5896
-
#3730 Csúszkálás pár alkalommal volt de késés mindig van. Az sajnos mindig is lesz, mert p2p. -
#3729 Vicessek a pvp-k lehet én vagyok erős de eddig egyszer sem öltek meg 1v1-ben.... -.- -
Bandicoot #3728 Dettó. Ma 5 meccset nyomtam le ebből 4 katasztrófa volt.
Vaamint 3szor invade-eltek, mikoris én vagyok a szeró. Az egyik olyan volt hogy rendesen teleportálgattunk, meg 20 méterről is sebzett a paraszt karddal vágva....
-
SlickAdam #3727 nem laggol nalad? nekem 10 meccsbol 6 levegoben csuszkalas volt, meg akkor is rambasztak, amikor 1 meterre volt tolem a kardjuk vege... -
#3726 duty fulfilled :O
Najó imádom invasiont meg az onlinet itt <3
BB2be kérek ilyen onlinet, ott az elég gyenge volt :( -
#3725 na 3 boss down megvan mound maker covenant is :)
Tetszik a lila és undead settlementnél is instant az invade szinte :o -
#3724 Segítsetek ti is kicsit Ulthane-nek tippekkel vagy valami.
majd megpróbálok neki távvezérléssel mutatni, de hátha tudtok tanácsot adni....
Stream -
#3723 nem.nekem másodikra ment le.először szépen meghaltam.lehet mákom volt ezt nem vitatom. -
Ulthane #3722 Nem, neked proba nelkul ment, -
#3721 Kb 5. Nem emlékszem pontosan, de így valahogy. Az első fázis cheesy, a második...nos az szopó :) -
#3720 én ng+ba majdnem megszoptam a faszt vele :D nagy kardal mentem rá.szoptam is.vissza is térek a dark swordhoz.mindjrát kipróbálom a rapiert :D -
#3719 2ra ment le -
#3718 Nem emlékszem, nekem volt vagy 7-8 asszem...nem egyszerű az biztos....
Majd írok tippeket ha végeztem a stream-el.... -
SlickAdam #3717 el se merem arulni NG++-ban melyik bossnal szivtam. csak mert tobbinel nem. de ennel vagy 5-6-szor fekudtem, valahogy nagyon eltalalt mindig masodik felidoben. bumm-bumm dead.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Crystal Sage :D -
Ulthane #3716 Mindenki irja szepen be, hogy hayadik probara ment le neki prince, az elso fazisat sem elem tul. :( -
#3715 Nálam is 2-nél megakadtam...mig rá nem leltem a taktikára, minden azon mulik.
Ha kell segítek. -
#3714 Magam sem tudom...:D
Ingyen steam játék? :) -
SlickAdam #3713 olvasod te a topikot? -
#3712 Egy rövid próbára átnéztem én is, de ez itt má tényleg pressAtowin kategória.
/egyben legyen ez remény azoknak, akiknek sajog a vébélnyílása: ng+ -ban elégtételt vehet minden sérelemért, biztonságosan. Majdnem olyan fasza, mint az interneten nick mögé bújva emberkedni
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.24. 17:25:54 -
#3711 NG+ba átmentem. első boss kb élt fél percet -.- -
Ulthane #3710 Egy bossnal akadtam csak meg ot orara, a tobbi par proba utan lement. -
#3709 És ezt állítólag már nerfelte a from. Milyen lehetett előtte? -
Ulthane #3708 Gondolom itt prince is elsore ment mindenkinek. Sot, proba nelkul elfekudt! -
#3707 -
#3706 Najó hát ennek a swordnek még a movesetje is atom csíter. Knightok megmozdulni se tudnak. Elhiszem, hogy ezzel könnyebb volt 1-2 boss :D -
#3705 Mindig is az voltál, ezért is néztük el még ezt a baklövést is! -
#3704 miért nem kezdted még el?ne írkáljál kezd el :DD -
#3703 Na ezt nem kéne. Verseny ez, vagy miaf...? Én meg még mindig el se kezdtem. Akkor vesztes vagyok? Francokat. -
#3702 NG7+? Minek? Túl könnyű, meg ronda is! :) -
#3701 attól még hogy te többet szívsz a bossokal és lassabban haladsz mert szívod a faszt és kapod az anált sok részen még nem noliferek akik már végigvitték kötelességből meg szar lehet nyomni.már értem minden szívásod okát... -
#3700 Én is kezdtem, de most a NG7+ a cél. :D -
Timplur #3699 majd kiderül, az biztos hogy azzal nagyon szívni fogok de nem fogom feladni :D -
Ulthane #3698 Mar itt minden nolifer befejezte, haladnom kell. Remelem mar nincs sok hatra, csak kotelessegbol nyomom. -
#3697 Akkor tarts szünetet, ne rinyáljál! -
Ulthane #3696 Kezdek megcsomorleni a jatektol. Halalosan unom. -
#3695 troll -
#3694 de köcsög voltam csávóval behuzattam fél szobát és a végén megálltam mert láttam belehátrál lovagba, aki szépen lecsapta hátulról :D -
#3693 csatlakozom a dark sword szerintem is nagyon jó én is azzal nyomtam le a játékot és most is azzal viszem ng+ban de a rapiert megcsinálom bossoka szerintem :D -
#3692 jól nyomod :D de jól el leszel majd a nameless kingel.szerintem azt nem lehet így vagy nemtom :D -
SlickAdam #3691 majd ha a mound makers-t farmolod (invadelned kell), akkor a Consumed King's Garden-ben legyel! vagyis ahogy felmesz a Dancer bonfire-tol balra, meg a lift elött. ha mar lent vagy, ott szinte mindig 2-3 jatekos fogad. fent sokszor kaptam ovatlan kisfiukat.