For Honor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem csak a Brawl nem megy AI ellen, azaz megy, csak nem kapok érte pontot, az order sem számolja ha abban teljesítek valamit. PvP eddig egyszer sem jött még össze, vagy csak én nem vagyok elég kitartó!
Ja, PvAI módban kikapcsolom a matchmaker-t és már mehet is a móka!

Realisztikus módban, nekem is csapódott a tenyeremben párszor a kontroller! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Jockey
hmm, nos elővettem az xbox controll-et, hat ég es föld az eger-billentyű kombóhoz képest...
kicsit mar kezdtem elkedvtelenedni, de most ujra élvezem..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Az egy nagyon jó kérdés. Én nem is használom azt az ütést. Kenseinek vannak sokkal jobb trükkjei is annál.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azt Vágja valaki miért van hogy a Kenseim védhetehlen ütését midenki ki tudja védeni csak én nem?
Annak az elkapós képességnek a sebzése arányos azzal, hogy mennyi HPja hiányzik a meláknak (és maga a képesség sebzi a melákot, ha nem talál), szóval kevés HPs karaktereket sokszor lehet vele 1hitelni is akár.
Nem gyűlik a porfogó és egész jó ajánlatokat is tudsz találni. A játékról meg...Ha ideges típus vagy ami időnként törés-zúzásban tud realizálódni, akkor nem ajánlom a vételt. Néha engem is nagyon fel tud húzni (bútorok és a gép még egészben van XD).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Van pár gusztustalan húzása amúgy...Assassinok amúgy is könnyen verhetők ha ismered a karaktereidet (berzerkert kb mindenki veri...Peacekeeper se túl nehéz ellenfél, csak ki kell blokkolni, le kell guardbreakelni, orochi se veszélyes, csak nem szabad hagyni élni).

Kensei-emmel az összes assassint simán lenyomom.

Nagy japán heavy harcosnak van egy erős ütése, ami védhetetlen és egy rush képessége amivel ha elkapja az assassint, akkor annak alig marad élete. Nem szabad alábecsülni azt a böszme nagy embert.

Sajna hiába zöld a nat a gond szerinte az Ubi oldalán van. Domitont nem tudok tolni, elminiton és brawl is minden 3. megy.
Error vagy full gammel nem jön össze.
A nagy japo heavy harcos csak szerintem esélytelen az assainok ellen?
Jaa értem, igen, ez így van.
Szerverhibát sajnálom, nekem lekopogom, de nem igazán volt még vele gondom, talán 1-2× csapatkeresés közben errorral leállt, de kábé fél perc után és másodszorra talált csapatot gond nélkül.
A NAT-om zöld.
Most próbáltam a napi P vs AI Brawl küldetést, de szerverhibára hivatkozva nem kapom meg a teljesítésért járó dolgokat!
Igen nézegettem a contract-okat, én konkrétan a Custom meccsekre gondoltam, hogy azokat, azokban elért, teljesített dolgokat nem számolja be.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

NAT settinged milyen színű a játékban?

Amúgy elég sok küldetést lehet botok ellen is csinálni, sőt, van, amit csak úgy. Mindig írni szokta, hogy "player vs player" vagy "player vs ai" az adott küldetés.
Egyébként naponta kapsz 2 komolyabb rewarddal kecsegtető küldetést illetve egy csomó contractot, amikből Te választhatod ki, hogy melyikek legyenek aktívak egy adott pillanatban.
Tegnap próbáltam csatlakozni online játékhoz, medium activity-nél és több alkalommal sem sikerült, pedig türelmes voltam! Bétánál ilyen nem volt! Kicsit toltam a sztorit, majd újra rápróbáltam az online-ra és akkor már gyorsan bekerültem egy játékba.
Ami még jó benne, hogy csak bot-okkal is lehet játszani, igaz a kihívások így nem teljesíthetők!
7db Level 3-as bot és az én online karakterem, egy Dominion meccs, jó gyakorlás! Pillanatok alatt bedaráltak! :Đ
1-1 ellen sem sok esélyem volt, de ha ketten jöttek rám, csak pislogtam kettőt és már feküdtem is! :Đ
A sztori is mókás realisztikus módban! Nem jelzi a támadások irányát, de legalább 1,75 szorzóval adja a pontot! :Đ

