-
Madi92 #1356 Most nézem, hogy léteznek ilyesmik. :D Akkor már csak olyan combo kéne, amivel kisebb, gyengébb frakciókat vazalussá lehet tenni. Persze nem az agresszív Ai-t, de néhányat. Illetve lehessen területeket adni/venni. Eléggé irritál, mikor a szövetségesemmel ketten foglalunk be egy provinciát és csak háborúval lehet egységessé tenni a területet. Inkább odaadnám az Ainak vagy megvenném tőle. :D -
Madi92 #1355 Elkezdtem egy Mazdamundi kampányt Vh-n. Hát az első 50x kör nem egyszerű. Bár tény, hogy az egységeik erősek nagyon.
Úgy vettem észre, hogy Dark Elfeknek elég könnyű dolga van, olyan szempontból, hogy a két Legendary hősük elég közel kezd egymáshoz. 50. körben Morathi már 3 fullos sereggel zaklat északon. Nekem meg 1 seregre van csak pénz. (Mondjuk ez elég erős.) Így elég nehéz terjeszkedni délen.
Btw nekem nagyon nem jön be ez a konfederációsdi. Teljesen megöli a mid és lategame változatosságát. Mert az egy dolog, hogy én nem használom és csak szövetségeket alakítok ki, de az AI mindig ilyen gigamega birodalmakat alakít ki 40+ településsel. Hát nagyon unalmas.
Itt annyival jobb a helyzet, hogy bejöttek a rouge armyk, amik hoznak egy kis színt, de ha lenne egy mod, ami megakadályozza az AI confederációt, nem haboznék használni. -
#1354 Nekem Dark Elfekkel (Malakith) 2. komolyabb nekifutásra very hardon (normál taktikai résszel) bejön a "sietés", szinte nincs olyan kör, hogy ne foglalnék/razelnék várat, ~50. kör, de lassan enyém ez a kontinens. Most jön a csata anyuci ellen, RIP.
Első alapján meg tudom, hogy kb 120-130. körben elég elkezdeni és egyben letolni a rituálékat. Addig szabad rablás, vagy ha sikerül befejezni a kontinenst, egyszerűen át kell menni a többiekhez, és leverni őket. :-o De az tény, hogy az egész gazdasági rendszer nem a "tall" játékot, hanem inkább a "wide" játékot előnyben részesítőknek kedvez.
Legalábbis a Dark elfeknél. -
ricsei50 #1353 Nekem a wh1 vmiért jobban bejön mint a vortex kampány. Nem tudom miért. Talán azért mert ott szabadabb az ember, nincs kényszerítve arra, hogy siessen. Remélem hogy a mega kampányba nem kerül bele ez a vortex mechanika. -
trigorin #1352 Az létezik, hogy a Warhammer I-ben a benchmark és a játék közbeni grafika minősége között különbség van? Benchmarkban igazán szép, de játék közben nekem kicsit lebutítottnak tűnik még akkor is, ha kicsi seregek csapnak össze. -
ShaiHulud #1351 vortex spellek iszonyat erosek lettek, szerintem tulzoan is, ahhoz kepest milyen gyengek voltak 1 ben, itt piszkosul irtanak. celestial lore chain lightning is imba volt es most a dark elfeknel a bladewind is. -
Prof William #1350 Na ma nekem is meglett a második rész. Még éppen csak hogy bele tudtam nézni de hangulatosnak tűnik. Tetszik hogy végre vannak bejátszások is.
Kicsit furcsa volt látni, hogy a sok nép helyett ismét csak 4-van -a custom battleben is- de gondolom a nagy összekötő Pach után ez majd megoldódik. -
ShaiHulud #1349 na remek volt, 199 kornel sikerult lizardmennel hardon gyozni. tetszett ez a vortex campaign, jo hogy van extra nyomas, hogy ne fejezze be mas a ritualekat :) szerintem intervention armyk semmit se ernek, legalabbis hardon lizardmennel semmi hasznuk nem volt. Szoval muszaj valami altalad iranyitott sereggel megoldani a problemat. Vege mar nagyon konnyu volt tele voltam golddal, meg 25k incomeval. Eleg erosnek erzem a lizardmeneket, durva hogy szivosak nagyon es meg ressurectelni is tudjak magukat a revivication crystallal.
