Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy assassin. De nem a creed.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nahh, egy kis összefoglaló.

Kb. négy órám van a játékban, a látvánnyal elégedett vagyok, nagyon Bloodborne-os egy csomó pályaelem, tetszik. Szépnek nem szép, de bőven hangulatos.

Assassin-nal nyomom, a fasznak van pajzsom, nem tudom, nem használom semmire. Thrust sword-dal megyek egyelőre, és azt vettem észre, hogy kizárólag R1-gyel támadok, nyomkodom, mint süket a csengőt. Van a másik fegyverem, az valami varázsbot, vagy mi a szar, egy hosszú pálca, ki sem próbáltam mire jó, gondolom nem sokra.

BB-stílusban csapatom, ha tehetem, kicsit farmolok, staminára gyúrok, a From játékok esszenciája a stamina, a többi másodlagos. Még nem basztam kontrollert, de azért néha marhára idegesít, hogy nincs HP visszatöltés.

Tárgyakat sajnos nem használok, pedig biztos könnyebb lenne , van fire bomb-om is már pár, ki se próbáltam, :-/ Nem sietek, még csak a második bossnál vagyok, nem akarok a fél játék mellett elrohanni.

Azért a vajazó kurvára hiányzik.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Végül sikerült a liftet megnyitni egy suicide runt követően, most majd megmutatom nekik...
Kicsit még nyomulok a pappal aztàn ha nagyon szenvedős, akkor sajnos restart knight vagy mercenary vagy thief.

Én is órákat töltöttem el vele tegnap, mire ma reggel rájöttem, hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bonfore-től jobbra lefelé menj a hátsó lépcsőn, ne balra, és az vezet a lifthez. összesen egyszer kell átrágnod magad a sok mobon, hogy kinyisd az ajtót, utána már ott tudsz lemenni.

Kandurex
Minek akarsz állandóan átvergődni? Jobbra van a shortcut! Igaz, ehhez egyszer átkell menni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bandicoot
Ahogy írták alattam plunging.

2. Bonfire, le lépcsőn be ajtó, leugrasz, ki ajtó, végigrohansz létra mellett leugrasz közben támadsz (zuhanás közben támadás a plunging attack) végigfutsz a tetőn le létra. Hátadmögött nyilasmisire vigyázz. Jobbra tőled tető párkány lenézel deszkatető. Lejebb ugrasz. Jön a dagatt, plungig attack + rásózól párat. Vagy kikerülöd a francba és kirohansz a boltíves kertes területre. Jobbra egyből nyilasmisire vigyázz + idegbeteg zombi. Ott boltíveknél lépcső mellett le tudsz ugrani. Balra lent plunging az ücsörgőre. Maradt két lándzsás akik pofonegyszerűek. Befogod a célpontot, rohanj full a közelébe és körözz amig mögé nem kerülsz durr. Sima ügy. Marhalassan fordulnak. Lépcső alján nagybejárat, ránézésre kitalálható mi jön.😊
Cirka fél perc a bonfire-től. Csak leírva hosszadalmas.

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.13. 07:39:39

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Myselor
szerintem nem volt annyira gáz.plunging attackold le a köröző majmot 😄 én lényegében fél perc alatt voltam ahol kellett.szerintem nem volt gáz de szerintem te a cleric miatt szopsz én knight vagyok😊
Ez a High Wall of Lothric tényleg ilyen hosszú? Van bonfire az udvar közelében ahol az a páncélos ratyadék sétálgat a sok hulla között? Iszonyat odáig is mindig elvergődni minden egyes halál után... Ezek a kámzsás lovagok az őrületbe kergetnek, néha egyszerűen lemegy backstab-pár csapás, néha úgy gondolja visszakézből nyom egy könyököst a tarkómra trackinggel és utána stunlockol 😊 A sima mobok is iszonyat genyók. Csak nekem tűnik nagyon nehéznek BB után, vagy a Cleric kaszt miatt szopómaszkot húztak a fejemre a Fromosok?
Lightning Speareket akarok dobálni az enemybe, de egyelőre:

Utoljára szerkesztette: Samurai84, 2016.04.13. 06:38:51

Myselor
én most nyomtam le nemrég a 2 bosst halál nélkül ment eddig mindkettő😊 sőt eskü nem felvágás de csak a pajzsomat érték .tehát estus nélkül.na holnap teherbe rakom a fát xd
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.13. 03:04:18
opcionalis boss vidijó (3. vagy 4. ...? jÓ nAgy FAsz volt...)

