For Honor

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Igen.

Sziasztok! Ha szeretném kipróbálni a játékot, akkor ha jól gondolom nincs (sok) más lehetőségem, minthogy megveszem Steam-en és figyelek a 2 óra játékidőre és ha esetleg nem okés a játék nekem, akkor refundolom?
Mayorpapa
Nem tudom, hogy követi-e még valaki ezt a fórumot, de megkérdezem: ha valaki megvette a Marching Fire DLC-t: van benne új egyjátékos kampány?

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

grebber
Biztos hogy nem kapásból steamen is ez van.

Next PC upgrade: 2022

Ez biztos,hogy minimum.Talán pár éves kiírás lehet.Breach-et ez már nem biztos bírná élvezhetően.
i5-i7 proci kell(vagy Ryzen 5-7).
16GB Ram,hogy ne kapd a kevés Ram felszólítást ill.ne dobjon ki.
VGA Gtx1060 ha High-ba akarod játszani esetleg Gtx1050TI.
SSD hogy gyorsabban navigálj menüben.
Wreck86
Köszönöm!
M.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

grebber
Ajánlott

Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-2500K vagy AMD FX-6350
Memory: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 680/GTX 760/GTX 970/GTX 1060 vagy AMD Radeon R9 280X/R9 380/RX 470 (2 GB VRAM)

Next PC upgrade: 2022

Wreck86
Sziasztok,
Tudnátok abban segíteni, hogy mi az ajánlott gépigénye a For Honor játéknak?

Nagyon köszi,
M.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Mi ketten vagyunk haverral(Repu13) és jó lenne ha csatlakoznának még hozzánk
Közben már jó pár karaktert megvettem(Hegylakó,Shinobi,Centó,Gladi,Ara és ugye megkaptam kieg.-el újakat) de ez a Shaolin komoly!!
Kezdem érezni Shaolin-t!
Kettőre együtt válaszolnék.

Ha figyeltél nem azt mondták, hogy kapsz +15k kreditet, hanem hogy annak megfelelő értékű kozmetikai cuccot kapsz a 2 nem ugyanaz.
Arcade mode nekem is tetszik breach-et nem tudtam még kipróbálni, új karkaterek közül nekem eddíg Nuxia ami bejött meg a Tiandi, Monk-al még gyakorolgatni kell mert nem érzem. Nuxia-vel egyetlen bajom, hogy ha a karakter maga akkora mint egy Lawbringer, akkor mér assa, simán lehetett volna új class-nak mondjuk harasser, vagy valami ilyesmi, és nem is olyan gyors. Másik a Tiandi kicsit nekem olyan warden + orochi szerelemgyereknek tűnik, a monkkal még biztos próbálkozni fogok, a mozgása nagyon tetszik, annó gladiátorral voltam így mikor kijött nagyon nem éreztem aztán top 2 kedvenc lett orochi után. Ez a perk rendszer szerintem kicsit nerf, meg polírozás / tisztítás a régihez képest. De mindenképp jó, mert így letisztultabb a rendszer. Grafikán sokat nem vacakoltak kicsit a fényeken, meg a megvilágításokon állítottak szerintem előnyére.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Ami+:
-Perkek
-Breach mód
-Arcade mód
Hát nem vagyok elájulva új karakterektől.
Talán Nuxia(még ha lehetne Nemet választani akkor jó lenne) de az helyett ott van Shinobim!

+15.000 kreditet nem kaptam meg pedig igérték.Új frakció sehol nincs(maradt a régi 3).
Grafika is ugyanaz,menü szarabb lett.

Ezt adhatták volna ingyen is
Most elkezdte tölteni kieget.Akkor ezek szerint ha lejön játszható is lesz?
Nem elmenti felhőbe elvileg. Legalábbis gondolom steamen (ott volt ingyenes ha jól emlékszem) ott is szinkronizálja steam clouddal a mentéseket.

Ha letörlöm újra meg kell csinálni?
Van benne de ez a tutorial rész egy nagy baromság volt.
😄😄
Zsákold be és írd meg másoknak is! 😊
Mit veszítesz? :Đ

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Ami most ingyenes verzió abban van story mod?, mert ha van akkor bezsákolom.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nah haverom berángatott engem is végtelen kaszabolás világába. Ha akad még valaki aki tolja örülnék ha mehetnénk majd néha együtt.

Én is megvettem 😊
Majd aki mar nagyon profi benne es van kedve gyakorolni kezdovel es tudasat megoztani szoljon 😊

Rendben van a játék!
Most még Realistic-be Sztorizok,kicsit nehéz de élvezetes.Egész jól haladok.

Pvp majd sztori végén kezdem addig nem.
Majd lehet lesz pár kérdésem.
Na most volt kis leárazás Store-on úgyhogy meg is vettem.
Ma este kezdődik a móka!
Március 26-án magyar For Honor bajnokság PC-n és PS4-en egyaránt !!!
Jelentkezni itt lehet: For Honor 1. Magyar Online Kupa
Itt minden tudnivalót elolvashattok a versenyről.
hogy haladsz vele? milyen hősökkel nyomod? kontrollerrel?

