243
For Honor
  • Jockey
    win8-om van
  • pett3rson
    win 10-el nyomod? gond nélkül felismeri és lehet használni a játékban?
  • Jockey
    xbox 360 vezetékes
  • pett3rson
    Hi :)

Milyen kontrollered van?
  • Jockey
    én
  • pett3rson
    Sziasztok,

Ki játszik PC-n és kontrollerrel?
  • Predaking666
    Sajna ez sem oldotta meg a gondom.
    Éppen ezért:
    https://www.ipetitions.com/petition/dedicated-servers-for-honor-no-purchase

hirdessétek az igét :D. A vicc az egészben az, hogy game hivatalos forumán tele van connection panasszal de 1 hét után sem érzékelem, hogy dolgoznának az eseten (nekem pl:error 0004000008)
  • Gary
    Sok sikert!
    Tulajdonképpen érthetetlen, hogy a béta teszt alatt egyszer sem dobott ki meccsből. Mióta sikerül PvP játékba csatlakoznom, azóta jó, ha kettő menetet lehetett játszani egymás után! Az világos, hogy törli a partit, ha kilépnek vagy leszakadnak a többiek és nincs meg a minimum létszám, de az bosszantó, mikor különféle számsoros hibával kivág a menübe!
    Csata közben megáll és keresgéli a szervert és meg fohászkodom, hogy ne csak az én karakterem dermedjen le, hanem az ellenfél is, mert nem jó ha fej nélkül kellene üdvözölnöm az újracsatlakozást!
    A másik érdekesség, mikor egy futó meccsbe csatlakoztatott és úgy, hogy már a földön feküdt a karakterem! :)
  • Predaking666
    Érdekes megoldás, meglesem ezt.
    Bár minden portot beállítottam, még sem zöld a natom. Barmot aki kitalálta, hogy a game P2P rendszeren alapuljon.
  • Gary
    Kipróbáltam újra és egyik multi módban sem tudtam csatlakozni játékosokhoz! Zöld NAT mellett! 0002000115 hibát kaptam!
    Mindent megcsináltam, amit javasoltak portnyitás, flushdns, dmz, de semmi. Utána találtam infót a Reddit-en, hogy aki spórolni akart és a béta mappába töltötte le a teljes játékot, majd file ellenőrzést is csinált (én ezt tettem), annak nem fog csatlakozni!
    Rászántam azt a 20 percet és újra letöltöttem (régi mappa átnevez, Uplay kliensből uninstall, majd letöltés). Most sikerült csatlakozni PvP Dominion-hoz. A többit nem próbáltam ki, csak ebben besöpörtem a order-ért járó díjakat! A PvAI Brawl viszont, továbbra sem számol :(
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2017.02.20. 01:36:48
  • Gary
    Nekem csak a Brawl nem megy AI ellen, azaz megy, csak nem kapok érte pontot, az order sem számolja ha abban teljesítek valamit. PvP eddig egyszer sem jött még össze, vagy csak én nem vagyok elég kitartó!
    Ja, PvAI módban kikapcsolom a matchmaker-t és már mehet is a móka!

Realisztikus módban, nekem is csapódott a tenyeremben párszor a kontroller! :)
  • Jockey
    hmm, nos elővettem az xbox controll-et, hat ég es föld az eger-billentyű kombóhoz képest...
    kicsit mar kezdtem elkedvtelenedni, de most ujra élvezem..
  • ratgab
    Az egy nagyon jó kérdés. Én nem is használom azt az ütést. Kenseinek vannak sokkal jobb trükkjei is annál.
  • Atrax47
    Azt Vágja valaki miért van hogy a Kenseim védhetehlen ütését midenki ki tudja védeni csak én nem?
  • Pio
    Annak az elkapós képességnek a sebzése arányos azzal, hogy mennyi HPja hiányzik a meláknak (és maga a képesség sebzi a melákot, ha nem talál), szóval kevés HPs karaktereket sokszor lehet vele 1hitelni is akár.
  • ratgab
    Nem gyűlik a porfogó és egész jó ajánlatokat is tudsz találni. A játékról meg...Ha ideges típus vagy ami időnként törés-zúzásban tud realizálódni, akkor nem ajánlom a vételt. Néha engem is nagyon fel tud húzni (bútorok és a gép még egészben van XD).
  • ratgab
    Van pár gusztustalan húzása amúgy...Assassinok amúgy is könnyen verhetők ha ismered a karaktereidet (berzerkert kb mindenki veri...Peacekeeper se túl nehéz ellenfél, csak ki kell blokkolni, le kell guardbreakelni, orochi se veszélyes, csak nem szabad hagyni élni).

