Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
félreértettél.én nagyon is élvezem a játékot jelenleg és ng+ban is fogom.csak felmerül bennem az a kérdés majd lehet hogy kell e nekem szopatni magam egyre nehezebb szinten,de persze közben élvezem a kihívást és a játékot.sajnálom ha hülyén fogalmaztam.ez volt a lényege.midnent megér az amikor sikerül lenyomni egy újabb bosst😊
MerlinW
Ha szopatva érzed magad szerintem ne játszd😊 Ha élvezed a játékot, akkor játszd. Ha nem tetszik a játék semmi értelme erőltetni, elcseszni heteket az életedből csak azért, hogy elmondhasd végigjátszottad😊 Szerintem.

[merlinw.org]

Myselor
ng+ban fogom majd sokszor azt is érezni hogy majd szopat egy boss és hgoy kellett ez nekem?😄 kell nekem szopatnom magam.megbánom majd amikor legyőzöm megint hajt előre xd
Myselor
jaja 😄
darkSectorxxx
Igen ez egy kibaszottul szarjó érzés. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
pont ugyanezt érzem sokszor😊 igazából én direkt nem haaldok annyira gyorsan,de nemsokkal vagyok lemaradva slicktől.egyszerűen kiakarom élvezni a játékot amennyire csak lehet😊 és majd ng+ban folytatni ugye 😄 ott lesz mrá igazán kihívás.és igen néha elég rossz hogy ezen jár az agyad bármit is csinálsz és aludni sem hagy a játék sokszor 😄 de ez is a részese és imádom
darkSectorxxx
Itt nem létezik gyors/lassú. Te részben kötve vagy mert dolgod lesz stb.

Másoknak azért más mert ráérnek. 😉
Én is úgy vagyok, hogy remélem soha nem ér véget. 😄
Bár lehet jó lenne, mert szar dolog naponta a munka után úgy hogy éjfélig betervezem hogy játszok, és hajnali 2 körül nagynehezen ráveszem magam, hogy ugyanmár huzzá aludni, mert minnya meló.

És akkor is úgy megyek, hogy na, de tólnám még, mert érdekel a játék. 😄

Kibaszott szar érzés.
A munkában meg sokszor azon gondolkodom, hogy ha hazaérek, mit fogok csinálni, merre menjek, mit szedjek össze, kit öljek meg. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Szerinted nem az első dolgom volt nekem -is amikor kicsontoztt hogy megkerestem a legjobb könnyű tűz def.ruhát(itt már sokat számított) és minden mást leraktam hogy gyorsabban töltődjön a stmina,és még tűz def.növényt is használtam amíg el nem fogyott.
ugyanazt irtuk. azzal a konkret celzassal, hogy EBBEN A RESZBEN nem mukszik tisztan a "felrakom a pajszot es pörgök, mint a bolond" taktika. bele kell tenni a BB-ben tanult vetödeseket (mondjak 16. boss-nal pont full pajzzsal toltam)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 11:42:31

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kandurex
Lehet. Nem tudom.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

38 körül. lehet gyors vagyok meg igyis, de ha te 30-al vagy a katakombaknal, arra ugyanugy ra lehet mondani, hogy: te meg tul lassu! 😛

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Én ezt nem így gondolom szerintem te félreértesz számomra ez a das sorozat arról is szól hogy 100 féleképpen csinálhatod te pajzzsal mész mert úgy szereted én meg íj katana kombó ha valamit úgy ítélek meg sokan vannak előkapom az íjat beteszem a gyűrűt és lelövök mindenkit mint azt a tüzes boss-t,és nem érzem úgy hogy bármelyik verzió csalás lenne.Te meg leszeded őket pajzs kard kombóval.
Nem tartom magam pro.hardcore gémernek nem is vagyok az.Egyszerűen számomra így élvezetes.
Üdv.
Kandurex
Hány órát toltad?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.17. 11:32:11

Moby
Pontosan. A BB csinált mindenkiből soulsmastert. Az egyetlen ellenfél Kalameet volt, a többi easy-cheesy csapkorászás. Éshát pont ő az egyetlen BB-like boss a játékban.

