Total War: Warhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen hogy működik a vásárlás? Megkapom a kódot, amit aztán aktiválhatok a Steamen?
50% már egész jó ár a Call of the Beastmen-ért.
50% már egész jó ár a Call of the Beastmen-ért.
humblebundlen akcios most a warhammer es a dlck is, steamen aktivalhatoak.
https://www.humblebundle.com/store/search?sort=bestselling&developer=Creative%20Assembly
https://www.humblebundle.com/store/search?sort=bestselling&developer=Creative%20Assembly
szóval akkor, nem 1:1 ben kerül be az old world es a new world a kombinalt campaignba, hanem csak a fontosabb teruletek csokkentett merettel, viszont igy is rengeteg elfoglalhato terulet es kezdo frakcio lesz. norsca nem lesz elerheto elejen a kombinalt kampanyban, de kesobb berakjak majd oket is. bekerulnek az uj featureok a kombinalt kampanyba, pl ellehet foglalni minden varost, de van amelyik nem kedvez a fajodnak igy szarabb statokkal lesznek, illetve epitheto slotok 8-10 lesz a varosokban, stb, illetve folyamatosan fejleszteni fogjak. A kor vegi toltesi ido ertelemszeruen meg fog novekedni, de majd szemmel tartjak mennyire fog gondot okozni.
A Free-LC lista szerint első lesz a "nagy térkép"
Második egy skaven l.lord
Harmadik ???
Negyedik high elf l.lord
Ötödik pedig egy lizardmen l.lord
Második egy skaven l.lord
Harmadik ???
Negyedik high elf l.lord
Ötödik pedig egy lizardmen l.lord

Új hivatalos cikk a két játékot összefogó kampányról. <#vigyor>#vigyor>
Ha esetleg beraknak még két frakciót fizetős dlcként megint, akkor mi marad? (Legyen mondjuk Chaos dwarf meg Tomb kings hasraütés szerűen.) Elég magasra teszik a lécet a harmadik részhez.
Ha esetleg beraknak még két frakciót fizetős dlcként megint, akkor mi marad? (Legyen mondjuk Chaos dwarf meg Tomb kings hasraütés szerűen.) Elég magasra teszik a lécet a harmadik részhez.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Az jó lesz. Futnak majd mint a patkányok. :)
Én a stratégiai térképre gondoltam a menekülésnél. Amikor már harmadjára kb 1 centivel maradsz le az menekülő ellenséges sereg között na az már gáz. :)
Én a stratégiai térképre gondoltam a menekülésnél. Amikor már harmadjára kb 1 centivel maradsz le az menekülő ellenséges sereg között na az már gáz. :)
Viszont egy menekülő skaven sereget milyen jó lesz letarolni egy lovassággal vagy gyorsabb egységekkel :D
Engem már az alapjátékben is attól kapott el az ideg, amikor kergetem az ellenfél seregét de az valahogy mindig kb 2 centivel meszebb tud menekülni mint én. :) Látom már a Skaveneket utálni fogom. :)
Megérkezett a gyűjtői kiadás. Azt hittem hogy majd 28án kapom meg, de ezek szerint tévedtem. Én még nem döntöttem el, hogy kikkel fogom végigtolni a kampányt.
Ezek a skavenek nagy gennyláda frakció lett. A tagot már az ötödik körben betámadta egy ötezer fős skaven csapat :D Olvastam könyvekben. hogy a harcmodoruk roppant gyáva és a videóból le is jött. Folyamat elmenekülnek akár fullos csapatok is de vissza is fordulnak :D Remek stratégia így szétszedni az egységeket és bedarálni őket. Nemtom saját kampányban ezt hogyan tudom majd kivitelezni.
Hype kedvéért ma bele toltam 200+ kört Norscával. Grand-mega-huge-campaingbe majd jól át fogok kóborolni szétrúgni pár elf segget a Troll királlyal. <#ravasz1>#ravasz1> Fizetős frakció pedig remélhetőleg Tomb Kings lesz az egyik.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
kroq-gar campaign: https://www.twitch.tv/videos/175694981
mazdamundi: https://www.twitch.tv/videos/175929239
aztan a tobbi is jon a heten, midnennap mas lord
mazdamundi: https://www.twitch.tv/videos/175929239
aztan a tobbi is jon a heten, midnennap mas lord
Na igen ha kijön a Grand Campaig vagy Mega Campaign vagy mi lesz a neve a Vortex kampány iránt szerintem én ott fogom elveszteni az érdeklődésem kb örökre :-).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tetszési sorrend dönt nálam majd és az alapján Skaven az első. A második jelen pillanatban a High Elves a politikai machináció opció miatt. Legjobban a Dark Elf egységek tetszenek ezért ők a 3. helyen vannak. A legkevésbé a Lizardmen frakció tetszik nekem. Legkevésbé motivál az utóbbiak végigjátszása. Valószínűleg mindegyikbe belekezdek aztán majd kiderül melyiket fejezem be először....Lehet nem a Skavenek lesznek azokat akiket először végigviszek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Van valami better AI mod is...Állítólag nagyon jó.