Kensei-emmel az összes assassint simán lenyomom.

Nagy japán heavy harcosnak van egy erős ütése, ami védhetetlen és egy rush képessége amivel ha elkapja az assassint, akkor annak alig marad élete. Nem szabad alábecsülni azt a böszme nagy embert.
  • Predaking666
    Sajna hiába zöld a nat a gond szerinte az Ubi oldalán van. Domitont nem tudok tolni, elminiton és brawl is minden 3. megy.
    Error vagy full gammel nem jön össze.
    A nagy japo heavy harcos csak szerintem esélytelen az assainok ellen?
  • Pio
    Jaa értem, igen, ez így van.
    Szerverhibát sajnálom, nekem lekopogom, de nem igazán volt még vele gondom, talán 1-2× csapatkeresés közben errorral leállt, de kábé fél perc után és másodszorra talált csapatot gond nélkül.
  • Gary
    A NAT-om zöld.
    Most próbáltam a napi P vs AI Brawl küldetést, de szerverhibára hivatkozva nem kapom meg a teljesítésért járó dolgokat!
    Igen nézegettem a contract-okat, én konkrétan a Custom meccsekre gondoltam, hogy azokat, azokban elért, teljesített dolgokat nem számolja be.
  • Pio
    NAT settinged milyen színű a játékban?

Amúgy elég sok küldetést lehet botok ellen is csinálni, sőt, van, amit csak úgy. Mindig írni szokta, hogy "player vs player" vagy "player vs ai" az adott küldetés.
    Egyébként naponta kapsz 2 komolyabb rewarddal kecsegtető küldetést illetve egy csomó contractot, amikből Te választhatod ki, hogy melyikek legyenek aktívak egy adott pillanatban.
  • Gary
    Tegnap próbáltam csatlakozni online játékhoz, medium activity-nél és több alkalommal sem sikerült, pedig türelmes voltam! Bétánál ilyen nem volt! Kicsit toltam a sztorit, majd újra rápróbáltam az online-ra és akkor már gyorsan bekerültem egy játékba.
    Ami még jó benne, hogy csak bot-okkal is lehet játszani, igaz a kihívások így nem teljesíthetők!
    7db Level 3-as bot és az én online karakterem, egy Dominion meccs, jó gyakorlás! Pillanatok alatt bedaráltak! :Đ
    1-1 ellen sem sok esélyem volt, de ha ketten jöttek rám, csak pislogtam kettőt és már feküdtem is! :Đ
    A sztori is mókás realisztikus módban! Nem jelzi a támadások irányát, de legalább 1,75 szorzóval adja a pontot! :Đ

A béta után vettem meg, nekem nem megy a lövölde, erre rá kellett jönnöm megint, a TC's Rainbow Six és a The Division béták után. Bár, a Division jobban ment és az tetszett is, de most már a For Honor teljesen beszippantott, s nem bánom! :Đ
  • Nomad90Hun
    Nah igen, egyelőre még nem nevezetem be rá, de lehet inkább online példánnyal fogok én is élni.
  • ratgab
    Hát aki még fizikai példányt vesz bármiből manapság az ezen ne csodálkozzon.
  • Gary
    Lehet, hogy külön (szorzóval) szummázzák a zárt és a nyílt bétát! :Đ
  • Prince23
    MORE THAN 6 MILLION PLAYERS TESTED FOR HONOR IN BETA PHASES

Egy mondat a Ubi sajtó leveléből :))
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.02.15. 15:51:49
  • senna1994
    GameStar info:A Ubisoft jelentése szerint az elmúlt négy napban PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on összesen több mint 3 millió játékos töltötte le és indította el a béta játékot.
  • grebber
    1.8 millió bétázó. For Honor 2 confirmed
  • wedge31
    A story mód első negyed órája.

• Nomad90Hun
    Kivéve piciny hazánk boltjait....
  • ratgab
    Mindenhol...
  • retroid
    For Honor Deluxe Edition

Most az alap áráért van !

https://www.greenmangaming.com/games/for-honor-deluxe-edition/
  • Nomad90Hun
    Igen. Ezzel a tárgy dologgal egyet értek. A Szamurájoknál a Nobushi ilyen véreztetős még, és neki legalább van 1 szép hosszú fogpiszkálója is. Festések lehetnének még jutalmak, egyedieket lehetne kitalálni simán.