A béta után vettem meg, nekem nem megy a lövölde, erre rá kellett jönnöm megint, a TC's Rainbow Six és a The Division béták után. Bár, a Division jobban ment és az tetszett is, de most már a For Honor teljesen beszippantott, s nem bánom! :Đ

Nah igen, egyelőre még nem nevezetem be rá, de lehet inkább online példánnyal fogok én is élni.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Hát aki még fizikai példányt vesz bármiből manapság az ezen ne csodálkozzon.

Lehet, hogy külön (szorzóval) szummázzák a zárt és a nyílt bétát! :Đ

Prince23
MORE THAN 6 MILLION PLAYERS TESTED FOR HONOR IN BETA PHASES

Egy mondat a Ubi sajtó leveléből 😊)
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.02.15. 15:51:49

GameStar info:A Ubisoft jelentése szerint az elmúlt négy napban PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on összesen több mint 3 millió játékos töltötte le és indította el a béta játékot.
grebber
1.8 millió bétázó. For Honor 2 confirmed <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

wedge31
A story mód első negyed órája.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kivéve piciny hazánk boltjait....

Mindenhol...

For Honor Deluxe Edition

Most az alap áráért van !

https://www.greenmangaming.com/games/for-honor-deluxe-edition/

Igen. Ezzel a tárgy dologgal egyet értek. A Szamurájoknál a Nobushi ilyen véreztetős még, és neki legalább van 1 szép hosszú fogpiszkálója is.<#awink> Festések lehetnének még jutalmak, egyedieket lehetne kitalálni simán.

Amúgy azt tudtátok, hogy a single-ben az egyik lovagot majd Jennifer Hale fogja szinkronizálni (ME femshep, SWtOR Satele Shan csak hogy 2 munkáját említsek)? Ha megnézitek a Story trailer-t van egy női warden lovag aki letérdel egy másik előtt 0:20-nál, ő feltűnik 1:42-nél és nekiáll helyretenni 1 peacekeper agyát, hogy nem éppen erre esküdtek fel, mint amit a háborút kirobbantó másik lovag Appolyon csinál (a koponya siakos fekete páncélos női lovag).
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.13. 07:58:45

Szamuráj! Bár a lovagoknál a peacekeeper most a favorit, nagyon mobilis és a vérzési dot kegyetlen.
Jutalmak meg max skinek lehetnek, tárgyakba nem szabad belenyúlni mert ez így van jól kitalálva hogy a három statbol egyikhez hozzáad, másikat változatlanul hagyja, harmadikból pedig elvesz. Ha ez nem így lenne onnantól kezdve beszélhetnénk tárgyakból szerzett előnyről ami minden játékot megöl pillanatokon belül. Arról nem is beszélve hogy a tárgyakat tartalmazó ládákat ebben az esetben rögtön meglehetne venni rendes pénzért és akkor meg irgalmatlanul pay2winbe csapna át.
Egyébként szerintem teljesen jól van balanszolva a játék, bár ahogy nézem ezt rengetegen vitatják.
Nah igen ez igaz. Kérdés, hogy a frakcióharcoknak lesz-e valami értelme a terület és xp szerzésen túl? Liga mód például majd valamiféle jutalmakkal (speckó páncélok stb.) szezonálisan esetleg (lásd diablo vagy heroes of the strom, avagy starcraft 2)? Maguk a játékmódok erre utalnak eléggé, csak szerintem még nem igazán tudták kitalálni a jutalmakat, meg a rendszert ezért nincs berakva egyenlőre. Tehát a potenciál megvan csak legyen jól összerakva a rendszer és a jutalmak legyenek motiválóak. Amúgy kis közvélemény kutatás. Ki melyik oldalra állt? Jómagam Samurai leszek majd.<#papakacsint>
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.12. 23:27:49

