Total War: Warhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Meg kell néznem még párszor és utánaolvasni, de ami biztos Sqeek Headtaker a Clan Mors vezetője lesz az egyek Legendás Lord. De láthattunk rengeteg patkány egységet (plague monkokat talán ami a Clan Pestilence-re utal), Rat Ogrékat, néhány mechanikai cuccot és egy hatalmas nagy szörnyet, amit nem is tudok hirtelen micsoda, de nagyon durván néz ki.
Továbbá némi Dark Elf ingame mozgókép is van a videóban...Dark Elfek iszonyt jól meg vannak csinálva!
Reddit olvasgatás: A héten lesz egy frissített kampány térkép immár a Skavenekkel ellátva!!!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.16. 17:24:23
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.08.16. 17:15:50
Araby helyén jelenleg Bretonnok tanyáznak: Knights of the Flame és Thegans Crusaders néven.
Egyébként Sudenburg egy birodalmom által uralt gyarmat, ami még érdekes lehet. Amit kiemelnék még Southlandsen a törpe két törpe karakot: Greybeards Prospectors, valamint Karak Zorn. Ami még fontos lehet az a Pirates of Sartosa, melyből akár különálló kisebb játszható nép is lehet (van saját lorebookjuk ha jól tudom). Ehhez hasonló lehet,de már Lustriában a Vampire Coast nevezetű hely ahol Luther Harkon az őrült vámpír uralkodik és a hadserege élőhalott tengerészekből és a kalózokból áll...Szintén lehet belőlük különálló nép.
Érdekes elem még Skeggi Lustriától északra, mely egy Norsca település és ott van még a Blue Vipers nevezetű valószínűleg vadork népcsoport.
További érdekesség Ulthuanon két Dark Elf frakció is megtalálható, valamint felhívnám a figyelmet, hogy az északkeleti partról könnyedén érheti Ulthuant Norscai támadás.
Naggarothban semmi meglepetés: Beastmenek, északon Norsaiak, valamint számos Dark Elf frakció.
Összességében nagyon szépen el vannak osztva az ellenséges nemzetek. Mind a 4 nagyobb területen hatalmas harcok várhatók. Mindenki-mindenki ellen fog bőszen hadakozni.
Skavenek: A térképen látható összes rom Skaven települést jelképez ebben biztos vagyok. Van egy olyan sanda gyanúm továbá, hogy nem azért található rom azon a területen, hogy titkolják, hogy a Skavenek bekerülnek a játékba, hanem szerintem ezek a települések nem a felszínen találhatók majd, így a felszínen romnak tűnnek. Ami egyértelmű, hogy Lustriában lesz egy kezdőhelyük, illetve Southlandsen. Nálam lore-t jobban ismerők egyértelműen kijelentették, hogy ez csak a Clan Mors és Clan Pestilence-re utalhat. Clan Mors legismertebb tagja Queek Headtaker a badass bérgyilkos, míg Clan Pestilence vezetője valószínűleg Lord Skrolk lesz Lustriában.
Visszakanyarodva a térképre. Számomra a legizgalmasabb területnek Southlands tűnik: emberek, bretonnok, törpék, vámpírok, lizardmenek, és high elfek, valamint skavenek fognak összecsapni. Aztán ha jön Araby és a Tomb Kings akkor még mozgalmasabb lesz a vidék.
Ulthuan kicsit unalmasnak tűnik: Darkelfekkel sok bajuk lesz az elfeknek valószínűleg. Északról az Angholok, és a Skaeling gyakran látogat majd ulthuanba, míg délről a Sartosaiak is biztos fognak feléjük portyázni. Southlandshez képest elég uncsi.
Lustria szintén kicsit vérszegény: Highelfek, főleg Lizardmenek, Skavenek...Aztán északon van a Vampire Coast, Skeggi és a New World colonies, de nagyjából ennyi. A Blue Vipers vadork csapat......Mondjuk az a rengeteg rom Lustriában nem lehet mind Skaven rom...Túlzás volna.
