5896
ds35d07c.gif
  • LBandi77
    Csak az a baj hogy pvp-ben jános vitéz elvérzik.Ha nem használsz varázslatokat akkor álltalában csak könnyű ruhás gyors karakter a nyerő.
  • MerlinW
    Tudod, hogy bármikor kiválaszthatod melyik covenant-nak akarsz "dolgozni"?:) Válassz másikat, amelyik szimpatikus:)
  • SlickAdam
    en jános vitézzel megyek
  • MerlinW
    A host vagy casual játékos és alapból coop-ban fedezi fel a területet, vagy látja, hogy invade-elik és van a környékén idézőjel és segítséget hív, amíg te beérsz a session-be.

Én is tapasztalom ezt, de én úgy vettem észre, mintha ballanszolt dolog lenne. Mármint ha nem talál a játék veled szintben egyenrangú játékost, akkor több kicsit keres neked. Aztán lehet, csak véletlen. Lényeg, hogy lock-old a host-ot a többi elől meg csak térj ki :)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.19. 15:58:18
  • LBandi77
    Vagy 1 toxic mist attól beszarnak álltalában.
  • LBandi77
    Ilyenkor hasznos 1 jó tömegoszlató miracle vagy pyro.
  • SlickAdam
    ettöl a 2 item / oras farm is gyorsabb...
  • LBandi77
    Lehet coop invadelni is szerintem,legalábbis régen lehetett.
  • SlickAdam
    3...
    ez a blade of the darkmoon? mindjart kibaszom az egesz berendezest.
  • SlickAdam
    az okes, na de ez igy eleg gaz. akkor jojjon velem is valaki! utana kell neznem hogy megy pontosan, mert 5 summonbol 5-szor haltam. kis geci duók...
  • LBandi77
    A hostot próbáld az a lényeg.
  • SlickAdam
    hat ez mi a fasz? ez alap ez a ket emberes dolog?
  • LBandi77
    Lehet az 3-4 is.
  • n000rbi
    Várjál, valami félrement. A BB Guide Future Press, igényes cucc, ahogy a korábbi Das1-2 guide-ok is, a DaS3 meg Prima, ami fos.
  • SlickAdam
    na elsö invade-em 10 mp-ig tartott. vagyis en addig tartottam.:D nem mondta senki, hogy 2 emberke ellen megyek... :D
  • Ulthane
    Akkor meg nyalják meg a golyómat. Nekem is ott van a polcon, de nem néztem meg a kiadót. Viszont az tetszett nekem, minőségi munka volt.

Ezt miért baszták vajon el?
  • LBandi77
    Abban a szövetségben sikeres invade után kapod.
  • LBandi77
    Én ha lerakom a jelet nem hogy 10 sec. De néha azonnal hívnak.
  • SlickAdam
    akkor is kapok covenant item-et? nem ertek hozza.
  • LBandi77
    Hát persze lehet invadelned kéne abban a szövetségben.
  • n000rbi
    >Ha jól emlékszem, a sima BB Guide-ot nem a FuturePress adta ki.

Dehogynem, itt van a polcon.
  • Ulthane
    Ha jól emlékszem, a sima BB Guide-ot nem a FuturePress adta ki. Azért jó ez a DaS3 Guide a polcon, el fogom olvasni így is.

Az Old Hunterst végigtoltam (na jó, Lawrence még él), így a guide már talán kicsit felesleges.
  • SlickAdam
    megint gyorsabb volt a kezem, mint az eszem.
    elöfizettem 1 honap Plus-ra. summon 10 mp-en belül mi? kutya se hivja a Blad of the Darkmoon-t, most olvasom.

mehhh
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.19. 15:18:14
  • n000rbi
    Future Press >>>>> Prima. Sajnos több helyen is lehúzták a DaS3 guide-ot, mind tartalmilag, mind minőségében az eddigi kiadásokhoz képest. Ezért sem vettem meg. (de egy BB: Old Hunter's Guide úton van :D)
  • Moby
    Majd a végén.
  • Ulthane
    Na, meséld el, kíváncsi vagyok, miért érzel így. BB DLC kimaradt neked teljesen?

Nahh, oda bátra szerezz be egy tonna análzsírt, meg egy bérletet a szopórollerre. Koopban számíthatsz rám! :)
  • Ulthane
    Nahh, megjött Amazontól a Guide és a Notebook. Csak belepislantottam, a Bloodborne Guide igényesebbnek tűnt, a papír is klasszabb, meg a nyomtatás is élesebbnek tűnik.
  • Moby
    Na, én bevallom őszintén: tegnap már úgy hagytam abba a játékot, hogy én egy kicsit már beleuntam. Talán a kicsitől egy kicsit jobban is. Végigviszem becsületből, meg a pályák és a bossok érdekelnek természetesen, de tegnap játék közben többször eszembe jutott, hogy szívesebben nyomnám a BB dlc-t. Evvan. Ha letoltam majd kifejtem részletesebben, de ezen már a játék hátralévő része érdemben nem fog változtatni valszeg.
  • Kandurex
    Boss? talán 3-4 marad ki.
  • Moby
    Hány van meg BB-ból?
  • Bandicoot
  • Kandurex
    bezzeg, ha én írom, hogy egy talicska a BB, akkor már földindulás - égzengés van...
  • LBandi77
    Azért legalább egyszer mindenkit érdemes leverni,az 1. Slabot pl.mob dobja.De sok fegyvert ruhát is mobok dobnak.
  • Moby
    Egyszer már kipróbálnám, ha már a BB idejében annyit szoptam az akkori internetem miatt. Pedig ebrietashoz akkor nagyon jól jött volna egy rendesen működő coop.
  • LBandi77
    Az kell igen,csatlakozni invertory-ból tudsz,de nem fontos hacsak itemet nem gyűjtessz.
  • TDC Geronimo
    :O
  • Moby
    Bántani????
  • TDC Geronimo
    1et kapsz egy sikeres coop után, de mivel 10 sec alatt behív így hamar lehet farmolni
  • Ulthane
    Szerintem sokkal könnyebbek voltak a bossok, mint itt. Oké, itt még csak 7 fekszik, de akkor is. Ott Cleric Beast, a legelső is sokkal nehezebb volt itt hat másiknál, a többiről ne is beszéljünk.
  • Ulthane
    Ne bántsd Darkyt, szerintem tök jó gyerek, úgy ahogy van. Na.