5896
-
Bandicoot #3249 Már csak azért is vicces mert elismerten jóval komplexebb és változatosabb mint a bb...:)
De majd ha ráuntam az ng+-okra beszerzem azt is csak hogy szapulhassam milyen könnyű...:D -
#3248 Aha persze....:D
Tuti a farkas csak pofán kell baszni. :D -
#3247 én fogadok veled bármibe hogy nem jut el addig :D -
#3246 Erre koccintunk. :D
Elfelejtetted hogy a bossok csak elsőre tudnak meglepni. :) -
#3245 lófasz nehézség nem volt a cleric beastben sem pedig meglövöd legugol pofán kened vajjal .nem igazán tudom mit kell izélni ezt a játékot nagyon szépen szopnád a faszt hidd el ha nem játszottál volna bb-vel.azt se tudnád mit csinálj -
Bandicoot #3244 Nagyjából nekem is mindegy majd ha ng+7-ig elviszed amit kétlek lesz hitelessége is talán ennek a nagy rakomány bullshitnek amit tolsz a játékról.:) -
#3243 De téllg ez van....attól hogy nem tetszik még lesz ebből NG10+ is :D
én direkt játszok nekem nem tetsző játkokkal, mert ha nem akkor a dicsérettel felmagasztalom a játékokat, és akkor azt mondják védem a játékot. :D
Így ez a veszély elhárítva. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.21. 17:51:13 -
#3242 Ezért megyünk tovább majd. :) -
#3241 De minden nap elfelejtem ezeket és tiszt lappal állok neki. :D -
#3240 így van kicsit tényleg vicc amit levág hogy mennyire szar és unalmas meg semmilyen a játék.pedig kreatív és változatos a nehézséget pedig ne sima ng-ben keresse .m itapasztaltak vagyunk igen ezért nekünk nem nehéz de vannak itt is akik pár bossk szenvedtek azrét szépet.akik nem ilyen tapaszaltak mint mi azok meg szopókáznak kapják az anált és írogatják a jeleket fel hogy jöjjön valaki helpelni.nem más az egész mint rinya meg hiszti.nincs baj a játékkal csak nem tudják értékelni a moby félék.dark meg csak kabarézik szokásosan tudjuk :D -
#3239 Tutira nem. :D -
#3238 Ő nem.
Ő megint csak nem. :)
Nem tekintek a NG7+ -ra....szimplán végiggondolom mi volt, és itt mi van, az egy dolog hogy éjjel fáradtan pizzaevés közben is megy a játék.
De bameg ehhez halál komolyan elég egy Devil May Cry gyorstalpaló.
Persze mondhattok bármit, de én így látom.
BB vs Das
- kevés sebzés az ellenfélre vs sok sebzés az ellenfélre
- több hely mozgáshoz - kevés hely mozgáshoz
- nincs pajzs - van pajzs
- gyors ellenfelek - lassú ellenfelek
Nekem tökmindegy ki mit mond, ez ennyi....
Bocs télleg nem vitaképpen, de meg vagyok erről győződve....
Leültetnék egy embert, mondjuk 1-2 boss elé a BB és Das-nál, lenne tippem hol szopna többet a srác.
Farkas + temetőőr a BB-ben vagy a 2 homokozó kisgyerek a Das3-ban? -
Bandicoot #3237 Így is szopja kb támadásonként 1 estus. Az estus az egyetlen ami megmenti a legtöbb helyen sima ng módban... -
Bandicoot #3236 Semmi köze? A legtöbb ideirogató korrekt fromos és BB-os tapasztalattal rendelkezik. Aki meg nem az bizony rohadtul nem halad úgy.
Egy primitív hiszti amit levágsz napok óta. A játék könnyű. Az ellenfelek unalmasak. A főganajok semmilyenek. A látvány néha okádék meg Das2 HD szint.
Kabaré. Ha ennyire nem fekszik ne told.
