5896
ds35d07c.gif
  • SlickAdam
    tüzes faszrahuzonal voltal mar? oda lehet ugralgatni hozza, beszurni 1-2-t, aztan MEGPROBALNI elgurulni, de esetek tobbsegeben olyankor gyors areal attack-al jutalmaz, ami jocskan megpukkant, ha nem tartasz magad ele egy jobb tüzvedelmes shield-et. nem halsz meg, de igy sokkal több estus fogy, plusz jo esellyel radhuz megegyet es "ju dajd bics". ugyhogy önszopatas.

akkor inkabb ugy mondom, hogy nem art ha shield-es jatekstilust is ismeri az ember, mert neha nem lehet megkerülni. en spec nagyobbfajta knight moboknak nem szivesen mennek pajzs nelkul.

szvsz
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.16. 12:11:51
  • AntiHero
    Annyira mondtátok ezt a shield nélküliséget, hogy teknap már én sem hazsnáltam. Hááát..jobban fogy az estus, de van amikor alig sebeznek mert szétugrálok mindent. Konkrétan még én sem látom a karim ugy ugrál a szörnyek között. :D

Elgondolkodtam, hogy átmegyek dexre inkább egy fegyver miatt.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.16. 12:03:13
  • SlickAdam
    en nem mondom az easy souls dumat.:) boss-okhoz irom oda, hogy mi es hogy volt naggyabol. nyilvan a gyakorlat is szerepet jatszik, de könnyebb fajta resz az összes souls között, ez teny.
    mobokkal siman el tudok en is szenvedni neha attol, hogy viszonylag konnyen pucolok ki mindent.
  • TDC Geronimo
    semmi gondom nem volt shield nélkül se
  • Myselor
    én nem mondom easynek 2 olyan bossba már belefutottam akik midnenre tudnak valamit csinálni és ez nagyon geci de szerencsére megúsztam.a többi tényleg kijátszható ha ügyes vagy de egyik sem olyan könnyű.a mobok is tudnak szopatni.de persze nekünk akik már sokat toltunk ilyen játékot nem olyan nehéz.ja és megnéztem volna ahogy játszik.amúgy meg igen aki nem soulsozott még az sikítva dobja el a kontrollert és töri ketté a játékot
  • AntiHero

Még csak most néztem meg, de kár volt. :O Ügyes vágás mindenesetre. :)
    Gyakorlatilag minden bosst lelőttek kb :D (na jó nem mindet azért)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.16. 12:00:55
  • LBandi77
    De ha elsőnek ezzel játszol,akkor meg azokat röhögnéd ki,ugyan már mai gyakorlatommal 2 íjász amiből az egyik magától leesik a másik meg irányba sincs.
    Nekem hiába mondjátok ezt easy souls dumát,odaadtam a haveromnak próbára 20 éve játszik de from szűz majdnem eldobta a kontrollert.
  • Myselor
    ocerius egy vicc volt tényleg.azthittem lesz olyan mint seath the scaless de nem:)
  • SlickAdam
    te is shield nelkul bohockodsz?

neked volt elsö souls jatekod BB ugye? mar irtam, hogy ez NEM az a jatek. biztos megy shield nelkul is, de az csak önszopatas.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.16. 11:46:31
  • TDC Geronimo
    thx dark meglett. Látom itt az újraelosztós covenant is :)
  • Moby
    De most nézem, hogy ayt olyan jó fej, hogy elmenti a livestreamet is. Szal itt a tegnapi utolsó etap a "bossfightal", a 3. kapcsolós marhaság megoldásával, és sok youdied felirattal :D
  • SlickAdam
    ez man szpojler terriotorium! :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    anor londo ijaszok könnyebben? ugyan kerlek... das1-ben 20-szor futottam neki annak a resznek, itt elsöre pucoltam mindent. ennyivel biztos nem lettem jobb

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.16. 11:21:15
  • TDC Geronimo
    Tegnap elővettem shieldet kicsit. Hát így még könnyebb :/

Backstab így már simán megy
  • Moby
    Jaja, ott ment ment rá a ragequit :D De ezt minden tetű hely csak 1x tudja eljátszani. Szal ha párszor végigtolod, már pontosan tudod hol kell résen lenni.
  • darkSectorxxx #2154
    Azért esel-kelsz, mert bármennyi a tapasztalat, kell hozzá szerencse is, Moby kurva jól ment, de ő is tehetetlen ha mondjuk a hátába kúrnak egyet amíg másokra figyel, vagy a kibaszott kamera miatt semmit nem lát és úgy csap le egy nagy góliát. Vagy pár kis faszkalap körbevesz a semmiből a háta mög( ugorva, és úgy beszorítják, ütik-vágják, hogy megmozdulni sem tud, csak nézi tétlenül ahogy meghal.

Nagyon megnézném azt az egy órás speedrunt majd ha már 1x végzek a story-val!
  • Myselor
    hát hallod az a taurus koma hogy járt öcsémnél lezuhant xd nekem megkellett küzdeni vele de lement akkor is elsőre.igaz a dark souls 2-t akkor már letoltam párszor.ott igazi balfaszkodás ment szóval jaja midnenkinek első soulsként annyira nehéz.így már nem annyira:)
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.16. 10:18:51
  • Myselor
    ez nem lesz mindenkire igaz xd khm tüzes barátunk széjjel fog pörgetni a halál faszán nyugi
  • Kandurex
    Így van.