es akkor most johet a new campaign dark elfekkel :) -
ricsei50 #1348 Nem. Én dark elfekkel vittem végig és normálon, mert a hard egyelőre elég hard volt nekem :) -
ShaiHulud #1347 hardon vagy normalon? vajon szamit a nehezsegi szint ennel? Te is lizardmennel? Mert pl szinte midnen csatat muszaj letolnom, mert az auto resolve nagyon rosszul szamolja valamiert. siman tudom nyerni azokat minimal foveszteseggel amik nala full wipe, bar ez foleg a garrisonos vedelemnel igazak, amikor garrison sereggel vedek csak. -
ricsei50 #1346 Nekem elég jól beváltak. 10 esetből 7x sikerült lerombolniuk az egyik várost. -
ShaiHulud #1345 ja meg ami lemaradt, hogy ezek a 10k-s intervencios seregeket csak en erzem penzkidobasnak? gyak szarnak arra mit jelolok ki nekik, es kb elso harcban elvereznek. akkro jo ha mas faj is spawnol be, de akkor se tulsagosan. Tehat igazabol a jatek nehezsege az hogy a kezdotol legtavolabb eso ellenseges fajt nehez visszaverni a map nagysaga miatt. mivel intervencios seregekkel kb semmti sem lehet elerni. -
ShaiHulud #1344 Hardon tolom kroq-garral, azthittem bukom, mert a high elfek mar az utolso ritualet csinaltak, nyomukban szorosan a dark elfek (kb 5 korrel kesobb kezdtek el) nekem meg meg a 4. sem kezdodott meg, bar pontom votl mar ra reg, ilyen 4 es fel ritualenal jart a csik. A gond az volt, hogy kozeleben sem voltam se a high elfekhez se a dark elfekhez, mert tenyleg marha nagy a map. Elejen ugye a skavennek ellen kellett masszivan harcolgatni, amire vegre sikerult kijebb rugdalnom oket lustriaig. kozben a delre levo elf frakcio megerosodotott (bar ekkor meg szovetsegeseim voltak), de a fo high elf frakcio szepen elkezdett mindent magaba olvasztani confedarationnel, szoval raparaztam hogy elobb utobb beolvasztja a delieket is, szoval nekik estem. az is jo par kor volt amire kiirtottam oket. skavennek halisten lemaradtak mint a szar, mivel oket ugye eleje ota gyepaltam, meg sikerult megakadalyozni a 2. ritualejukat is.
Kozben necrarch vagy mi a nevuk:) vampir frakcio elterjeszkedett es atterjesztette hozzam erosen a vampire corruptiont, meg hadat is uzent, szoval veluk is harcolni kellett. Penzugyileg nem alltam tul jol 2 sereget tudtam fent tartani. Kroq-garral felrusholtam a tengeren at eszakra az elfekhez. A masik sereggel meg harcoltam a vampirok ellen. A gold szepen jott a gyoztes harcok utan meg a fosztogatasokbol. lizardmeneknel vagy egy rite amivel bespawnol a fovaroshoz egy lord kb 12-14 dinoval vegyesen (carno, stega, meg a bro) es kapsz 15 korre army abilityt hogy csatak ozben feral cold one egyseget bespawnolsz. igy sikerult az otthon mardt 2 sereggel megcsinalni nekem is a 4. ritualet. most ott tartok hogy mar jo par kor ota elkezdhettem volna az 5.t de egyelore nem tudnam megvedeni. kozben felhuztam egy slan priestmage lordos sereget is a bazis vedelemre.
