1997
1644257819.png

• ricsei50
    Mivel itt is írják, hogy észrevették így tudom, hogy nem velem van a gond. A konvertálással lesz itt probléma, amit remélem minél hamarabb javítanak. Nem trollkodásként mondom, de erős gépem van és simán vinnie kellene szépen, ha nem a programmal van a hiba. Egyébként felhúztam MINDENT a lehető legjobb minőségre és így picit javult az igaz, de ha ezt megteszem az első játékkal akkor ott annyival szebbek is plusz itt is az új népek. Tehát nem lettem előrébb. Annyi vígasztal, hogy ez egy szembetűnő dolog/hiba (még ha páran nem is veszitek észre) szval remélem látják a nagy "kreatívak" is a studióban és javítva lesz...
  • Madi92
    3d-s.
    Szerintem nézz körül modoknál, mintha lenne ott valami porté cserés valami, ha tényleg ekkora kínokat okoz ez.
  • MarkBlade
    Vagy lehet venni majd javított skin DLCt de nem akarok trolkodni..
  • MarkBlade
    Megszokott hogy kijön a játék és 1-2 hónap majd jön a patch :D
  • ricsei50
    Az se mindegy hogy 2ds vagy 3ds portré van beállítva. Mert a 3ds ilyen fos.
  • Madi92
    Indítottam egy empire kampányt. Nálam sincs gond vele.
  • Darkman86
    Sajnálom hogy nálad ilyen. Nekem tökéletesen működik.
  • Prof William
    Igen ez nekem is előfordult már. De az Unlimited Video Memory opció megoldotta ezt gondot.
  • kipeti
    Én is észre vettem, de mivel nem vagyok ennyire igényes a grafika iránt engem nem zavar.
  • Maala
    Szerintem túl korai még igy leirni, nem hiszem, hogy te vagy az egyedüli, aki észrevette ezt (és érdekli is). Lesz még patch.
  • ricsei50
    Figy nem magyarázkodok. Sajnálom ha te nem látod a különbséget az első és a második játék között (ami a régi frakciókat illeti). Néztem a modelleket is. Azok is csúnyábbak lettek. Mintha rosszul lennének átkonvertálva. Azért zavar am, mert imádtam a játékot és nem ezt vártam 2017-ben. Pl a swordsmenek portréja alig kivehető. WTF? Szó szerint el van mosódva a textúra. A vortexben ugye ez nem volt gond, mert ezek a népek nem voltak játszhatók így az embernek nem tűnt fel. De ha indítasz egy kampányt a régi népek egyikével a me-ben és nézegeted a csatát közelről valamint a portrékat (ami sztem fontos ha egyszer csak ott van az a portré, és csak rá lehet zoomolni az egységekre) akkor látni, hogy itt vannak gondok és nem is kicsik. Vannak akiknek bőven elég hogy minden eddigi néppel fosztogathatunk lustriában ha csak pálcika emberekkel, de akkor is fasza. Én nem vagyok vak. Ha nem így lenne ahogy leírom, akkor ugyan úgy reagálnék mint ezelőtt, hogy de fasza game, imádom mert miért ne? Csak nem érdemli meg, mert ez el lett baszva. Ha kijavítnák ezt a konvertálási hibát (vagy minek nevezzem) imádni fogom újra. De az is biztos hogy amíg nem, addig nem is fogok vele játszani. Csak nézzétek meg, hogy miről beszélek. Úgy gondolom hogy észre fogjátok venni (már ha játszottatok az első játékkal)
  • ShaiHulud
    "When this option is checked, video settings are preserved regardless of the fps slowdowns you may get. At the beginning of the battle the game will try and calculate if it can handle all the units on the field and how well it can handle it. If the option is unchecked, the game will tone down settings to keep fps high. When checked, the game does not do this so there is no limit to what happens to fps."

ahaa szoval fps alapjan es predikcio alapjan veszi lejebb a grafikat, ha nicns bepipalva az unlimited video memory. gfx.log fileban elvileg irja mikre vette le. vagy nalad csak a potrekkal van baj? ha igen akkor az miert zavar? portrek kb a legjelentektelenebb resze a jateknak.
  • ShaiHulud
    unlimited video memory be van pipalva? ha nicns eleg vramod akkor visszabb veszi a beallitasokat hiaba rakod ultrara.
  • ricsei50
    1. Nem vettem le semmit, erős gépem van
    2. Akkor hogy lehet, hogy csak a régi népek vannak össze baszva és az újak nem?
    3. Írtam fórumba és érdekes ott rengetegen jelezték hogy ők is észrevették
    4. Sztem kurvára nem nehéz észrevenni, ha egy kicsit is nyitva van az ember szeme
  • ShaiHulud
    nalad van a problema.