Naggaroth szintén nem túl érdekfeszítő: Talán Skavenek, de sem Lizardmenek, Sem Highelfek nincsenek a közelben. Van néhány Beastmen, barbár törzsek északon....Mondjuk a Darkelfek egymásközt is el tudnak jócskán háborúzni, de akkor is. Kicsit vérszegénynek tűnik.
Oké adott a 3 kezdő faj, gondolom a romok a skaveneket jelölhetik,
Na de a többi? Tomb Kings esetleg Araby?

De jó, hogy a megjelenéskor elérhető 5 farkció 11 legendary lordjából 10-nek adtak új képességeket. Kemmlerre, Azhagra, Geltre nagyon ráfért. Csak épp plusz elosztható pontokat nem kaptak a képességek mellé. :D Hát bizony át kell gondolni a lordok pontozását, mert az újak között vannak nagyon hasznosak vagy erősek és így borítják a jól bevált már megszokott kiosztást.
Jó a háttér csak kicsit fura, hogy operán és chromeon is eltünik az sg legfelső bannerja ahol a bejelentkezés is van, ha kikapcsolom a hátteret akkor visszajön.
Tetszik hogy színekben meg kinézetben kissé különböznek az alapegységektől. Na meg persze erőben... :)
Közben Norsca az én gépemre is betrappolt mamutháton. Érdekesnek néznek ki és ez az istenek felé való közeledés is érdekes. Ez még akár Archeonhoz is illene de ő ugyebár mind a négy isten kiválasztottja, szóval nem kell nyaliznia nekik.
Tippre az lesz a legjobb megoldás, hogy Norscát egyesíteni kell, majd pedig a puhány többi nép városainak a helyén kell majd felállítani az obeliszkeket.
Nurglénak (Serpent) max áldását az egész világra kiterjedő járványt vajon, hogyan kell elképzelni? Mintha attrition lenne mindenhol?
De akkor -ha úgy döntünk- akkor Norscával nem is lesz endgame krízis? Mert amikor Jjön Archeon akkor választhatjuk, hogy betársulunk mellé -Archeon a könyvekben is azzal kezdi, hogy egyesíti a norscai törzseket- és együtt hozzuk el az End Timest...
Írtam nekik, hogy megrendeltem a Serpent God E-t és nem kaptam kódot norscához, vagy lehet hogy véletlenül kitöröltem. Kértem őket, hogy ha lehet küldjék már újra a kódot.
Erre ők a következőt válaszolták:
Dear András,
Thank you for contacting the SEGA Support.
Your product is still in pre-order, and we expect it to be released by the end of September 2017.
You will be charged a few weeks before to initiate the shipping process and make sure you receive it right on time.
Don't hesitate to contact us for any further information or request.
Valakinek valami ötlet? :(
Utoljára szerkesztette: ricsei50, 2017.08.11. 11:43:35
"If you pre-ordered the Serpent God Edition and have not received a Norsca key, please check your junk/spam mail folders.
8:35 AM - 9 Aug 2017"
"Total WarVerified account @totalwar 12h12 hours ago
More
Replying to @totalwar
If it's not there, please check your invoice email - it should be at the bottom of that email."
És egy kis kedvcsináló :)
Megvan, hogy ki lesz az egyik skaven legendary lord.
Nem tudom, hogy ki is ő, de itt a neve:
Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2017.08.10. 19:35:29
Szeretnék többet látni a játékmenetből (kampány), a darkelfekből, a 4. népből és a kampánytérképből is.
Nem kérdés, hogy venni fogom, de én még várok.
Na VÉGRE!
Iszonyúan untam már a káosszal, hogy ha pénzt is akarok akkor minden erősséget kétszer kell megostromolnom, ami egy idő után nagyon unalmas volt. A Káoszról meg alapból nehezen is képzelem el, hogy kifoszt egy várost, aztán meg otthagyja. :)
Még a valóságban is inkább a Loot and Raze volt a "divat." Egy várost lazán porig lehet égetni, úgy is hogy közben kifosztjuk.
Mellesleg mikor jön a patch? Ma délben bekapcsoltam a gépet de még nem szedett le semmit.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.08.10. 14:09:27