high elf 5. ritualet vegul sikerult megakadalyozni, elfoglaltam a varosai nagy reszet. De dark elfekhez mar nem tudtam atjutni. viszont Dark elfek szopo agon voltak, mert a sok bespawnolt chaos meg intervention army leverte 2 rituales varosukat is. Szoval kb jol allt a szenam, de aztan amikro 6-5 kor volt hatra nekik, akkor jott a seregevel es visszavert mindent es visszafoglalta az egyik varosat. 3 kor volt meg hatra neki, mar ugy votlam vele hogy na ezt buktam, aztan valamiert ilyen idiota az AI es nem foglalta vissza a szomszedos varost, ami kellett volna neki a ritualejahoz o.O szoval most ugy allok, hogy dark elf es high elfek is buktak a ritualet most epp varakoznak kezdhessek ujra, en meg erositem a vedelmet lent, hogy neki kezdhessek a sajat 5. ritualemnak. Vampirokat 2 varos hijan mar kiirtottam, szoval meg ott van kis harc aztan azzal a sereggel is megyek vissza vedekezni. szoval most ugy tunik hogy meg fogom tudni nyerni, de nem volt egyszeru :) bar meg varjuk ki a veget.
Lizardmen nagyon eros frakcio szerintem. Rampage nekem neha spec tetszik is, mert nagy chaotikus harconal nem kell annyi egyseget iranyitani es elvannak maguktol is. A High elfeknel amikor mar csak 1 koruk volt hatra akkor betamadtak a kroq-gar seregevel vedett fovaruskat, hogy visszafoglaljak. 4 fullos sereggel jott, de egy epic varvedo csataban sikerult visszaverni oket :) eleg jo volt, bar a vegere amikor mar en is kiozonlottem a megmaradt seregemmel tisztogatni ott mar jo kaotikus volt minden, sok rampage stb. de olyan marha erosek a gyikok, hogy a kroq-gar seregbol egy egyseg sem lett wipe out. <3 revivication crystal. es chain lightning is nagyon szepen irt, ha alkalomadtan jo iranyba mozog. Carnosarusok elegge megallithatatlannak tunnek, foleg hogy tudom oket healelni. kroq-gar, celestial priest, scar veteran lord/heroimmal ill a revivication crystallal. El se tudom kepzelni milyen lesz majd ellenuk harcolni masik frakcioval.
Kovetkezore Dark elfekkel kezdem azt mar tudom, mivel abbol a foldreszbol lattam a legkevesebbet eddig :)
deli high elf frakcio betamadasa utan, amugy eszmeletlen sokaig untrustworthy lettem, es nem tudtam senkivel diplomaciat erdemben eroltetni :( viszont vegre mar tolodok a megbizhato fele, es tudtam a megmarado masik 2 gyikember frakcio kozul mazdamunissal tradeelni meg egyik torpevel is. szoval azokbol is jon most szepen gold (valami 4500 gold tradebol jon)
ami meg szuper, hogy 40-es szintre mennek fel a lordok, meg herok, legalabbis ami a fo lord seregeben van. Ilyen dupla skillpont meg ilyen cheates modokat nem all szandekomban hasznalni, az tul nagy konnyites szerintem. igy ez pont jo hogy 40 es szintig fel lehet huzni oket es tobb midnent ki lehet maxolni. de legalabb igy megmarad a valasztasi kenyszer is.
-
davidbog #1343 Ah nem éri meg konföderációba lépni Morathival. Nekem Naggaronddal sikerült, de utána hagytam a fenébe azt a játékot részben emiatt. Morathi igazából Slaneesh bérenc (az End Timesban el is árulja Malekithet és végül Tyrion mellett köt ki), ez a játékban is megjelenk. Az összes karakter +1 chaos corrupciót kap, maga Morathi pedig +5-öt. Tehát folyamatosan terjeszti az összes karaktered a káosz befolyást. Nekem csak a fullosra húzott Khaine templomokkal rendelkező tartományok tudtak stabilak maradni, meg azok ahol nem volt lord vagy hős. De egy újonnan meghódított területen jó ideig folyamatosan növekedni fog a korrupció amitől esik a public order. Nekem erre nem volt szükségem, épp elég hogy a norsca törzsek ügynökei és a rituálékor megjelenő seregek terjesztik a káoszt.
