For Honor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatjátékot lehet űzni randomokkal is, csupán alkalmazkodni kell a csapathoz. Olyan nincs hogy mindig "trollokat" kap az ember, én azt vettem észre aki ilyet állít az csak szimplán bénán játszik és nem való csapatba, pont ezért szidja a csapatot ahelyett hogy megmakacsolná magát és ő is része lenne a bulinak. Random ide vagy oda ez minden játékban igaz...
Egyébként a 4v4 részébe jóval több energiát fektettek jelenleg szóval pont hogy az az erőssége a játéknak.
Hát igen, gondolom a 3v3 is megoldható, ha van csapat (melyik multira nem igaz ez?), de itt akkor is az 1v1 az erőssége a játéknak szerintem. Bár, hozzá kell tennem, a 3v3-ban látott minyonkaszabolás az eddig kitalált legjobb módszer multiban, hogy a gyépés is imbának érezze magát.
Amúgy tetszik a videó, azt azért tartsd észben, hogy a több vs több csatáknak csak összeszokott csapatban van értelme, random baromarcúakkal komolytalan az egész. Mint minden más csapatalapú játéknál.
Az Assassin's Creed-et meg ne vegyük ide, mert azt eleve nem veszi komolyan az ember (én legalábbis). Amit elmebefolyásoló országalmák, meg a világot hősiesen védő, háztetőkön ugráló asszasszinok vannak, azt az ember elve fantasyként kezeli, és mint ilyen, toleránsabb az ember a benne megjelenő dolgokkal kapcsolatban. De a For Honor tudtommal történelmileg hiteles, középkori témájú játék akar lenni (leszámítva a szamurájok-lovagok-vikingek konfliktust), ebben az esetben pedig történelmi hitelességet várok tőle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
yossarianHUN: A harc, fegyverek, felszerelések, stb tehát ami a "játékmenet része" az megfelelő, ebben gondolom mind egyetértünk. Szóval nekem se világos számodra mi a baj a mondandómmal. Én annyit mondtam hogy csak azért mert van benne a másik nemből is harcos még nem jelenti azt hogy nonszensz a játék amit ti 5-6 bejegyzés óta vitattok.
Csak hogy egy példával éljek, az Assassin C.-ben is fizikát meghazudtoló mozdulatsorok vannak megfűszerezve nagyon is vitatható történelmi eseményekkel, sztorival. De mint JÁTÉK ez nem gond és nem húzza le és ehhez hasonló "bakik" minden játékban sőt minden filmben van. Érted mit akarok mondani? Felőlem fejtegethetitek tovább és versenyezhettek ki talál értelmesebb wikipédia oldalt a női harcosokról, de egy játékot fikázni ilyenért....
Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.02.07. 05:38:48
Ne értsétek félre, hol máshol lehetne megvitatni egy ilyen témát mint egy fórumon. Én csak arra a részére reagálok ahonnan indult ez az egész, mégpedig hogy van olyan személy akinek emiatt nem tetszik a játék mert vannak benne női harcosok és még is hogy képzelik ezt...
Én inkább arra lennék kíváncsi hogy a frakció harcról tud e valaki mesélni valamit, illetve hogy a NAT problémát (strict) hogyan lehet orvosolni azon kívül amit az ubisoft és a google javasol (ugyan azt javasolja minden oldal mint az ubi). Ezt a kérdés nyilván azután tettem fel hogy végig néztem google által kidobott első 5-6 oldalát...
NAT probléma bővebben: 6 lépést javasolnak általában amiben a tűzfalat, routert és a hálozati beállításaidat kell bolygatni. Igyekeztem teljesíteni ezeket a már önmagában nevetséges javaslatokat de így sem jutottam előrébb. Hozzáteszem Rainbow6-nél is baj van a NAT-al. Tehát valami ésszerű és valós megoldás érdekelne ha tud valaki valami okosat mondani.
Még mielőtt kérdés lenne a gépem az ajánlott követelményeknek megfelel és a netem is kifogástalan (100 fel-le). Egyedül annyi van hogy nincs SSD-m de lássuk be ennek alig ha lehet köze ehhez.
Adott 10 férfi +1 nő ,belátható időn belül /kb 1 év/ mennyi gyerek lessz a közösségben ? sztem = 1 /ha nem lesznek ikrek/
Adott 1 férfi +10 nő ,belátható időn belül/kb 1 év/ mennyi gyerek lessz a közösségben ? sztem akár 10 is lehet/+ikrek/
/ha féltékenységből meg nem mérgezik a férfiembert 😛/
Akkor melyik nemre is kell jobban vigyázni ? / és még a nők várják el,hogy hűségesek legyünk. Rég kihaltunk volna ha betartjuk!
Ettől függetlenül Voltannak igaza van. Pont egy-két hónapja olvastam egy történészeti értekezést a témában (a Vikingek című sorozat kapcsán néztem utána), és az jött le belőle, hogy általánosságban csak találgatni tudunk, mindent összevetve valószínűleg léteztek harcos nők, de sokkal kevesebb, és teljesen másképp, mint ahogy azt elképzeljük. Értem ezalatt, hogy a feladatuk a háztáj megvédelmezése volt, mikor a férfiak elvoltak harcolni, vadászni, stb., nem pedig kétkezes fejszékkel csapkodták szét a fejeket a csatákban. Akárcsak kezdetben a szamurájoknál, bár ott később tényleg bizonyíthatóan kialakult (majd kihalt) egy harcosnő kultusz.