Csináld meg a haladó tutorialt és nézd meg az adott karakternek a move setupját, olyan mint bármelyik verekedős játéknál (mortalkombat, street fighter) és gyakorolgass. Itt figyelni kell a stamina menedzselésre. Engem személy szerint a bot meg se tud sebezni. Gyakorlás kérdése az egész.
A játékmódokat meg nem tudom kifogják e tolni, de ez tipikus online versengő játék ami a casual játékosok számára unalmassá válik igen hamar. Például a LoL-ban is csak egy pálya van, vagy a fent említett verekedős játékokba is szinte ugyan azt csinálod végig.
Szerintem ezt a játékot is inkább a versengő féle játékosoknak találták ki és nem a "mezei singleplayer" játékosoknak. Számukra persze hogy unalmassá válik.
Prince23
Aki szeretne a közösséghez tartozni, az csatlakozhat ide, én már megtettem:

FB zárt csoport

a zárt csoport hivatalos oldala

McFrost
Mindegy, várok vele pár hetet, mik lesznek majd a tapasztalatok. Jó lenne valami hosszú távú gém, ami nem fullad unalomba és nem kíván perfekt angolt. Több esélyes van ami bejön, Dark Souls 3, Fallout 4, Division, Skyrim. Szóval várok, mit hoz a jövő.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Lesz 1v1 duo, 2v2 csapatharc meg 4v4, ujításként elvileg majd jönnek új gear darabok meg mapok (amennyire én tudom azt ígérték, hogy ingyen). Az meg, hogy nem tudsz védekezni szerintem class kérdése, meg, hogy mivel jön az ellenfél, pl. 1 peace keeperrel nehezebben védekezel mint 1 orochiival mondjuk szerintem, ha mondjuk 1 raider az ellenfél kb. mindegy mert eléggé op-k ök a többi kaszthoz képest.

McFrost
Kipróbáltam. 1v1-ben a bot ellen gyakoroltam. Egyszerűen levert. Nem tudok védekezni, ledarál, 3-at csapok elfogy az erőnlétem. Persze béna is vagyok, meg gyakorolni kell, de akkor sem értem.....
Tetszik amúgy, de mi lesz, ha megveszem? 18 rugó azért nem semmi! Mi várható? Csak 4v4? Nem lesz unalmas? Fejlesztik, lesznek újítások?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Az ami aggaszt, hogy ne az Evolve sorsára jusson.......

Neked is a NAT-al van problémád akkor. Hajtsd végre az ubisoft által javasolt lépéseket a tűzfaladdal és a routereddel kapcsolatban, az általában megszokta oldani. Ha úgy se megy akkor az internetszolgáltatódat kell segítségül hívni. Ha nem értesz a router babrálásán akkor érdemes utána olvasgatni és videókat nézni mielőtt belekezdenél.
Nálam például új routert kell vennem mert a jelenlegi nem tud portokat nyitni úgy ahogy azt az ubisoft elvárná.
Ha meg nem akarsz ezekkel bajlódni akkor felejtsd el jó időre a játékot mert kitudja mikorra lesznek dedikált szerverek, már ha lesznek egyáltalán...
Ezen nem kell meglepődni ilyenkor mindenki rászabadul mint marhacsorda az etetőre... Rendes megjelenéskor majd picit csökkenni fog a valós játékosok száma

Szerintem a greenmangaming-en a legolcsóbb. De nézz körül ezen a hármon: g2a, kinguin, greenmangaming
Ezek a legolcsóbbak általában
Véleményem az open beta alapján: Ez így 1 rakás szaaar mert 1 meccsbe sem tudok csatlakozni connection error miatt. A closed betában ilyen gondom van volt. Botokkal tudom tolni de az nem az igazi.
Hol érdemes megvenni digitális formában? Hol a legolcsóbb?

RatBaG
másnál is csak a cpu 1. magját járatja a game 100%-on? a többi 10-20 körül döcög.

Per Aspera Ad Inferi.

