5896
ds35d07c.gif
  • SlickAdam
    hol is vagy pontosan?
  • TDC Geronimo
    Na elértem bosshoz, egyelőre csak karcolgatom
  • darkSectorxxx #2926
    Ja erősebbek voltak mint a Boss
  • darkSectorxxx #2925
    :)

<3
  • Myselor
    hát én is így gondolom.nekem sem volt bajom vele még fostam is :D undorító nekem .aki mondjuk unottan játsza kötélidegekkel arra nincs hatással semmi nekik szar lehet:)
  • Bandicoot
    Szerintem is maximálisan változatos volt. Nem lehet minden hely mindenki kedvence. Nekem bejött a dungeonozás is.
  • Myselor
    hát nemtudom figyelj,nekem elég változatosak voltak a helyszínek,meglepni?hát 1 helyszín fog amit bandicoot írt a többi nem lesz meglepő persze de hát én nem is azért nyomtam.nemtudom mit vársz amúgy :) tényleg kíváncsi lennék
  • TDC Geronimo
    Hányok ettől a helytől
  • Bandicoot
    Hagyd a francba a dungeont, verd le a Dancer-t szerezd meg az Archdragon peak-hez szükséges motyit és menj oda,meg leszel lepve.:)
  • Moby
    najó, ezt inkább spoilerben, mert erős lesz, és biztos kiveri a biztit sokaknál
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Biztos velem van a baj. Jelenleg minél többet tolom, annál rosszabb a helyzet. Túrom ezt a dungit (nemtudom minek, semmi nem kell innen), és az ezerszer ismert formula, igen az ajtó nemnyílik, de majd körbemegyek, onnan kinyílik, de jaj, 100 enemy benyomva egy folyósora, de túlmész, és igen, ténylegonnanyílt, ésésés...nem az a baj, hogy nem tud meglepni, hanem hogy nem is akar. 26 óra alatt egyetlen erőtlen kísérlete nem volt arra, hogy bármivel is, minimális szinten próbáljon meglepni, nemhogy földbe döngölne valamivel. Ugyanaz a szolgai folytatás, mint a kettő volt, csak kurvaszép kivitelben. A fromnak elfogytak az ötletei erre a szériára.
  • Myselor
    hát én annyira nem unatkoztam lent.de kinek mi.szerintem jó lett de persze lehetett volna izgalmasabb ahogy más helyszín is:)
  • Moby
    Izgalmas. Nincsenek bonyolult és teljesíthetetlen elvárásaim. Legyen izgalmas. Tud ilyet a from, szal annyira nem áll ez távol tőlük. De ez unalmas. Méghozzá kegyetlenül.

/szerk: sokat elmond a helyzetről, hogy kb 20 perce tálcán fut a játék, én meg híreket olvasok.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.19. 23:00:14
  • Myselor
    nemtudom amúgy mit vársz milyen legyen egy dungeon :D
  • Moby
    Bár már itt tartanék...ez a Irithyll Dungeon a BB-s dungeonokat is alulmúlja leveldesignban.
  • Myselor
    :D én is imádom nyugi xd
  • TDC Geronimo
    undorító hely ez. Végre találtam egy rövidítést...
  • Myselor
    én is elbasztam pár npct de nembaj :D van ami sikerült.vagy félre de úgyis jó :D
  • Tatyla
    Bossokból jopárat...
  • SlickAdam
    ezt utalom ebben a szeriaban. hogy csomo mindent el lehet baszni :(
  • Myselor
    tudjuk hogy a kedvenced
  • Ulthane
    Igen, eszrevettem, hogy elmegy egy masik.Bar azt se tudtam, hogy ott volt. :) eloszor lattam. Es utoljara.
  • Bandicoot
    Igen csak elfogadva annak a zizének a segítségét egy npc távozik a shirne-ból --> más megnyerés.:)
  • TDC Geronimo
    Hát jó cigány ellenfelek vannak itt lent.
  • Ulthane
    Lekoopoztad oket? :)
  • Ulthane
    Ha tehat valaki ujra akarja keverni a kepessegpontjait, itt az utvonal, hogy jut el oda, ahol ezt megteheti.

• Tatyla
    Credits lepörgött minden boss halott, opcionálisak is, bár pár covenant meg még ki tudja mi kimaradt
  • Bandicoot
    Darky a pontiacnál...:D
  • TDC Geronimo
    és MEGINT najó. Nem bírom ezt a zónát :D
  • Bandicoot
    Welcome...:D :D
    Ugyanezt szoptam be...:D
  • Myselor
    igen őt xd
  • Myselor
    szerintem midnenkit beszarat .fülessel játszókat tuti :DDD
  • SlickAdam
    darky? :D
  • Bandicoot
    Aszondja EASY....Aztán ledarálták a csontkutyák mint a pürét...:D
  • TDC Geronimo
    ANYÁD PICSÁJÁT. Nemrég olvastam itt a sikítókról erre nem beszarat egy most fülesbe :DD
  • Myselor
    szerintem is az a legjobb amúgy
  • Bandicoot
    Korrekt. De én maradok a körfutásnál ha farmolni kell. Ez a bonfire gyilok gyilok bonfire módi nekem nem gyerebe. Kicsinálja a játék varázsát, és még könnyít....
  • SlickAdam
    sztem anor londo (ahol ma a proof bizbazt farmoltam) jobb hely. elsö ket lovag hamar verhetö (peek-en a megidezett neha meg tud lepni), megfelelö kütyükkel 10e soul / perc
  • Bandicoot
    Nem rossz de valami elképesztő monoton és unalmas módi....
  • Bandicoot
    Kedves DARKSECTOR!
    Ha derékigérő cuccban nyomva tartod a rohanást akkor a karakterünk futni fog benne és nem sétál, nem kell ugrálni benne...
  • Myselor
    amiket idézget npc 4000et ad egy ölésért.az nem rossz :D hamar lehet csak én utálom azt a helyet,meg nálam akad is ott valamiért .meg is szenvedtem a második bossal ott csupán emiatt...de amúgy nem volt gáz:) én azt a helyet kipucoltam és hanyagolom.jó meg minden de na :D