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Én PC-n tolom, és durva azért mennyivel jobb így 60 fps-el.. 😄 Nyilván a 30-at is megszokod 5 perc alatt, de PC után rettenet átmenni PS4-re. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ja az mindig angol. at is rakom a feliratot is, mert igy csak összezavar.

eeeees amugy szopat ez a juhar... 😞

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
Most nézem megint németül tolod :y

Remélem legalább a szinkron angol

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
a twitchen van felvétel 3:49:00 környékén amikor lecsap és meghalok durván lehet látni, és ilyenek vannak....ne úgy képzeld el hogy egyfolytában, hanem amikor a testéből a sok effekt kijön, csillámok meg kutyasegge.
Játék közbe nagyon érezni a változást.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.13. 00:44:48

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
coop miatt

darkSectorxxx
Durva akkor, lehet nálam van gebasz?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Nálam tökéletesen ment. 😊 De a fás iss faszán ment elsőnek. Most meg nem tudom hanyadjára vannak azért lassulások néha.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Tudom hogy nem. 😊
De nálam dia volt. 😉

TDC Geronimo
Szerinted PCn játszok te...

darkSectorxxx
Hol pc-n?. Vissza lehet nézni a felvételt mert nálam ps4-en tuti szar.

Kandurex
Ja, én a lelkek alapján 😊

Amúgy most járok a 3. bossnál, ill. most pusztult meg. Izgalmas csata volt 😊 az utolsó másodpercben még egy ember -t is el kellett pattintanom! (pediglen azt hittem anélkül is megy) Így is egy hangyafasznyi életem maradt 😊

Viszont úgy tűnik menni kellesz még vissza undead, high -ba stb. mert voltak helyek amikre nem tudtam bejutni. Gondolom később lehet majd valami shortcut alapon elérni.

Most jut eszembe, így haltak a bossok:

1. Boss, Halál nélkül levertem 😊
2. Boss, Másodikra sikerült 😊
3. Boss, Negyedikre,... rá kellett jönni mi az utolsó pontja 😞
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.13. 00:24:35

TDC Geronimo
2. bossnál? Mikor össze vissza chargeolt és tolta effekteket se lassult be

darkSectorxxx
Gero, Anti, ezeket a Covenant dolgokat leírhatnátok kicsit, meg a coop-ot.
Mit érdemes tudni, hol jelzi, mit takar ez a gyakorlatban, valamint mindent, ami pár szóban segít ha majd használnál mire jó ez amúgy? 😄

Köszönöm.

darkSectorxxx
Nedkem 2. boss-nál majdhogynem diavetítés volt, azt kéne azért.

TDC Geronimo
frame pacing, amit from sose fog javítani. Más már nem gáz.

darkSectorxxx
Még így se jó.

darkSectorxxx
Aha....😄

AntiHero
Egyenlőre nem. :\

TDC Geronimo
azaz, sunbrok <3

medálokat te se vágod hol lehet használni mi?
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.13. 00:02:23

AntiHero
Warrior of Sunlight

TDC Geronimo
elejét néztem meg a spoiler feliratig, de wow.. most már örülök, hogy 1.03l kezdünk. Megérte a +3 hetet 😊

TDC Geronimo
Mindenesetre én örülök, hogy végül nem pajzsos knightot kezdtem. Tetszik ez a BBs playstyle és egyelőre nincs vele gondom.