Itt a többség kitolta minden Souls részt, sőt a fele ki is platinázta, egy része meg NG+++++++ -ba egy szál köntösben táncol.

Pl. emlékszem a DaS1-ben a taurust vagy 15.-re vagy 20.-ra tudtam lenyomni, most bemegyek és egy felcsatolható péniszpumpával ütöm agyon!

Szóval érthető, h a nehézsége a játéknak nem mindenkinek elégséges, ezért is reménykedtem a champion covenantba..de úgy látom nincs. De ettől függetlenül esek-kelek néha, szóval nincs itt baj.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.16. 10:18:16
  • darkSectorxxx #2150
    Ennyi ez a lényeg, minden elsőre nehéz. Utána már egyre könnyebb.
  • Myselor
    akkor jól láttam és gondoltam:) aranyoska jó hogy őt nem kell bántani ^^
  • Myselor
    hát igazad van .én is így voltam az elsőben :D bár még mindig csak 50% hogy sikerül elsőre felmenni miattuk xd
  • Tatyla
    Azaz
  • LBandi77
    Azt írod itt lehet trükközni,das1 elsőre vért hugyoztam hogy bejussak a kastélyba,második körben megálltam jó helyen és leesett magától a hülye,utánna mindíg így mentem be.
    Minden csak a tapasztalatom múlik.
    Egyébként ha valaki szeretne pvp.szívesen megyek.
  • darkSectorxxx #2145
    Kemény :)
  • Myselor
    amúgy aki tolta az első részt tudja ki az a priscilla
    ugye a láthatatlan híd után találkozunk vele a börtön toronyban na ő a kislánya lehet?:) yorshka mesél gwyn papiról meg a csöcsöskéről és ott a farka is hátul mint a muternak:)
  • Tatyla
    Ez a lila covenant merre van? Tegnap pont újra leosztós covenant meglett

Pfff közben meglett vagyis nem mert a fa előtt kellett volna vele találkozni
  • Myselor
    azóta lement 2 boss még vagy 3? és 82 vagyok
  • Myselor
    először én is majdnem kaptam a felcsatolhatóssal de végül elgurultam és én nyomtam fel neki xd hehe
    amúgy meg igazad van hogy kaptunk az íjászokból durvábbakat de itt lehet velük trükközni,egy fokkal könyebb vagy gyakorlottabb az ember fene se tudja tényleg de már annyira nem hatottak meg.kaptak olyat hogy borultak lefele :D
  • LBandi77
    Megvan a dual katana,fasza szerszám.
    Bréking:nem tudom hogy direkt van így vagy véletlen volt mob dobott titane slabot.
  • LBandi77
    39 vagyok,2 hét múlva jön az első lurkó,addig még kiélvezem a játékot.
  • darkSectorxxx #2138
    Én is így gondolom, embere válogatja a nehézsége, meg kicsit a szerencse is.
  • darkSectorxxx #2137
    LV76? az kemény.
  • Tatyla
    Én már 5-től melózom majd délután folytatom a sajtreszelővel recskázást :D
  • Ulthane
    Nem is tudtam, higy van feleseged! :)

Jo ez a jatek, nagyon jooo. Csak delutan tudum sajnos tolni. :(
  • Ulthane
    Ne aludjatok, puhanyok!

Only embers remain!
  • Tatyla
    Nekem még mindig kurva nehéz reflexeim se a régiek, de végülis nem lóverseny nyolc boss halott igaz java része co-op és most vagyok 53 és most cseréltem fegyvert is egy új katanát húztam fel +7-re
  • LBandi77
    Na engem ő megszexuált vagy 10-szer.
    50-es szinten voltam nála elvette az összes emberem.
    Egyébként mindenki írja hogy nagyon könnyű,kíváncsi lennék ha valaki ez után játszana das 1-et mit szólna fele harmada mob van benne és gyakorlatilag mindenkit körbe körbe mászkálva feltartott pajzzsal hátbaszurkáva sérülés nélkül végigmenne.Annak idején mindenki átkozta anor londot a 2 íjász miatt most megkaptuk sokkal durvábban erre mindenki írja hogy easy souls.
    Szerintem csak ti lettetek sokkal jobb játékosok és abszolút nem könnyebb a játék.
  • Myselor
    na a táncos nő is szétrakta a lábát elsőre.mondjuk nem sokon múlott hogy ő baszott meg engem és nem én őt
  • SlickAdam
    20 ora, 76-os szint. smells like "tápolni vótunk anyu" :D
  • SlickAdam
    Boss Nr.13 - legnagyobb csira eddig. elsöre, hajnal 3-kor... mehhh. magyarazott ö is valamit, de story-t meg mindig nem latok igy a boss-ok felen tul (jocskan). my bad, tudom...
    helyszin:
    Consumed King's Garden

név:
    Oceiros, The Consumed King

vidijo:

státusz:
    ca. 30 ora
    level 73
    12 estus+8