For Honor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
16GB Ram,hogy ne kapd a kevés Ram felszólítást ill.ne dobjon ki.
VGA Gtx1060 ha High-ba akarod játszani esetleg Gtx1050TI.
SSD hogy gyorsabban navigálj menüben.
Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-2500K vagy AMD FX-6350
Memory: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 680/GTX 760/GTX 970/GTX 1060 vagy AMD Radeon R9 280X/R9 380/RX 470 (2 GB VRAM)
Next PC upgrade: 2022
Tudnátok abban segíteni, hogy mi az ajánlott gépigénye a For Honor játéknak?
Nagyon köszi,
M.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Ha figyeltél nem azt mondták, hogy kapsz +15k kreditet, hanem hogy annak megfelelő értékű kozmetikai cuccot kapsz a 2 nem ugyanaz.
Arcade mode nekem is tetszik breach-et nem tudtam még kipróbálni, új karkaterek közül nekem eddíg Nuxia ami bejött meg a Tiandi, Monk-al még gyakorolgatni kell mert nem érzem. Nuxia-vel egyetlen bajom, hogy ha a karakter maga akkora mint egy Lawbringer, akkor mér assa, simán lehetett volna új class-nak mondjuk harasser, vagy valami ilyesmi, és nem is olyan gyors. Másik a Tiandi kicsit nekem olyan warden + orochi szerelemgyereknek tűnik, a monkkal még biztos próbálkozni fogok, a mozgása nagyon tetszik, annó gladiátorral voltam így mikor kijött nagyon nem éreztem aztán top 2 kedvenc lett orochi után. Ez a perk rendszer szerintem kicsit nerf, meg polírozás / tisztítás a régihez képest. De mindenképp jó, mert így letisztultabb a rendszer. Grafikán sokat nem vacakoltak kicsit a fényeken, meg a megvilágításokon állítottak szerintem előnyére.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
-Perkek
-Breach mód
-Arcade mód
Talán Nuxia(még ha lehetne Nemet választani akkor jó lenne) de az helyett ott van Shinobim!
+15.000 kreditet nem kaptam meg pedig igérték.Új frakció sehol nincs(maradt a régi 3).
Grafika is ugyanaz,menü szarabb lett.
Ezt adhatták volna ingyen is
Mit veszítesz? :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Majd aki mar nagyon profi benne es van kedve gyakorolni kezdovel es tudasat megoztani szoljon 😊
Most még Realistic-be Sztorizok,kicsit nehéz de élvezetes.Egész jól haladok.
Pvp majd sztori végén kezdem addig nem.
Ma este kezdődik a móka!
Jelentkezni itt lehet: For Honor 1. Magyar Online Kupa
Itt minden tudnivalót elolvashattok a versenyről.
The Matrix has you...
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
azt ugye nem kell mondanom, hogy sok-sok játékkal fogod elérni 😉
amúgy csinálni kell a daily challangeket az Orders-ben, meg amit alatta lehet kiválasztani. keress olyat amit viszonylag hamar lehet megcsinálni, pl játsz 5 elimination meccset és akkor kapsz 1000 XP-t, az elején ez nagyon jól jön. meg szerintem folyamatosan jó, mivel steel-t is ad ami ugye a pénz.
még nincs kontrollerem, de billentyűn a Q adja be, bal oldalt van amikor belépsz Multiba.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.03.07. 20:23:34
The Matrix has you...
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
de ha lesz akciósan akkor majd megveszem addig meg csak nézegetem ... 😄
két új karakter ...
The Matrix has you...
Utoljára szerkesztette: Stief, 2017.03.05. 18:55:22
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Milyen kontrollered van?
The Matrix has you...
Ki játszik PC-n és kontrollerrel?
The Matrix has you...
Éppen ezért:
https://www.ipetitions.com/petition/dedicated-servers-for-honor-no-purchase
hirdessétek az igét 😄. A vicc az egészben az, hogy game hivatalos forumán tele van connection panasszal de 1 hét után sem érzékelem, hogy dolgoznának az eseten (nekem pl:error 0004000008)
Tulajdonképpen érthetetlen, hogy a béta teszt alatt egyszer sem dobott ki meccsből. Mióta sikerül PvP játékba csatlakoznom, azóta jó, ha kettő menetet lehetett játszani egymás után! Az világos, hogy törli a partit, ha kilépnek vagy leszakadnak a többiek és nincs meg a minimum létszám, de az bosszantó, mikor különféle számsoros hibával kivág a menübe!
Csata közben megáll és keresgéli a szervert és meg fohászkodom, hogy ne csak az én karakterem dermedjen le, hanem az ellenfél is, mert nem jó ha fej nélkül kellene üdvözölnöm az újracsatlakozást!
A másik érdekesség, mikor egy futó meccsbe csatlakoztatott és úgy, hogy már a földön feküdt a karakterem! 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Bár minden portot beállítottam, még sem zöld a natom. Barmot aki kitalálta, hogy a game P2P rendszeren alapuljon.
Mindent megcsináltam, amit javasoltak portnyitás, flushdns, dmz, de semmi. Utána találtam infót a Reddit-en, hogy aki spórolni akart és a béta mappába töltötte le a teljes játékot, majd file ellenőrzést is csinált (én ezt tettem), annak nem fog csatlakozni!
Rászántam azt a 20 percet és újra letöltöttem (régi mappa átnevez, Uplay kliensből uninstall, majd letöltés). Most sikerült csatlakozni PvP Dominion-hoz. A többit nem próbáltam ki, csak ebben besöpörtem a order-ért járó díjakat! A PvAI Brawl viszont, továbbra sem számol 😞
Utoljára szerkesztette: Gary, 2017.02.20. 01:36:48