Total War: Warhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
tehat itt valoban azt irtak hogy hetekkel es nem honapokkal, persze ettol meg lehet 59 nap is 😊 na mindegy kesobb ugyis lesz fix datum, addig meg majd lehet tolni az uj campaingokat.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
a hozzaszolas
aaa ez az eredeti kezdo kommentet irja be mintha arra valaszolt volna, de nem, hanem alatta ujra kerdezett es arra, de itt a post itt meg lehet talalni:
https://www.facebook.com/TotalWar/posts/1574079892667205
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2017.08.09. 19:43:18
"Max Poulin Now do you guys have an ETA on when you plan to integrate the 2 games? Not sure if you've mentioned it before
Tetszik · Válasz · 1 órája
Kezelés
Total War
Total War Max Poulin A few months after launch, it will be our first update for the game."
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.09. 11:02:15
Valami olyasmit olvastam, hogy a 3 rész közös lesz (1 launcher) és 14 játszható faj lesz végül egy Mega Campaing néven. Ez így lesz?
Mert az jól hangzik végülis.
Gyakorlatilag kapunk egy tök új Total War: Warhammer 1-et!
Legfontosabbak: Kemmler megkapja végre Krellel kapcsolatos fejlesztéseket, Chaos frakció mindhárom lordja egyedivé lesznek téve, Gelt átalakított fejlődési fája (talán végre használható lesz a lore of metal is?), Karl Franz is kapott némi változtatás, Volkmar csak apróságokat.
Ki tudja még lehet egyéb dolgok is változnak a csütörtöki javításban (személy szerint gyanítom, hogy lesz még népenként 5-6 ROR egység, amit még nem láttunk). Redditen pl. a Chaos frakciónál várnak némi statisztika alapú változásokat (egységek erősítése, fenntartási költség csökkentése).
A játékot egyértelműen már most elkezdték felkészíteni a grand kampány beépítésre. A lordok egyedivé tétele az első lépés, ezt követheti némi játékmenetbeli ráncfelvarrás az alap 5 népnél (lehet ebből is látunk majd valamit csütörtökön).
Új kezdő helyek megjelöléséről nincs hír (pl. Vampire Countsnál Mousillon vagy Empire-nál Middenheim, esetleg Ungrim átküldése Karaz A Karakból a másik törpe Karakba.
Összegezve: Augusztus 10-én jönnek a Norscaiak 10 euróért vagy ha előrendeled a játék második részét előrendelői bónuszként. Az alapjáték jelentős ráncfelvarráson esik át: 30 ROR egység azt ezt eddig nélkülöző 5 népnek. Legendás Lordok átplasztikázása valami egyedivé. Apróság, vagy kinek mi, de a ROR egységeknek lesz egy cooldownja (pl. norscai mamut ror egység ha meghal vagy elküldjük 10 körig nem lehet újra felfogadni).
Őszintén szólva nagyon meg vagyok lepődve, hogy ennyire törőd a CA a rajongók igényeivel és még most is mennyire foglalkozik az első játékkal.
Ha kijön a javítás teljes listája természetesen beszúrom ide is.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.08. 16:27:15
Utoljára szerkesztette: silverchain, 2017.08.06. 09:39:24
Kép
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2017.08.05. 15:20:19
Engem az adott istenség bónusza érdekelne. Új lord of change? Van rá esély, hogy más lesz mint az Everwatcher? Vagy azok mind ugyan úgy néznek ki?
Lényegébe ez eddig is bent volt a játékba csak nem monsterhunter volt a neve hanem a hőshöz köthető egyedi kihívás..
Lényegébe ez ugyan az csak máshogy nevezik..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Persze oké jó dolog ez csak azért ezen kívül semmi más nem változik. Új modellek új texturák és ebbe kimerül minden.
Most én aki az összes néppel végigtoltam lényegébe jelentősen nagy változást nem fogok tapasztalni, max most más modellekkel fogom letarolni a mapot.
