5896
-
LBandi77 #2088 Lehet hülyeség amit írok de én kifizettem azóta ha meghalok nem leszek átkozódott. -
#2087 ezért volt akkor tegnap vagy mikor 50 halálod :D nekem összesen lehet vagy 5-6 -
LBandi77 #2086 Én is pajzs nélkül megyek 2 bossnál használtam eddig.könnyű ninja ruha chaos blade kombó. -
#2085 dark sigil meggyógyítása mire van hatással? 60k soult kér érte majdnem. -
#2084 nagyon hangulatos kis hely :D szerintem -
#2083 cathedralos shortcutok <3
Ezeket hiányoltam :D -
#2082 Akinék szinteket lépsz. -
SlickAdam #2081 DaS2... bics pliz! egy kezzel jatszottam vegig felreszegen. ezzel ne peldalozzunk! -
#2080 Ja értem, és azt meg kinél?
Van erre egy NPC? :D -
#2079 Emberrel még hollow leszel. Atkot meg a soulsért lehet keszedetni magadról akkor nem leszel zombi. :) -
#2078 JA ÉS!
Szivattok itt hogy leveszem a sisakot és zombi leszek...omg....semmi változás nincs s karaketeremen emberrel és annélkül sem!
OMG. -
#2077 A kis haverom akit komálok, ő is lekezdte már. :D
SPOILER!
-
#2076 Ja amúgy ezekután minden infóm oda megy elsősorban. :)
-
#2075 :D
Nem baj ügyes voltál...:D -
#2074 Nurse ettől erősebb. :D -
Ulthane #2073 Ja, ott majdnem meghaltam . :) kurvara elbasztam. -
#2072 Ja a játék egy dolog, de ilyen gyönyörű steelbook-ot még nem láttam, ezelőtt a Metal Gears Rising volt nálam a Fav. :D -
Ulthane #2071 Lomha szar volt a jatek, meg puceran is. BB utan szokatlan. -
#2070 Az első emberre mondtam bakker, nem a lentieknél. :D -
Ulthane #2069 Kis geci volt az, utaltam. Szerintem meg a wet nurse. 5-6 proba es megy. -
#2068 pedig olyan nyugodt higgatnak tűntél mint aki bevan nyugtatózva kb 0 hpd volt de te még mentél neki elmebeteg xd
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.15. 22:29:42 -
#2067 elvan mentve és rendben szólj :D
elhiszem tényleg szép bár a játék nem érdekel engem^^ -
Ulthane #2066 Figyeltem baszod, csak fostam, mint az allat. :) kettore kellet figyelni, s itt meg nem volt tul sok staminam, ez a jatek elso harmadaban volt. -
#2065 ///Akkor mentsd csak el. :D
Én szólhatok ha akarod. :)
De maga a reg 1 perc lenne amúgy. :D
megkönyneztem ezt a fém tokot ám, annyira álomszép. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 22:28:37 -
#2064 Ezek a bosszok BB viszonylatban ilyen Micolash szintűeknek tűnnek. -
#2063 hát én nem szeretem a twittert nincs is.elég ha itt szólsz nekünk.a linked megvan amúgy szép a doboz:) -
#2062 Tök értelmetlen a pajzs....csak szólok hogy te úgy győzted le, hogy egyeltalán még a vetődést sem figyelted, mert mindig rádütött, omglol. :D
Simán lehet ezt pajzs nélkül BB stílusban, csak sokan szerintem régen hozzászoktak és ezért erőltetik.
Az tény hogy többet véd, és nem kell foglalkozni a vetődéssel, mert a pajzs majd elintézi helyettünk, megvéd.
EGYSZERŰBB ez igaz, kevesebb a rizikó, de hogy fontos lenne, azt inkább embere válogatja. :D
Das 3 végén meg majd meglátjuk.
Én sme nagyon szoktam használni, mindig vetődök. :D -
#2061 Persze én hiszek nektek. Várom ezt a részt, hogy megtanuljam a pajzs használatát. :) -
Ulthane #2060 Szerinted. A DaS 2-t pajzs nelkul toltam vegig, volt olyan boss, akinek kisgatyaban mentem neki, csakazertis. Ittvan, tessek:
-
#2059 Majd nem lesz az így :) -
#2058 Hát tólnám, de most egyszer megálltam, mert az istennek nem találok egy kapcsolót, csak 2 van meg. :D
Addig meg nem tudok tovább menni. :D
///MIT SZÓLSZ A MAI TERMÉSEMHEZ? :D
Steelbook?
Amúgy ezzel a twitter-rel leegyszerűsítheted a dolgodat, ha rámnyomsz, mert ide irok értesítést ha játszom, így nem kell külön semmilyen forumban meg topikban szólnom, vagy linkelgetnem....telóra is van app, régebben ha tudom hogy ez ilyen jópofa cucc, előbb regisztrálok. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 22:21:59 -
#2057 Pedig igaza van a BB stílusban is aránylag hamar legyőzhető bárki, csak egy csöppike próba kell esetleg hogy a mozgását megnézd oszt jónapot. :D
Én sme értem, ebben a 3. részben vagy kevésbé kapott szerepet, vagy ha eddig is ennyi haszna volt akkor lol. -
#2056 dark szólj ha tolod kicsit belenézek :D -
#2055 majd pofán veri a tüzes papa és majd nézelődik egy szál köntösben xd -
SlickAdam #2054 eeees a cimboraja -
#2053 Jól is teszed. :D -
SlickAdam #2052 "Pajzsom sincs, semmise, nem kell."
sok sikert akkor! ez nem az a jatek... :) -
Ulthane #2051 Hat en nem cipelk sulyt. Egy katanaval megyek egy konnyu ruhaban, oszt jo napot! Pajzsom sincs, semmise, nem kell. -
SlickAdam #2050 en nem hagytam szohoz jutni. legjobb modszer evör :D -
SlickAdam #2049 gamechanger :D