5896
ds35d07c.gif
  • TDC Geronimo
    Következőre is kösd fel a gatyát :)
  • Moby
    Ez a pontiákos csávó elég kemény gyerek vót. Elsőre elég jól ment, aztán egyre szarabbul. Kicsit ott kell ilyenkor hagyni, elmenni másfelé, mer rácsavarodik az ember. Aztán csak meglett.
    22 óra, 9 boss fekszik, lvl55.
  • darkSectorxxx #2486
    De álcázva is sebződsz, vagy csak ha visszaváltozol?
  • TDC Geronimo
    Jó olyan anális behatás még nem ért engem se, hogy valahol órákat szívjak. 10es boss 7 vagy 8 próba volt
  • Bandicoot
    Volt már hogy egy gyereket szoborként vagy 5 percig követtem...nem tünt fel neki hogy a szobor mindig mindenhol ott van...De nem jött közel hogy le tudjak csapni. .Aztán egyszercsak végre feltűnt neki hogy mit keres az út közepén egy szobor odajött. Rotty..
  • Myselor
    én igazából egyikkel sem szerencsére.szopás nekem nem volt még :D pedig már nincs sok hátra ahogy néztem a boss listát.
  • darkSectorxxx #2482
    Htde olvasok én....SG-t, ez még jobb. :D:D
    Mindegy itt összekaparom apróbb infókból aamire szükségem van, ahogy olvaslak titeket. :)
  • TDC Geronimo
    l2read :p
  • darkSectorxxx #2480
    Hát nem tudtam hogy ilyenek is vannak. :D
  • Bandicoot
    Meglesem majd.:)
    Bár tartom hogy a pvp kicsit elcseszett ha két nem iszonyat béna ellenfél találkozik gyakorlatilag az nyer akinek több estus-a van...:) Hiába darálod le valaki életét egy jó sorozattal. El kellvugrálni és még ha szűken a nyomába is vagy akkor is betolja az estust, és lehet az első csapásod megkapja közben csak a staminád meg elfogyott a rohangálásba...kezdődhet újra a harc...És ez megy amíg valakinél el nem fogy az estus.
  • TDC Geronimo
    Én 10en többet szoptam. Eddig ott a legtöbbet.
  • Myselor
    igen rá gondoltam.alig lehetett sebezni és úgy van kitalálva hogy mindenre tud valamit reagálni.és ha odafigyelsz és max mákkal lehet kikerülni hogy semennyire ne sérülj.geci volt szopatós :D legnehezebb boss eddig
  • TDC Geronimo
    9. boss után közvetlen van a "pvp arena" Invadeltek is jópárszor itt és tele van az a félkör pvp jelekkel. Jó kis helyszín :)
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.17. 23:01:56
  • TDC Geronimo
    Ezer éve van nálad csak azt se használod, mert nem olvasol el semmit -.-
  • darkSectorxxx #2474
    Bameg ez kell nekem is. :D
  • Bandicoot
    Az egyik motyóval a környezetre jellemző tárggyá (péel szoborrá) tudsz változni hogy pvp-ben megtéveszd a játékosokat.:)
  • darkSectorxxx #2472
    Milyen tárgyak? :D
  • Bandicoot
    Ha arra gondolsz ami lent volt igen. Rengeteg élete van alig sebeztem ő meg jókorákat oda tudott pirítani ha nem figyeltem. Jó volt.

Most pedig szépen átgrasszáltam a havas hídon, beinvitáltam egy idiótát aki gonosz fantomkodni akart, megöltem (tárgyakká változás rlz..:D Ajánlom mindenki figyelmébe amikor invader jön..:D), holnap folytköv.:)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.17. 22:50:29
  • Myselor
    nehezedik de a demon a legszopatósabb eddig és a legszemetebb a többi még piskóta :D
  • TDC Geronimo
    Innen már nehezedik tényleg. 8. bosstól felfelé.
  • Bandicoot
    Ez a demon ruins finom volt.:)
    A minibossok lazák voltak, a ballistához mire feljutottam agyérgörcsöt kaptam ( pajzs nélkül kemények ezek a pirosszemű duplasarlós ugribugri köcsögök...) és a boss eddig a legjobb volt látványra is, keménységre is.:)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.17. 22:20:44
  • SlickAdam
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dragon Torso Stone-al lehet atalakulni (elötte le kell venni a pancelt). meg ra kell jönnöm mi haszna van (tüzre nem immunis... meh)
  • darkSectorxxx #2466
    Az komoly. :D
  • darkSectorxxx #2465
    Csak azt nem tudtam hogy a fáklya hol volt. :D
  • TDC Geronimo
    wtf??
  • SlickAdam
    mit szoltok az uj karakteremhez?
  • MerlinW
    Ugye tudod hogy ha előveszed a fáklyát leesnek rólad a férgek?:)
  • darkSectorxxx #2461
    Hát mivel most nem játszom ma már, majd holnap. :)
    Kicsit kemény volt a szombat este, nincs most erőm már játszani. :D

Ja oks, ha utána is át lehet menni. :)
  • LBandi77
    Hát átmész levágod a hidat lemászol és visszamászol.vagy majd travel.De a híd travel után is újra ott lesz.
  • Ulthane
    Lebasztad mar a perecest?
  • darkSectorxxx #2458
    Nemár. :D
  • TDC Geronimo
    Meg lehet kerülni a hidat. Én először rá se mertem menni :D
  • darkSectorxxx #2456
    utána hogy mész át a boss-hoz? :D
  • darkSectorxxx #2455
    :D
  • Ulthane
    Te jo eg. :(
  • Myselor
    meg :D
    a játék egyik legjobb helyszíne van ott 2 miniboss és 1 boss is és egy npc aki megtámad és sok jó cucc
  • LBandi77
    Nézd meg és eldöntöd.Meglepetések várnak.
  • TDC Geronimo
    Persze, hogy meg. Több órányi tartalom, rakat loot + az első komolyabb boss
  • Ulthane
    Nem. :(

Megeri?
  • Myselor
    hát engem is eltaláltak egyszer kétszer de ennyi :| nemtudom erősödj hozzájuk akkor kicsit farmolj valahol