For Honor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden karakternek más mozgásaik és kombóik vannak, én csak azt hittem, hogy védekezés, aztán azon belül is védhetünk bal-jobb-felül irányba, támadásnál ugyanez, aztán kifújt... A nagy lópikulát!! Még nagyon sokféle támadási és védő mozdulat van. Aztán arra is rácáfolnék aki lentebb írta hogy a "töltelék" katonák félreállnak, és hagyják hogy kinyírjuk őket. Hát ezek is elég nagy ellenállást tanúsítanak, ha közéjük álltam, nem is kellett sok idő, elég rendesen megcsócsáltak. Csata közben léphetjük a szinteket, és folyamatosan unlockolhatjuk a képességeket, ezek minden csata kezdetekor resetelődnek. De viszont ezek a képességek óriási segítségek a csata során. Visszatérve a kombókra-mozgásokra, és mindenképpen beruházok egy controller-re, azzal sokkal könnyebb. Röviden ennyi, aki fikázni akar, annak ajánlom, ha lesz open beta, próbálja ki, és utána tegye 😊
Nekem már ez egy élmény volt. 😊
Nekem ez tetszik benne a legjobban, hogy minden csata után fejlődik, és amúgy is testre szabható a kari kinézete, de a kapott xp-vel még jobban csinosíthatjuk a karit. Nem érdekelnek a fikázók, ezzel a 2 dologgal meg is vettek kilóra 😊 Kell!!!
Next PC upgrade: 2022
Részemről feliratkoztam a bétára, simán szamuráj oldalon 😊 Bár attól az egytől én is félek, hogy monoton lesz, majd kiderül. Most aug. 5-9 között alighanem zárt alfa teszt lesz, néhányan kaptak lehetőséget csupán. Remélem lesz néhány gameplay videó, ami publikálható lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=6WzhdaVj8N4
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Én beálltam a bundlekra meg az 5$ alatti cuccokra egyszer ugyis valamelyik csoportba benne lesz a játékok 90%-a a maradék 10% az Activision codjai <#idiota>#idiota>
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Skip.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
For Honor Will Have a Single Player Campaign
The game will have a single-player campaign
Nos így már más a dolog várom szeretettel.
Azt felhozni ellenérvnek (#4), hogy ilyen már van... Könyörgöm... Miért, sci-fi fps-ből csak egy van? Onnantól kezdve más ne is csináljon ilyet, mert már csináltak egyet? Egyébként nem is értem, hogy nem jött le az ingame trailerből, de ez egy kooperatív siege-elős, várat ostromló játék lesz, amit leginkább mobának sorolnék be. Nem egy hulladék, agyatlan Chivalry-s hentelős játékról van itt szó, hanem egy sokkal komolyabb, összetettebb ostrom játékról. A harc így első ránézésre is komolyabb, több skillt igénylő mechanikával bír és az animációk is nagyon jól sikerültek. Végre egy játék, ahol tisztában vannak a kétkezes kardnak és tudják, hogyan használták azt régen (megfogták a pengét és a keresztvasat is használták buzogányképp). Mindenképpen egy mérföldkő, így első ránézésre, csak könyörgöm, ne basszák el!
Hagyjuk már ezt a véres baromságot.
Annak melyik részét nem vagy képes felfogni ha jó egy single game (ONLY single game) akkor is elmehete belőle több millió db? Nem szart kell csinálni ennyire egyszerű.
De mivel ez multis lesz kár is a szót pazarolnom rá.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.03. 22:57:32
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ráadásul a Chivalry belső nézetes és még jobban átadja a harc "valósságát", már amennyire egy virtuális játék ezt át tudja adni. Mindenestre jöhet még infó róla, hátha jobban megkedvelem. Idő még bőven van.
Pro:
+ Harcolós, aprítós, többjátékos. Szeretem ezt a stílust.
Kontra:
- Már van ilyen.
- Ubisoft (okot ad bőven az aggodalomra az utóbbi időkben).
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A For Honor trailer remekül adta meg az alaphangulatot, nem csodálkoznánk, ha ezt is a magyar Digic Pictures csinálta volna, mint megannyi korábbi Ubisoft-játék CGI előzetesét.
A 2016-ban PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő For Honor egy csapatalapú kompetitív TPS (egyelőre három frakció biztos: vikingek, szamurájok és lovagok), amiben két négyfős csapat harcol egymás ellen közelharci fegyverekkel. A Ubisoft nem aprózta el a dolgot, nyolc emberrel élőben demózta a játékot a színpadon és azt is bejelentették, hogy az E3 2015-ön már játszható is lesz a For Honor.
A fejlesztésért a Ubisoft Montreal felel. Hamarosan megérkeznek a sajtóközlemények, reméljük, hogy többet is megtudhatunk a Ubisoft legújabb játékáról.
(Forrás: gamestar)
Trailer:
Gameplay:
Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.06.18. 13:08:04