5896
-
Ulthane #3810 -
#3809 Hát sokszor akarom végigjátszani, úgyis később nehezedik a játék tökölhetek még eleget. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 09:19:21 -
#3808 Hát idegből nem, meg ha besokalsz, fáradt vagy, nem lehet reagálni úgy a játékra, én nálam ez Nameless King-nél volt.
Sok időt nyomtam, késő este volt, fáradtan.....
Ugyanez igaz a főboss-ra, de ott még tudtam a végére egy kis erőt meríteni és szerencsémre rájöttem egy trükkre, ami nem egyszerű, CSAK EGYSZERŰBB-é tette a dolgomat...és ez azért máskor is majd hasznomra lesz.
Főllenséghez ha odaértél, meg a Nameless King-hez már most pihenj rá egy napot, hozzájuk képest Prince egy kisgyerek.
Szerintem mindkettőnél órákig csak az lesz hogy az első alaját hogy üsd le. -
#3807 >A legnagyobb hiba az, ha valaki idegből nyomja. Na, úgy nem lehet.
Jó reggelt kívánok -
Ulthane #3806 De mi értelme így az NG+nak? Hová rohansz? Arra már rájöttél, hogy a bossokat letolod simán, de akkor meg minek már játszani? :) -
Ulthane #3805 Szevasztok négerek! Elmúlt a tegnapi idegrohamom, újult erővel rontok majd neki este a kibaszott hercegeknek. Arra jöttem rá, hogy a legnagyobb hiba egy Dark Souls játékban nem az, ha valaki pajzs nélkül megy, nem az, ha felületesen játszik, nem az, hogy táncol mint Darky a Bloodborne-ban, még csak nem is az, hogy a strength és vitality attribútumai 10-esek.
A legnagyobb hiba az, ha valaki idegből nyomja. Na, úgy nem lehet.
* minden boss legyőzhető
* szinte minden fegyverrel legyőzhető
* bármilyen ruhában legyőzhető
De csak nyugodtan, nem teljesítménypróba ez.
Kicsit megmogyorózom a karakterem, már lvl 90 vagyok, 22-es strength-szel, este megszerzem a covetus serpent ringet, még farmolok Grand Archive-ban (ez a leggyorsabb, legkönnyebb farmolós hely). Aztán nekieseik,
A biztonság kedvéért azért veszek ma egy egyhónapos plust. :)
Tegnap este még olvasgattam a Guide-ot. A Chaos blade-et megnéztem. Nem értem, miért istenítitek, amikor nem a legjobb katana az, és még téged is sebez. Semmiben nem kiváló, és még kárt is okoz.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.25. 09:06:37 -
#3804 Hatásos. :) mondjuk én most NG+ ba kezdem kb kiismerni ezeket, a sima kardos aki necces. A lándzsa, nagy pallos, azok sokkal könnyebbek.
Mindegy amig bírom sietek, ha kicsit érzem hogy nehezedik lasabban viszem. -
#3803 Igen,pajzsos lovagok nem tudnak semmit csinálni mert folyamatosan szurkálom -
#3802 Hát tuti vannak trükkök meg taktikák. Én is úgy láttam a moboknál is a szúrás a legdurvább, azt nehéz kivédeni.
Láttam hogy dualban is sokan erre hajtanak. -
Bandicoot #3801 Az ilyen alkalmakra jó a seed of giant tree.. Lett volna neked meglepetés, már nem egy invaderrel eljátszottam. -
#3800 Ja értem köszönöm. Ennek részletesen majd utána nézek, meg a covenant dolgoknak. -
#3799 Dexes karakteremnek beraktam mindkét kezébe egy-egy rapiert hát nem rossz szurkálasokat lehet vele csinálni -
#3798 Offline voltál akkor az npc invader volt -
#3797 Az fasza. :D Nálam jó lett volna mikor 2-en támadtak be!!!! 2-en azon a területen a kastély tetején ahol 4 ijjász van....vagy 5....és be is szorultam.
Kicsit voltam ideges.
Ja és ezt OFFLINE állapotban! -
#3796 Aha én nem tudtam hogy ennyi fajta van multi terén, ennek majd utána kéne néznem egyszer részletesen. :) -
#3795 Ha elpöccintesz egy seed-et, akkor igen. -
SlickAdam #3794 a ket csavokara persze, egyik rendes jatekos volt, masik csak segito. de amugy invaderre is ra tudnak tamadni a mobok. de csak mad phantom-ra tan. -
#3793 Ja akkor télleg kicsi, nem baj nekem jó lesz. :D
Max tedd low-ra legjobb esetben a mediumot tudnád, nekem a high megy úgyahogy.
