5896
-
LBandi77 #3209 Des-t toltad?Annak fényében már a das1 csillaga sem olyan fényes. -
#3208 Basszameg.
Hazaérek, akkor még terveztem Das-ozni.
Viszont itt a melóba meg nem tudom lassan már nyitvatartani a szemem. :)
Ez gáz lesz. -
#3207 Ott se, ez igaz, de nem hasonlított. :) -
#3206 Én ezt nem osztom. Minden coop és pvp nélkül toltam őket, mert részint lehetőségem sem volt rá. De a BB és a DaS1 így is fantasztikus élmény maradt. Én azt értem, hogy miként élem meg az részben rajtam is múlik, de én ugyanilyen pozitívan álltam ehhez is. Mint általában a videójátékokhoz, és főleg mint az eddigi fromjátékokhoz. Ha ez csak coop/pvp/akármivel élvezhető, akkor nekem ez rossz irány. Én nem ezért játszom ezeket. -
LBandi77 #3205 Senki nem mondta hogy rá vagy utalva,inkább úgy mondanám hogy a felét nem tapasztalod meg a játéknak.
Bb Ng+7 után mire számítassz.Ott sem használtál semmit,abból a kb.15 fegyverből nem használtál csak 2-őt.
Azt sem tudtad hogy az egyik kard átalakítható íjnak.Mert nem voltál ráutalva.Itt azt sem tudod hogyan kell célozva lőni 1 íjjal. -
LBandi77 #3204 Azért írtam „tisztelet a kivételnek” -
#3203 Hát lehetőségek vannak. Kár hogy nem vagy ráutalva.
Pvp nekem pl nem szórakoztató. Nem látom értelmét.
Ráadásul gagyi hogy miket csúszik, meg laggol a játék ilyenkor.
Coop meg kinek kell úgy őszintén?
Annyira könnyű a játék, hogy nem is értem a coop szerepét.
BB-ben azért meg sokszor jó hogy van. A botokat se véletlen tették be a dlc-vel.
Én egyszer már betanultam Ebrietas-t, de most ennek ellenére szoptam mikor megint odamentem Laurence után. Hihetetlen. -
#3202 Én coopozok és pvpzek is :)
Engem invadeltek már vagy 10-15 alkalommal és én is mentem át. Meg segítettem vagy 20-30 bosskillben már
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.21. 15:45:47 -
#3201 Laggos szar nagyon, BBben is az volt. p2pn megy az egész csak a matchmaking dedikált :/ -
#3200 Mesélhetnék én is. :) -
LBandi77 #3199 Én azt mondom,nagyon jó játék a bb,de azért azt kár elvitatni a ds-től hogy.a végtelen lehetőségek tárháza,iszonyatosan sokféleképpen lehet játszani,Ahogy itt szinte mindenki tolja lovag,szamuráj,0 tárgy használat még csak kipróbálási szinten sem(tisztelet a kivételnek) persze mindenki úgy játszik ahogy neki megfelelő meg ahogy élvezi,de bb stílusban el kell ismerni a bb jobb.
És ahogy én észrevettem mindenki csak bossokat akar ölni,semmi pvp coop. Stb.. -
#3198 Hát bakker nekel túl sok eltérés nem tűnt fel.
Pl az erdő nekem egy az egyben das2.
De úgy minden szine.
A környezetre értem. A karakterek jobbak. -
SlickAdam #3197 imadom amikor szarakodik a pvp.
sokszor rabaszok az ellenfelre, de meg se moccan az eletcsikja, de engem meg akkor is sebeznek, ha 1 meterre csapkodnak tolem... -
#3196 "Kinézetre meg szerintem Das2 HD kicsit."
Hülyeségeket azért ne beszéljünk :D -
#3195 Én Das3-ba egy területet nem tudok mondani ami tetszett és visszamennék.
Kinézetre meg szerintem Das2 HD kicsit.
Van annyi hely ami prevgen szint. Kevés shader, színtelen, sivár.
Még a csodás kastly.
Messziről fasza, de a hídon túl okádni tudnék.