Ez alapvetően multi és azon belül is erősen pvp orientált játék lesz, nem titok. A bétába kötelező tutorial az gép ellen megy (hívjuk őket BOToknak ezentúl). Tehát van kezdő és haladó tutorial csak botokkal ahol megtanít az alap elemekre a játék. Majd van lehetőségünk Coop vs AI-t is játszani, azaz játékosok a te oldaladon botok ellen. Illetve szerintem custom játékos is kreálhatsz csak botokkal bár ezt nem próbáltam mert nem is látom értelmét. Szóval ha te nagyon singleplayer párti vagy akkor szerintem ezt a játékot mindenképp hagyd ki az életedből. De egyébként a nyílt béta ingyen van, így győződj meg a játék "nekedvalóságáról" te magad ;-)
Látom, még mindig nem sikerült a WoT-os hisztériád miatt elszenvedett sérelmeket. Sajnálom, hogy olyan szintű lelki törést okozott, hogy még évek múltán is acsarkodással kell érte kompenzálnod, de emiatt ugyan igazán nem kell hülyének tettetned magad.
Ez kb. annyira történelmi játék, mint a Civilization. Csak a skin történelmi rajta.
Aham, hát semmi nem akadályoz abban, hogy írj egy nyilvános kritikát, YouTube-videót, reviewot, akármit, ahol hangot adhatsz az ezáltal sérült beleérzési faktorodnak, csak sztem pontosan tudod, hogy körbe fognak röhögni érte.

Történelmi játék az ülőgumóm, az. Ez egy fantasy játék néhány történelmi skinnel; éppen a valós elem, ami kevesebb benne. De aki ebben politikát, social engineeringet, gender kurzust vagy más, barnába hajló körökben manapság divatos álproblémát lát, az egyszerűen retardált.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2017.02.10. 18:56:37

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Áruld már el, mitől zavar az téged, ha van olyan karakter, amivel egy női player is tud azonosulni? Most nem tökmindegy, hogy akit fejbe versz vagy lekaszabolsz, annak copfja van vagy sem?

Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2017.02.10. 18:42:25

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

grebber
Bétába is gép ellen küzdesz. Legalábbis ameddig toltam..

lalakov
Persze, de a gép ellen. Kipróbálnám, de ha csak multi akkor nem szedem le.
grebber
Singlebe is ugyanez lesz ,harc.

lalakov
A bétában ki lehet próbálni a story mode-ot is vagy ez csak multi?
Ezen kár is vitatkozni, hogy voltak-e nők vagy sem, itt most a játékban vannak, ha nem tetszik nem használod, ennyi.
Történelmet emlegetve meg Jean D'arc ismerős ugye?

Amúgy engem nemigen mozgatott a játék, de aztán olvastam sok pozitív véleményt meg belenéztem pár videóba és tetszetős.
Ami meg a "jaj lelöktek a szikláról fúj csaló kis patkány" stb. dolgot érinti a lehetőség megvan rá mindkét fél számára, attól még hogy a másik él vele, az illető meg nem az az ő baja. Az meg, hogy 1v2 vagy 1v3 felállások vannak megesik, ilyenkor nem csapatot kell szidni hanem megpróbálni segítséget kérni (ts-en pl ha összeszokott csapat van és használják), vagy megpróbálni kitartani hátha jön valaki, megeshet pl., hogy az illetőtől 10m-re ütötte a társa az "ágyútölteléket", csak ugye tudjuk, hogy a tunnel vision (csőlátás) szép dolog tud lenni. Az ellenfél kihasználta a létszámfölényt ennyi, ezt ha megadják nekik ugyanúgy az is hibás aki nem próbál segítséget kérni mint aki nem megy oda segíteni.

Én is ezért nem reagálok tovább erre a témára. Rájöttem teljesen felesleges és mindenki had lásson bele a játékba azt amit akar és kössön bele nyugodtan még ha elég vacakul is megy neki :-)
Voltan
Ott, ahol katanával vágják át a lovagi lemezvértet, már eleve nagyon okafogyott hitelességről, meg realizmusról beszélni, szóval ezt hagyjuk.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hali!

Kérdés csak nekem nem megy a játék vagy ez globál ?