Odffline vagy twitch-en ne hazudj...amugy ne foglalkozz a minőséggel, mások vagy néznek ha akarnak vagy nem, belövöd azt ennyi. :D
Téged a játékban ez úgysem fog zavarni. :)
Se a játék nem lesz tőle másabb se semmi, ez csak egy plusz, ha rontaná a játékélményt, mert elvenne mondjuk a gép erejéből én sem alkalpmaznám, de mivel a háttérben megy, miért ne? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 01:02:28 -
#3792 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!0.5
Elindulni elindul, de annyira kockás, hogy mozgásban semmit sem látni -
#3791 Menj kisebb karddal úgy 40 lesz. :D -
#3790 Ez a high lord wolnir mekkora egy csíra boss :D 30 sec volt kb -
#3789 Te a mobok rá tudnak támadni az ivákra? -
#3788 Bameg ha mindenkinek a netét meg tudnám jegyezni mekkora, akkor én tudnék angolul perfekt is. :DDDDDDDD
De isten áljon meg te szülinapos, hát nekem 1 megás upppal megy a twitch, nehogy azt mond hogy neked ettől kisebb. :D -
SlickAdam #3787 nekem oceiros elött volt egy epik harcom. invadeltem, de a host segitovel volt. termeszetesen szetkaptak volna, ugyhogy odaszaladtam a boss elött örködö nagy lovag mob-hoz. bealltam melle, a ket csira meg fent a lepcsö tetejen. nem mertek megindulni. mutogattunk egymasnak. erre gondoltak majd jol lenyilaznak. na ez volt a vesztük. gépi lovag pajtasom szepen megindult felejuk en meg azonnal az oldalan (kurva epik volt). szejjelcsaptuk oket.:D
mindez persze 10+ perc alatt. lelki terror.:D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.25. 00:53:48 -
#3786 Elképesztő :D
Az online részért minden elismerésem.
-
#3785 Nem, mert szar a netem, de ezt ne kelljen már havonta elmondanom :D -
#3784 Lehet nézni amit játszol? :) -
#3783 Megint mi volt catacombsnál én mad phantom egy másik invader meg a host egy segítővel. A hidat levágták és 2 részre szakadtunk, ment az emote csata :D
Hihetetlen jó a souls community. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3781 2:41:30 -nál ???? :D
-
#3780 Twitch alapján eddig 9.5 óra. -
#3779 Yhom-ot szépen elhagyhattam valahol. -
#3778 Mai lezárás NG+ !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Iudex Gundyr (1.-re)
- Vordt of the Boreal Valley (1.-re)
- Dancer of the Boreal Valley (1.-re)
- Curse-Rotted Greatwood (1.-re)
- Crystal Sage (1.-re)
- Abyss Watchers (1.-re)
- Deacons of the Deep (1.-re)
- Old Demon King (1.-re)
- High Lord Wolnir (1.-re)
- Pontiff Sulyvahn (1.-re)
- Aldrich, Devouer of Gods (2.-ra mert elbaromkodtam az elsőt. :D)
- Oceiros, the Consumed King (3.-ra mert ezt nem tudom megszokni, ez nekem még egy rejtély, főleg az öklelése. :D)
- Champion Gundyr (1.-re)
- Dragonslayer Armour (1.-re)
Amik visszavannak:
- Yhorm the Giant
- Lothric, Younger Prince
- Nameless King
- Ancient Wyvern (nem is igazi boss)
- Soul of Cinder
Ide ezeknek a feléhez kell majd gumit húznom szerintem. :D -
#3777 Nem, az a japó First Press Limited BB artbook-ja (a videóban 3:20-tól)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.04.24. 23:46:59 -
SlickAdam #3776
jobb szelen az nem az amazon exklu steelbook BB? -
#3775 Ne is én mesélhetnék a mosottszar style-ról. :) -
#3774 Grat. :) -
#3773 Soon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyéb dolgok miatt dög vagyok mostanában és semmiképpen nem akarok fáradtan nekiállni. -
#3772 :O
El is kezded végre? :D -
#3771 Meanwhile in my gaming room...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!