For Honor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hordani az Ubisoftos userem.
Köszi!!!
Utoljára szerkesztette: fantomvampire, 2017.01.27. 14:33:32
Ird meg te is a neved hátha úgy sikerül.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Akinek esetleg van kulcsa és nem használja vagy nem kell neki tudna nekem adni egyet ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Csak annyi a teendő:
*Beírni születési dátumot
*Karaktert választani a 3 közül (semmi jelentősége).
*Legörgetni addig amíg fel nem ajánlja fegyver kreálást.
*Készíteni egy fegyver valamelyiknek (semmi jelentősége).
Ezek után jár a kulcs amit utána aktiválhatsz is rögtön az Ubisoftos accountodban és a játék már letölthető.
http://www.forhonorgame.com/scars
Köszönöm szépen 😊
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Next PC upgrade: 2022
ty az infót előre is.
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Köszi.
Uplay: G4RY21
Én is küldtem itt privit.
Since köszönöm ,hogy kipróbálhattam.
Utoljára szerkesztette: Since, 2016.12.14. 07:31:18
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Folyamatos net kell majd a single playerhez is...
Tegnap a főnökömmel beszéltünk erről a játékról, hogy ő olvasott egy cikket ahol keményen lefikázták, hogy ez csak beetetés, sokkal rosszabbul fog kinézni, meg nincs páncélsérülés.. stb.
Sokan a grafikát kevésnek találták, sztem ennél lehet bőven szebb, nem hinném hogy visszábbveszik, a másik pedig az, hogy épp gameplay vidit vettem fel, a kensei-m háttal van szinte mindig ugye.... Kaptam 2 ütést, egyet jobb vállra, egyet hátamba, és lám... ott van rajtam a 2 vágás a páncélba, még véres is .. Úgyhogy üzenem a fikázóknak, hogy nysgem...😊😊😊😊
Azért 1-2 dolgot küldenék amin kéne dolgozni, hol lehet feedback-et küldeni?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Itt lehetőség van a kinézetét használni, ilyenkor nem tudom elvész e a tárgy. Fejleszteni lehet a rajtunk lévő tárgy (pl. kardmarkolat) statjait azzal hogy a feleslegeseket szétütjük. Ha betörjük mindet, akkor vigyázzunk, a fejlesztett cuccot fel is kell venni újra! Valamint a scavenge gear-ben lehet random cuccokat vásárolni, ill. full geart is. Amolyan gamble, de jó cuccokat adott. Egyelőre ennyi jut eszembe azóta nem tudtam játszani, állandó szerverprobléma volt.
A zene jó, bár hosszútávon unalmaska. A graf nyilván szebb lesz, itt kb. semmi sem tunningolható. A játék érdekes, egyfajta R6 alapokon mozog a fejlesztés, a harc nem ugrik be minél láttam hasonlót, viszont szokni kell. Korrekt a megvalósítás, nekem kevéske a 4vs4 a Of Kings And Men nagyobb méretű csatái után. A fejlesztés érdekes, a játékmódok szintén, de az irányítást meg kell szokni. Szerencsére nem vették át a Kingdom Come: Deliverance only fps módját, a tps szerintem egy ilyen játéknak jobb. Tényleg kell egy kontroller, bár gombokkal is meg lehet szokni, csak minden jóval strapásabb.
@Since, igen van PC-n is alfa.
Délután induláskor nyomtunk 1-5 órát, akkor még csak ízlelgettem, aztán lehaltak a szerverek, este 7 után már jó volt, és rendesen bele is szoktam, csak még azért rengeteget kell tanulni. Remélhetőleg hamarosan jön majd egy újabb teszt fázis, és sokan jöhetnek. Semmi bug-ot nem vettünk észre, sztem simán lehetne nyomni már beta fázisban...
Utoljára szerkesztette: malystryx3, 2016.09.15. 20:57:37