5896
-
LBandi77 #2808 Csak az a baj hogy pvp-ben jános vitéz elvérzik.Ha nem használsz varázslatokat akkor álltalában csak könnyű ruhás gyors karakter a nyerő. -
#2807 Tudod, hogy bármikor kiválaszthatod melyik covenant-nak akarsz "dolgozni"?:) Válassz másikat, amelyik szimpatikus:) -
SlickAdam #2806 en jános vitézzel megyek -
#2805 A host vagy casual játékos és alapból coop-ban fedezi fel a területet, vagy látja, hogy invade-elik és van a környékén idézőjel és segítséget hív, amíg te beérsz a session-be.
Én is tapasztalom ezt, de én úgy vettem észre, mintha ballanszolt dolog lenne. Mármint ha nem talál a játék veled szintben egyenrangú játékost, akkor több kicsit keres neked. Aztán lehet, csak véletlen. Lényeg, hogy lock-old a host-ot a többi elől meg csak térj ki :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.19. 15:58:18 -
LBandi77 #2804 Vagy 1 toxic mist attól beszarnak álltalában. -
LBandi77 #2803 Ilyenkor hasznos 1 jó tömegoszlató miracle vagy pyro. -
SlickAdam #2802 ettöl a 2 item / oras farm is gyorsabb... -
LBandi77 #2801 Lehet coop invadelni is szerintem,legalábbis régen lehetett. -
SlickAdam #2800 3...
ez a blade of the darkmoon? mindjart kibaszom az egesz berendezest. -
SlickAdam #2799 az okes, na de ez igy eleg gaz. akkor jojjon velem is valaki! utana kell neznem hogy megy pontosan, mert 5 summonbol 5-szor haltam. kis geci duók... -
LBandi77 #2798 A hostot próbáld az a lényeg. -
SlickAdam #2797 hat ez mi a fasz? ez alap ez a ket emberes dolog? -
LBandi77 #2796 Lehet az 3-4 is. -
#2795 Várjál, valami félrement. A BB Guide Future Press, igényes cucc, ahogy a korábbi Das1-2 guide-ok is, a DaS3 meg Prima, ami fos. -
SlickAdam #2794 na elsö invade-em 10 mp-ig tartott. vagyis en addig tartottam.:D nem mondta senki, hogy 2 emberke ellen megyek... :D -
Ulthane #2793 Akkor meg nyalják meg a golyómat. Nekem is ott van a polcon, de nem néztem meg a kiadót. Viszont az tetszett nekem, minőségi munka volt.
Ezt miért baszták vajon el? -
LBandi77 #2792 Abban a szövetségben sikeres invade után kapod. -
LBandi77 #2791 Én ha lerakom a jelet nem hogy 10 sec. De néha azonnal hívnak. -
SlickAdam #2790 akkor is kapok covenant item-et? nem ertek hozza. -
LBandi77 #2789 Hát persze lehet invadelned kéne abban a szövetségben. -
#2788 >Ha jól emlékszem, a sima BB Guide-ot nem a FuturePress adta ki.
Dehogynem, itt van a polcon. -
Ulthane #2787 Ha jól emlékszem, a sima BB Guide-ot nem a FuturePress adta ki. Azért jó ez a DaS3 Guide a polcon, el fogom olvasni így is.
Az Old Hunterst végigtoltam (na jó, Lawrence még él), így a guide már talán kicsit felesleges. -
SlickAdam #2786 megint gyorsabb volt a kezem, mint az eszem.
elöfizettem 1 honap Plus-ra. summon 10 mp-en belül mi? kutya se hivja a Blad of the Darkmoon-t, most olvasom.
mehhh
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.19. 15:18:14 -
#2785 Future Press >>>>> Prima. Sajnos több helyen is lehúzták a DaS3 guide-ot, mind tartalmilag, mind minőségében az eddigi kiadásokhoz képest. Ezért sem vettem meg. (de egy BB: Old Hunter's Guide úton van :D) -
#2784 Majd a végén. -
Ulthane #2783 Na, meséld el, kíváncsi vagyok, miért érzel így. BB DLC kimaradt neked teljesen?
Nahh, oda bátra szerezz be egy tonna análzsírt, meg egy bérletet a szopórollerre. Koopban számíthatsz rám! :) -
Ulthane #2782 Nahh, megjött Amazontól a Guide és a Notebook. Csak belepislantottam, a Bloodborne Guide igényesebbnek tűnt, a papír is klasszabb, meg a nyomtatás is élesebbnek tűnik. -
#2781 Na, én bevallom őszintén: tegnap már úgy hagytam abba a játékot, hogy én egy kicsit már beleuntam. Talán a kicsitől egy kicsit jobban is. Végigviszem becsületből, meg a pályák és a bossok érdekelnek természetesen, de tegnap játék közben többször eszembe jutott, hogy szívesebben nyomnám a BB dlc-t. Evvan. Ha letoltam majd kifejtem részletesebben, de ezen már a játék hátralévő része érdemben nem fog változtatni valszeg. -
#2780 Boss? talán 3-4 marad ki. -
#2779 Hány van meg BB-ból? -
Bandicoot #2778 -
#2777 bezzeg, ha én írom, hogy egy talicska a BB, akkor már földindulás - égzengés van... -
LBandi77 #2776 Azért legalább egyszer mindenkit érdemes leverni,az 1. Slabot pl.mob dobja.De sok fegyvert ruhát is mobok dobnak. -
#2775 Egyszer már kipróbálnám, ha már a BB idejében annyit szoptam az akkori internetem miatt. Pedig ebrietashoz akkor nagyon jól jött volna egy rendesen működő coop. -
LBandi77 #2774 Az kell igen,csatlakozni invertory-ból tudsz,de nem fontos hacsak itemet nem gyűjtessz. -
#2773 :O -
#2772 Bántani???? -
#2771 1et kapsz egy sikeres coop után, de mivel 10 sec alatt behív így hamar lehet farmolni -
Ulthane #2770 Szerintem sokkal könnyebbek voltak a bossok, mint itt. Oké, itt még csak 7 fekszik, de akkor is. Ott Cleric Beast, a legelső is sokkal nehezebb volt itt hat másiknál, a többiről ne is beszéljünk. -
Ulthane #2769 Ne bántsd Darkyt, szerintem tök jó gyerek, úgy ahogy van. Na.