nem vetted le veletlenul a graphics menuben a resolution scalet?:D mert akkor downscaleli a texturakat. alul a csuszka az ui scale felett.
    Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2017.10.26. 23:03:21
  • ricsei50
    Ők később jönnek. Gyerekek, nekem ez egyelőre úgy néz ki, hogy a warhammer 1-el egy gyönyörű kezdet volt és azóta csak a leejtő... Jobban szétnéztem ebben a mortal empires kampányba. Előtte leszögezném hogy imádtam ezt a játékot, gondolom a kommenteimből látszott is, de ez a mortal empires egy ocsmány szar lett. És igen számít a grafika, hogy egy játék ne legyen tele glitchekkel. Komolyan amilyen jól indult, mostanra olyan undorító lett a game. Aki ezt nem vallja be az vak. :(
  • Prof William
    Érdekesnek tűnik a nagy kampány, de most nézem hogy Norscát nem kínálja fel a nagy kampánytérképen. Pedig megvan a frakció. Vagy ők alapból ki vannak maradva ebből?
  • ricsei50
  • sakkay
    Köszi.
  • Lacc 88
    Én töröltem mind a két játékot és a második részt raktam fel a fő meghajtóra. Nincs szükség rá, hogy telepítve legyen az első rész anélkül is megy az új kampány. Viszont sajnos megtartották a második rész stílusát a menüben, ami nagyon lófasz. alapból nem tettszett, hogy a második részben ez a pont reméltem, hogy visszatérnek a korábbihoz. A portrék eddig is elég trék voltak de MOD segít rajta csak meg kell várni, hogy frissítsék. Nekem az orkokkal van gondom. A győzelmi opciók elég érdekesek lettek. Az összes ork frakciót el kell pusztítani és valamilyen módon (katonai szövetség, vassal) békét kell kötnöm minden nagyobb fajjal. Hát ekkora baromságot még nem pipáltam :D Gondolom valami hiba lehet.
  • Madi92
    Én most vettem meg az egész mindent. (1. 2. rész + az olcsóbb dlck.)
    Úgy működik, hogy elég, ha csak a 2. rész van fent, érzékeli milyen dlck vannak meg és ennyi.
  • ricsei50
    Nem lehet, csak 35 Kbytes képet feltölteni? :D :D
  • ricsei50
    Sztem igen. Viszont már most gondom van vele... A kettőben volt ez a probléma, hogy a régi népek karaktereinek a portréja nagyon "gyenge" az új fajokénál. Nem tudom hogyan nevezik ezt, de most indítottam a birodalommal egy kampányt a ME-ben és nagyon csúnyák a portrék. Ultrán van a grafika...mint ami el van mosódva, alacsony textúra
    Nézzétek meg lécci, hogy nektek is ilyen, mert én hányingert kapok tőle.
    (Warhammer 2-ben hogyan lehet képet készíteni? mert akkor rakok ide képet összehasonlításként
  • sakkay
    Most éppen nincsen fent az 1..hogyan lesz mortal empire? Felrakom az egyet is és automatikusan összekapcsolódik a kettővel?
  • ricsei50
    Na milyen a game? Én csak most kezdtem el frissíteni..szval van még hátra egy kis idő :D
  • Lacc 88
    Egész szép kis csomag és javítás érkezik. Végre letörölhetem a két játékot és csak egy fog helyet foglalni.

• ShaiHulud
    Holnap 16:00-tol

https://www.totalwar.com/blog/mortal-empires-patch-notes
  • Prof William
    Na eltartott vagy 50! körig a gyíkokkal de a Dark Elfekket sikerrel legyőztem. Így már csak a High Elfek maradtak rituáléképes állapotban de ők kb 2 rituáléval le vannak maradva. Ez a sok csata jó lehetőség volt hogy feltornázzam a lordjaimat így remélhetőleg nem lesz majd probléma a utolsó rituáléval.
    Lustria 3/4-e az enyém és többi gyíkkal is baráti kapcsolatot ápolok.

Ezután szerintem a Dark Elfekkel próbálom majd ki.
  • ratgab
    Tegnap néztem is pár videót én is. Egyikben a streamer káosszal kapásból Ulthuanba ment szétbarmolni a szigetet.

Másikban Quekkel kezdett a videós. Jó lesz ez nagyon csak káoszhoz még kéne a Norsca által kiadott pár dolog (jelen pillanatban még nincsenek ROR egységeik ugyebár), illetve szerintem az egyéb változtatások sem a Norsca dlc hiánya miatt.
  • Madi92
    Youtube már "tele" van mortal empire-es videókkal, ha valaki nem bírna magával.
  • Lacc 88
    Gyíkoknál nekem se nagyon akarnak egyesülni. De mintha a többi népnél is nehezebben menne a dolog az előző részhez képest.

• Prof William
    Nem mintha nekem is szükségem lenne rá de fura hogy nem adja be a lehetőséget.
  • Madi92
    Én kivettem a confederáció lehetőséget a játékból. Sokkal érdekesebb így. :D
  • Prof William
    Már ez is megvan de semmi. Pl. van egy gyíkfrakció akinek teljesen narancsszín az erőmutatója + egy nyamvadt városuk van összesen de 400+ barátságnál se akarnak egyesülni.
  • ratgab
    Katonailag sokkal erősebbnek kell lenned mint ők ha jól tudom.
  • Prof William
    A gyíkokkal mi kell a föderációhoz? Eddig egy egy frakció egyesült velem anno, de azóta senki sem. Pedig már Lustria több mint felét uralom a többi gyík sehol sincs hozzám képest és már 300+ Trusted Friendek velem. De mégis piros az egyesülés lehetősége.
  • ShaiHulud
  • ratgab
    És egy raklap javítás a meglévő népekhez. Például a törpéken sokat változtatnak. Szerintem a többi nép is kap némi átalakítást.
  • ShaiHulud
    ja és végre jön ezzel egy időben a Blood dlc is.
  • ShaiHulud