243
For Honor
-
Ez egy F2P játékként, vagy maximum 30$-ért oké, de 60$/eur-ért kész vicc. Nem tűnik hosszú életűnek. -
zenoka #121 ez oke de ez a 3 fajta multi jatekmod iszonyat keves.
nagyon hianyzik nekem egy igazi tournament mod vagy egy rendes arena mod (pl 10 be es csak 1 maradhat).
fejlodes igazabol a karakterenel nincs.. az a par skill amit 4vs4 ben ki tudsz lockolni.. haat nem tunt tul erdemlegesnek.
plusz szerintem a 4vs4 es mappok iszonyat kicsik voltak es a minionoknak azon tul hogy zavartak a kozlekedest mas szamottevo erdeme nem volt.
Egyebkent a jatek az gyonyoru, plusz a harcrendszer is tetszik de a tartalom nagyon keves.
Es nem hiszem hogy a single kampany hosszabb lenne majd mondjuk 5-8 ora. -
wudoORock #120 Minden játék "kipukkad" és unalmas lesz a casual játékosok számára. Aki meg jobb akar lenni valamiben, ami ez esettben például ez a játék az azt csinálja mint minden feltörekvő: grindeli/farmolja és élvezi hogy fejlődik és egyre több a sikerélménye. Az általad leírt streamerek közül például summitnak is több száz, de inkább több ezer órája van H1Z1:King of the Kill vagy akár a CS:GO-ba amit egy átlag casual játékos pár tíz óra játék után megun és megy a következőre.
Ubisoftnak nem eltitkolt szándéka hogy esport magasságokba próbálja emelni majd a For Honort és ez a ranked imádóknak kedvez akik nyilván nem ásítoznak majd a játékon.
Az a baj hogy sok ember összekeveri a multiplayer és a singleplayer játékokat. A multiplayer játékokat nem lehet végig vinni... -
Daermon #119 Szépnek szép, de nem jó :D Szerintem nagyon gyenge lett. -
Tirion #118 LIRIk, SUmmit, Sacriel egész hétvégán tolta ,szerintük fun a játék,de borzasztóan hamar kipukkad és unalmas lesz -
antiqueA #117 Hát, szép és jó, de 18ezret nekem nem ér. -
nos, engem minden meccs kozben kidob hibauzenettel, szoval jegelem azt hiszem -
antivirus410 #115 Valaki megtudna dobni egy For Honor Béta meghívóval? Nagyon megköszönném!
Uplay nevem: antivirus410 -
petersz #114 Sziasztok, ha lenne még valakinek számomra egy Béta meghívója, az szuper lenne.
Uplay: p3t3r3z
Köszönöm szépen. -
Tirion #113 én nekem meg pont nem fekszik az egér+bill. de nem tudom controllerrel játszani,mert nem találtam rá opciót -
wudoORock #112 Csak tegnap minimum 3x tartottak karbantartást pont az eféle problémák kiküszöbölése végett. Én alapból nem vagyok ubisoft párti de ezt nem akarom tovább ragozni mert viszályt keltenék, de mentségükre szóljon a karbantartásokból arra következtetek hogy tisztába vannak azzal amit leírtál és folyamatosan rajta vannak a javításán.
Bár ez a NAT rendszer hogy mindenkinek piros / sárga amíg szét nem cseszed a routered elég ostoba és bosszantó megjelenés a UPLAYes játékoknál.
Viszont maga a játék szerintem remek. Én tartottam a PC-s felülettől, gondoltam a kontrolleresek nagy előnybe lesznek de kellemesen csalódtam. Egér+Billentyűvel 100%os a win-lose arányom 1v1-ben. Pofon egyszerű játéknak tűnik,bár 18ezer forintot biztos nem adnék érte... -
Zozzancs #111 Szerintetek, ha áprilisban akarok gépet venni, de most a GMG-n 10 k a deluxe edition, megéri megvenni vajon így előre? vagy inkább várjak -
antiqueA #110 Hm... akkor ezt rosszul tudtam. Kösz az infókat. -
fluency #109 Pedig voltak, többen, mint gondolnád. Viszont az igaz, hogy nem a klasszikus értelemben vett lovagok voltak, akik pallosokat lóbálva vonultak a harcmezőn ( kicsit sarkítottam).
