5896
-
#3650 Akit érdekel most megyek NG+ -
Ulthane #3649 -
#3648 Jaaa, télleg azt majd most egyedül kell. :D -
#3647 A bal felső sarokban amikor villog a covenant jel az mit jelent? -
#3646 :DD -
Ulthane #3645 Hat utesbol megfekudt. :) -
#3644 yhorm the giant.akit neked megölt a hagymalovag papa :D -
#3643 Milyen óriás? -
#3642 miért hagyta volna ki mindenki?mindenki kacarászva ölte meg :D -
SlickAdam #3641 kotelezö boss, mirol beszelsz? -
Ulthane #3640 Az oriast mindenki kihagyta? -
#3639 Én most folytatom NG+ -t mert bealudtam kicsit. :D -
#3638 Csá mester gratulálok. :)
Majd linkeket várunk. :) -
#3637 Köszönöm, de kötve hiszem hogy nálad jobb lenneék azért, te lenyomtad Das2-őt is.... :)
Nem? -
#3636 Üdv a klubban. :D -
#3635 hát ez kurvajó :DD -
SlickAdam #3634 scooby doo :D
-
#3633 erdős meg farron keep + catacomba. Az akár ki is maradhatott volna -
SlickAdam #3632 nagyon pici. -
Ulthane #3631 Ez a Profaned Capital az eddig legundoritobb palya. Az elso pillanatatol utalom. -
#3630 meg ugye az szúr és az mindenkinek nagyon fáj.na igen :D erre rájöttem már
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.24. 12:20:09 -
LBandi77 #3629 1 fullos rapier szerintem egyenlőre a legjobb boss killer,míg másik fegyverrel ütsz 1-et addig azzal szúrsz 3-4 et. -
SlickAdam #3628 jobb stick-el beallithatod... -
Ulthane #3627 A tetves geci kameraallas az! -
LBandi77 #3626 Nagyon sok jó fegyver van én most hanyagolni fogom a katanákat. -
#3625 annyira azért nem akarok belemerülni :D még keresem az ideális OP fegyvert de az biztos hogy dualt nem akarok.max 2kézre fogni valami.pajzsot csak dísznek hordtam az első 4bossnál eddig magamnál most:) keresem azt a kardot ami egyenrangú lehet a katanával egyelőre :D -
LBandi77 #3624 Ajánlom figyelmedbe a dual katana lighting változatát,mondjuk faith build-nél S bónuszt ad,faith-re -
#3623 én is neki mentem a fume greatswordel de csak karistoltam a királyt . a pacija nem csípte hogy fejbebasztam vele 4ütéstől itt is feküdt.kezdem amúgy úgy érezni hogy tényleg a katana a legkeményebb fegyver ebben a játékban -
#3622 ja értem.az is sokat számít azért:) na meg elég gyorsan lehet velük heavy attackot nyomni ugye -
#3621 Felhúztam a blackknighthalberd itteni változatát fullra. Az volt a kedvencem az 1-ben. Akkirát csap mint a mozdony. Meg se karcoltam vele a namelesst. Visszavettem a darkbladeet, és beütöttem vele a száját keményen. Főleg a "paciját" rakta nagyon análba. Talán 4x ütöttem meg a fültövét. -
#3620 Grat amugy. :D Jobb vagy mint én..bár kitartásból eddig is jobb voltál. :D
Én még most megyek 3 mellék bosst megkeresni. :D -
LBandi77 #3619 Csak a rövidítést kell megtalálod. -
LBandi77 #3618 Elvileg másodlagos sérülésnek még vérzést okoznak,kivéve a dual katana,lehet arra van olyan boss ami érzékeny. -
LBandi77 #3617 Ja tényleg benéztem. -
Ulthane #3616 Egy budos nagy parasztsag, hogy palya elejen nincs bonfire, higy ge cizze szajba a Fromot a jo budos kurva eg! -
#3615 hát értem .az abyss watcher biztos nagyon érzékeny rá :D meg a crystal sage is a többi annyira nem eddig -
SlickAdam #3614 sztem ellenfel függö. chaos blade-el (katana szinten) is mentem, az dexterity-re skalazodik, de NAGYON. volt akit szabdalt, volt akit simogatott.:) -
#3613 Az nem szükséges. Azt én a legvégén csináltam. -
#3612 slick.ennyire sokat számít a katana .miért?ezt megtudod nekem magyarázni hátha te jobban értesz hozzá?:) -
SlickAdam #3611 nem ettöl nyilik ki.
ott a kulcs az ajto elött, el se tudom kepzelni, mi baja.