Adversus solem ne loquitor

ez is igaz amugy. lehet mondani, hogy "dehat Slick, te lobaszo pajzzsal mar-mar csalsz" (LOL), na de nezzuk meg mi törtenik ha atutik a kurva gyors mobok azt a pajzsot! mert nem nehez atutniuk, mindegy mekkora a staminam.😊
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 11:27:33

Hát srácok ha das1 föltartasz 1 pajzsot mindenkit körbe körbe mászkálsz és backstabelsz mindenki fekszik pl.az első black knight a játék elején alap fegyverrel itt meg lehet próbálni ezt a körbe körbe mászkálást.
itthon vagyok most es tolnom "kell", mert holnaptol le leszek foglalva.
nem kapkodok amugy, csak ugy tunhet. minden sarkot bejarok legjobb tudasom szerint, akar tobbszor is. nyilvan nem talalok meg mindent, de tudjuk, hogy vannak nagyon trukkos rejtett dolgok.😊

darkSectorxxx
Ahogy magamhoz tértem és hazaérek, steam-en leszek, ha még akkor is fogsz játszani, akkor feltétlenül 😄

Kandurex
Nem is értelek hova kapkodsz. Nekem 30 órám van benne és most járok a katakombáknál (még hátra van a lenti része), meg benéztem Borealba. Vagy éjjel-nappal tolod kedd óta?

Kandurex
Én nem tudom, h csináljátok de az Abbsy után én azért halogatok, Bossoknál nem vérszivattyúan, de 4-5 mindegyiknél volt. (megjegyzem a DaS1-ben csak 2 Bossnál haltam 5X többször)

Mondjuk igaz én a katedrálistól már a klasszikus Zweihanderes-stunolós, betonba építős menetre váltottam. Ami, mint tudjuk nem leggyorsabb fegyver, az ellenfelek többsége meg kapkodó idegbeteg, lehet találgatni a végeredményt 😊

De lehet pont ezért élvezem, h számolok, taktikázok, weapon arts-olok <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.17. 11:15:04

olyan helyszinen volt ejjel basszus... ugy nez ki, mintha nem is ez a jatek lenne. nehany kategoriaval szebben fest.<#guluszem1>

Boss Nr.17 - leglatvanyosabb, (ha beleeled magad) legepikebb, ugyanakkor talan legkönnyebb boss is, de erre emlekezni fogok, az tuti. elsöre a legvegen rosszul idözitettem (hihi), amugy easy. a videoert viszont elnezest kerek. szopok benne, mintha jatek elejen lennek, de tudjuk be ezt a hajnal 4 oranak.😄

helyszin (könnyen kihagyhato!!! tudtam, hogy jatek vege fele vagyok es meg hianyzik helyszin es hogy regebbi reszekben is speci mod lehetett eljutni hasonlo környekre, ugyhogy megneztem a mikentjet, de ennyi):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Archdragon Peak

név:
Ancient Wyvern

vidijo:

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.17. 11:13:01

Bandicoot
Szerintem azért aki most beülne a das1-2 elé úgy hogy azokat nem tolta, ott vért pisálna ezzel szemben.
Tényleg nehéz a játék főként akinek nincs tapasztalata. Viszont az egyes könnyítések, a mozgás felgyorsítása jóval könnyebbé tette a játékot.
Pajzzsal ezzel a mozgássebességgel egyszerűen és simán lehet haladni. Még pajzs nélkül sem okoz a játék komolyabb fejfájást de úgy legalább nehezebb. Ami a bloodborn-nak és a tempójának jó volt, az a DS-t csak lekönnyítette.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

BB-ben többet szoptam (igaz nem minden boss-nal). aztan (BB utan) meg az összessegeben "ultra-könnyü" DaS2-ben is volt 1-2 boss, aminek többször (többször, mint eddig DaS3-ban barminek) neki kellettt mennem. es nem ezek utan lettem bedesssz gemer, lol.

A könyvtárban megtaláltad a 3 titane slabot?
Moby
Ott többet haltam, mint ajátékban odáig szvsz.

Moby
Deep sweetfx profilja fentvan?