Naggaronddal kezdtem nem is egyszer. A legutóbbiban már csak normálon, mert magasabb szinteken nagyon megszívattak a rituálékkor jövő káosz és beavatkozó seregek. Maga a frakció nagyon tetszik. Minden kategóriában vannak jó egységeik. A Shades egységeket különösen megszerettem. Gyorsak, számszeríjuk van páncéltörő képességgel és közelharcra is elég jók a melee attack/defence értékeik miatt, persze nem a csúcs egységek ellen. (Azt hiszem ezek lehetnek a Sötétpenge Malus könyvekből az autarii-k.) Viszont két egységben amit nagyon kedvelek egy kicsikét csalódtam.
Az egyik a War Hydra. Valahogy nem az igazi, egyszerűen nem öl, csak 40-60 killeket csinál közelharcban még közepes egységek ellen is. De legalább a regeneráció miatt nagyon jól bírja az ütést.
A másik a Cold One Dread Knights, brutál jó értékekkel rendelkező egységek, csak hát ott van a fránya tombolásuk (rampage). Ha 50% alá esik a HP-juk akkor elkezdenek tombolni és nem lehet őket írányítani, a legközelebbi elenfelet támadják. Bár lehet ez csak nekem probléma. Mert én a nehéz lovasságot arra használom hogy ha van az ellenfélnek nehéz lovassága akkor azt lefogjam és kiiktassam, ezek ellen el valószínű hogy el fogják veszíteni a HP-juk 50%-át, utána meg mennek iránytás nélkül. Lehet tartanom kéne könnyű lovasságot amivel felfogom az ellenfél nehézlovasságának a támadását míg a saját nehezekkel hátba támadom, de akkor meg adott esetben 2 Chaos Knight osztag 4 saját osztagot köt le, ami nem túl bíztató.
De ahogy néztem a gyíkoknál is az egységek jó részénél van tombolás. Illetve az ellenem harcoló Choseneknél is mintha láttam volna ezt a felkiáltó jelet a csata közben. A első részben biztosan nem volt nekik ilyen képességük. Ha nem néztem be a dolgot akkor átvariálták és akkor felmerül a kérdés, hogy a többi régi egységhez hozzá nyúltak-e és ha igen akkor miben és mennyit?
Nagyon tetszik, hogy a nevesebb városokban vannak híres, egyedi épületek. Már az első részben is volt de nem ilyen sok. Pedig abban is bőven elfért volna még.
A legendás lordok legendás fegyverei nagyon erősek. Főleg passzív képességekben 10-15 melee attack vagy defencet + még weapon strengtet is adnak. Aktíválható képességük nem olyan erős, ha van egyáltalán. Igazából ez akkor lesz majd érdekes, ha bekerül az összevont világ. Kicsit túltápoltnak érzem az új lordokat, részben a nagyon erős legendás tárgyaik miatt. Tyrion pedig elképesztő, a harci értékeiben a HP-t leszámítva mindenben a legjobb. Mondjuk ahogy gyolkolássza a többi neves karaktert az End Timesban jogos. :D
Meglepetésként ért és szerintem érdekes, hogy Malekithnél 4 darab legendás tárgy van, holott a tech treejében csak 3 van jelen. A negyedik az Armor of Midnight (+12 Armor, +6 Melee Defence, +20% Physical Resistance, -2 Wound Recovery Time) nevű egy igen csak erős páncélzat. Egyszer egy csata után kaptam meg a Temple of Khaine nevű terület kifosztása és elfoglalása után, máskor meg csak beadta mint küldetést, aminek ha jól emlékszem 800 kill volt a feltétele.
Még egy kellemes meglepetés volt a nemes elf Alastar the White Lion. A nemes elfekkel még csak megnézés szintjéig jutottam de a toborozható lordok közt ott volt Alastar is. Figyelem felkeltő mert a többi férfi elffel elentétben nincs rajta sisak és jelzős neve van. Ellenfélként találkoztam vele és legendás tárgya is van, ha jól emlékszem páncélzat.
Szintén kellemes meglepetés ért amikor Malekith elérte a 31-es szintet. Azt hittem ebben is 30 a maximum. Most 37-nél tart, de amúgy mennyi a maximum? Remélem a Mortal Empires kampányban is annyi lesz a maximális szint mint az Eye of the Vortexben minden lord és hős számára.
Szerintem ez a térkép óriási, feleslegesen nagy. 157. körnél tartok, Naggarondon kívül igazából csak Ulthuan nyugati és északi részén voltam. Meg azon a részen ami Panamának felel meg, ott is csak addig amíg levertem Morathit, de a területet nem tartottam meg. A többi terültetet csak körbehajóztam egy black arkkal. Nemes elfekkel is csak úgy a 100. kör után harcoltam. Skavenek, gyíkemberek ellen még csak a rituálét megzavaró seregeikkel harcoltam, magukkal a frakciókkal nem, mint ahogy emberekkel és vámpírokkal se. Igazából ezzel csak az a baj, hogy a hatalmas térkép miatt 1 perc feletti töltési idők vannak, amíg az első részben maximum fél percek voltak a betöltések. -
ricsei50 #1342 Lustriából és southlandsből nem sok látszik. Ez így kicsit sovány. -
Darkman86 #1341 Én azért reménykedek,hogy Lustriából és Southlandsből nem vágnak ki ilyen sok területet.
Utoljára szerkesztette: Darkman86, 2017.10.02. 22:30:18 -
ShaiHulud #1340 egy leaked/datamined map mar jo reg ota kint van, elvileg ennyi lesz:
-
ratgab #1339 Redditesek ismét akcióban voltak uraim. Mortal Empires kampány összes provinciáit elővarázsolták a fájlokból, amiből a következőket szűrték le:
- Old World területeiből semmi nem lett kivágva
- Skavenblight és Hellpit-et hozzáadták az öregvilághoz. Skavenblight Tílea és Estália környékén található kvázi Skaven főváros.
Hell pit a Troll Country található, ergó Kislev területén is lesz egy Skaven település.
- Turtle Island kikerül, tehát Teclisnek új start pozíciója lesz.
- Utlhuan és Naggarond területét csökkentik.
- A Southlands déli részei is bőven meg lesznek nyírbálva (talán Queek is kap egy új kezdőpozíciót...Karak Eight Peeks valakinek? :-D)
- Albiont is kiveszik a Mortal Empires kampányból.
- Naggaroth nyugati részét is kiszedik a kampánytérképből.
Sok települést és területet összeolvasztanak így nehéz megmondani mi marad és mi megy.
Tovább olvasva az eszmecserét Southlandsnél ez kb azt jelenti, hogy a teljes dzsungel régió kikerül a Mortal Empires térképről, illetve nem kerül beépítésre. Kb. minden ami Kroq-gar kezdőterületétől délre található azt kivágják (ez azért elég nagy terület Southlandsből). -
ricsei50 #1338 Ahogy a dark elfek kampányát csináltam arra lettem figyelmes, hogy a high elf noblek vagy princek (nem tudom pontosan melyik) portréja nem "mozog". A portré mögötti kis köd mozog, de a karakter olyan mintha le lenne fagyva szval nem is lélegzik, semmi. Ez egy hiba lehet? -
Madi92 #1337 Azt mondja el nekem valaki, hogy High elfek nooble Herojának a "+%kereskedelmi javak", az régióra, provinciára vagy az egész mindenre vonatkozik? Illetve, hogy az ilyen bónuszokat lehet is látni valahol vagy fejben kéne kiszámolni, hogy akkor ez most mennyit is jelent. -
ratgab #1336 Szerintem nem merész kijelentés részemről, de kb mindenki a Mortal Empires miatt várta a Warhammer 2-t legalábbis kampány szempontból mindenképp.
Összeereszteni normálisan a két játékban jelenleg bent lévő népeket korlátok nélkül na az lesz az igazi móka. Már előre látom milyen őrültségek fognak ebből kialakulni. Dark Elfek az Old worldon, Skarsnik, Queek és Belegar harcol majd Eightpeeksért, az orkok immár nem csak a törpökkel lesznek kénytelenek harcolni, hanem délről majd a top knotz is piszkálja őket és kapják az arcukba a Vámpír korrupciót keményen, némi breton nyomás is lesz rajtuk és ki tudja lehet a kalózok is piszkálják majd őket keményen. Mindenki mindent elfoglalhat majd így érdekes területfoglalások fognak megvalósulni. Akár Ulthuan is szabad préda lehet akár Bretonniának is, vagy a Birodalomnak.
