109
Mr. Robot
  • Jim Morrison
  • Jim Morrison
  • cenobite
    Nos igen, elég ütős lett az a jelenet. Egy hetet meg simán lehet várni.
  • Palinko
    megint a spoilerben írtad le a megfejtést így nem sok mozgásteret hagyva nekem :D egyébként jobban hasonlít inkább mint a ló meg a kecske :D de igaz hogy nagyban el is tér. szerintem jól döntöttek a halasztásról, nem vesztettünk semmit, családtagok, csatornát nézők gondolom arra a hétre elég sokkot kaptak mint engem is nagyon meglepett a hír stb nem lett volna jó ha akkor leadják, bár el tudtam volna vonatkoztatni.
  • cenobite
    Köszi a választ. Bár szerintem a két eset kb. annyira hasonlít egymásra mint a ló meg a hörcsög. Mindkettőnek négy lába van.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Itt esetleg az hogy TV közvetítés közben volt a headshot, és élőben is kamera volt a helyszínen.
  • Palinko
    igen szerintem a spoileres eset miatt
  • cenobite
    Most értem az évad végére, de nem bírtam rájönni melyik volt az a jelenet ami miatt csúsztatni kellett a bemutatót? (A kamerás lövöldözés miatt ami az usa-ban volt, de valahogy a filmben még hasonlót sem láttam.)
    Vagy emiatt?
    Mikor a faszi fejbelövi magát?
  • homeless
    Ez a sorozat egyszerűen zseniális. Fight Club és American Psycho keveréke az egész. Aki az IT security szakmában egy kicsit is jártas, annak külön plusz pont, hogy a hollywoodi hacker bullshit helyett itt olyan szakmaiság van, amilyet filmben vagy sorozatban még nem láttam. 100%, hogy igazi hackerek is segítettek a forgatókönyvben.
  • Jim Morrison
    2015/09/mr-robot-rotten-tomatoes-record-episode-ratings/
  • Jim Morrison
    jaja, jofajta vege volt :) nem tudom elkepzelni hova tovabb, remelem azert nem erdoben fog bujkalni elliot :)
  • Tikal #19
    az időre társalgó kis kínai :D
  • Tikal #18
    legjobb sorozat idén
  • Palinko
    megnéztem, jó a szezon vége, de szerintem nagyobbat ütött az előző 2 rész mint ez. általában úgy szokták a szezont befejezni, hogy egy nagyot még odacsapnak, ez inkább már a 2. szezon felvezetése úgy érzem, de majd mindenki eldönti magának, nem akarok spoilerezni.
  • Jim Morrison
    na na na!
  • Systore #15
  • Jim Morrison
    Season finale 1 héttel később lesz.

/a mai lovoldozes miatt
  • Jim Morrison
    nézném már csak épp valami kodekkel szenvedek, nincs hang :D nem az én napom.

na végre megy.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.08.22. 14:26:29
  • Tikal #12

Rohadt jó volt a 9. rész is, nem is igazán tudnék gyenge részt mondani, most ki is jött a Fight Club-os vonal rendesen...azt hiszem majd még újra nézem ezt a sorozatot az idén :)
  • Jim Morrison
    Ja és úgy vélik, az évadzáró 75 perces lesz! :)
  • Jim Morrison
    Eddig nekem is nagyon bejön, kilencedik résznek még csak most fogok nekiállni :)

Redditen csinálta egy user (MrOBM), ide is jó lehet :p
  • Garga Pitic #9
    Fight Club ez+az: zene a 9. rész végén :)
  • SzakYy
    Nézi még valaki? Nagyobb pörgésre számítottam itt. :D nagy kedvenc lett a sorozat
  • tutituti
    +fav lett.Strain és wayward pine mellett bekerült ez is a néznivaló sorozatok közé.úgyse maradt már más ami tetszik
  • Renegade
    hát elég betegre sikerült a második rész
  • Renegade
    mennyire hiteles a sorozatban használt tech ez+az?
  • Inquisitor
    Az a múlt heti hír, hogy már berendelték a második sorozatot gondolom nem lep meg senkit? De érdemes megemlíteni.
  • Inquisitor
    Csak maradjon a pilot ... izé 1.0 epizód színvonala vagy legyen még jobb. :)
    Holnap kiderül a szerencsésebbeknek.
  • ForzaInter
    Jó volt a pilot. Nem kicsit van a hatással a sorozatra a Dexter és a Fight Club.:D
  • Renegade
    Na ez meglep, hetek óta kint van a pilot és még senki nem csinált neki topicot.

Szóval kattant geek "szuperhős", tisztelgés a Harcosok klubja előtt, nem lehet tudni mi a valóság és mi az amit csak a főhős látni vél, a főszereplő szerintem jó választás Rami Malek (pl The Pacific). Az okosak szerint a technoblabla is a helyén van, a nem beszélnek túl nagy hülyeségeket, és már azt is megtudtuk, hogy ami telószámban az 555 az IP-ben a 373 :)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.06.27. 15:42:16