243
For Honor
  • fantomvampire
    Deimosz85 a felhasznalo nevem.
  • Shep
    Kipróbáltam, hát ez nem az én játékom. Számomra teljesen játszhatatlan ez a fajta harcrendszer, viszont ha az ubi jól csinálja lehet majd egy komolyabb játékos bázisa, mert fantáziát látok benne, ha PC-n nem is biztos, de konzolon mindenképpen.
  • drop
    szia írd meg a profil neved és meghívlak felkel lenni barát listába
  • antiqueA
    Nekem meg épp, hogy a harc rendszer tetszett igazán.
  • fantomvampire
    Sziasztok!

Akinek esetleg van kulcsa és nem használja vagy nem kell neki tudna nekem adni egyet ?
    Előre is köszönöm a válaszokat.
  • Daermon
    Én kibétáztam magam. Jól futott, szép a graf és az optimalizáció is. És ebben ki is merült a játék erénye. Szerintem nagyon gyenge a mozgás, a harc rendszer is csak türhető, kicsit nagyon konzol átirat szagú. És ahogy várható volt: teljesen reperitiv az egész. Nekem nem jött be.
  • Tirion
    már elfogyott :(
  • oneal1
    már megy fél órája.

mi ez a szutykos 30 fps?
  • wudoORock
    Ma este 7 órakor (1pm EST) indul a zárt béta amire mindenki INGYEN szerezhet kulcsot.

Csak annyi a teendő:
    *Beírni születési dátumot
    *Karaktert választani a 3 közül (semmi jelentősége).
    *Legörgetni addig amíg fel nem ajánlja fegyver kreálást.
    *Készíteni egy fegyver valamelyiknek (semmi jelentősége).
    Ezek után jár a kulcs amit utána aktiválhatsz is rögtön az Ubisoftos accountodban és a játék már letölthető.

