5896
ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #2968
    Az a színes kardokkal.
  • darkSectorxxx #2967
    Abban egyet értek vele hogy unalmas. Oks hogy volt már 9 bossfight-om.
    Nade hogy ezek közül jó ha a felére emlékszem.
    A feléből is ez az alvilági tüzes sárkányra mondom azt hogy tetszett és nem felejtek el.

Most télleg tegnap filóztam hány bosst öltem meg. 9-et, vagy 10-et. 10 lelkem van, de 9-is számoltam twitch-en.

Eszméletlen, és bármennyire törtem a fejem ennyi jut eszembe. De most komolyan:

tréning boss
    nagy dagadt kutya
    Crystal
    Az a lovag aki 3 felé osztódik
    Alvilági bossz
    A king a sárga karkötős
    A sok csuklyás
    Ez akit most öltem meg a duplakardos
    Fa

Létezhet hogy 9 boszt öltem meg és 10 lelkem van?
  • Ulthane
    Én azt honnan tudjam?
  • Myselor
    jaja mobynak szokása.a bb-t is a pokolra kívánta már mikor.úgy látszik neki a játék részre a rinya
  • SlickAdam
    ez csak a szokasos. igazabol most kesön is kezdte a "rinyat", hamarabbra vartuk.:D lesz meg ebböl platina is meglasd! (na jo az nem, mert ö ezt a buzi farmolast nem fogja vegigcsinalni)
  • darkSectorxxx #2963
    Nem őt öltem meg tegnap?
  • Ulthane
    Szerintem igen. Ez tuti közrejátszik. Ha egy-egy év szünettel toltad volna le őket, elnézőbb lennél velük szemben.
  • Moby
    Nyilván az sem tett jót az ügynek, hogy ennyire intenzíven szippantottam fel őket ilyen rövid idő alatt. A hibákat nem ez tette bele, de biztosan felnagyítja.
  • Myselor
    hát én nemtudok becsömörödni.pár év mire lesz új mert ilyen siker után tuti nem hagyják annyiban csak szerintem egy bb féle újítás lesz újra.
  • Moby
    Ja. A mobok faszák. Meg a bossok is, függetlenül attól, hogy mennyire nehezek vagy sem. A karakterdesignerek hiperjók ott a fromnál.
  • Ulthane
    Ez már inkább a From-csömör. Az igaz, hogy azt a bőrt, amit lehetett, lehúzták erről a koncepcióról. Ettől függetlenól én szívesen játszom vele, van egy csomó új mob, bár helyenként áthallásosak a Bloodborne-nal, a helszínek is változatosak, szépek, szopatni szopat.

Ha túlleszek a játékon, nem biztos, hogy akarok még DaS-zal játszani a jövőben. :)
  • Myselor
    én szerintem te tényleg nem tudsz ebbe semmi jót látni.mit vártál mond már meg?az első neked tetszett és ennyi.mindenki vágyott új részre akkor rajtad kívül és majdnem hogy mindenki elégedett azzal amit kapott.te meg csak a rosszat látod benne pedignem volt különb az első rész sem csak más .nagyon szépen visszahozták annak a hangulatát és a legtöbb dolgot az elsőhöz igazították próbálkozz vele akkor később ha ennyire szar most minden. kár hogy ezt érzed fura vagy
  • Ulthane
    A DaS1 - nem játszottam vele -, vélhetően pont ugyanez volt. Nem nyíló ajtók, csak hátulról, egy folyosóra betömörült 12 mob, bossharcok, ládák, dungeonok stb. Csak sokkal ratyadékabbul nézett ki, mai szemmel már a vállalhatatlan kategória.

Akkor miben volt jobb?

/ Nyilván, a 3. rész uyganaz a recept, ha nagyot változtatnak a koncepción, akkor meg az lett volna a baj, hogy már nem DaS.

Mi az, amit te beletettél volna? Szemből nyíljon az ajtó, ne hátulról? A boss ne is legyen boss, csak annak látszon? Ne legyenek fegyver buffok, vagy több legyen? Jobb sztori (sosevót neki)?
  • Ulthane
    Na de hol a rákban van Sullívan papa? Hogy a nagy templom környékén nincs, az tuti.
  • Moby
    Há minden fromjátékról beszéltél. Gondolom akkor követted azt is.
  • Moby
    Vagy lehet, hogy az nem is én voltam, vagy lehet, hogy nem is from játék volt, vagy az is lehet, hogy akkor a véleményem ignorálható, ha az nem egyezik a tiétekkel. Ignorálható az akkor is, ha egyezik. Nekem ez a harmadik rész nem több, mint egy szolgalelkű kényszermásolat, ami gyönyörű, és bír mindazzal a jósággal amivel minden fromjáték bír, de öltettelen, koncepcionálisan az, ügyelve, hogy az eddigiektől egy mikorméterrel ne legyen több. Patikamérlegen kimérve. Újrafelhasználva mindent, ami már legalább egyszer része volt a szériának. De nem kapcsolódásképp, hanem spórolásképp. BB jobbvót nekem, nincs ezen mit szépíteni. Az elsőrész meg sokkal. SOKKAL. A másodikra meg pont annyira nem volt semmi szükség, ahogy erre sem.
  • Ulthane
  • Kandurex
    ott a létrákkal volt talán gond....meg a fal tetején mászkálással?

