5896
![ds35d07c.gif](http://www.kephost.com/images/2016/02/25/ds35d07c.gif)
-
No, alapjáték végigment, platinát hagyom, dlc-t feladtam. Fin. Sokkal-sokkal jobban élveztem mint a megjelenéskor végigszaladva, de az első részt meg sem közelíti ezzel együtt sem.
Jöhet a DaS1 remaster sokadszorra. Switchen :D De leginkább BB2 kéne már. -
Neked? Akkor jövök....:P -
LBandi77 #5814 Most is megy twitch sl1 speedrun,das3. -
Egyértelmű, ennek szerintem senki nem áll majd neki, mert ide bárki bármit mond szerencse is kell.
Tény hogy nagy dolog ez, és ez nagy elismerést érdemel...
Persze nem számít, csak az hogy sokan a youtube videók alapján hogy amit valaki feltölt azt bármikor képes megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.15. 20:06:56 -
Hát ugye ezt azért sem lehet megítélni, mert nem volt túl nagy versenyfutás a projektre. Pedig már kétszer ennyi idő is rendelkezésre állt, mégsem sem állt neki senki.
És innentől mindegy is, hogy mennyi idő alatt sikerült. Innentől van összehasonlítási alap. De innentől mindig ő lesz a téma origója. -
Nem télleg nem, hazudni nem szoktam. Most nagy teher lelkileg még aco-ban megcsinálni a kötelezőt is. Kicsit a játék most pár napig halogatva lesz. Aztán meglátjuk....
Kitudja ha lesz időm, kedvem 11.szerre is elkezdeni a jétékot és elfutni Mirdir-hez akkor meg is csinálnám neked a videót, mert ez egy könnyebb táma. Miedir-t jól imerem.
Csak hát most ez nem fog menni. :) Egyelőre. -
Háááát. :P -
Mi pénze lehet ebből?? :P 980 adás?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.15. 19:44:20 -
Az sok? Nekem ilyen kétéves projektjeim futnak :D (nem géming) -
12 hónapon(!) át próbálgatta, mire sikerült neki:) -
Jaj Darky ne csinálj már úgy, mintha ez téged nem érdekelne, hát láthatóan majd belepusztulsz abba, hogy mások videójáték történelmet írnak a kedvenc játékaidban, téged mag maximum mi nézünk :D
Olyanokat fitymálsz le, akik ennek a témának a félistenei, és belehalsz a hiúságba. Dark. Nemá. Ezektől tanulni lehet, méghozzá sokat. Ha mást hát azt, hogy ők most is gyakorolnak, amíg itt a szájkaratét nyomod. A teljesítmény imponáló, a szájhősködés az maximum szánalomra méltó. Ezek a srácok nem olyanokat tudnak, hogy kell mozogni, hanem hogy pixelszinten zeneütemben hogyan viselkedik a kód. _MINDENT_ -
Tudom, néztem a srácot, ezt írtam lejebb kicsit. )
Persze ez mind betanulás. Kitartó munka, sokszor már belerokkan az aki erre teszi fel az életének egy részét.
Én ilyen szinten nem megyek bele, mert nincs enyni időm, meló mellett ezt képtelenség, az aki erre felteszi az életét, hogy tegyükfel stream-ből keresi a kenyerát az megoldhatja...nekem csak részletek maradnak, így is sokszor este hajnalba hagytam abba a das-t vagy bármi mást.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.15. 19:20:26 -
LBandi77 #5804 Ezek ebből élnek azt is tudják melyik mob mikor fingik b+.
