Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami nekem "újdonság" benne és nem rémlik hogy sok más ilyesmi játékban láttam volna az a tárgyak összehasonlítása. Ezt látva már értem ,hogy más hasonló játékban miért vagyok vér gyenge.. Mert ott nincs tárgy összehasonlítás és aminek nagyobb a sebzése /egyéb paramétere azt használtam mindig.. Itt meg mivel van összehasonlítás látom hogy ez kurvára nem úgy van mert sokszor a 2x gyengébb fegyver a + %-os mellékdolgaim miatt jobb választás.
Ami viszont nem tetszik az maga az egész game zéró hangulat ,nulla beleélési faktor, egysíkú kb ugyanolyan pályák lószar ismétlődő melléküldetése. Egyszóval az ember megy előre de csak hogy legyen vége ha már elkezdte és lehessen törölni.
Amire nem jöttem rá vannak a játékban "zsoltárok" amire azt írja lehet őket kombinálni és fegyverekbe tenni. Ezt hol lehet megtenni? Nem igen láttam ilyesmit ..<#nemtudom>#nemtudom>
Pl. az endgame vacak.
Holnap du. új szezon.
A sztori talán jó lenne, de egyrészt nyögvenyelősen haladt az is,másrészt ezzel az erővel elolvashatok inkább egy jó könyvet, és nem kell a bekezdések közt 20 perces érdelmetlen küldetéseket tologatni.
De annyira unalmassá válik számomra rövid időn belül ez a játék.
Most meg a nyakunkon az új szezon.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Magyar Inkvizítorok
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2020.12.06. 11:46:26
https://discord.gg/yKAvJrt2tX
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2020.12.04. 20:45:11
Lassú a fejlődés egy bizonyos szint fölött, és nem tudom mennyit kellene játszani a szezon kimaxolásához, de 2x futottam neki, mert eluntam, és már nincs kedvem folytatni. :)
Amúgy: The state of our games - including Warhammer 40,000: Inquisitor
A kampány a legjobb benne, az endgame elég hamar unalmassá válik szerintem is.
Sors (Fate) pontot majd ha a hajó hídján tudsz majd véletlenszerű küldetéseket csinálni.
A csillagtérképen kell a bolygóknál egyre nagyobb befolyást elérni, ott látszik is, hány pontonként mennyi Sors pont jár.
Illetve lehet majd Tarot kártyákat pakolni küldetésekre, akkor zsákmány szorzók miatt nem 1, hanem pl. akár 3 pontot is kaphatsz küldinként.
Szerintem felesleges volt az alapjátéknál többet venni. Egyrészt még nem tudod, mennyire bírod az endgame monotonitását. :)
Másrészt Sors pontokkal fel lehet oldani a DLC-ket, amiből talán 4 van aminek van értelme. Igaz sokat kell játszani annyi ponthoz, de ugye azért vetted a játékot, hogy játssz.
Persze a kieget nem lehet feloldani így.
Level 30 körül vagyo, ami nagyon szükös az a fate pointok... küldetésenként ad 1 egész pontot, miközben több 100 kéne akár csak a különféle techek kikutatására is. Van vmi gyorsabb módja a fate pointok megszerzésének.
http://www.akciofigura.hu
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Azt hiszem ez a linkje, de ha nem jó akkor a facebook oldalukon is ott van: Discord szerverük
WH40k Hungary
Íme a leírás steamen:
"FONTOS: ahhoz, hogy ezzel játszhass, nem kell megvenned a Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr játékot.
FONTOS: a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr játékosainak: a meglévő karakterek, a tárgyaik és a játékon belül elért fejlesztések az új 2.0 szabályváltoztatásokkal tovább vihetők a Prophecy bővítménybe. A Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr birtokosainak, akik megveszik a Warhammer 40,000: Inquisitor – Prophecy-t, nem lesz szükségük új kliensre a bővítmény futtatásához."
A kieget össze lehet csatolni az alap játékkal?Esetleg lehet vinni a régi karakteremmel is a kampányt(már ha összekapcsolható)?
Ha igen, mennyire lehet összeállni véletlenszerű emberekkel? (van e rendes matchmaker, elegendő játékos stb)
Visszatérve ide, a játék elég összetett és néhány helyen nem is egyértelmű illetve kevés az infó. A DoW 2-nek is volt karakterfejlődése, skilljei, de az átlátható volt. Ez annyira nem. Az inventori kezelést is kicsit nehézkesnek érzem, mivel sokszor nehéz megitélni egy-egy cucc képességének a hasznosságát. Épp az előbb kezdtem bele egy priority mission-be, érdekes megoldás, de azért vannak kétségeim, hogy hosszútávon lekötne e.
A szintsapka nevetséges.
Olyasmi, mint a LoL-ban a Stormrazor magyarul Viharborotva!! Inkább Viharszablya lenne...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Most ugye féláron van steamen...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.04.11. 13:57:11
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Lehet köpködni, nyilván, szíve joga mindenkinek, de 10+ éve ez a köznyelvben bevett fordítás, szó, keress rá keresővel, nem csak nevenincs blogok használják, hanem kb. minden sporttal foglalkozó hazai webes újság. Sőt, az egyik találat a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos dokumentumaira mutat, a másik pedig a Testnevelési Egyetem néhány előadására. Szóval a "korrekt" kifejezést ne úgy értsd, hogy helyes, hanem úgy, hogy a jelenleg elfogadott magyar változatnak megfelelő.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez tipikusan a "gyorsan beirom a gúgliforditóba és nem használom az agyam" szint (jó, mondjuk akinek nincs, az hogy is használhatná?)
Bennem inkább az a kérdés merült fel, hogy aki ezt a cikket irta, annak nyilván fogalma sincs arról, mi az a lvl cap. Mert ha lenne, akkor tuti nem ezt tette volna be a cikkbe. De akinek lövése nincs egy egyébként elég széles körben használt, tehát elterjedt "szakkifejezést", az miért ir cikket? Persze tudom, ma már divat laikusként cikket irni és a cikk/cikkiró értékét csak növeli, ha süt a cikkből hogy ő segg hülye. R.I.P. intelligencia.
Ez a világ mindenképpen megérett a pusztulásra!
A szaksajtónak is toll a fülébe, mert a "cap" ebben a szövegkörnyezetben a "an upper limit imposed on spending or borrowing." értendő, ahogy azt bármely értelmező szótár el is magyarázza. Mert az hétszentség hogy egy angolanyanyelvűnek nem fog a sapka eszébe jutni ha mondjuk fizetési limitről (salary cap) van szó.. de holnap megkérdezek párat :D
Erre valami kretén melléfordít és ipari szabvány lesz belőle :)
A kedvencem, hogy annó Hofi egyszer viccelt, hogy az anyós a "rendszerváltás" szó helyett "rendszerváltozást " mondott.. az akkori közönség meg hahotázott hogy ez mekkora hülyeség, milyen hülye az anyós... mára meg ez lett a hivatalos forma.
Szóval "hüje" mindenki!
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.04.10. 21:07:33
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Idézőjelben még azt mondom OK, biztos viccesnek szánta.. de 2x is benne van a cikkben csak igy simán, az már arra utal hogy a csávónak lövése se volt mi az a "level cap" és kinézte google translateval....
De az "amely rengeteg fejlesztést élesít" is furán cseng nekem.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.04.10. 19:47:20
Utoljára szerkesztette: Darun, 2019.04.10. 18:53:26
Never underestimate the power of the dork side!