...mondjuk lehet az pont a 2 -nél volt
  • Moby
    Na mesélj nekem, mit írtam a das1-ről például?
  • n000rbi
    "Nálad eddig minden játéknál előjött a kettősség"

Fix'd
  • Ulthane
    Nálad eddig minden From-játéknál előjött a kettősség: egyik pillanatban piedesztálra emelted érdemei miatt, másik pillanatban meg a kénköves pokolként aposztrofáltad, amihez soha többet, vagy legalább is jó ideig nem nyúlsz.
  • Moby
    Se nem nehéz, se nem félelmetes, csak unalmas. Nincs vele olyan nagy baj, csak valahogy pont itt csordult túl az alibiméterem, amit előtte már rendesen megtolt A.L. ilyen célú újrafelhasználása. Egy időre félreteszem, majd ha megjön rá a vágy folytatom, mert most csak a rosszat látom már benne.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.20. 08:26:57
  • n000rbi
    >A röhej, hogy megnéztem a Guide-ban, basszátok meg, aki azon eligazodik...Szóval vicc. Szart se ér.

• Ulthane
    Nahh, én nem találom Sullyvan papát. Elmentem a főtemplomig, kipucoltam odáig mindent, illetve megtaláltam a shortcutot vissza a pálya elejére. De máshová már nem tudok menni. Megvan a bonfire is, ahonnan le lehet menni a vizes részhez, de a boss nem ott van, ha jól tudom.

A röhej, hogy megnéztem a Guide-ban, basszátok meg, aki azon eligazodik...Szóval vicc. Szart se ér.
  • Ulthane
    Nem véletlenül akarják és fogják is abbahagybni. Ebben ennyi volt, szép volt, jó volt.

Amúgy az a dungeon rém egyszerű, csak elsőre tűnt félelmetesnek. Fejből mondom most, merre kell menni, hogy kipucold.

Bonfire - egyenesen - jobbra, balra át a hídacskán, jobbra, majd balra be a falon rögtön balra, egyenesen tovább, jobbra. Itt már elfogy a staminád a rohanástól, kis pihi, majd le a lépcsőn, rögtön balra, végig egyenesen, aztán jobbra, cson egyenesen egészen a falig, ott a létra, le egy szintet, és máris ott a dungeon alja a XXXx-nal. Rábaszol egyet, aztán spuri, le a létrán, kinyírod a patkányokat, aztán a XXXX-ot, felveszed az itemet, és lifttel vissza a bonfire-höz.

Dungeon completed úgy, hogy senkit nem öltél meg, csak a végén a patkányokat és a XXXX-t.
  • SlickAdam
    haha, vegen haltam. remelem a kiffiu mar kihuzza :)
  • TDC Geronimo
    :D
  • SlickAdam
    teszek egy probat fö-bossnal is poenbol. sztem az kifingat, föleg ha 3-an vagyunk (mint altalaban).
    15 mp-et kellett varni
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.20. 02:05:48
  • TDC Geronimo
    coop <3

Felrajzoltam jelem dancer elé. 3 azaz három másodperc alatt idéztek most hajnali fél 2kor :D
  • SlickAdam
    nekem is lassan.
    ma lement vagy 10 x a vén tüzesfasz, 3 x pontiac, 4 x albert meg vagy 5 x a giant :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.20. 01:36:16
  • TDC Geronimo
    Na dancer is feküdt. 4-5 próba azért kellett. Mára asszem ennyi. 12 boss van meg holnap folytatom.
  • TDC Geronimo
    Na hát ez nagy epikség volt. Thx a tippet slick, üthettem volna reggelig
  • SlickAdam
    elmentem poebol oda, tettem le jelet. behivott egy srac, latszolag meg a kis kardocskajaval probalkozik. sztem csak lesett, hogy mi törtenik.:D
  • TDC Geronimo
    Na lol rájöttem. Most már így meglesz -.-
  • SlickAdam
    3-4 csapas :D ugye-ugye
  • TDC Geronimo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ááá hogy rajta kell tartani az L2őt. Na meglátjuk így mit sebzek neki
  • TDC Geronimo
    megtaláltam kardot, ezzel se sebzek lófaszt se -.-
  • SlickAdam
    szerkesztve!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az a trükkös! :D ott a segitseg az oltarnal es meg szöveges iranymutato is ha nem jössz ra, kerdezz

vagyis beteszem a videom linkjet (timestamp-el, mert a legelejen gagyiztam kicsit). majd nezd meg, ha szukseges:
    Kit-Katt

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.20. 00:23:58
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #2929
    melyikhez?