https://youtu.be/o-JMc7Ug9vs
Ebbe nézz bele,mind a 3 souls bekapott ütés nélkül egymás után. -
Jah erre emlékszem, ez build ja. Régen mutattad....de ez a része nem vonz. :) Mármint hogy én nem csinálnék ilyet, meg ehhez gondolom kellenek varázslatok amik nekem valszeg hiányoznak stb stb. :)
De fejlődni coopba ingyen 10 pec akár 0-ról 300-as szintre, szóval bárki lehet bármekkora szintű a játék elején is! -
LBandi77 #5802 https://youtu.be/dtzSJGu0-5E
Nézd és tanulj. -
Nem, nem is tudom mi az oka, de az tuti, hogy ez max 2. végigjátszás....bár tény hogy nem ütöttem még kézzel ennek a boss-nak csak az első és a végső sérülés értékét láttam... -
LBandi77 #5800 Azt hogy miért hiányzik az élete 80%-a? -
LBandi77 #5799 Darky tudod egyeltalán hogy hogyan lehet attack damage növelni,a statokon kívül? -
Még ennyi idő után se ismersz.
Abban igazad van a felső kevés százalék, mert ennyire nem érdekel a Das....
Ha érdekelne, simán le lehet utánozni, ezt le, amit láttam. Eddig. A nagy dolog, amihez szerencse is kell, az az amit a kis kopirnyó nyomott, 3 das végigjátszása sérülés nélkül, 12 hónapig próbálta, mert kitartó volt és meg akarta csinálni.
Nehogy azt hidd, hogy random elsőre vette fel a srác ezt a youtube videót. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.15. 19:02:42 -
Semmit. Amit te csinálsz abból tizenkettő egy tucat a youtubeon is. Te nem vagy jó Dark. Ez a srác a felső kevés százalék. -
Jah izmos karival hamar megvan. amúgy lv 130 bárki lehet bárhol....kézzel sok NG+ba nehezen sebez szerintem ekkorákat, vagy akkor valami nem kóser....:)
Maximum 2. végigjátszás talán azt még elhiszem, de NG2+ után kézzel meglepne ez a damage. -
Nem láttál, sokszor hallottam már, hogy te ezt meg azt nem tudod, eddig érdekesmód amihez volt kedvem mindegyiket meg is csináltam és kivétel nélkül meglett. :)
Gael-t imádom, mit kérsz tőlem ottan? -
LVL130-on? Kétlem.
De van fent videója, ahol 40 sec alatt teszi el Midirt. Lvl458-ön...LOL -
Teljesen mindegy a sebzés méértéke. Ahogy én játszom, pont ebből különbözik akár Goty vagy bárki játéka, én úgy ölök meg boss-okat már elsőre, hogy ha úgy van türelmem akár 1hp-nként levéve az életét is kibírjam. :)
Láttad te NG8+-ba mennyi ütés kell Mirdirnek? :) egy sima karddal voltam. Itt a sác meg sima ng-ben harcol.
Hogy hányan néznek az nem tudom, mert én nem reklámozom sehol, csak sg-s tagoknak, nem töltök fel videókat, azokat sem reklámozom.
Persze ez a lényege ennek, egy laikudsnak ez igazi csodának tűnhetne. :)
Hidd el ismerem Mirdir mozgását már hosszú órákat gyakoroltam...
Tudod ki a szopo és nagyon random, Crystal Sage. :) Tőle csinált a srác videót?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.15. 18:53:46 -
De ez az "ezt én is tudom" ez cuki :D
Nem Dark, te ezt nem tudod. Ezt csak nagyon kevesen tudják. Ő tudja. Meg is mutatta. Te nem. -
Pusztakézzel, ahogy ő?
Dark, amit te csinálsz te csinálsz az egy dolog. Ami itt a videón van, az meg egy másik univerzum. Gondolom ezért is nézik őt néhány százezren, téged meg öten :D -
Megint le kell hogy törjem a lelkesedésed. :)
Én is tudom kerülgetni, a futáshoz csak kis gyakorlás kell, és az a fontos, amit a srác kitapasztalt vagy youtube-on megnézett. Hogy a szellemidézéskor mit kell csinálni, a többi nem téma. Ha gyakorolsz.