Oké nem panaszkodom eddig mindent megvettem ami kijött a játékhoz, ezután is megfogok, csak ha már ekkora a siker itt ott belenyúlhatnának és ujratexturázott egységeken kívül mást is adhatnának a veteránoknak..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Max kiegészítő lehetne, ami hoz 4-5 új fajt. Nekem nagyon hiányzik hogy maga a játékmenet semmiféle fejlesztésen nem megy át, nem csinálnak mondjuk Shogun 2 féle multit nem mélyítik tovább a játékot.
Szarják ki az új népeket amihez van 1-1 érdekes újítás de az csak az adott népre vonatkozik, de lényegében más változás nincs.
A hajós csatákat sem erőltetik pedig azért az is komolyan megdobhatta volna a játékot.
Én imádom a TW-t de 400 óra játék után már azért végigtolni újra és újra kezd unalmas lenni! Ez a 30 uj egység is mi ?
Ez fajonként akkor 6 nevesített egység, eddig népenként volt 9 10.. illetve jöttek új egységek is a régi népekhez új hősökkel stb..
Remélem lesznek még újdonságok mert ez igy soványka, bár Norsca elég jónak tűnik..
Amúgy ha megjelenik a Warhammer II akkor az első részhez már nem lesznek újabb DLC-k?
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.08.02. 20:19:46
Még mindig lehet egy kósza nyúl a kalapban amit előhúznak.
Mindenesetre amit a CA ingyenes tartalmak kapcsán művelt az példaértékű még úgy is, hogy baromi drágák a dlc-k (ha belegondolunk 2 nagy dlc volt csak.... a Beastmen és a Wood Elfes....Az összes többi sokkal olcsóbb).
Ez igen!
Izgibb, mint az eddigi Total Warok 😊
165 kör ment le eddig. Szerintem lesz 200-210 mire elbánok a Káosszal.
Nektek mennyi szokott lenni egy grand campaing menet? 300-400 kör?
Amúgy most jöttem rá mennyire kéne egy Total War - Lord of the Rings 😊
1. Grimgor megtámadta az egyik Törpe várost Kb. 100%-os győzelmet írt ki de gondoltam nem adom könnyen magamat. Grimgor végül győzött de a Törpe távolsági + egyéb egységek annyira leapasztották a seregét hogy ez egy vereséggel is felért. Ilyen túlerőben max 40-50 egységet veszít az ellenség de ezt nekem sikerült ügyes taktikával 450! -re feltornászni, ami Grimgor seregének több mint a felét jelentette.
Ráadásul csak kifosztotta a várost tehát nem kellett újra foglalnom/népesítenem. Ezt követően pedig az éppen akkor odaérő felmentő sereg komolyabb nehézségek nélkül elpusztította az ork sereget.
2. Egy törpe frakció föderációba lépett velem. Jó pár várost hoztak a közösbe + egy háborút a vámpírokkal. Carsteinék éppen a "fővárost" ostromolták és mire odaért volna felmentő sereg támadásra szánták el magukat. De szerencsére mivel idegen területen voltak már ők is eléggé megfogyatkoztak. Így némi ügyeskedéssel sikerült megnyerni az ostromot.

Utoljára szerkesztette: ricsei50, 2017.07.27. 15:35:13
Ami a free lct illeti remélem igazad lesz. Kíváncsian várom 😊
Első játékhoz jön még Free Lc amikor megjelenik a Norsca frakció. Annyit már kijelentett a CA, hogy a Woodelfekhez tuti lesz benne valami érdekesség (ROR talán?) és ha jól emlékszem a Beastmenekkel kapcsolatban is említettek valami ilyesmit.
A régi népekhez is érkezik majd 1-2 dolog állítólag. Szerintem ez lesz az utolsó Free LC a játékban így a tippem az, hogy minden nép fog kapni valamit, de a WE, Beastmen, Empire biztosan.
2. Mivel ez a free lc az Old Friend, akkor ezek szerint az első játékhoz már nem is lesz több free lc?
Pár napja CA kijelentette, hogy a Norsca dlc-hez tartozó free lc nem az Old Friend lesz, hanem más free lc jön mellé és az Old Friend a későbbiekben jön.
Akkor most mi van?