Mr. Robot
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fight Club ez+az: zene a 9. rész végén 😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
+fav lett.Strain és wayward pine mellett bekerült ez is a néznivaló sorozatok közé.úgyse maradt már más ami tetszik
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
hát elég betegre sikerült a második rész
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az a múlt heti hír, hogy már berendelték a második sorozatot gondolom nem lep meg senkit? De érdemes megemlíteni.
Csak maradjon a pilot ... izé 1.0 epizód színvonala vagy legyen még jobb. 😊
Holnap kiderül a szerencsésebbeknek.
Holnap kiderül a szerencsésebbeknek.
Na ez meglep, hetek óta kint van a pilot és még senki nem csinált neki topicot.
Szóval kattant geek "szuperhős", tisztelgés a Harcosok klubja előtt, nem lehet tudni mi a valóság és mi az amit csak a főhős látni vél, a főszereplő szerintem jó választás Rami Malek (pl The Pacific). Az okosak szerint a technoblabla is a helyén van, a nem beszélnek túl nagy hülyeségeket, és már azt is megtudtuk, hogy ami telószámban az 555 az IP-ben a 373 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.06.27. 15:42:16
Szóval kattant geek "szuperhős", tisztelgés a Harcosok klubja előtt, nem lehet tudni mi a valóság és mi az amit csak a főhős látni vél, a főszereplő szerintem jó választás Rami Malek (pl The Pacific). Az okosak szerint a technoblabla is a helyén van, a nem beszélnek túl nagy hülyeségeket, és már azt is megtudtuk, hogy ami telószámban az 555 az IP-ben a 373 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2015.06.27. 15:42:16
← ElőzőOldal 3 / 3