For Honor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, PvAI módban kikapcsolom a matchmaker-t és már mehet is a móka!
Realisztikus módban, nekem is csapódott a tenyeremben párszor a kontroller! 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
kicsit mar kezdtem elkedvtelenedni, de most ujra élvezem..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kensei-emmel az összes assassint simán lenyomom.
Nagy japán heavy harcosnak van egy erős ütése, ami védhetetlen és egy rush képessége amivel ha elkapja az assassint, akkor annak alig marad élete. Nem szabad alábecsülni azt a böszme nagy embert.
Error vagy full gammel nem jön össze.
A nagy japo heavy harcos csak szerintem esélytelen az assainok ellen?
Szerverhibát sajnálom, nekem lekopogom, de nem igazán volt még vele gondom, talán 1-2× csapatkeresés közben errorral leállt, de kábé fél perc után és másodszorra talált csapatot gond nélkül.
Most próbáltam a napi P vs AI Brawl küldetést, de szerverhibára hivatkozva nem kapom meg a teljesítésért járó dolgokat!
Igen nézegettem a contract-okat, én konkrétan a Custom meccsekre gondoltam, hogy azokat, azokban elért, teljesített dolgokat nem számolja be.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Amúgy elég sok küldetést lehet botok ellen is csinálni, sőt, van, amit csak úgy. Mindig írni szokta, hogy "player vs player" vagy "player vs ai" az adott küldetés.
Egyébként naponta kapsz 2 komolyabb rewarddal kecsegtető küldetést illetve egy csomó contractot, amikből Te választhatod ki, hogy melyikek legyenek aktívak egy adott pillanatban.
Ami még jó benne, hogy csak bot-okkal is lehet játszani, igaz a kihívások így nem teljesíthetők!
7db Level 3-as bot és az én online karakterem, egy Dominion meccs, jó gyakorlás! Pillanatok alatt bedaráltak! :Đ
1-1 ellen sem sok esélyem volt, de ha ketten jöttek rám, csak pislogtam kettőt és már feküdtem is! :Đ
A sztori is mókás realisztikus módban! Nem jelzi a támadások irányát, de legalább 1,75 szorzóval adja a pontot! :Đ
A béta után vettem meg, nekem nem megy a lövölde, erre rá kellett jönnöm megint, a TC's Rainbow Six és a The Division béták után. Bár, a Division jobban ment és az tetszett is, de most már a For Honor teljesen beszippantott, s nem bánom! :Đ
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Egy mondat a Ubi sajtó leveléből 😊)
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.02.15. 15:51:49
Most az alap áráért van !
https://www.greenmangaming.com/games/for-honor-deluxe-edition/
Amúgy azt tudtátok, hogy a single-ben az egyik lovagot majd Jennifer Hale fogja szinkronizálni (ME femshep, SWtOR Satele Shan csak hogy 2 munkáját említsek)? Ha megnézitek a Story trailer-t van egy női warden lovag aki letérdel egy másik előtt 0:20-nál, ő feltűnik 1:42-nél és nekiáll helyretenni 1 peacekeper agyát, hogy nem éppen erre esküdtek fel, mint amit a háborút kirobbantó másik lovag Appolyon csinál (a koponya siakos fekete páncélos női lovag).
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.13. 07:58:45
Jutalmak meg max skinek lehetnek, tárgyakba nem szabad belenyúlni mert ez így van jól kitalálva hogy a három statbol egyikhez hozzáad, másikat változatlanul hagyja, harmadikból pedig elvesz. Ha ez nem így lenne onnantól kezdve beszélhetnénk tárgyakból szerzett előnyről ami minden játékot megöl pillanatokon belül. Arról nem is beszélve hogy a tárgyakat tartalmazó ládákat ebben az esetben rögtön meglehetne venni rendes pénzért és akkor meg irgalmatlanul pay2winbe csapna át.
Egyébként szerintem teljesen jól van balanszolva a játék, bár ahogy nézem ezt rengetegen vitatják.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.12. 23:27:49
A játékmódokat meg nem tudom kifogják e tolni, de ez tipikus online versengő játék ami a casual játékosok számára unalmassá válik igen hamar. Például a LoL-ban is csak egy pálya van, vagy a fent említett verekedős játékokba is szinte ugyan azt csinálod végig.
Szerintem ezt a játékot is inkább a versengő féle játékosoknak találták ki és nem a "mezei singleplayer" játékosoknak. Számukra persze hogy unalmassá válik.
FB zárt csoport
a zárt csoport hivatalos oldala
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tetszik amúgy, de mi lesz, ha megveszem? 18 rugó azért nem semmi! Mi várható? Csak 4v4? Nem lesz unalmas? Fejlesztik, lesznek újítások?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nálam például új routert kell vennem mert a jelenlegi nem tud portokat nyitni úgy ahogy azt az ubisoft elvárná.
Ha meg nem akarsz ezekkel bajlódni akkor felejtsd el jó időre a játékot mert kitudja mikorra lesznek dedikált szerverek, már ha lesznek egyáltalán...
Ezek a legolcsóbbak általában
Per Aspera Ad Inferi.
Történelmi játék az ülőgumóm, az. Ez egy fantasy játék néhány történelmi skinnel; éppen a valós elem, ami kevesebb benne. De aki ebben politikát, social engineeringet, gender kurzust vagy más, barnába hajló körökben manapság divatos álproblémát lát, az egyszerűen retardált.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2017.02.10. 18:56:37
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2017.02.10. 18:42:25
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Történelmet emlegetve meg Jean D'arc ismerős ugye?
Amúgy engem nemigen mozgatott a játék, de aztán olvastam sok pozitív véleményt meg belenéztem pár videóba és tetszetős.
Ami meg a "jaj lelöktek a szikláról fúj csaló kis patkány" stb. dolgot érinti a lehetőség megvan rá mindkét fél számára, attól még hogy a másik él vele, az illető meg nem az az ő baja. Az meg, hogy 1v2 vagy 1v3 felállások vannak megesik, ilyenkor nem csapatot kell szidni hanem megpróbálni segítséget kérni (ts-en pl ha összeszokott csapat van és használják), vagy megpróbálni kitartani hátha jön valaki, megeshet pl., hogy az illetőtől 10m-re ütötte a társa az "ágyútölteléket", csak ugye tudjuk, hogy a tunnel vision (csőlátás) szép dolog tud lenni. Az ellenfél kihasználta a létszámfölényt ennyi, ezt ha megadják nekik ugyanúgy az is hibás aki nem próbál segítséget kérni mint aki nem megy oda segíteni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kérdés csak nekem nem megy a játék vagy ez globál ?