1997
-
Daermon #1476 Ez kb minden stratégiában így van/volt, de, hogy miért azt én sem értem.
Nekem volt olyan, hogy 1db városa volt, 1db 10/20-as sereggel. Szövetségből kilépett, következő körben hadat üzent :D A diplomáciát sose tudják normálisan megcsinálni. -
ricsei50 #1475 Oké értem én, de nem vagyok az a modos típus. Én azt nem értem hogy ez miért került be a játékba amikor egy baromság? -
Madi92 #1474 No great power penalty mod. :D -
ricsei50 #1473 Most az egyel játszok és észrevettem, hogy ha nagy erővel rendelkezik a birodalmam nehezebben lépnek velem szövetségre, valamint romlik a kapcsolatom a meglévő szövetségesekkel. :D Ezt nem igazán tudom hova tenni, mert ugye igazából örülniük kellene, hogy jó a kapcsolatuk egy erős birodalommal... -
Madi92 #1472 Már van fix káoszra. Meg ahogy néztem, az old world lordoknak is megcsinálták a skill tree-t! :D -
ricsei50 #1471 Erről is szó van a fórumokon, hogy nagyon durván erős a káosz a me-ben. Azt írják hogy már nem úgy van, hogy megindul északról és jön lefele, hanem a játékosra összpontosít csak. Tehát mint a vortexben amikor elkezdünk egy rituálét. Elvileg csak a játékos területén jelennek meg. -
ShaiHulud #1470 elvileg igen, ugyanugy jon majd a chaos, de mar nem csak eszakrol hanem tobb helyrol is, gondolom a vortex felol is jonni fognak, lehet ezert is raktak delebbre ulthuant. -
Madi92 #1469 Mármint én ME-ben kezdtem Teclissel egy kampányt. : ) -
Prof William #1468 Szintén. A gyíkokkal még hátravan az utolsó rituálé. Utána meg vagy a Dark Elfekkel vagy a Skavenekkel teszek egy próbát. Kivárom míg pár patchal korrigálják a nagy kampányt.
Mellesleg Mortal Empiresban van ilyen endgame krízis? Mint az alapjátékban a Káosz támadása 100-kör körül. -
Darkman86 #1467 Nekem az nem tetszik, hogy miért nem tudtak várni az ME kiadásával addig amig beleteszik a Norsca update-et? Jó oké valamikor jön majd, remélhetőleg még idén, de én eléggé hiányolom főleg az azzal kiadott változtatásokat(fórumokon is sokan vannak így) . Arra gondolok hogy esetleg marketing oka is lehet és még év végéig megdobnak majd minket egy nagyobb DLC-vel is és esetleg majd abban a patchbe teszik bele. -
ricsei50 #1466 Jól van. Túl van tárgyalva. Igaz a textúrákban nincs olyan nagyon nagy eltérés, viszont olyan mintha sokkal világosabb lenne minden az old worldről. Téged nem zavar, nekem szúrja a szemem. Biztos ki fogják javítani. Ugorjunk tovább :) -
Ariakus #1465 En teljesen egyetertek veled, meg ahogyan egy-ket forumon olvastam sok ember gondolja ugy, hogy a TW1 jobban nezett ki mint a 2. resz. En annak idejen mikor megvettem az elso reszt (kb a megjelenes napjan) jatszottam vele par orat de vmiert felretettem. Majd 8 honap mulva ujra elovettem es beletekertem 300 orat mert annyira jo volt. Szerintem 3-5 honap mulva ez a 2. resz is meg a mortal empires is sokkal jobb lesz mint jelen pillanatban. -
ShaiHulud #1464 ja en is meg a korabban kezdett dark elf campaingt tolom le elobb. mortalra tegnap csak futolag neztem ra. -
ShaiHulud #1463 Na felraktam a wh1-t csak emiatt ujra. Szoval igazad volt a profilok valoban gyengebben neznek ki lasd a kepet amit csinaltam 2 karirol:
plusz akkor mar csinaltam par torpe egysegrol is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mindenhol a bal a wh1 a jobb oldali meg a wh2. nagyon nem igyekeztem ugyanolyan szogbol, tavolsagbol csinalni a kepeket, amint az lathato. Viszont en ugy latom csak a portrek a gyengebbek, az meg engem marhara nem erdekel (ezert sem vettem eddig eszre) elegge world first problem egy ilyen jatekban emiatt sajnalkozni. ez azert nem olyan dolog ami jatszhatattlanna tenne a jatekot. -
Madi92 #1462 Én Teclissel kezdtem egy kampányt, vele még úgysem játszottam, hátrány sok nem fog érni. Old world meg ráér patch után is. -
ratgab #1461 Nagy volt a nyomás. Követelték a rajongók, hogy adják már ki. -
ratgab #1460 Na akkor meg is van erősítve. Részemről nem szívesen vágok bele ezek nélkül a játékba, max marhulni. -
Lacc 88 #1459 De nem is értem mi a lófaszért nem vártak akkor vele még pár hetet és rakják be rendesen. Most elkezdek egy kampányt kitalálják, hogy na akkor jön a frissítés meg Norsca és baszhatom a kampányomat, mert nincs kedvem tovább vinni, miközben újítások vannak.
-
ShaiHulud #1458 a valtozasok is a norscaval jonnek majd, ezt irtak is a patchnotesban. -
ShaiHulud #1457 senki nem mondta hogy nicns igazad, csupan nem a jatekban van a hiba, hanem valahol nalad, valami beallitas, driver, mitomenmi. nalunk teljesen szep mint eddig, es nem vagyunk vakok, eszrevennenk ha rondabb lenne a potre. warhammer1t uninstallaltam mar a patcheleshez mert azt irtak 85giga kell neki es SSD-n van. de ha nagyon akarod akkor felrakom csak emiatt ujra... -
KingPunisher #1456 Ami még nem tetszik, kiszedték a kis introkat, oké kis dolog de adott egy kis hangulatot, keretet, ha az ember kezdett egy kampányt, amugy a régi hősválasztó rendszer is sokkal jobb volt. Látta az ember hol kezd a mapon kik vannak egy klánba stb..