-
#3235 nagyon nem jól látod a dolgokat ugyanúgy szoptad volna a lovag faszát itt elsőre mint a cleric beastét a hídon meg a cigányét a temetőben ha nincs a BB ezelőtt hidd el.könnyű nagy pofával lenni annyi ng+ után itt :D nekem is az volt könnyen lement az egész játék de nem felejtem el hogy szoptam volna a faszt ha ezelőtt nem nyomom a többivel a második résszel kezdtem ami az elsőhöz képest fos könnyű.hát ott több óra volt mire befejeztem a balfaszkodást és elkezdtem felfogni mit csinálok és hogy működnek a dolgok utána beletanultam és már az első rész se volt nehéz egy kicsit sem.gyakorlás kérdése és hiába jössz itt az isten BB-vel baszottul nem nehezebb az,más de nem annyira hogy ezt rá mondhasd .nem tér el annyiban a játék csak mivel azzal kezdtél jó hogy ott szoptál és nem itt.ennyi a lényege -
#3234 Pedig nekem ilyenek a pályák, nem azért mert Das 3, nem BB2 hanem mert télleg nagyon kopár....sok helyen.
De legalább hamar észrevenni a nem odaillő extra részeket.
A tájékozódás miért LY azt nem tudom viszont...:D
Kezdődik megint a hugyszar állapot. :D -
#3233 Nincs ahoz köze, hányan vittétek ki NG7+ -t itt a topikban?
Ja senki, mégis haladtok mint kés a vajban....na ez hogyisvanez? :) -
Bandicoot #3232 Azt fogd már fel hogy egy ng+7 után kezdtél egy másik durván bloodbornosított játék ng-jébe.
Nem csoda hogy könnyűnek érzed bár továbbra is ledarál szinte bármi és csak az eltúlzott mennyiségű estusok mentik meg a segged. Sok sikert az ng+-okhoz. Szerintem belevéreznél csúnyán.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.21. 17:40:59 -
#3231 Mert nincs más játék.
Mert Das-t még nem játszottam és kicsit megérdeklődni hogy itt valóban igaz-e hogy a pajzs fontos játék elem, meg a többi amiket mindig nekem állítottak, hogy ja ez nem menne neked stb.
Vagy nekem van igazam, és ha én akarom megcsinálom, ha nem akarom nem csinálom.
Mert a Das1-2-nél azt mondták, még most is, hogy ja én azért hagytam abba mert nehéz és úgyse tudnám végigvinni.
Én meg erre mondtam hogy nem, ha nekm az lenne jó hogy érdekes a játék és elszánt vagyok akkor megcsinálom, ha kell halálokkal, de végig megyek. :) -
Bandicoot #3230 Kezdesz paródia kategóriába esni... -
#3229 Das 1 volt legelőször amúgy. :)
De most nem értem mire célzol. :D -
#3228 Hátde figy, most nem értelek, BB-t egyedül nyomtam le...kezdő voltam, nagyságrendekkel nehezebb volt mint ez.
Nem azért mert tapasztalat, hanem ha objektíven nézem.
Pl vegyük az eslőt, BB farkas, itt meg a tréning lovag.
Hát ba+ a farkasnak sokkal durvább a mozgása mint ennek.
Itt nagyobb a terület, tudsz menekülni, lasabb.
Soroljam még? :)
És nem tekintek most semmit, tapasztalat, gyakorlat, egész egyszeráen sokkal nehezebb.
BB-ben annyi a jó a kezdőknek hogy van 20 vial....igaz nem ér többet mint itt az 5 estus...mert ott BB-ben kisebb a csik szerintem és hamarabb leszedik mint itt, és a legtöbb esetben a BB-nél többen vannak. -
#3227 én se értem minek mondja ennyire hogy szar fos meg minden,meglepően jól halad igen mondjuk így bbng+7 után fura lenne ha nem és mondja ezt úgy hogy mosott szar mert hajnalba nyúlóan tolja mindennap délutántól nemtudom mit magyaráz tetszik neki csak teszi kicsit magát a barátunk szerintem:) -
Bandicoot #3226 Nyomja a bullshitet miközben pont megjelenés elött fejezte be a bb ng+7-et...