The Matrix has you...

Ok thx

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Ja, értem már. az a reputation. ha eléred a 20-as szintet és azt is kitöltöd, akkor lépsz rep 1-be, aztán a karakter megint 1-es lesz, felmegy 20-asig, rep 2 és így tovább.

azt ugye nem kell mondanom, hogy sok-sok játékkal fogod elérni 😉

amúgy csinálni kell a daily challangeket az Orders-ben, meg amit alatta lehet kiválasztani. keress olyat amit viszonylag hamar lehet megcsinálni, pl játsz 5 elimination meccset és akkor kapsz 1000 XP-t, az elején ez nagyon jól jön. meg szerintem folyamatosan jó, mivel steel-t is ad ami ugye a pénz.

még nincs kontrollerem, de billentyűn a Q adja be, bal oldalt van amikor belépsz Multiba.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.03.07. 20:23:34

The Matrix has you...

A szint jelző átvált valami másra tehát most van egy karim pl 10-es szintű, mellette a Gear score és a 10-es szint helyett megjelenik pl az 1-es és körülötte az a babérkoszorú. De nem tudom mi kell ahhoz, hogy elérjem

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

hmmmm igaz én nem vettem meg a játékot mert nagyon sokba kerül 😞
de ha lesz akciósan akkor majd megveszem addig meg csak nézegetem ... 😄

két új karakter ...

Te melyik babérkoszorúra gondolsz? Mert Én összetévesztettem a Hős felszerelését jelző koszorút a szitnjelzővel...egy darabig.

The Matrix has you...

A 21. szint elérésekor váltasz 1-esre, újabb 21. szintél 2-esre és így tovább...
Win10 Xbox one controller! És semmi gond nincs vele! ( vezeték nélküli)
Utoljára szerkesztette: Stief, 2017.03.05. 18:55:22
Hogy a fenébe lehet elérni hogy nekem is a szintem helyett babérkoszorús szintek legyenek?

most nézegetem, hogy 10e-ért lehet olyan kontrollert kapni ami multiplatformos és win8-10-en simán mennie kell és a játékok is felismerik.

The Matrix has you...

Jockey
win8-om van

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

win 10-el nyomod? gond nélkül felismeri és lehet használni a játékban?

The Matrix has you...

Jockey
xbox 360 vezetékes

Hi 😊

Milyen kontrollered van?

The Matrix has you...

Jockey
én

Sziasztok,

Ki játszik PC-n és kontrollerrel?

The Matrix has you...

Sajna ez sem oldotta meg a gondom.
Éppen ezért:
https://www.ipetitions.com/petition/dedicated-servers-for-honor-no-purchase

hirdessétek az igét 😄. A vicc az egészben az, hogy game hivatalos forumán tele van connection panasszal de 1 hét után sem érzékelem, hogy dolgoznának az eseten (nekem pl:error 0004000008)
Sok sikert!
Tulajdonképpen érthetetlen, hogy a béta teszt alatt egyszer sem dobott ki meccsből. Mióta sikerül PvP játékba csatlakoznom, azóta jó, ha kettő menetet lehetett játszani egymás után! Az világos, hogy törli a partit, ha kilépnek vagy leszakadnak a többiek és nincs meg a minimum létszám, de az bosszantó, mikor különféle számsoros hibával kivág a menübe!
Csata közben megáll és keresgéli a szervert és meg fohászkodom, hogy ne csak az én karakterem dermedjen le, hanem az ellenfél is, mert nem jó ha fej nélkül kellene üdvözölnöm az újracsatlakozást!
A másik érdekesség, mikor egy futó meccsbe csatlakoztatott és úgy, hogy már a földön feküdt a karakterem! 😊

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Érdekes megoldás, meglesem ezt.
Bár minden portot beállítottam, még sem zöld a natom. Barmot aki kitalálta, hogy a game P2P rendszeren alapuljon.
Kipróbáltam újra és egyik multi módban sem tudtam csatlakozni játékosokhoz! Zöld NAT mellett! 0002000115 hibát kaptam!
Mindent megcsináltam, amit javasoltak portnyitás, flushdns, dmz, de semmi. Utána találtam infót a Reddit-en, hogy aki spórolni akart és a béta mappába töltötte le a teljes játékot, majd file ellenőrzést is csinált (én ezt tettem), annak nem fog csatlakozni!
Rászántam azt a 20 percet és újra letöltöttem (régi mappa átnevez, Uplay kliensből uninstall, majd letöltés). Most sikerült csatlakozni PvP Dominion-hoz. A többit nem próbáltam ki, csak ebben besöpörtem a order-ért járó díjakat! A PvAI Brawl viszont, továbbra sem számol 😞
Utoljára szerkesztette: Gary, 2017.02.20. 01:36:48

Oldal 1 / 5Következő →