5896
ds35d07c.gif
  • Bandicoot
    Archdragon peak.:)
    A boss után csak el kell indulni az első bonfire-től, be a kapun és fel a második bonfire-hez. 1 kör laza 10-20 perc ~40-50ezer soul.
    Mondjuk ezek a kígyóképűek pont azok a fajták amiktől Dark inkább kerülőutat keres..
  • Ulthane
    A felszinen viszont csak atszaladtam, olyan kocsog nehez a mob. Pedig vissza kell mennem, mert ott van valahol az a pontiacfaszom talan. Meg mindig csak 9 estusom van, pedig alaposan haladtam eddig. Katana is most lett +7
  • Myselor
    na igen kicsit zavaró ez a rohangás faszság :D igazából nincs rendes farmoló helya legtöbb 4ezres.oda nem kell bonfire de az meg idegesítő a másik meg 2500as
  • Ulthane
    Lementem az aljara. Aztan fejlesztettem. :)
  • Bandicoot
    Normális keretek közt én is, úgy hogy van kihívás van hangulat. De az hogy 1-1 nagyobb ellenfélnél azt játszam hogy: megölöm..bonfire..megölöm..bonfire...na azt neeeem....
  • Bandicoot
    No mára ennyike.
    45 óra lvl94. 13+8 estus, dark blade koxon, Irithyll fullosan kész dungeonostul, Dancer hulla, Oceiros hulla, kicsit ellátogattam még az Archdragon Peak-be ott is megvan az első boss. Pihenő mára, holnap folytköv, felkell maxolnm a Chaos Blade-et.:)
  • Myselor
    hát én mondjuk szeretek farmolgatni és a bonfire ascetic nekem is hiányzik amúgy kicsit:)
  • Bandicoot
    Ezért nem futkározok el senki mellett még ha megöltem már akkor sem. Úgy nincs monoton dögvész farmolás, főleg nem ilyen fostosmód. Ezért is hiányzik marhára a területek pucolhatósága és a bonfire ascetic...Úgy legalább kihívás volt a farmolás is és érdekfeszítő.
  • SlickAdam
    30 db Proof of Concord Kept
    ca. 8-10 ora farm (inkl. kicsi online behivas)

fuhh...
  • Myselor
    kell a questhez most na xd
  • Bandicoot
    Erre farmolni kezd....:D
  • Myselor
    én is valahogy így voltam vele :D jó volt .geci from xd hehe
  • Bandicoot
    Nem mentettem le a videót az első találkozásomnál velük...Kár..:D
    A fejesben éjnek idején úgybefostam mindent ripityomravertem magamkörül a játékban....
  • Myselor
    végigkell :) majd rájössz miért.mivan ennyire borzongató?:D
  • Ulthane
    Van ertelme ezt a reszt vegigtolni? Nincs sok kedvem hozza. Ennek a vegen van a boss?
  • Myselor
    kedvenceim a sikitó hullák xd majdnem kiestem a székből éjjel amikor nyomtam xd
  • Ulthane
    Ithryll dungeonben vagyok, verfagyaszto egy hely...
  • TDC Geronimo
    DS3 NPC guide

Atyaég hát ide kell pár végigjátszás
  • SlickAdam
    wow! most viszont behivtak es 3 dark spirit-et is lecsaptunk = 3 item. vuhu!
    ez vagy 1-1,5 ora farm lett volna.
  • TDC Geronimo
  • Myselor
    amúgy ez a mimic sisak buggol.de kurva jó...azt írják úgy tudod fixelni a dolgot hogy az összes vagy a legutolsó mimic helyére oda mész majd save quit reload-al bejössz és talán odabassa eléd.fasza:) tuti megöltem mindet erre nincs meg a sisak.kezdhetem újra a helyeket nézni
  • Ulthane
    Ez mindenkinek ilyen egyertelmu volt? Dark tuti elhagyta :)
  • Myselor
    köszi nézem:)
  • Kandurex
    Akkor nem meglepő, h emlékszel rá. :)
  • darkSectorxxx #2864
    A kedvedért. :)

megyek halat filézni. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.19. 19:09:48
  • darkSectorxxx #2863
    Nem tuddtam hogy ezt csinálja. :P
  • Ulthane
    Uristen, gyerekek, ez a Boreal Valley gyonyoruuuuuu, allva leszopom magam. Te jesszus kurva elet, hogy nez ki ez!
  • Myselor
    nekem bejött 1-2 bosson.lement a stamina és staggereltem :D persze 10-ből 1x jön be
  • MerlinW
    Mikor egy boss összegörnyed és jól láthatóan mozdulatlanul charge-ol, akkor rutinszerűen távolodok tőle:) Souls játékok nem szoktak ingyen csapkodásidőt adni:)
  • Ulthane
    Igen. Platina a zsebben.
  • LBandi77
    Tényleg nem kapsz,csak a silver knightok dobják abor londoban,de elég időigényes.
  • Ulthane
    Hehe, ti rajottetek hogy kell ujraelosztani a kessegpontokat? Mert en igen :)
  • TDC Geronimo
    Nekem top 3 boss az a wet nurse, ludwig meg lady maria.
  • darkSectorxxx #2855
    D
    Itt is volt nekem 1, azt hittem halál és nem mozdultam meg, akkor láttam hogy áll a karakter
    :D
    De már kaptam is a tényleges végső ütést. :D
  • Kandurex
    BB volt az első from játékod?
  • TDC Geronimo
    Sunbro vagyok en is. Van is par mar coop miatt :)
  • Ulthane
    Akkor tudtam infarktust kapni.
  • SlickAdam
    szerencsere sunlight medal-t könnyü szerezni (siman segitseggel boss-oknal)...
  • Ulthane
    Ez ugyanaz a koncepcio, mint BBben volt a Celestial Emissery. Baze, fejbol tolom a bossok nveit, itt egy se maradt meg. :(
  • darkSectorxxx #2849
    :D
    Te mákostészta...

BB-ben szinte rendszeres volt az 1 ezred miliméteres életcsik. :D