5896
-
#3009 Miért hogy lenen élvezetesebb a játék? -
#3008 Ja te ezt mondtad tegnap nekem. :D -
#3007 Ugye itt egy végigjátszás alatt nem csak 1 titanite slabet lehet találni? Most találtam egyet, fel is toltam uchit +10re -
#3006 így egyszerűbb talán ha látod :D
-
Bandicoot #3005 Mondjuk ahogy játszod nem csodálom ha neked uncsi...meg easy.. -
#3004 amikor alszik a mimic megbaszod undead hunter charmal.akkor felkel és dobhatja a lootot,megcsapod kilépsz vissza megint megdobod.újra és újra aztán kidobja,nem kell megölni hozzá.ja és amúgy közben találtam egy mimicet ami elmaradt xd megpróbálom belőle kiszedni. kell nekem az a szar -
#3003 Hogy kell akkor megszerezni? -
#3002 farkas krokodil és amúgy sok sikerült :D -
#3001 Ma akkor megyek megölöm a két "krokodilt" lent a vízben..de jóó is lesz
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.20. 16:46:31 -
LBandi77 #2999 Hát nekem nem.
A 2-ben volt nekem a bajnok szövetségben. -
#2998 majd a következő anál lesz -
#2997 Mi epic boss volt ez :O -
#2996 azért egy olyan végigjátszást megnéznék .volt már calamity ringes végigjátszás amúgy? -
LBandi77 #2995 Dark ezzel a gyűrű-vel és a fogpiszkálóval fogja leverni a giantot.
-
#2994 mert 50% soult ad pluszban meg item discoveryt.szóval farmoláshoz nagyon jó kis cucc meg tudod alapból zavar hogy nem dobta ki az a szemét láda:) kell még tökölök vele aztán ha végképp semmi akkor hagyom a faszba és majd ng+ban kiszedem az elsőből már tudom hogy kell úgyis -
#2993 és egyébként miért olyan izgalmas ez a mimic sisak? :) -
#2992 az király.nekem nem :D egyik se.semmilyen fasz mimic nem dobta . -
#2991 giant előtti teremnél ahol volt 2 mimic is nekem egyik kidobta. -
#2990 Ez az armor, meg ez a zóna...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2989 ez a mimic buziság most felhúzott eléggé.megnéztem az összes mimic helyét hát basszák utólag is dobni a sisakot.felbasz.láttam egy tricket amivel lehet szerezni akár többet is de hát nekem mind kipusztult,van akinek dobott 2-t alapból sokaknak az utolsó.van akinek az első.van akinek ugyanígy szopóka van mint nekem.áh mindegy majd ng+ban szerzek de ez most felbaszott -
#2988 Mindegy maradok ennél. Majd másodjára másikat választom -
SlickAdam #2987 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen. en ezt a befejezest huztam be. pontosabban ketfele is van ezzel a targgyal. ha meggondolod magad, öld le a firekeeper-t (feltamad no para) es visszakapod a szemet. de ezt mondja is. akkor minden marad a regiben -
SlickAdam #2986 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hat sarkany van benne, az gondolom nem titok.:) hogy kalameet-e...? -
#2985 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen de nem a legjobb endgame,amolyan gonosz féle.én megbántam hogy odaadtam neki a szemeket.szegény eléggé levan keseredve tőle kéri hogy öljem meg.én nem öltem meg persze máskor majd nem kapja meg őket :D -
#2984 Na itt durva armor set volt meg is vettem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megtaláltam firekeeper szemét, odaadtam csajnak firelinken és megváltozott zene meg döntés előtt állok. Biztos valami endgamet befolyásoló cucc :o -
#2983 Ugye nem épp most SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tetszett elkotyogni, hogy Kalameet is benne van a 3-ban? :O (DaS1-ben a leölése után kaptuk ezt a gyűrűt) -
Ulthane #2982 Darknak kell. :) -
SlickAdam #2981 ja amugy aki ugy erzi könnyü a jatek:
Calamity Ring - Receive double damage -
#2980 Tudtam, hogy itt mi lesz a boss. Elsőre nehezebb volt -
Ulthane #2979 Amikor meglátsz egy Dark Souls III főellenséget:
/faszért nem lehet ide belinkelni rendesen egy gifet.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.20. 15:04:48 -
#2978 Na 13. boss utáni rész titkos fal mögött az :o -
#2977 azért ment vele mert...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a hagyma lovag questjének a vége régi barátok voltak yhorm-al és most eljött eltenni lábalól és segítünk neki :D -
-
#2975 Annyi minden van amit nem láttunk még... Linkeltem NPC guidet, ezer féle elágazás van meg NPC quest -
#2974 A BB nehéz volt. Ott a játékra haragudtam. Itt csak a készítőkre. Pontosabban nem haragszom, értem én, kell a lóvé. Nincs ezzel baj, csak én erre ráértem volna valamikor évek múlva, dlc-kkel együtt, egy nagyon fromhiányos időszakban még ez is jól jött volna. Így hogy van kontraszt, és viszonylag friss, ez nálam nem igazán rúg labdába. -
LBandi77 #2973 Azért szerintem a das2 dlc bossok nevét is lehet hogy megjegyeznéd,itt a főboss az kb kos szinten agresszív,a partyt még majd kipróbálom ellene.
Egyébként minden percét szeretem a játéknak,de számomra is kezd kifulladni picit a sorozat das bb minden,túl töményen érkeztek, számomra túl gyorsan.
Irigyelem azokat akiknek az első das játékuk ez. -
SlickAdam #2972 gecc.
behivott egy csavoka Giant-hez, elsö probaja. a hagymalovag NPC ment vele (wtf?! nem online jatekos) eleve a trükkös fegyverrel. es igy az atvezetö is mas volt a harc elött! -
#2971 BB dlc meg úgy ahogy van üt mindent.
LUDWIG, KOS, LAURENCE
Ütnek mindent. -
#2970 Ez a Das 3 télleg uncsi.
Nekem a bosszok sem maradandóak, sőtt a mobok helyenként verik a bosszokat dizájnban.
BB-ben meg azért elég durványos bosszok voltak.
Csak 4-5 ilyen gagyesz volt, a többinek nagyon egyedi hangulata volt és bádász kinézetük.
Itt meg tutyimutyik. -
#2969 Én tudom mindegyik nevét. Azt hogy te nem tudod az nem újdonság. több száz óra után szerintem 2 BB boss nevét nem tudnád megmondani :p