5896
ds35d07c.gif
  • LBandi77
    Des-t toltad?Annak fényében már a das1 csillaga sem olyan fényes.
  • darkSectorxxx #3208
    Basszameg.

Hazaérek, akkor még terveztem Das-ozni.

Viszont itt a melóba meg nem tudom lassan már nyitvatartani a szemem. :)
    Ez gáz lesz.
  • darkSectorxxx #3207
    Ott se, ez igaz, de nem hasonlított. :)
  • Moby
    Én ezt nem osztom. Minden coop és pvp nélkül toltam őket, mert részint lehetőségem sem volt rá. De a BB és a DaS1 így is fantasztikus élmény maradt. Én azt értem, hogy miként élem meg az részben rajtam is múlik, de én ugyanilyen pozitívan álltam ehhez is. Mint általában a videójátékokhoz, és főleg mint az eddigi fromjátékokhoz. Ha ez csak coop/pvp/akármivel élvezhető, akkor nekem ez rossz irány. Én nem ezért játszom ezeket.
  • LBandi77
    Senki nem mondta hogy rá vagy utalva,inkább úgy mondanám hogy a felét nem tapasztalod meg a játéknak.
    Bb Ng+7 után mire számítassz.Ott sem használtál semmit,abból a kb.15 fegyverből nem használtál csak 2-őt.
    Azt sem tudtad hogy az egyik kard átalakítható íjnak.Mert nem voltál ráutalva.Itt azt sem tudod hogyan kell célozva lőni 1 íjjal.
  • LBandi77
    Azért írtam „tisztelet a kivételnek”
  • darkSectorxxx #3203
    Hát lehetőségek vannak. Kár hogy nem vagy ráutalva.

Pvp nekem pl nem szórakoztató. Nem látom értelmét.
    Ráadásul gagyi hogy miket csúszik, meg laggol a játék ilyenkor.

Coop meg kinek kell úgy őszintén?
    Annyira könnyű a játék, hogy nem is értem a coop szerepét.

BB-ben azért meg sokszor jó hogy van. A botokat se véletlen tették be a dlc-vel.
    Én egyszer már betanultam Ebrietas-t, de most ennek ellenére szoptam mikor megint odamentem Laurence után. Hihetetlen.
  • TDC Geronimo
    Én coopozok és pvpzek is :)

Engem invadeltek már vagy 10-15 alkalommal és én is mentem át. Meg segítettem vagy 20-30 bosskillben már
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.21. 15:45:47
  • TDC Geronimo
    Laggos szar nagyon, BBben is az volt. p2pn megy az egész csak a matchmaking dedikált :/
  • darkSectorxxx #3200
    Mesélhetnék én is. :)
  • LBandi77
    Én azt mondom,nagyon jó játék a bb,de azért azt kár elvitatni a ds-től hogy.a végtelen lehetőségek tárháza,iszonyatosan sokféleképpen lehet játszani,Ahogy itt szinte mindenki tolja lovag,szamuráj,0 tárgy használat még csak kipróbálási szinten sem(tisztelet a kivételnek) persze mindenki úgy játszik ahogy neki megfelelő meg ahogy élvezi,de bb stílusban el kell ismerni a bb jobb.
    És ahogy én észrevettem mindenki csak bossokat akar ölni,semmi pvp coop. Stb..
  • darkSectorxxx #3198
    Hát bakker nekel túl sok eltérés nem tűnt fel.
    Pl az erdő nekem egy az egyben das2.
    De úgy minden szine.

A környezetre értem. A karakterek jobbak.
  • SlickAdam
    imadom amikor szarakodik a pvp.
    sokszor rabaszok az ellenfelre, de meg se moccan az eletcsikja, de engem meg akkor is sebeznek, ha 1 meterre csapkodnak tolem...
  • TDC Geronimo
    "Kinézetre meg szerintem Das2 HD kicsit."

Hülyeségeket azért ne beszéljünk :D
  • darkSectorxxx #3195
    Én Das3-ba egy területet nem tudok mondani ami tetszett és visszamennék.

Kinézetre meg szerintem Das2 HD kicsit.
    Van annyi hely ami prevgen szint. Kevés shader, színtelen, sivár.

