5896
-
#2488 Következőre is kösd fel a gatyát :) -
#2487 Ez a pontiákos csávó elég kemény gyerek vót. Elsőre elég jól ment, aztán egyre szarabbul. Kicsit ott kell ilyenkor hagyni, elmenni másfelé, mer rácsavarodik az ember. Aztán csak meglett.
22 óra, 9 boss fekszik, lvl55. -
#2486 De álcázva is sebződsz, vagy csak ha visszaváltozol? -
#2485 Jó olyan anális behatás még nem ért engem se, hogy valahol órákat szívjak. 10es boss 7 vagy 8 próba volt -
Bandicoot #2484 Volt már hogy egy gyereket szoborként vagy 5 percig követtem...nem tünt fel neki hogy a szobor mindig mindenhol ott van...De nem jött közel hogy le tudjak csapni. .Aztán egyszercsak végre feltűnt neki hogy mit keres az út közepén egy szobor odajött. Rotty.. -
#2483 én igazából egyikkel sem szerencsére.szopás nekem nem volt még :D pedig már nincs sok hátra ahogy néztem a boss listát. -
#2482 Htde olvasok én....SG-t, ez még jobb. :D:D
Mindegy itt összekaparom apróbb infókból aamire szükségem van, ahogy olvaslak titeket. :) -
#2481 l2read :p -
#2480 Hát nem tudtam hogy ilyenek is vannak. :D -
Bandicoot #2479 Meglesem majd.:)
Bár tartom hogy a pvp kicsit elcseszett ha két nem iszonyat béna ellenfél találkozik gyakorlatilag az nyer akinek több estus-a van...:) Hiába darálod le valaki életét egy jó sorozattal. El kellvugrálni és még ha szűken a nyomába is vagy akkor is betolja az estust, és lehet az első csapásod megkapja közben csak a staminád meg elfogyott a rohangálásba...kezdődhet újra a harc...És ez megy amíg valakinél el nem fogy az estus. -
#2478 Én 10en többet szoptam. Eddig ott a legtöbbet. -
#2477 igen rá gondoltam.alig lehetett sebezni és úgy van kitalálva hogy mindenre tud valamit reagálni.és ha odafigyelsz és max mákkal lehet kikerülni hogy semennyire ne sérülj.geci volt szopatós :D legnehezebb boss eddig -
#2476 9. boss után közvetlen van a "pvp arena" Invadeltek is jópárszor itt és tele van az a félkör pvp jelekkel. Jó kis helyszín :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.17. 23:01:56 -
#2475 Ezer éve van nálad csak azt se használod, mert nem olvasol el semmit -.- -
#2474 Bameg ez kell nekem is. :D -
Bandicoot #2473 Az egyik motyóval a környezetre jellemző tárggyá (péel szoborrá) tudsz változni hogy pvp-ben megtéveszd a játékosokat.:) -
#2472 Milyen tárgyak? :D -
Bandicoot #2471 Ha arra gondolsz ami lent volt igen. Rengeteg élete van alig sebeztem ő meg jókorákat oda tudott pirítani ha nem figyeltem. Jó volt.
Most pedig szépen átgrasszáltam a havas hídon, beinvitáltam egy idiótát aki gonosz fantomkodni akart, megöltem (tárgyakká változás rlz..:D Ajánlom mindenki figyelmébe amikor invader jön..:D), holnap folytköv.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.17. 22:50:29 -
#2470 nehezedik de a demon a legszopatósabb eddig és a legszemetebb a többi még piskóta :D -
#2469 Innen már nehezedik tényleg. 8. bosstól felfelé. -
Bandicoot #2468 Ez a demon ruins finom volt.:)
A minibossok lazák voltak, a ballistához mire feljutottam agyérgörcsöt kaptam ( pajzs nélkül kemények ezek a pirosszemű duplasarlós ugribugri köcsögök...) és a boss eddig a legjobb volt látványra is, keménységre is.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.17. 22:20:44 -
SlickAdam #2467 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dragon Torso Stone-al lehet atalakulni (elötte le kell venni a pancelt). meg ra kell jönnöm mi haszna van (tüzre nem immunis... meh) -
#2466 Az komoly. :D -
#2465 Csak azt nem tudtam hogy a fáklya hol volt. :D -
#2464 wtf?? -
SlickAdam #2463 mit szoltok az uj karakteremhez?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2462 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye tudod hogy ha előveszed a fáklyát leesnek rólad a férgek?:) -
#2461 Hát mivel most nem játszom ma már, majd holnap. :)
Kicsit kemény volt a szombat este, nincs most erőm már játszani. :D
Ja oks, ha utána is át lehet menni. :) -
LBandi77 #2460 Hát átmész levágod a hidat lemászol és visszamászol.vagy majd travel.De a híd travel után is újra ott lesz. -
Ulthane #2459 Lebasztad mar a perecest? -
#2458 Nemár. :D -
#2457 Meg lehet kerülni a hidat. Én először rá se mertem menni :D -
#2456 utána hogy mész át a boss-hoz? :D -
#2455 :D -
Ulthane #2454 Te jo eg. :( -
#2453 meg :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a játék egyik legjobb helyszíne van ott 2 miniboss és 1 boss is és egy npc aki megtámad és sok jó cucc -
LBandi77 #2452 Nézd meg és eldöntöd.Meglepetések várnak. -
#2451 Persze, hogy meg. Több órányi tartalom, rakat loot + az első komolyabb boss -
Ulthane #2450 Nem. :(
Megeri? -
#2449 hát engem is eltaláltak egyszer kétszer de ennyi :| nemtudom erősödj hozzájuk akkor kicsit farmolj valahol