Moby
QB 60fps-en, 20 megabiten érdekel? <#idiota>

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Te melyik covenantba vagy benne? Amit kapok sun badgeket coop után egyelőre nem vágom hol lehet beváltani

AntiHero
Hát már vagy 8x levertem eddig <#bdead>. Ahogy felírom a jelet már invelnek. 😄

TDC Geronimo
a 3. pl opcionális boss azt hiszem csak akkor nem tudod beváltani a boss soulokat a firelinkes NPCnél, ha nem vered le

AntiHero
hosszú csík alul név az BOSS. 😊

Kandurex
Azon gondolkoztam (így 8,5 óra játék után), hogy ti hogyan számoljátok a boss-kat? Mert ugye ami nem dobja a lelkét azaz én olvasatomba mini boss tehát a pálya része, vagyis nem számolható.

AntiHero
aham. 3. boss előtt felírom a jelet és 20 másodperc alatt már jön az inv. 😊 Néha rögtön 😊
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.12. 23:46:34

TDC Geronimo
Sunbor covenant a legjobb. Mindig mikor megidéznek nyomja a praise the sun emotet és arany színben pompázok 😄

darkSectorxxx
Én meg azt komálom, mikor ott a szakadék, és azt írja hogy ugorj le. 😄 😄DDDDDDD

darkSectorxxx
Fasza, random mész be?
Ugy megy mint BB?

Mondjuk én max NG+ -ba

TDC Geronimo
Én is egyből mentem coopba segíteni. Imádom az online részét, a coopot is meg az üzeneteket is. Firelinknél a láthatatlan falat is üzenet segítségével találtam meg és egy mimic chestnél is figyelmeztetett előre 😄

Én is írok mindig van is rakat good ratingem, sokszor jött jól a HP töltés.

AntiHero
De baromi jó segíteni másoknak 😊 3. boss-t egyfolytába farmolom nekik. 😊

darkSectorxxx
Jó azért lehet annyira nem. De amúgy nagyon zsír....Das1-2 mennyire ratyi már.

TDC Geronimo
"BB óta valami iszonyat mekkorát fejlődtek pályadizájn terén."

WAT?

BBben kibaszott jó volt a pályadesign

darkSectorxxx
egészen pontosan
- Play time: ~4:30
- Defeat: Iudex Gundyr, Vordt of the Boreal Valley

darkSectorxxx
"Japánban már pár hete elérhető, nyugatra viszont csak ma érkezett meg a Dark Souls III, a From Software szerepjáték sorozatának legújabb része. Úgy tűnik, konzolokon egyelőre nincsenek vele komoly gondok, viszont a PC-s változat sajnos nem lett tökéletes.
Egyre több felhasználó jelzi a különböző fórumokon, hogy a játék összeomlik, és szinte kivétel nélkül mindenki csak az első tűzrakásig jut. (Steamen például a cikk megírásának pillanatában már több mint 1500 panaszos komment érkezett egy az összeomlásokról szóló threadbe.) Van olyan is, aki a karakterszerkesztőn sem jutott át. Amíg a From Software elő nem áll az első javítással, ideiglenesen megoldást jelenthet, ha Knight kasztú karaktert indítunk."

Ugye Knight karakterrel tolod...😄
Majd ha közvetítesz, szólj.

darkSectorxxx
A visszaütés nekem annyira nem, mert az egy hörcsögkerék volt, te visszaütsz, a boss vagy enemy levesz, te megint vérszemet kapsz, és szép lassan az ellenfél győz...itt fasza így. 😊
Szoknom kell még.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.12. 23:04:53

Kongy
Igen azt még szokni kell, hogy külön van a vetődés, és a kitérés, még akkor is ha kijelölöd az ellent. A BB-ben asszem ha kijelölted, akkor nem vetődött soha. Na meg fasza könnyítés volt, hogy vissza lehetett ütni HP-t, az hiányzik 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson