5896
-
#5776 Jah, de elvesz abból, hogy te öld meg a boss-t, ha meghal 3-5 ütéssel, akkor nem játszol semmit. Legyőzöd, de nem küzdesz ellene. -
#5775 Ezt mondom, akkor normál karakterekel nehéz lesz ekkorát sebezned. :) -
#5774 Mondjuk ezek után nehéz is bármit mondani. Darky, van még bőven hova fejlődnöd :D
-
#5773 Mondjuk ez már az a szint, ahova én nem fogok eljutni, nincs ennyi időm sajna. de hogy mekkora húzások ezek, hogy direkt úgy megy, hogy le van sebezve, van nála egy morion blade. ami 20%HP alatt 20%-al növeli a fegyver sebzését :O
Állat. -
#5772 A build nem érdekel, ez egy full pyromancy build, az nekem skip. -
#5771 Ja ilyen build az nem egyszerű, kellenek hozzá cuccok. Ezt a részét Lbandi vágja inkáb. -
#5770 Téllek sok ütés kell neki. Nem 300, de 50-60 kell.
Ha sebzel 300 körül, akkor szinte semmi. Picurka tunningok csak. -
#5769 Sima ng-re van igen :) -
#5768 Hogy miért nem akarok vele játszani?
Mert nem tetszik, környezet, meg semmi. :) -
#5767 Ha jól emlékszem, a villám buffot nem bírja, azzal kenegesd a pálcikádat vastagon. Én azért adtam fel 3 próba után, mert nem vagyok hajlandó olyan bossal játszani, akinél ennyire elbaszott a kamerakezelés.
No, thank you. -
#5766 Na ennyi. Kétezreket basz oda :D
-
#5765 A tuti taktitkát én már azelőtt tudtam, hogy először láttam volna: túl kell élni, és le kell vágni :D De momentán ott tartok vele, hogy a legdurcibb bicskámmal is olyan 300 ütés lenne. Vagy több. Tehát valami nagyon nem fasza. -
#5764 Mindjárt jön Darky, és majd előadja, hogy neki megvan a TUTI taktika, ami 100-ból 100-szor működik. De ha megkérdezed tőle, hogy mi az, elmondani nem tudja, csak megmutatni. -
#5763 MÁR láttam mirdirt...
Kb így első ötre áthatolhatatlan falnak tűnik. Valamit kéne tudni fegyverszinten, amivel képes lennék sebezni is, mer ez egy vicc, hogy az minden elpusztító fegyverekkel is csak csiklandozom :) -
#5762 Jó, de azt mondd meg, hogy MIÉRT nem? Mert ezt eddig még nem árultad el. -
#5761 Nekem ez Még 4k-ban sem kell :)
Annyit nem újúl meg. -
#5760 De miért nem? A mai napig nem tudom, hogy miért félsz tőle, mint a tűztől. Most már jobban is fog kinézni, azt sem mondhatod, hogy azért, mert ratyadék a grafikája. -
#5759 Kizárt. -
#5758 Majd neked lesz. -
#5757 Megértelek, DS remasterre sincs manapság idő. :D -
#5756 Dehogynem.
Ha nincs Mirdir, ami soha nem lesz akkor marad a semmi, vállalom. :) Úgy is nagyon rossz szájízzel, muszájból tóltam volna. -
#5755 Egyelőre nem tervezem játszani vele, ott az AC, lefoglal még hetekig, utána meg jönnek az új címek. -
#5754 De nem kötheted feltételekhez, alapból le kell tolnod, ha nem teszed, papírkutya maradsz, és legyőzött a Dark Souls. Akkor ő nyert. -
#5753 Nem vagyok adósa, annyit mondtam, ha megölted Mirdir-t, akkor lenyomom majd. -
#5752 Az a bármikor mikor lesz? :) -
#5751 Nem akarlak megcáfolni egyáltalán. Te vagy még adósa az egész SG-nek egy DaS-végigjátszással, amit itt elsinkófáltál az évek alatt hülye kifogásokkal...
Én lenyomtam mind a hármat meg a BB-t is. Te nem. -
#5750 Te most kiről beszélsz? friedéről? 5-ből levágom bármikor. -
#5749 Leszedted a nagy sebzés miatt, a sebzések a győzelmet segítik. Minnél nagyobbat sebzel, minnél gyorsabban, annál kevesebb ideig van kockázat hogy megsérülsz.
Én Gael meg Mirdir ellen kibírom végig ha nincs 1hit kill egész véletlen. Bár az 1 hit kill is Mirdir-nél fordulhat elő.
Ezért tűnik nekem másnak a ballance, mert ng8+ ba álltam neki először....ott más a sorrend nehézségben. -
#5748 Én nekem azért rossz emlék mert NG8+ volt mikor előszőr le kellett küzdenem, aztán Level 1 en.
Most 3 küzdelemben pc-n alap végigjátszás fejlődve. A cseszettnagy sebzésem miatt valóban 2-3 menetre megvolt asszem. De utálom.
Nekem Friede easy mert tudom miket támad.
Most az volt a szerencséje pc-n hogy 3-5 hónapja nem nyomtam. És nem jutott eszembe a taktika ellene.
Gael viszont barhol, bármikor, bárhogy....az meglepetésemre elsőre megvolt. A Mirdir meg 2-3.-ra kb, mert közbe haverommal beszélgettem, és belementem véletlen egy lézerbe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.12. 13:14:33 -
#5747 Csak rajtad múlik, hogy megcáfolj. :D
Ne Bloodborne-nak menj neki újra szerintem. :)
Tudod már az első fázisát? -
#5746 Farkast nekem is beharangozta Darky úgy, mint nehéz ellenfelet, én is azt hiszem harmadikra leszedtem.
Gael tényleg nagy szopó...szerintem az egyik legnehezebb From-boss. -
#5745 Remélem nem :) Dark azt mondta a farkas is kemény dolog, harmadikra úgy vágtam le, mint a szart. Még meleg helyzet sem volt közben. Az első kettőnél is csak azuért haltam, mert nem tudtam mi fog történni. Meg nem jó fegyót vittem.
Friede kemény volt, tényleg. Sok nehezítés van, és hosszú. -
#5744 Ne viccelj, szerintem most kb. 5 próba alatt levágnám. -
#5743 A csillagok együttállása segített. :) még 1x nem tudnád ennyi próba alatt :) -
#5742 Igen, a harmadik fázis az a legkeményebb, fantasztikus kombókkal. Inni nincs időd basszus, te jó ég, nagyon kemény volt. Hiába volt 15 esztuszkám, szart se értem vele.
Gaelnál be fogsz fosni, ha ez is nehezen ment.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.03.12. 09:31:46 -
#5741 Nekem se ment könnyen! :-D Csak a kurvánál időztem legalább 50 próbát.... -
Itt még nem volt meg, a harmadik fázisban óriásit harcoltam, de sajnos elbénáztam, viszont a másodikban aláztam fatert. :) -
#5739 Érdekes látni, amit írsz. Egyrészt jó látni, hogy ismét DaS-ozol, remélem a Remastered is pörögni fog.
Másrészt Sister Friede véleményem szerint a legcsodálatosabb boss ever a From-játékokban. Egyszerűen imádom, a zenéje, ahogy fater üvölt, amikor meglátja, hogy a lánya elhal, az egy csoda.
A második fázisban állandóan gyaláztam fatert, pillanat alatt vágtam szét, én a harmadikat találtam a legnehezebbnek. Óriási öröm volt, amikor levágtam elsőnek őket.
Imádom, de tényleg. Amúgy szerintem Gael nehezebb, mint a fater és lánya, ettől függetlenül csodálatos az egész! Mindjárt belinkelem a videomat. -
#5738 Igen ez a baj ezze azoz hogy tudj gyakorolni a 3. fázisnál, szopással meg kell tanulni előszőr az első 2-őt. :D
50 próba, az bemelegítés. :D -
#5737 Igen, sokszor adott szituknál meghal, hogy ne legyen végig veled. :D