Lizardmenek Old Worldön szintén érdekes lehet...Húúú nagyon várom a Mortal Empires-t. Remélem Skavenblightot is berakják végre a játékba. -
ricsei50 #1335 Na sikerült végigvinni a kampányt! :)
Nem tudom spoilernek számít é amit írni akarok, de azért berakom spoilernek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég hangulatos volt a kampány, jók az egységek és jól néznek ki a csaták -DE- a végére kicsit jobbat vártam.
Nem tetszett/tetszik az például, hogy ebben a kampányban nem volt semmi boss (arra gondolok mint az elsőben az Everwatcher, vagy az Everchosen) akit a kampány végigtolása után feloldott a játék. Itt semmi feloldás, semmi boss csak egy a wood elf mini-kampányhoz hasonló csata a végén, hogy jön ellened 3-4 sereg és kész. Kár érte /MÉG NAGYOBB SPOILER/ mert amikor mutatta a szarvas patkányt nagyon beszartam, mert azt gondoltam hogy ő fog kijönni a Vortexből mint boss. Szval röviden ennyi. Tetszeni tetszik, mert miért ne tetszene? csak a végéről hiányoltam a boss csatát :)
Utoljára szerkesztette: ricsei50, 2017.10.01. 19:44:19 -
Lacc 88 #1334 Meghozta a futár és 1 órára rá már láttam a törést :D Remélem néhány lassan megjelenő játéknál is gyorsak lesznek idénre kimerítettem a keretet ezzel. De az érkező DLC-ket még tutira megveszem legyen az bármi.
A MOD-ok még nem elérhetőek kell pár nap, amíg tesztelik a játékot és beérkeznek a reakciók fagyásokról és hasonlókról. Addig nem nyitják meg a Workshop-ot. viszont ha valaki érdekel vannak már megoldások pl a dupla skill pontra.
"So yeah, atleast some mods from TW1 works in TW2 currently. only tested it myself with more skillpoints mod. Just download the mod u want for TW1 then find the file in the Steam\steamapps\common\Total War WARHAMMER I\data and move it to the same location in the TW2 folder. remember to enable out of date mods on the launcher"
Nálam sajna valamiért lassabb volt és egy település elfoglalása után folyamatosan összeomlott a játék de egyelőre a driver frissítés megoldotta úgy tűnik. -
#1333 Skaven kampány eddig hangulatos. Csináltam egy herot akinél 19 ultra olcsó húspajzs egység van és a fő sereggel együtt megy. FOR THE VERMINTIDE! -
Madi92 #1332 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát... nem tartott sokáig a denuvo. Az első részhez kb egy év kellett, ehhez meg 1-2 nap. :D -
ratgab #1331 Sokkal erősebbnek kell lenned mint ő ahhoz, hogy konföderációra léphess vele.
Amúgy én meg Clan Morssal szenvedek. Az elején elkövettem azt a hibát, hogy nem irtottam le a déli elf frakciót és az első rituálénál betámadott ő is, illetve a nyugatra lévő skaven klán is, valamint jött a szokásos chaos támadás. Be is buktam az első rituálét.
High elfek úgy elhúztak, hogy szerintem az első próbálkozásom bukta lesz a Skavenekkel normálon.
Klan Mors nem egy egyszerű kampány: Nagyon kell figyelni a kajára. Kereskedelmet kábé elfelejtheti aki Skavenekkel próbálkozik. Max más skavenekkel működik. -
ricsei50 #1330 Na most tartok a harmadik rituálénál a dark elfekkel, vagyis most fog jönni majd a következő körben. A high elfek közvetlen mögöttem vannak szval elég szoros. A dark elfek kontinensének durván a fele az enyém, a másik felén Morathi uralkodik. Per pillanat az a cél, hogy Morathival sikeres konföderációt kössek, mert akkor nagy fölényt szereznék a highokkal szemben, de nagyon nem adja magát anyuci. Már 130 fölött van a diplomácia vele, de még mindig low az esély hogy konföderációba lépjen velem. Nem tudom mit kellene tennem... -
ShaiHulud #1329 blood majd lesz, ahogy 1 nel se volt rogton, gondolom a besorolas miatt. regi nepek gondolom majd akkor jonnek amikor jon az elso free lc amiben lesz az uj egybe gyurt, kicsit megkurtitott map.