Az a szó mit mond neked hogy Shieldmaiden? Talán a vikingek című sorozatból ismerős lehet a név. Na ők azok a Skandináv női harcosok, akiket nagy tiszeteletben tartottak. Érdekes, hogy állítólag a hódító vikingek 20%-a nő volt. Mondjuk nem hinném, hogy mind harcolt, de voltak közöttük harcosok az biztos.
Japánt meg nem kell magyaráznom: harcos kultúra, ahol a naginatás női harcosok nagy becsben voltak.
Szóval nem ördögtől való a For Honor-ban megjelenő női kasztok léte. :) -
http://lfg.hu/8699/rpg/nolovagok-a-kozepkorban-es-ma/
Na meg ugye ez egy játék ...
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.01.28. 11:36:00 -
Ashyn #107 Már a valóságban? De igen, nő is lehetett lovag. -
antiqueA #106 Nő nem lehetett lovag. Ez biztos. -
fluency #105 Nagyon egyszerűen: Jeanne d’Arc vagy japánban ott voltak a harcos samurai nők az Onna-Bugeisha-ák, akik jellegzetesen Naginatával harcoltak.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2017.01.28. 10:21:34 -
antiqueA #104 Nekem egy valami nagyon nem tetszik ebben a játékban: a női karakterek. Nő lovag, nő szamuráj???! Hogy képzelték ezt? -
Tirion #103 érdekes lesz ezt kiadni 2 hét múlva.....
elindítom: kifagy
karakter skillt állítok: kifagy
1v1 elindítom: kifagy
2v2: kifagy
4v4: kifagy
elindul a játék 3. kifagyás után játszom 1 perce: kifagy
stb stb stb kifagyás
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.01.28. 09:42:13 -
Setth #102 Hali.
Van még valakinek egy Béta meghívója? Előre is köszönöm.
Uplay: Zhorrd
Üdv -
Ashyn #101 Sziasztok!
A kulcsaim elfogytak, azoknak, akiknek már nem tudtam küldeni, sorry, de a lehetőségek száma korlátozott ( 3 / koponya ).
Azért remélem, mindenkinek sikerülni fog bejutni.
Akik bejutottak, jó játékot!
Üdv: Éj -
magmus #100 Szia!
Írtam privit. :) -
Ashyn #99 Szia!
Ha adsz egy Uplay azonosítót, felveszlek barát listára, és küldök meghívót. ( Ez másra is vonatkozik, aki szeretné kipróbálni )
Üdv: Éj -
Tirion #98 Pcn hogy kapcsolom be hogy controllerrel játszhassak? -
magmus #97 Sziasztok, tud még valaki küldeni béta kulcsot? :S Nagyon hálás lennék. -
Atrax47 #96 Másnak is van olyan problémája hogy a lobbyban anem tudnak joinolni a tobbiek és ott ragad? Hogy lehet onnan kijönni a játék ujraindítása nélkül?
-
Tirion #95 ez mi lehet,hogy az easy anti cheat detects an error check your settings -
Tirion #94 küldtem privátban -
ad meg a ubiaccont nevet mert only barát lehet xd meghívni csak úgy tudom -
felveszlek küldöm 2 db van még -
Tirion #91 kérhetek egy kódot én is! köszönöm -
hordani #90 Ha esetleg lenne még egy inviteod nagyon szívesen venném! :)
hordani az Ubisoftos userem.
Köszi!!! -
Kinek hogy tetszik béta alapján? :D -
fantomvampire #88 köszönöm szépen :) egy isten vagy ! :) -
oké megvagy már látlak küldöm a meghívást honorhoz -
fantomvampire #86 most munkahelyen vagyok csak a webes oldalt neztem. A kliens nincs fent. Csak otthon tudom meglesni. Elküldtem én is a baráti meghivást.
Utoljára szerkesztette: fantomvampire, 2017.01.27. 14:33:32 -
Sipi_Hun de belogoltál mert meg kelet kapnod a kliensbe -
fantomvampire #84 nem kaptam meg egyenlőre.
Ird meg te is a neved hátha úgy sikerül. -
felvetettelek igazold vissza
Utoljára szerkesztette: drop, 2017.01.27. 14:28:47