5896
ds35d07c.gif
  • TDC Geronimo
    Csúszkálás pár alkalommal volt de késés mindig van. Az sajnos mindig is lesz, mert p2p.
  • darkSectorxxx #3729
    Vicessek a pvp-k lehet én vagyok erős de eddig egyszer sem öltek meg 1v1-ben.... -.-
  • Bandicoot
    Dettó. Ma 5 meccset nyomtam le ebből 4 katasztrófa volt.
    Vaamint 3szor invade-eltek, mikoris én vagyok a szeró. Az egyik olyan volt hogy rendesen teleportálgattunk, meg 20 méterről is sebzett a paraszt karddal vágva....
  • SlickAdam
    nem laggol nalad? nekem 10 meccsbol 6 levegoben csuszkalas volt, meg akkor is rambasztak, amikor 1 meterre volt tolem a kardjuk vege...
  • TDC Geronimo
    duty fulfilled :O

Najó imádom invasiont meg az onlinet itt <3

BB2be kérek ilyen onlinet, ott az elég gyenge volt :(
  • TDC Geronimo
    na 3 boss down megvan mound maker covenant is :)

Tetszik a lila és undead settlementnél is instant az invade szinte :o
  • darkSectorxxx #3724
    Segítsetek ti is kicsit Ulthane-nek tippekkel vagy valami.
    majd megpróbálok neki távvezérléssel mutatni, de hátha tudtok tanácsot adni....

Stream
  • Myselor
    nem.nekem másodikra ment le.először szépen meghaltam.lehet mákom volt ezt nem vitatom.
  • Ulthane
    Nem, neked proba nelkul ment,
  • Moby
    Kb 5. Nem emlékszem pontosan, de így valahogy. Az első fázis cheesy, a második...nos az szopó :)
  • Myselor
    én ng+ba majdnem megszoptam a faszt vele :D nagy kardal mentem rá.szoptam is.vissza is térek a dark swordhoz.mindjrát kipróbálom a rapiert :D
  • Myselor
    2ra ment le
  • darkSectorxxx #3718
    Nem emlékszem, nekem volt vagy 7-8 asszem...nem egyszerű az biztos....
    Majd írok tippeket ha végeztem a stream-el....
  • SlickAdam
    el se merem arulni NG++-ban melyik bossnal szivtam. csak mert tobbinel nem. de ennel vagy 5-6-szor fekudtem, valahogy nagyon eltalalt mindig masodik felidoben. bumm-bumm dead.
  • Ulthane
    Mindenki irja szepen be, hogy hayadik probara ment le neki prince, az elso fazisat sem elem tul. :(
  • darkSectorxxx #3715
    Nálam is 2-nél megakadtam...mig rá nem leltem a taktikára, minden azon mulik.
    Ha kell segítek.
  • darkSectorxxx #3714
    Magam sem tudom...:D
    Ingyen steam játék? :)
  • SlickAdam
    olvasod te a topikot?
  • Moby
    Egy rövid próbára átnéztem én is, de ez itt má tényleg pressAtowin kategória.

/egyben legyen ez remény azoknak, akiknek sajog a vébélnyílása: ng+ -ban elégtételt vehet minden sérelemért, biztonságosan. Majdnem olyan fasza, mint az interneten nick mögé bújva emberkedni
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.24. 17:25:54
  • TDC Geronimo
    NG+ba átmentem. első boss kb élt fél percet -.-
  • Ulthane
    Egy bossnal akadtam csak meg ot orara, a tobbi par proba utan lement.
  • Moby
    És ezt állítólag már nerfelte a from. Milyen lehetett előtte?
  • Ulthane
    Gondolom itt prince is elsore ment mindenkinek. Sot, proba nelkul elfekudt!
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    Najó hát ennek a swordnek még a movesetje is atom csíter. Knightok megmozdulni se tudnak. Elhiszem, hogy ezzel könnyebb volt 1-2 boss :D
  • Moby
    Mindig is az voltál, ezért is néztük el még ezt a baklövést is!
  • Myselor
    miért nem kezdted még el?ne írkáljál kezd el :DD
  • n000rbi
    Na ezt nem kéne. Verseny ez, vagy miaf...? Én meg még mindig el se kezdtem. Akkor vesztes vagyok? Francokat.
  • Moby
    NG7+? Minek? Túl könnyű, meg ronda is! :)
  • Myselor
    attól még hogy te többet szívsz a bossokal és lassabban haladsz mert szívod a faszt és kapod az anált sok részen még nem noliferek akik már végigvitték kötelességből meg szar lehet nyomni.már értem minden szívásod okát...
  • darkSectorxxx #3700
    Én is kezdtem, de most a NG7+ a cél. :D
  • Timplur
    majd kiderül, az biztos hogy azzal nagyon szívni fogok de nem fogom feladni :D
  • Ulthane
    Mar itt minden nolifer befejezte, haladnom kell. Remelem mar nincs sok hatra, csak kotelessegbol nyomom.
  • n000rbi
    Akkor tarts szünetet, ne rinyáljál!
  • Ulthane
    Kezdek megcsomorleni a jatektol. Halalosan unom.
  • Myselor
    troll
  • TDC Geronimo
    de köcsög voltam csávóval behuzattam fél szobát és a végén megálltam mert láttam belehátrál lovagba, aki szépen lecsapta hátulról :D
  • Myselor
    csatlakozom a dark sword szerintem is nagyon jó én is azzal nyomtam le a játékot és most is azzal viszem ng+ban de a rapiert megcsinálom bossoka szerintem :D
  • Myselor
    jól nyomod :D de jól el leszel majd a nameless kingel.szerintem azt nem lehet így vagy nemtom :D
  • SlickAdam
    majd ha a mound makers-t farmolod (invadelned kell), akkor a Consumed King's Garden-ben legyel! vagyis ahogy felmesz a Dancer bonfire-tol balra, meg a lift elött. ha mar lent vagy, ott szinte mindig 2-3 jatekos fogad. fent sokszor kaptam ovatlan kisfiukat.