mit gondolsz most pc-n miért vertem le simán? :D -
A srác a videóban ügyesebb, mint itt a topik együttvéve :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.15. 09:52:15 -
Na látod, a srác a videóban nem ügyes, hanem érdekli a játék, vette a fáradtságot és nekiállt specifikusan ezt begyakorolni. :)
Én meg nekiálltam másnak, ami tetszett, tetszett Gael kismilliószor harcoltam ellene, ugyanezt sok más boss-al nem csináltam meg, pedig megtehetném, én is leülök törökülésbe Gael előtt mert anynira tudom mikor van idő rá. -
Akkor irany Gael. -
Nem, én ehhez nem vagyok elég ügyes. És mivel ügyetlen vagyok, ezért nagyon-nagyon sok trial&errorral a nagy számok törvénye alapján nagyon-nagyon sok próbából le tudnám nyomni, aminek semmi értelme nem lenne, mert megismételni csak ugyanannyi, vagy több próbából tudnám, de azt sem próbálnám meg :D
De igazad van, nem a boss riaszt el, abban nem látok különösebben riasztót, az önismeretem riaszt el :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.03.14. 21:41:36 -
Goty is ezt mondja, én meg tudom, hogy nem. :)
Titeket igazából, őszintén nem a boss riaszt el, ti azt unjátok meg hogy oda kell futni, és a sok halál miatta sok odafutással megunjátok.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.03.14. 21:35:23 -
Ha a fejére koncentrálok, akkor hamarabb halok meg, mint amennyi az út hozzá :D
Én ezt a sárkányt feledem, ez már bőven túl van az én képességeimen. -
LBandi77 #5783 Csak a fejére koncentrálj azt szabad ütni,a többi testrészén tényleg csak karcolni lehet.Az áram buff tényleg jó,ha sokszor megütöd a fejét még meg is rogy és mehet a pary. -
Lárifári :)
Miért kellene 2x megcsinálnia egymás után? Ő megcsinálta egyszer, te meg csak a szájkaratét nyomod. Szerintem itt nem neki kell bizonyítania. Ő már ezt megtette :D -
Értem, de engem a kitérés kitanulása inkáb elfog teljesítméény érzéssel, mintsem egy tankkal lebaszni neki 4 ütést, ugy hogy igazából nem harcoltam, mert nem harcolsz, ja játszol, lehet élvezed, de leütöd a boszt, nem fog elérni az az érzés mikor tudod, hogy a te ügyességeden múlt. :)
Ezzel amúgy semmi baj, ahogy a npc coop is a játék része.
Anno mondtam Goty-nak, hogy a játék része a coop, de hiába használja az igazi érzés az amikor egymaga győz. És ez nem másnak bizonyítás, ezért valóban, ha nem élvezed, akkor nem is szabad csinálni. Csak mondom, hogy build-et bárki tud csinálni, mozgásokat betanulni meg kevesebben kicsit. :) -
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
viccelsz?
Ha random felkérem a gyereket, és sérülésmentesen megcsinálja ugyanzet 2x egymás utána akkor egy legenda.
Ezt így bakizva, uramistan, Champion-t a játékban a legegyszerűbb parry-zni, az meg nem a gyerek érdeme, hogy az emoticonok pont a pihenési időbe elférnek. :)
1 nap kellene, hogy érdekeljen ilyen téren a játék, én is kiütögetem neked a parry-ket.
Csak simán leverni parry nélkül azt kéne mutogatni. :)
Csak mert én 9x megtettem. -
Dehogynem játék. Az a játék, hogy hozzáértéssel OP buildet pakoltál.
Persze véresre szopni midir faszát ezer vágással is egyfajta játék, de a szopás csak akkor szórakoztató, ha a fasz másik végén vagy :D -
Ez nem látványosság Dark. Ez skill. Az az, amihez tanulni kell. Amihez nem kell tanulni az meg mázli :) -
Ehhez kis türelem és idő kell, ez egy fix mozgás, ha egyszer betanulod, Champion gundyr-t a legkönnyebb parry-zni. :D
Próbáld meg sima ütésekkel megölni, ennél a boss-nál azt többre értékelem, ez max látványosság. :)