Még a csodás kastly.
    Messziről fasza, de a hídon túl okádni tudnék.
    Ezért nehéz tályékozodni sokszor.
  • TDC Geronimo
    Jó szórakozást (DAT music)

• darkSectorxxx #3193
    Én fogok mesélni :)
  • TDC Geronimo
    Hát itt volt pár helyszín ahova a büdös életbe nem akarok visszamenni. Pl az erdő vagy farron keepes rész. BB DLCben meg csak az első pálya újrahasznosított félig meddig, többi új
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.21. 15:30:48
  • darkSectorxxx #3191
    Ez igaz, lehet választani, de mondanám hogy Das3, ha legalább a területek ne lennének full kopárak.

Sok terület nagy, de kibaszott egyszerű.

Egy deka tereptárgy, annyi sincs.
  • Moby
    Eszembe sincs.
  • SlickAdam
    gondolom nem mentel at NG+-ba. majd töltsd vissza egyszer, keresd fel a kihagyott helyszint es meselj a Nameless King-rol! :D
  • darkSectorxxx #3188
    Tudom. Ezért írtam. :)
  • LBandi77
    Ha még így is van,a bb fele kb helyszínekben,és még a dlc nagy része is újrahasznosított helyszínek sokasága.
  • darkSectorxxx #3186
    Ez egyértelmű.
    Das 3 nagy kevésbé szép.

BB iszonyat szép, be is van határolva sok helyen.
  • SlickAdam
    feltetelezem a NG++ meg mar 2-4 között volt (ha csak a befejezeseket akartad csak latni)
  • Moby
    Szebb a BB. Ha azt tudtam volna ilyen minőségben tolni, letépte volna az arcom. Pedig ez sem csúnya. Sőt.
  • TDC Geronimo
    Menj le pl forbidden woodsba BBbe és utána DS3 erdőbe. Hidd el szebb a BB
  • TDC Geronimo
    Ja BBnél nekem is első végigjátszás vmi 30 óra volt. NG+ meg 8
  • Moby
    Magasan az volt a legszopattyúbb bossom.
  • Ulthane
    Grafban szerintem nem jobb a BB. De nekem is jobban bejött összességében.

Bár végigtolom az egészet előbb. utána előveszem BB-t megint.
  • SlickAdam
    tudod nagyon jol BB-bol, hogy hogyan mesz az uj körökben... egyre gyorsabban csapatod. nehezebb, csak a jatekos is tapasztaltabb es erösebb. prince-nel azert szoptam par kört NG+-ban
  • Moby
    A-ARecsit jön. Most valami léleksimogató, édibédi hájkvaliti cucc kell, különben lehet, hogy még ma felkötöm magam, vagy eladok mindent, aminek a géminghez van köze.
  • darkSectorxxx #3177
    Mivel megtudtam hogy marad a nehézség NG8+ -ra és nem esik vissza (félreértelmeztem.
    Ezért 1000% hogy lesz nekem BB-ben folytatás)
    Tuti.

csak előtte lezárom Das3-at szépen és Uncharted-et.
  • darkSectorxxx #3176
    Hát nehéz kitalálni, neked sima 1 fél nap megvolt, kurva nehéz lehet akkor. :D
  • Moby
    Fogalmam sincs ebbe milyen görbét tudnánk belelátni. Indultunk fentről, belezuhantunk a marianna árokba, és ott még vergődtem párat. Ez most egy elég egyszerű görbe volt.
  • TDC Geronimo
    Tegnap belőttem BBt így DS után. Hát nem csak artban veri oda DSt (itt is gyönyörű) de grafban és combatban is. Az a világ szerintem sokkal jobb. Szeretném nagyon, ha from folytatná. Moby te meg DLCt kezd el, abban nem lehet csalódni. Olyan bossharcok vannak besírsz. Csak ha új karival mész lvl 55-60 körül menj, mert arra a szintre van csinálva
  • darkSectorxxx #3173
    Hát engem őszintén az visz tovább hogy nincsen más, semmi játék mellette.
    Meg hogy 1x egy Das-t végigvigyek már. :D
  • darkSectorxxx #3172
    :)
  • SlickAdam
    nehezebb, de tapolodsz is rendesen, szal...
  • Moby
    Ehhez felesleges. Ez már nem a játékról szólt, hanem a pénzről, amit beletettem. Meg hogy ne kelljen úgy a polcra nézzek, hogy azt érezzem, hogy látatlanban félrebasztam. Pedig lehet jobba lett volna tényleg abbahagyni.