Bojkottálja a stream-platformokat Neil Young

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki a faxom az a Neil Young?!
Ez ugyanaz a maszlag, amivel evek ota etetnek minket a bakelit kapcsan. A CD illetve az arrol keszult jo minosegu lossless rip is megfelelo minoseg, ha nem tartozik az ember a kifejezetten eles hallasuak par szazalekaba es nincs egymillios hangcucca.

En magam, barmilyen barbarsag, 320kbps mp3-at hallgatok leginkabb. (Mondjuk az ala nem szivesen megyek.)
Utoljára szerkesztette: BrockSamson, 2015.07.19. 21:04:08
UUUU
Nagy kamu az egész, mivel jelenleg is van számos stream, ami veszteségmentesen szolgáltat adatokat, mint az Orastream,Tidal,Qobuz,Deezer Elite.
A 192kHz/24-bit -es CD minőségű hanganyagok, pedig mióta gyenge minőségűek ?
Semmi másról nem szól az egész, mint a saját kicsi üzletük favorizálásáról.

wraithLord
Na jó, de a cda mióta gyenge minőségű... Erre céloztam eredetileg.
A CD Audio egy hang formátum, akárcsak az MP3, olyan minőségben kerülnek fel a dalok CD adathordozókra, amikor Zenei CD-kről beszélünk.
Ha nincs teljesen kiírva természetesen félreérthető, de szövegkörnyezetből könnyen kitalálható, épp melyikről van szó.
egyminőségi zene mondjuk egy 7 perces körüli 100 mega. 320 as mp3 már majdnem nagyon jok, de azért egy tömöritetlen wav file-t hallgatunk meg ,van bőven különbség, persze megfelelő hangrendszeren kell

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

RAZOR27
elmehetne porszívóügynöknek

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

-nincs arrafelé nagy biznisz, főleg nem fenntarható, hanem ez pont az az alakoskodós sztori mint a vr-es bukósisak és a figyelem központjába betüremkedő "alkotó"-ja , kivásárlásról szól a történet, egykaptafára működnek ezek a start-up-ok.

wraithLord
"Szerinte a rajongóknak nem lenne szabadna megelégedniük az olyan gyenge minőségű audioformátumokkal, mint az MP3 vagy a CD, hanem inkább szorgalmazniuk kellene egy digitális korszaknak megfelelő formátum és egy azzal kompatibilis lejátszó kifejlesztését."

Miva'? <#ticking> Nem is tudtam, hogy az audio CD gyenge minőségű digitális audioformátum (vagy nem tudom, mit értett ezen; más esetben: a CD egy adathordozó, nem audióformátum).

Ha az ember előfizet, Spotify-on 320 kb/s-ben lehet a zenéket hallgatni (azt nem tudom, milyen formátum, de szerintem mp3). Az már azért annyira nem gyenge minőség. Persze, a losslesstől messze van.
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2015.07.17. 19:18:05
"Young a Pono nevű startup vezetője. A cég a veszteségmentes zenei formátumokhoz kínál egy 399 dollárba kerülő lejátszót és letöltőszolgáltatást."

Egyszóval süket duma. Félti a bizniszét, ennyi.