Ez most elég ilyen kapkodva kiadott dolognak tűnik nekem... remélem azért ezeket orvosolják majd.
-
ricsei50 #1455 Igen, és még az ingyenes ror egységek sincsenek benne. -
davidbog #1454 De 100% hogy nincs benne, mert az 1 alap hősei se kapták meg az új fejlesztéseket a skill treejükbe, illetve például a káosznál is a kifosztás vagy pusztítás (+4 growth) van csak, nem pedig az újabb kombinált. -
ratgab #1453 Jah és ha jól olvastam nemcsak Norsca nincs benne a játékban, hanem azok a változtatások sem, amik a Norscsa patchel jöttek. De utóbbi nem 100%. -
KingPunisher #1452 Fene se tudja persze nézzen ki jól, de isten igazából egy stratégiai játékról beszélünk.
Nekem pl a karakter portrék lettek ilyen elmosodottak, mikor belépek a tárgyakhoz,de engem nem nagyon zavar, viszont szerintem a diplomáciai térkép szarabb lett. a Régi jobban áttekinthetőbb volt számomra az újat nem igen tudtam megszokni.
Elég ilyen félkész még ez a Mortal Empires, jönnek még itt patchek, ugye Norsca se került még be, szóval még tologatom a Vortex kampányt, ennek még kis időt adni kell, aztán kiszedik ezeket a bugokat. -
ricsei50 #1451 Ami az itt lezajló dolgot illeti nyugodt vagyok, nem haragszok én senkire. Isten ments. Engem csak az basz fel, hogy álmaim játéka és azt szeretném, ha "tökéletes" lenne és nem lennének ilyen jellegű "hibák". Nem próbáltam újrarakni, mert tudom hogy felesleges, mert ahogy lentebb mondtam a vortexben is volt ez a hiba, csak ott nem volt annyira szembetűnő. De tényleg hagyjuk is, remélem hogy valamilyen formában javítva lesz, mert zavar, nem tudom úgy élvezni a játékot így. -
#1450 Próbáltad már újrarakni? -
Darkman86 #1449 Nyugi! A többiek csak azt mondják, mint nálam is, hogy nincs ez a jellegű hiba, tehát valszeg csak néhányaknál fordul elő valami miatt, sajnos ebbe te pont belefutottál. -
Madi92 #1448 Whatever, legyen igazad. -
ricsei50 #1447 Leírtam a véleményemet (ahogy a fórumokon szokták) erre írjátok, hogy "pff-pff nincs igazad, pff-pff nekem tökéletes pff-pff" akkor erre mit reagáljak? Csak kiállok az igazam mellett. Az meg hogy beszúrsz két képet a ME-ből hagyjuk már. Mint aki nem érti, hogy miről beszélek. Egyébként igen itt is írták páran, hogy tudják hogy miről beszélek. Akkor meg? De felőlem folytathatjuk a végtelenségig. Az meg ne legyen már gond, hogy nem adok az igazamból. Ha nem úgy lenne ahogy MUTATTAM és ahogy írom akkor mi a tökömnek írnék ilyet?
Lényeg a lényeg, folytathatjuk felőlem, mert én nem engedek az biztos. Tudom mi van a gépemen, tudom mi van a játékba... -
Madi92 #1446 Nem nekem írtad, de tessék.
Szerintem hülyének nem néz senki, de elég vicces, hogy ide raktak nekünk egy ekkora valamit és te ezen vagy fennakadva és osztod a "hülyeséget".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![IMG][/IMG]
És nincs Ultrán a grafika.
-
Madi92 #1445 lol -
ricsei50 #1444 Na haver, ha mutatsz egy összehasonlítást "a te játékodról" és igazad lesz, még bocsánatot is kérek. Addig nekem ne mesélje be senki, hogy nincs igazam, mert youtube videókban is láttam ezt a problémát (mindegyikben amit eddig láttam)! Ha erre meg az lesz a válaszod, hogy neked nincs időd ilyenekre (5 perc) akkor ne okoskodj pls
UI.: Nem szeretem, ha hülyének vagyok nézve szval bizonyítsd az igazad különben sajnos nekem lesz igazam :)
Utoljára szerkesztette: ricsei50, 2017.10.27. 17:08:02 -
ShaiHulud #1443 igen csak azt akarod bemeselni, hogy mi vakok vagyunk es mi nem latjuk hogy szar, de nalunk nincs ilyen gond, nalam ugyanugy nez ki a mortal empires portrait mint az altalad linelt osszehasonlitasnal a warhammer 1 oszlop. tehat nalad van a problema. -
Madi92 #1442 Hát valószínűleg mindenkinek jobb lesz! : ) -
ricsei50 #1441 Direkt mutattam képet...hagyjuk inkább -
ShaiHulud #1440 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ShaiHulud #1439 nalam is ilyen, az egadta vilagon semmi baja sincs a konvertalasnak. -
Madi92 #1438 Számodra itt is rossz a minőség? Nálam is ugyan ilyen.
-
sakkay #1437 Mintha egy kicsit túlreagáltad volna Isten látja lelkem utálom a fantasit, de mint ős TW-s, megvettem az 1, meg a kettőt is. És mint játék nagyon jó. A kettő meg még jobb, szóval..