Total War: Warhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE ha ovatos vagy nem létezik hogy +100 as kapcsolat mellett betámad valaki, nekem ilyen sosem volt igaz ha valami miatt romlott a kapcsolat betámadtam egy ellenségét küldtem némi pénzt stb..
MEg AI hajlamos előbb felbontani a szövetséget, kereskedelmet.. Most Dark Elfekkel tolom Vortex kampányt ott is ezt csinálta..
Nekem pl. teljesen logikusan viselkedik Dark elfek most szövetségbe vannak többiek meg ellenséges viszonyba.. ahogy gyarapodnak a rituálék..
Még arra tudok gondolni hogy megszegted valamelyik szövetséged és megbízhatatlan státuszba kerültél, akkor hajlamosabb az AI is ilyesmire..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Talán a Dark elfeknél az adózás a rabszolgák feladata és ők nem az a nép akik ez csak úgy "kikapcsolnák" 😊
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Lényegébe az összes emberi birodalmat simán be lehetett olvasztani, persze azért okosan kellett a diplomáciát használni..
Ilyet én sosem tapasztaltam amit leírtál, de mondom ez WH1 azt eltudom képzelni hogy most vannak bugok és a ME csinál ilyeneket, akkor ez elég szomorú.
Utoljára szerkesztette: KingPunisher, 2017.11.01. 21:11:40
Engem is rakás dolog zavar a játékban. És ha már ráköltöttem egy valag pénzt, akkor tök jó, hogy van lehetőség a saját szám íze szerint formálni.
Amugy pl ha birodalommal tolod ott ha megindul a chaos gyakorlatilag mindenki beáll mögéd a rend párti frakciók közül.
Norscánál meg ugye az erő dönt.. de minden nép más..
A warhammer világába meg nem a szövetség a jellemző ez az örök háború földje..
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.10.31. 15:36:36
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem volt olyan, hogy 1db városa volt, 1db 10/20-as sereggel. Szövetségből kilépett, következő körben hadat üzent 😄 A diplomáciát sose tudják normálisan megcsinálni.
Mellesleg Mortal Empiresban van ilyen endgame krízis? Mint az alapjátékban a Káosz támadása 100-kör körül.
plusz akkor mar csinaltam par torpe egysegrol is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mindenhol a bal a wh1 a jobb oldali meg a wh2. nagyon nem igyekeztem ugyanolyan szogbol, tavolsagbol csinalni a kepeket, amint az lathato. Viszont en ugy latom csak a portrek a gyengebbek, az meg engem marhara nem erdekel (ezert sem vettem eddig eszre) elegge world first problem egy ilyen jatekban emiatt sajnalkozni. ez azert nem olyan dolog ami jatszhatattlanna tenne a jatekot.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez most elég ilyen kapkodva kiadott dolognak tűnik nekem... remélem azért ezeket orvosolják majd.
Nekem pl a karakter portrék lettek ilyen elmosodottak, mikor belépek a tárgyakhoz,de engem nem nagyon zavar, viszont szerintem a diplomáciai térkép szarabb lett. a Régi jobban áttekinthetőbb volt számomra az újat nem igen tudtam megszokni.
Elég ilyen félkész még ez a Mortal Empires, jönnek még itt patchek, ugye Norsca se került még be, szóval még tologatom a Vortex kampányt, ennek még kis időt adni kell, aztán kiszedik ezeket a bugokat.
Lényeg a lényeg, folytathatjuk felőlem, mert én nem engedek az biztos. Tudom mi van a gépemen, tudom mi van a játékba...