Ezért nehéz tályékozodni sokszor. -
#3194 Jó szórakozást (DAT music)
-
#3193 Én fogok mesélni :) -
#3192 Hát itt volt pár helyszín ahova a büdös életbe nem akarok visszamenni. Pl az erdő vagy farron keepes rész. BB DLCben meg csak az első pálya újrahasznosított félig meddig, többi új
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.21. 15:30:48 -
#3191 Ez igaz, lehet választani, de mondanám hogy Das3, ha legalább a területek ne lennének full kopárak.
Sok terület nagy, de kibaszott egyszerű.
Egy deka tereptárgy, annyi sincs. -
#3190 Eszembe sincs. -
SlickAdam #3189 gondolom nem mentel at NG+-ba. majd töltsd vissza egyszer, keresd fel a kihagyott helyszint es meselj a Nameless King-rol! :D -
#3188 Tudom. Ezért írtam. :) -
LBandi77 #3187 Ha még így is van,a bb fele kb helyszínekben,és még a dlc nagy része is újrahasznosított helyszínek sokasága. -
#3186 Ez egyértelmű.
Das 3 nagy kevésbé szép.
BB iszonyat szép, be is van határolva sok helyen. -
SlickAdam #3185 feltetelezem a NG++ meg mar 2-4 között volt (ha csak a befejezeseket akartad csak latni) -
#3184 Szebb a BB. Ha azt tudtam volna ilyen minőségben tolni, letépte volna az arcom. Pedig ez sem csúnya. Sőt. -
#3183 Menj le pl forbidden woodsba BBbe és utána DS3 erdőbe. Hidd el szebb a BB -
#3182 Ja BBnél nekem is első végigjátszás vmi 30 óra volt. NG+ meg 8 -
#3181 Magasan az volt a legszopattyúbb bossom. -
Ulthane #3180 Grafban szerintem nem jobb a BB. De nekem is jobban bejött összességében.
Bár végigtolom az egészet előbb. utána előveszem BB-t megint. -
SlickAdam #3179 tudod nagyon jol BB-bol, hogy hogyan mesz az uj körökben... egyre gyorsabban csapatod. nehezebb, csak a jatekos is tapasztaltabb es erösebb. prince-nel azert szoptam par kört NG+-ban -
#3178 A-ARecsit jön. Most valami léleksimogató, édibédi hájkvaliti cucc kell, különben lehet, hogy még ma felkötöm magam, vagy eladok mindent, aminek a géminghez van köze. -
#3177 Mivel megtudtam hogy marad a nehézség NG8+ -ra és nem esik vissza (félreértelmeztem.
Ezért 1000% hogy lesz nekem BB-ben folytatás)
Tuti.
csak előtte lezárom Das3-at szépen és Uncharted-et. -
#3176 Hát nehéz kitalálni, neked sima 1 fél nap megvolt, kurva nehéz lehet akkor. :D -
#3175 Fogalmam sincs ebbe milyen görbét tudnánk belelátni. Indultunk fentről, belezuhantunk a marianna árokba, és ott még vergődtem párat. Ez most egy elég egyszerű görbe volt. -
#3174 Tegnap belőttem BBt így DS után. Hát nem csak artban veri oda DSt (itt is gyönyörű) de grafban és combatban is. Az a világ szerintem sokkal jobb. Szeretném nagyon, ha from folytatná. Moby te meg DLCt kezd el, abban nem lehet csalódni. Olyan bossharcok vannak besírsz. Csak ha új karival mész lvl 55-60 körül menj, mert arra a szintre van csinálva -
#3173 Hát engem őszintén az visz tovább hogy nincsen más, semmi játék mellette.
Meg hogy 1x egy Das-t végigvigyek már. :D -
#3172 :) -
SlickAdam #3171 nehezebb, de tapolodsz is rendesen, szal... -
#3170 Ehhez felesleges. Ez már nem a játékról szólt, hanem a pénzről, amit beletettem. Meg hogy ne kelljen úgy a polcra nézzek, hogy azt érezzem, hogy látatlanban félrebasztam. Pedig lehet jobba lett volna tényleg abbahagyni.