http://www.forhonorgame.com/scars
  • NikeCortez
    Ha estleg valakinek lesz felesleges kulcsa : [email protected]
    Köszönöm szépen :)
  • yossarianHUN
  • grebber
    For Honor - rengeteg gameplay érkezett
  • NikeCortez
    Ha megveszem most (uplay) akkor kapok hozzáférést a closed betaban? :) vagy egyéb tesztben? :)
    ty az infót előre is.
  • grebber
    For Honor - ilyen lesz az Apollyon Edition gyűjtői kiadás
  • G4RY21
    Már nem aktuális.
  • G4RY21
    Szia, ha esetleg van még invite-od, akkor szeretnék egyet kérni.
    Köszi.
    Uplay: G4RY21
  • MikaVejneGI
    Szia.
    Én is küldtem itt privit.
  • silverchain
    Hali, én már tegnap írtam neked uplay-en is, miután felvettelek barátnak:)
  • grebber
    Na belenéztem .Nem az én játékom lesz ez. Ryse sokkal jobban tetszett és könnyebben kezelhetőbb. A gépigénye kb csontra ugyanaz. Full HD koxi maxon ez is átlag 38-40 fps-t megy mint a Ryse. Biztos vagyok benne,hogy megvan a célközönsége ,de az nem én vagyok.
    Since köszönöm ,hogy kipróbálhattam.
  • Since
    1 ember jelentkezett eddig nálam uplayen, úgyhogy van még 3 invite-om.
  • grebber
    For Honor feels bold, even if its single-player doesn't Aki érti kérem dióhéjban foglalja össze.
  • grebber
    Írtam privátot kérlek nézd meg.
  • Since
    Akit felvettem uplayen a technical test kód végett, kérlek igazoljatok vissza és küldjetek uplayen egy üzenetet hogy eltudjam küldeni az invite-ot, köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: Since, 2016.12.14. 07:31:18
  • Since
    Megkaptam, és felvettelek :) Igazolj vissza, és küldöm az invite-ot! Esetleg lehetne "csapatni" együtt ha van hozzá kedvetek :)
  • Metontour
    Írtam én is privátot!:)
  • grebber
    Írtam én is de accout infot csak holnap tudok küldeni (feltéve ha maradt még)
  • zenoka
    irtam:)
  • Since
    Kaptam még egy pár darab invite-ot, akit érdekel írjon privit és írja meg az ubisoft accountját.
  • grebber
    Sajnos én nem ,pedig kipróbálnám.
    Folyamatos net kell majd a single playerhez is...
  • Since
    Ti kaptatok e-mailt a technical test 2-re? Holnap indul és tegnap este érkezett az értesítés.
  • grebber
    For Honor - nagy hangsúlyt kap a kampány is
  • malystryx3
    Én sem tudtam vele sokat játszani, még alfa...
    Tegnap a főnökömmel beszéltünk erről a játékról, hogy ő olvasott egy cikket ahol keményen lefikázták, hogy ez csak beetetés, sokkal rosszabbul fog kinézni, meg nincs páncélsérülés.. stb.
    Sokan a grafikát kevésnek találták, sztem ennél lehet bőven szebb, nem hinném hogy visszábbveszik, a másik pedig az, hogy épp gameplay vidit vettem fel, a kensei-m háttal van szinte mindig ugye.... Kaptam 2 ütést, egyet jobb vállra, egyet hátamba, és lám... ott van rajtam a 2 vágás a páncélba, még véres is .. Úgyhogy üzenem a fikázóknak, hogy nysgem...:):):):)
    Azért 1-2 dolgot küldenék amin kéne dolgozni, hol lehet feedback-et küldeni?
  • AnuluWork #49
    Állandóan megáll harc közben. Főleg játszhatatlan inkább, mint játszható ...
  • malystryx3
    A legtöbb csata végén kapunk loot-ot, amit még azonnal fel lehet venni, ha jobbnak véljük a statokat. Van lehetőség szétszedni xp-ért cserébe. Talán van még egy lehetőség, amire nem emlékszem. Viszont ha kilépünk a csata utáni várakozásból, akkor a menüben is meg lehet keresni a karit, ott viszont csinosíthatjuk is. De most vissza a fegyók/ruhákhoz.
    Itt lehetőség van a kinézetét használni, ilyenkor nem tudom elvész e a tárgy. Fejleszteni lehet a rajtunk lévő tárgy (pl. kardmarkolat) statjait azzal hogy a feleslegeseket szétütjük. Ha betörjük mindet, akkor vigyázzunk, a fejlesztett cuccot fel is kell venni újra! Valamint a scavenge gear-ben lehet random cuccokat vásárolni, ill. full geart is. Amolyan gamble, de jó cuccokat adott. Egyelőre ennyi jut eszembe azóta nem tudtam játszani, állandó szerverprobléma volt.
  • titani
    18.-ig vasárnapig closed alpha LIVE
  • grebber
    Ha jóféle lesz a singleplayer akkor ok
  • malystryx3
    Nekem is meló holnap, talán szombat este és vasárnap délelőtt tudok vele foglalkozni, a fegyókat meg a loot-ot majd megírom holnap vagy holnapután :)
  • AnuluWork #44
    Van pár dolog ami nem tiszta, pl. loot, meg a fegyver fejlesztése, de majd hétvégén. Holnap még meló.
  • AnuluWork #43
    Nos, érdekes egy játék, az szent.

A zene jó, bár hosszútávon unalmaska. A graf nyilván szebb lesz, itt kb. semmi sem tunningolható. A játék érdekes, egyfajta R6 alapokon mozog a fejlesztés, a harc nem ugrik be minél láttam hasonlót, viszont szokni kell. Korrekt a megvalósítás, nekem kevéske a 4vs4 a Of Kings And Men nagyobb méretű csatái után. A fejlesztés érdekes, a játékmódok szintén, de az irányítást meg kell szokni. Szerencsére nem vették át a Kingdom Come: Deliverance only fps módját, a tps szerintem egy ilyen játéknak jobb. Tényleg kell egy kontroller, bár gombokkal is meg lehet szokni, csak minden jóval strapásabb.
  • malystryx3
    Szerintem lehet feltenni, de nem mernék megesküdni rá. Inkább nem.. Bár az előző nagyon zárt alfából is tettek fel videókat... Én mentettem pár képet, de nem ingame csak developer's karakter kinézeteket, meg az összes mozgást. Mást nem.

@Since, igen van PC-n is alfa.

Délután induláskor nyomtunk 1-5 órát, akkor még csak ízlelgettem, aztán lehaltak a szerverek, este 7 után már jó volt, és rendesen bele is szoktam, csak még azért rengeteget kell tanulni. Remélhetőleg hamarosan jön majd egy újabb teszt fázis, és sokan jöhetnek. Semmi bug-ot nem vettünk észre, sztem simán lehetne nyomni már beta fázisban...
    Utoljára szerkesztette: malystryx3, 2016.09.15. 20:57:37