A fontosabbak pl a 8 Buliding slots, Brutal Battles, Higher Replenishmnet rate, home region movement, No amber (enélkül képtelen vagyok az elfekkel játszani állandóan mínuszban van az amber) Resized lords and heroes, double skill points, A többi max kinézet és hasonló szinte lényegtelen MOD. De ezek elég fontosak nálam, hogy élvezhetőbb legyen a játék és nem kelljen annyit tökölni. Nemtom milyen újabbak vannak mostanság hónapokkal ezelőtt szedtem össze ezeket.
most volt augusztus vegen, majd meg biztos lesz valamikor kesobb, pl oszi steam vasaron, ha meg van olyan.
Sziasztok!
Múlt hét kedden vettem meg az első részt azóta le se tettem nagyon tetszik a játék. Tesómmal játszunk.
A kérdésem pedig az hogy előreláthatólag mikor lesz leárazva a dlc-k? A közeljövőben lesz valami évforduló vagy ünnep ami miatt leáraznák?
Múlt hét kedden vettem meg az első részt azóta le se tettem nagyon tetszik a játék. Tesómmal játszunk.
A kérdésem pedig az hogy előreláthatólag mikor lesz leárazva a dlc-k? A közeljövőben lesz valami évforduló vagy ünnep ami miatt leáraznák?
lizardmen, a carnosaurus charge es apritas miatt :D
Én tutira a Lizardmen fajjal kezdem. Viszont egy darabig várni fogok, amíg elkészül pár hasznos MOD, ami a mostaniban is nagyon jól jön.
Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2017.09.18. 15:06:51
Utoljára szerkesztette: Lacc 88, 2017.09.18. 15:06:51
10k alatti összegre gondoltam annál többet nem akarok adni egy játékért sem. Abban bízok hogy hátha ezt is kuponnal adják valami kártyához és akkor 5-8k ért behúzható..
Nevezhettek zsugorinak de ez az EU-s ár nekünk túltolt.. nem kicsit szerintem.
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.09.18. 14:49:01
Nevezhettek zsugorinak de ez az EU-s ár nekünk túltolt.. nem kicsit szerintem.
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.09.18. 14:49:01
Én is azt várom.. kíváncsi vagyok hogy oldották meg! Várok egy kicsit amíg normalizálódik az ára.
Sok időm nem lesz sajnos. De a Dark Elfekkel talán tolok egyet. Aztán majd, ha a 2 rész egy lesz, akkor indul a móka.
Na már csak 10 nap és megjelenik a tyutyerka! :D Ki melyik néppel fog játszani először? Én elég nehezen fogom eldönteni a Lizardmen-Dark Elves-Skaven hármas közül :D
Srácok láttátok már, hogy ha a Dwarf néppel játszotok a White Dwarf egyik küldetésében találkozik Gotrekkel? :D Amennyire a szövegből ki tudtam venni Gotrek éppen egy rakás lekaszabolt Ork hulla között sörözik és keresi az emlékezőjét (Gondolom Felix-et). Fasza kis jelenet volt tök jó, hogy legalább így bele rakták a párost. Őszintén remélem lassan ők is megérkeznek hivatalos karakterként.
Állítólag nem. Elég ha a második rész telepítve van és az első nincs.
Srácok ez a második rész hogyan fog működni? Mind a két résznek telepítve kell majd lennie ha össze akarom kapcsolni őket? Mert akkor a 120 Gb-os SSD-m lófasz lesz hozzá :D
Ha rám hallgatsz warhammer :D
Warhammer, Rome 2, Shogun 2, Attila. Ezek mind a legjobbak :)
Köszönöm a válaszokat! Akkor szerintem Shogun2 és Attila lesz így a DLC-vel. A Medieval 2 a magyarok miatt volt csak szimpatikus, de el tudom engedni.
A Rome 2-n a görögök miatt gondolkozom nagyon...
A Rome 2-n a görögök miatt gondolkozom nagyon...
A Shogun 2-vel nem játszottam, de szerintem az Attila a legjobb. A Medieval 2 túl egyszerű és régi is, a Rome 2 nem volt rossz, de az apró hibái miatt nem tetszett annyira mint az Attila.
Ha Attila korszaka nem tetszene akkor van hozzá középkorban játszódó mod: a Medieval Kingdoms Total War 1212AD.
Ha Attila korszaka nem tetszene akkor van hozzá középkorban játszódó mod: a Medieval Kingdoms Total War 1212AD.