Az a baj, hogy meg lehet próbálni történelmi tényekkel magyarázni a dolgot, de az az igazság, hogy ez megint semmi más, mint egy erőltetett, röhejes polkorrektségi roham. Ugyanaz, mint hogy az első világháborús BF1-ben az európai hadszíntéren minden második katona fekete, vagy arab. Igen, léteztek ezek a dolgok, de közel sem így, és ilyen mértékben. Csak hát manapság, a véresszájú liberálisok korában ha fel mered hívni erre a figyelmet, egyből te vagy a rasszista/nőgyűlölő. Azt persze nem fogják fel, hogy nem a feketékkel, vagy a nőkkel van bajod, csak az adott játék autenticizmusának sárba tiprásával. De hát úgy tűnik, manapság a játékokban a többségnek fontosabb a polkorrektség, mint az autenticizmus.
A For Honor egy játék és nem történelmi mű, ezért szerintem simán beleférnek a női alapú kasztok. Engem inkább az érdekelne, hogy a bejelentetteken kívül mik lesznek még.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2017.02.04. 12:36:05
De arra nincsen semmilyen bizonyíték, hogy konkrétan a kalandozásokban, és csatákban részt vettek volna nők is, mármint kvázi hivatásszerűen. Ilyen nagy valószínűséggel nem volt. Persze egy két esetet nem lehet kizárni, nyilván.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.02.03. 11:52:45
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Engem egyedül ez a NAT ubisoft kurvulás zavar. Nem értem miért akar korlátozni interneted és géped gyorsasága, erőssége ellenére és berakja pirosba ami azt eredményezi hogy nem játszhatsz baráttal és nagy eséllyel kifog dobni meccs közbe random.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
nagyon hianyzik nekem egy igazi tournament mod vagy egy rendes arena mod (pl 10 be es csak 1 maradhat).
fejlodes igazabol a karakterenel nincs.. az a par skill amit 4vs4 ben ki tudsz lockolni.. haat nem tunt tul erdemlegesnek.
plusz szerintem a 4vs4 es mappok iszonyat kicsik voltak es a minionoknak azon tul hogy zavartak a kozlekedest mas szamottevo erdeme nem volt.
Egyebkent a jatek az gyonyoru, plusz a harcrendszer is tetszik de a tartalom nagyon keves.
Es nem hiszem hogy a single kampany hosszabb lenne majd mondjuk 5-8 ora.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Ubisoftnak nem eltitkolt szándéka hogy esport magasságokba próbálja emelni majd a For Honort és ez a ranked imádóknak kedvez akik nyilván nem ásítoznak majd a játékon.
Az a baj hogy sok ember összekeveri a multiplayer és a singleplayer játékokat. A multiplayer játékokat nem lehet végig vinni...
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Uplay nevem: antivirus410
Uplay: p3t3r3z
Köszönöm szépen.
khumbula
Bár ez a NAT rendszer hogy mindenkinek piros / sárga amíg szét nem cseszed a routered elég ostoba és bosszantó megjelenés a UPLAYes játékoknál.
Viszont maga a játék szerintem remek. Én tartottam a PC-s felülettől, gondoltam a kontrolleresek nagy előnybe lesznek de kellemesen csalódtam. Egér+Billentyűvel 100%os a win-lose arányom 1v1-ben. Pofon egyszerű játéknak tűnik,bár 18ezer forintot biztos nem adnék érte...
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Az a szó mit mond neked hogy Shieldmaiden? Talán a vikingek című sorozatból ismerős lehet a név. Na ők azok a Skandináv női harcosok, akiket nagy tiszeteletben tartottak. Érdekes, hogy állítólag a hódító vikingek 20%-a nő volt. Mondjuk nem hinném, hogy mind harcolt, de voltak közöttük harcosok az biztos.
Japánt meg nem kell magyaráznom: harcos kultúra, ahol a naginatás női harcosok nagy becsben voltak.
Szóval nem ördögtől való a For Honor-ban megjelenő női kasztok léte. 😊
Na meg ugye ez egy játék ...
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.01.28. 11:36:00
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Utoljára szerkesztette: fluency, 2017.01.28. 10:21:34
elindítom: kifagy
karakter skillt állítok: kifagy
1v1 elindítom: kifagy
2v2: kifagy
4v4: kifagy
elindul a játék 3. kifagyás után játszom 1 perce: kifagy
stb stb stb kifagyás
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.01.28. 09:42:13
Van még valakinek egy Béta meghívója? Előre is köszönöm.
Uplay: Zhorrd
Üdv
A kulcsaim elfogytak, azoknak, akiknek már nem tudtam küldeni, sorry, de a lehetőségek száma korlátozott ( 3 / koponya ).
Azért remélem, mindenkinek sikerülni fog bejutni.
Akik bejutottak, jó játékot!
Üdv: Éj
Írtam privit. 😊
Ha adsz egy Uplay azonosítót, felveszlek barát listára, és küldök meghívót. ( Ez másra is vonatkozik, aki szeretné kipróbálni )
Üdv: Éj