Myselor
gyönyörű hely.a legszebb a sorozatban meg mindenhogy😊
Kandurex
Hűű, nem gondoltam, h From játékra ilyet írok, de Irithyll of the Boreal Valley kezdésére lemásztam a 48" TV -t nyalogatni. Ámulat, ahogy kinéz.

a fahíd elég rozzant állapotban van.
Tatyla
Az a bemelegítés az igazi szopáshoz

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Elkezdtem a katakombakat. Nem konnyu.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Szép harc,látom rendesen felkészülten mentél (ruha,pajzs).
Azt mondod nem nehéz szerintem az.
A das1 nevetve végigszaladom már,de az összes boss nevét tudom annyit szoptam náluk.
Gondolj bele minden csak elsőre nehéz tapasztalat nélkül csak az szopik igazán aki from szűz.Ezt a stílust már nem nagyon lehet maximum csak reszelgetni.
Mindenki mondta hogy majd a bb megszopat,számomra a legkönnyebb from játék.
Aki most ps4 xo kezdi ezt a stílust ha még nehezebb soha nem játszák végig.
Én továbra is tartom ez igenis NEHÉZ játék.
Moby
Eddig túrtam azt a pöcegödröt 😞 Tényleg volt lent 2 tonna árú, de 1db-on kívül az összes egy kacat...rohadtul nem érte meg, és nem is tetszett az ott lent. Még a boss van hátra, holnap leküldöm, de én többet ide le nemjövök. Full BB dungeon az egész.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.17. 02:37:44

najsz! ez tenyleg a BB stylo. en ehhez kepest klasszik DaS modszerrel öltem. szoval:

Boss Nr.16 - jofele ez is. több szenvedesre szamitottam, de 3. probara összejött egesz jol
helyszin:
Lothric Castle

név:
Lothric, Younger Prince

vidijo:

sztem lassssan kijelenthetem, hogy bar nehezedtek picit a boss-ok a tüzes vén fasz / pontiac környeken, de a beigert ultra-szopoda nincsen sehol.😞 van jopar karakteres boss a jatekban, de egyik se tud igazan emlekezetesse valni, mert egyszeruen nem kell naluk annyit elidözni. es ez sajnalatos...
kizarolag a föellensegeket nezve, ha DaS2 a legcsirabb a sorozatban, ez jön utana...

de meg van 1-2 harc. remelem meglepnek!

TDC Geronimo
Hah, legjobb boss ott lesz + rakat dolog. Tényleg több órás opcionális content van ott lent

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hunter's Ring <#ravasz1>

Moby
Visszaolvastam... De!
Kösz a hintet!

ugye te nem hagytad ki az alvilagot? (olvass vissza Gero-nek irtam ma ugyanezt)

Moby
Pont ittvagyok én is 😊

AntiHero
Dikk ez a kilátás <#wow1> <#ijedt> <#szeret>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
És most épp kibaszottul gorgeous view van <#hehe><#taps><#eljen>

Moby
Nekem ez elsőre lement. Pontosabban 2 bossnál haltam egyáltalán: az elsőnél (balfaszkodás), és a
High Lord Wolnirnál. Nem vettem észre elsőre, hogy nem érhetek hozzá, mert darkol.

napiszint: 17 óra, 7 boss fekszik, lvl50.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.17. 00:42:52

MerlinW
DaS-ban az a szép, ha ésszel és türelemmel játszol egyszer sem ütnek meg😊 Lásd a level 1-es, meztelen, stb végigjátszások tömkelegét😊

[merlinw.org]

MerlinW
A mimic-es dolog az első rész óta megvan.

[merlinw.org]

AntiHero
Cataconbás boss után merre? :|

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MerlinW
NG+ mindig teljesen más volt. Új ellenfelek, új boss mechanikák, ileltve egy csomó dolgot csak NG+ és +2-ben lehet megszerezni. Legalább is az eddigi DaS-okban így volt. Az igazi DaS élményt mindig az NG+ adta. A sima végigjátszás csak amolyan tréning😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.16. 23:47:38

[merlinw.org]

TDC Geronimo
Megnéztem youtuben, elmentek a picsába ezekre hogy jönnek rá? 😄

bonfire maxolva! estus+10

TDC Geronimo
a sunbro set merre van? Elvileg már meg kellett volna találnom azt hiszem, de nincs meg

Szép duál anál.