Persze hogy azután könnyűnek tűnik. -
Bandicoot #3225 Fel.erül bennem a kérdés ha szerinted könnyű a ds3 (ami továbbra is hiteltelen tőled) és mégcsak nem is tezszik egy helyszín vagy boss meg semmi sem, nomeg árad minden egyes kommentedből hogy míg ez hígfos addig a bb az isten: Mi a fenének játszol vele akkor?:) -
LBandi77 #3224 Bb volt az első from?
Mert akkor mindent értek.
-
#3223 Ott én is használtam. :( -
#3222 figyelj emlékezz mit műveltél a bb-ben legelőször.akkor ezt most szorozd meg 2x amit művelnek a kezdők most ebben :D és már meg is érted a dolgokat.röhejes dolgokat művelnek a bossok 2ütésből megverik őket.elfelejtetted már milyen volt a kezdet én nem :D tudom mekkora balfasz dolgaim voltak az első from játékomban:) mi már gyakorlottak vagyunk te is a bb-ben jó hogy nem vág földhöz ez a játék így:) más de azért annyira nem hogy ne értsed a működését az full ugyanaz -
#3221 Értem, de szerintem ez amúgy is könnyű, ha nem játszottál még From játékokkal.
Érdekes itt mindenki siklik a játékon.
Vagy lehet a baj az hogy menne csak nincs türelmük sokaknak.
De télleg párszor kéne csak elgurulni az ütések elől lol.
Fát még oké megértem az télleg idegesítő tud lenni, de a többi. -
#3220 nagyon sokan nem boldogulnak hidd el esnek kelnek a katakombákban is.bossokat se tudnak megölni egyedül.hidd el rengetegen -
#3219 Az kemény.
Amúgy én minden nap kb 21:00-22:00 körül végem ha tovább nyomom a játékot, akkor kába vagyok....nagyon, ma 22:00-kor szóljatok hogy alvás. :D -
LBandi77 #3218 Többen mint hinnéd,lerakod a jelet instant hívnak,1-2 sec. -
#3217 Oks, de ezt mondom, van ember aki elakad ezeknél?
Én nem vagyok pro, azért a Das más irányításba, mint a BB, mégis megyeget.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.21. 16:37:45 -
#3216 Jaja. :D -
#3215 Én nem bánom nekem tetszik ez is nagyon, de BB továbbra is favorit. -
#3214 Najó 3* nekimentem dragonos bossznak egyszer lebaszott hídról
Negyedjére mondom bassza meg a shiledet megyek 2h módba. Meg is lett egyből :y -
#3213 amúgy én teljesen azt érzem hogy itt kb mindenki bánja hogy végigjátszotta ezt az élen mobyval.akkora örömködés volt részéről az elején azt mondja imádja aztán meg már ez is egy rakás szar akár a BB volt.most azt fényezi de közben tudjuk mi volt ott is amikor játszotta...szerintem különben nem a játékkal van a baj.az hogy elsőkörben nem annyira nehéz sokaknak akik ügyesebbek ez még szerintem önmagában nem baj.hiszen a kezdők és a bénábbak sokszor nekifutnak minden bossnak és szívnak rendesen mindenhol.ng+okban van a kihívás különben is.az hogy a pályák meg minden gagyi hát ezt erős túlzás mondani.változatosak szépek a BB-ben sem voltak jobbak ér változatosabbak ott is volt egy hangulat itt is van kinek melyik jön be jobban.számomra a BB felejthetőbb mint ez.tuti ízlés kérdése -
#3212 egyelőre én sem érzek kéztetést nagyon ng+ra én várok vele.még egy kicsit játszogatok ng-ben.megvan a farmolós szettem
összesen 6k soul 10mpenként +5 mire bonfire és vissza tehát 15mp/6k soul itt eshet titanite chunk sun medal ember large titanite shard.fejlődtem egy pár levelt így ma .kezdtem egy másik karit de úgy nincs kedem a 0ról tolni még túl friss élmény meg hát nekem ez a dexes szamurájkodás nem fekszik :D nem az én világom a mágus meg elég fos ahogy láttam de majd kipróbálom azt lehet. -
LBandi77 #3211 Coop meg a nem olyan pro játékosoknak kell mint te hanem akik ott toporzékolnak a bossok előtt hogy segíts nekik. -
LBandi77 #3210 Ez csak addig tart amíg benyomod a power gombot.