Szerintem pont az Attila a legjobb.. változatos, age of charlemagne kieggel ráadásul egy Medivalt is kapsz félig meddig..A Shogun 2 a stílus miatt jó..
Tisztelt TW rajongók!
Nagy leárazások vannak most steamen, és tervezek vásárolni TW játéko(ka)t. Még jó régen játszottam a Medieval: Total War címmel és egy keveset a Shogun 2-vel is
Korokat tekintve a következők tetszenek: Medieval 2, Shogun 2, Rome 2 illetve az Attila, bár ezutóbbi valamiért nem kapott valami fényes értékeléseket, viszont talán ennek a legvonzóbb a grafikája...
Tudnátok egy kicsit segíteni a választásban? A Rome 2-ről annyit tudok, hogy kezdetben gyalázatos volt, de végül kijavították a hibáit.
DLC-k tekintetében melyek azok amikre érdemes költeni?
Üdv!
Nagy leárazások vannak most steamen, és tervezek vásárolni TW játéko(ka)t. Még jó régen játszottam a Medieval: Total War címmel és egy keveset a Shogun 2-vel is
Korokat tekintve a következők tetszenek: Medieval 2, Shogun 2, Rome 2 illetve az Attila, bár ezutóbbi valamiért nem kapott valami fényes értékeléseket, viszont talán ennek a legvonzóbb a grafikája...
Tudnátok egy kicsit segíteni a választásban? A Rome 2-ről annyit tudok, hogy kezdetben gyalázatos volt, de végül kijavították a hibáit.
DLC-k tekintetében melyek azok amikre érdemes költeni?
Üdv!
Bár nem Total War, de warhammer.. Humble -ban most a Warhammer: End Times - Vermintide 5 dollár!!
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.09.01. 08:09:50
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2017.09.01. 08:09:50
Jaja be is zsákoltam a maradékot. Bár játszani most nem fogok velük :D
steamen akcios most, ha meg valkainek hianyozna dlc
egybe minden es at lehet hajozni. szerintem a regi vilag marad ahogy volt, az uj vilagot meg eleve ennek tudataban raktak ossze. mitol izgalmasabbak az uj fajok, azon kivul hogy ujak?:)
Szerintetek, hogy fogják megoldani a mega kampányt? Újraméretezik a Régi világot, vagy egy az egyben ugyanazt a mapot rakják be? Remélem nem fogják semmilyen téren se megkurtítani. Arra is nagyon kíváncsi vagyok, hogy a régi népek kapnak-e új játék mechanikákat, mert valljuk be az új fajok sokkal izgalmasabbnak ígérkeznek.
Nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy emlékszem, hogy a Wurrzag flc-ben voltak benne.
Tényleg nagyon rég játszottam már a Chaossal de most nézem hogy berakták nekik az Aspiring Championst? Igaz hogy csak 8-an vannak de mivel tulajdonképpen kezdő káosz lordok így nagyon erősek. Nagyon szép írtást tudnak csinálni főleg az alapabb egységek között. Remekül lefoglaltak egy egész egységnyi Swordsment míg odaért az erősítés.
Mikor kerültek be?
Mikor kerültek be?
Úgy van, hogy el kell érni a maxot egy istennél, aztán jönnek a többi isten kihívói/bajnokai hogy megállítsanak. Ha végeztél velük utána lehet kiválasztani, hogy követed az everchosent vagy te leszel a köv everchosen. Aztán jelennek meg.
Nekem a 237. körben jöttek meg, amikor pont véget ért a játék, mert győztem :D
Gyanítom amúgy, hogy a kiválasztott isten lvl3 és a kihívók legyőzése után jönnek. De én arra eltakarítottam minden más célt is.
Gyanítom amúgy, hogy a kiválasztott isten lvl3 és a kihívók legyőzése után jönnek. De én arra eltakarítottam minden más célt is.
A káosz erőihez tartoznak. Viszont a helyzetük érdekes, mert nem a tartoznak a négy káosz lord alá. A Szarvas Patkány eredete nincs megmagyarázva azt valószínűsítik hogy valami rokana lehet a másik négy káosz istennek. Valamikor azt írják, hogy nem káosz isten aztán utána meg a káosz panteonba sorolják. A négy káosz lord nem igen közösködik a skavenek istenével a Szarvas Patkánnyal, és nem is nagyon működnek együtt.
Megint variálták a káosz érkezését? Eddig a 100/150. kör környékén jöttek. Most Norscával vagyok a 140. körben és még sehol egyetlen káosz sereg.
Megint variálták a káosz érkezését? Eddig a 100/150. kör környékén jöttek. Most Norscával vagyok a 140. körben és még sehol egyetlen káosz sereg.