Amúgy azt tudtátok, hogy a single-ben az egyik lovagot majd Jennifer Hale fogja szinkronizálni (ME femshep, SWtOR Satele Shan csak hogy 2 munkáját említsek)? Ha megnézitek a Story trailer-t van egy női warden lovag aki letérdel egy másik előtt 0:20-nál, ő feltűnik 1:42-nél és nekiáll helyretenni 1 peacekeper agyát, hogy nem éppen erre esküdtek fel, mint amit a háborút kirobbantó másik lovag Appolyon csinál (a koponya siakos fekete páncélos női lovag).
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.13. 07:58:45
  • wudoORock
    Szamuráj! Bár a lovagoknál a peacekeeper most a favorit, nagyon mobilis és a vérzési dot kegyetlen.
    Jutalmak meg max skinek lehetnek, tárgyakba nem szabad belenyúlni mert ez így van jól kitalálva hogy a három statbol egyikhez hozzáad, másikat változatlanul hagyja, harmadikból pedig elvesz. Ha ez nem így lenne onnantól kezdve beszélhetnénk tárgyakból szerzett előnyről ami minden játékot megöl pillanatokon belül. Arról nem is beszélve hogy a tárgyakat tartalmazó ládákat ebben az esetben rögtön meglehetne venni rendes pénzért és akkor meg irgalmatlanul pay2winbe csapna át.
    Egyébként szerintem teljesen jól van balanszolva a játék, bár ahogy nézem ezt rengetegen vitatják.
  • Nomad90Hun
    Nah igen ez igaz. Kérdés, hogy a frakcióharcoknak lesz-e valami értelme a terület és xp szerzésen túl? Liga mód például majd valamiféle jutalmakkal (speckó páncélok stb.) szezonálisan esetleg (lásd diablo vagy heroes of the strom, avagy starcraft 2)? Maguk a játékmódok erre utalnak eléggé, csak szerintem még nem igazán tudták kitalálni a jutalmakat, meg a rendszert ezért nincs berakva egyenlőre. Tehát a potenciál megvan csak legyen jól összerakva a rendszer és a jutalmak legyenek motiválóak. Amúgy kis közvélemény kutatás. Ki melyik oldalra állt? Jómagam Samurai leszek majd.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.02.12. 23:27:49
  • wudoORock
    Csináld meg a haladó tutorialt és nézd meg az adott karakternek a move setupját, olyan mint bármelyik verekedős játéknál (mortalkombat, street fighter) és gyakorolgass. Itt figyelni kell a stamina menedzselésre. Engem személy szerint a bot meg se tud sebezni. Gyakorlás kérdése az egész.
    A játékmódokat meg nem tudom kifogják e tolni, de ez tipikus online versengő játék ami a casual játékosok számára unalmassá válik igen hamar. Például a LoL-ban is csak egy pálya van, vagy a fent említett verekedős játékokba is szinte ugyan azt csinálod végig.
    Szerintem ezt a játékot is inkább a versengő féle játékosoknak találták ki és nem a "mezei singleplayer" játékosoknak. Számukra persze hogy unalmassá válik.
  • Prince23
    Aki szeretne a közösséghez tartozni, az csatlakozhat ide, én már megtettem:

FB zárt csoport

a zárt csoport hivatalos oldala

• McFrost
    Mindegy, várok vele pár hetet, mik lesznek majd a tapasztalatok. Jó lenne valami hosszú távú gém, ami nem fullad unalomba és nem kíván perfekt angolt. Több esélyes van ami bejön, Dark Souls 3, Fallout 4, Division, Skyrim. Szóval várok, mit hoz a jövő.
  • Nomad90Hun
    Lesz 1v1 duo, 2v2 csapatharc meg 4v4, ujításként elvileg majd jönnek új gear darabok meg mapok (amennyire én tudom azt ígérték, hogy ingyen). Az meg, hogy nem tudsz védekezni szerintem class kérdése, meg, hogy mivel jön az ellenfél, pl. 1 peace keeperrel nehezebben védekezel mint 1 orochiival mondjuk szerintem, ha mondjuk 1 raider az ellenfél kb. mindegy mert eléggé op-k ök a többi kaszthoz képest.
  • McFrost
    Kipróbáltam. 1v1-ben a bot ellen gyakoroltam. Egyszerűen levert. Nem tudok védekezni, ledarál, 3-at csapok elfogy az erőnlétem. Persze béna is vagyok, meg gyakorolni kell, de akkor sem értem.....
    Tetszik amúgy, de mi lesz, ha megveszem? 18 rugó azért nem semmi! Mi várható? Csak 4v4? Nem lesz unalmas? Fejlesztik, lesznek újítások?