-
KingPunisher #1328 Feltettem én is a második részt lassan talán időm is lesz vele játszani...
Viszont
1. nincs Blood effekt bekapcsolás.. ??
2. A régi népeket nem látom csak a 4 újat Custom battle-ba
Ez normális jelenleg ?
Egyébként megvan az első is minden DLC-vel Steamen. -
ShaiHulud #1327 ij de idegesitoek a skavenek, hogy allandoan menekulnek csata kozben tomegevel. -
ricsei50 #1326 Az miért van, hogy a wh1-es népek karaktereinek ocsmány a portréja a wh2-ben? -
#1325 Ja, igen, persze a Large Armies opció OFF -
#1324 Lenne egy kérdésem még az 1-gyel kapcsolatban.
Nagy csatákban igencsak elkezd szaggatni a cucc
Hat szereplős custom battle, AI ellen, fullos seregek, high alapbeállítás, ennek megfelelő unit méret. Szóval elég nagy csata, de tévedek, ha azt gondolom, hogy az, hogy 12-14 FPS-re lemegy mikor beindulnak a dolgok, az azért nem normális?
Kis 1v1, 2v2 csatáknál nincs gond, de ostromnál is eléggé be tud lassulni.
Az aláírásomban van a konfig. Ezzel azért 15 FPS-nél többet kellene kiizzadnia, nem?
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.09.29. 17:31:36 -
Lacc 88 #1323 Na átnyálaztam a mini könyvet, ami bemutatja a második részt és a népeket. Hasonló szintű, mint az első. Legalább annyi hiba is van benne (elírások, értelmetlen mondatok, stb...). Nemtom ezt ki hozat össze de jól pofán verném, hogy ismét kiadott a kezei közül egy ilyen füzetet.... Mind1 úgyis a játék a lényeg, de remélem gyorsan jön legalább a dupla skill point MOD :D
-
ShaiHulud #1322 https://www.totalwar.com/blog/what-the-teams-are-working-on-07-06-17
"HISTORICAL TEAM
Development on the next major historical release continues apace, with the team focusing on some fantastic UI and environmental work recently to capture the mood of this unique setting, that we’ve yet to explore in any previous Total War game.
Other areas that are progressing nicely are the important character relations that occur between the major personalities in the game. Now the designers can start modelling the various interactions and gameplay impacts the proposed features will have. Elsewhere, the campaign map is starting to come together in some new and visually exciting ways. Obviously, it will help set the tone and immersion for the whole game, and the artists have done an incredible job in realising the style we’re going for."
ezekszerint egy uj era/helyszin lesz. -
#1321 Koszi, ez jo hir ! -
ShaiHulud #1320 elvileg kulon team kesziti a warhammert, lesz 3. resz is ugye. de kozben dolgozik egymasik team egy tortenelmi total waron is, amirol meg semmit se tudni, de lesz. -
#1319 Azt nem tudjatok hogy visszaternek e valaha a normalis, alapvetoen tortenelmen alapulo emberi vilaghoz?Esetleg letezik a workshopban valami reskin, vagy ilyesmi?
Megvettem az elso reszt anno de oszinten szolva nem igazan erdekel a WH vilaga, es elegge unalmasnak talaltam.Legalabbis a kozep vagy okorban jatszodo Total War-okhoz kepest amik anno nagy kedvenceim voltak.
-
ricsei50 #1318 Nekem nem hozták meg.... -
Lacc 88 #1317 Izgultok már? :D A futár ebben a pillanatban hozta meg a dobozos példányomat. Fasza kis füzet van benne, mint az előző részhez és pár matrica.