5896
-
#4371 rizsa.magyarul se értesz :D -
#4370 Hát egyből érteném...ezeket a grafikonokat, meg excel táblákat nem vágom. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.29. 21:29:30 -
#4369 Hát majd ha elmondod mit csináltál. :D
-
#4368 >Ebből kurvasokat látok full japán. :D
Hát igen. Ha angolul lenne SOKKAL előrébb lennél! -
#4367 nem.nem arról beszélek és te nem ezt csináltad.hagyjuk dark te túl bivaly vagy ehhez fiam :D mikor folytatod a gamet amúgy? -
#4366 Szerintem te arról beszélsz ami másnak alap. :P
én is ezt csináltam szerintem :P -
#4365 Nojsz! -
#4364 csak rawot rakok a fegyverbe és +olom.strenghtre nem rakok se dexre.mégis kurva nagyot sebez.nagyobbat mint amúgy.marad pont minden másra hp stamina.hagyjuk szerintem érthető voltam :D -
#4363 Hát magyarul kéne mondani. :D
Magyarul elsőre reweled a kövel, majd csak utána kezded emelni a fegyver szintjét? :D -
#4362 utoljára magyarázom el.van az astora kardom.raktam bele raw gemet.és elkezdtem +olni.na úgy sokkal többet sebez mint másikkal mert így nem strengtből számolja a sebzését hogy abból ad pluszt neki hanem az egész sebzés a kövekből megy amit belepakolsz tehát nem kell rakni strenghtre hogy nagyobbat sebezz,mehet minden pont endurancera is vigorra ennyi.a játék felénél már 40 mind a kettő és a kardom pedig baszott nagyot sebez mert raw gem van benne és +7re van húzva.strenghtből nem ad most bónuszt a sebzésbe hanem most a sebzése a kövekből jön csak.és ha bekenem valamivel a fegyver még durvább van amikor vérzést is okozok vele.40enduranceval meg a játék felénél képzeld már el hogy darálok :D -
#4361 Ebből kurvasokat látok full japán. :D
Nem a hogyan ölsz a kérdésem, hanem mi a lényege, mit raksz hová? :D -
#4360 nesze.fogd fel mostmár mert felbaszol :D
-
#4359 2 adag azért hozna pici változást, 60fps-t nem is venném észre de a 20-30-at meg tudnám különböztetni. :D -
#4358 Mutatni meg videóban!
ich not tudni mifánterem a búíld téma, én bivaly vagyok. :D -
#4357 Pedig azon még segítene is! :P -
#4356 nem te idióta strenghtre nincs szükségem és dexre a fegyverhez :D mert nagyobbat sebez ha rawot raksz bele és feltolod cuccokkal.fogd már fel xd -
#4355 Nem, nem értem, fegyvert használsz, dte meg azt mondod nincsen szükséged fegyverre. :D -
#4354 nem vagyok magic. rawot raksz a fegyveredre.én névszerint az astora swordre raktam.akkor máshogy fog sebezni csak a cuccból amit belepakolsz és nem a strengtből ad hozzá pluszt.más teljesen.így volt soul felnyomni az endurancet már a játék felénél maxra és a vigort is így kurva sokat tudok ütni és kibaszott erős is a fegyver.erősebb mint az első végigjátszás alatt a végén volt a másik +10ben :D érted?és ez csak 7es
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.29. 20:44:20 -
#4353 "Nemfejlesztem" azt külön kell írni amúgy. :D
Ezt nem értem, akkor te magic vagy, az meg a könnyebbik kaszt. -
#4352 Hát az enyimbe tuti nem! :D -
#4351 mondom nem igényel strenghtet se dex-t a fegyverem .nemfejlesztem mégis nagyobbat sebzek már a játék felétől mint az első karival a végén:) ennyi -
#4350 Azt nem mondtam ugye, hogy a sajátomba... -
#4349 Ezért nyargaltál át masterrace-re. :D -
#4348 Ja, tudom. Én szemgolyóba szúrom! -
#4347 Mi?
ezt hogy érted hogy nem kell fegyver meg ilyenek? -
SlickAdam #4346 nem, de jo kiegeszitese a kuranak :D -
#4345 ja igen értelek.ez így van.de ez a build is nagyon beteg nem igényel a fegyver semmi strenghtet csak pakolom bele a cuccot és megy a darálás xd -
#4344 Szavakban nem tudok idézni, de kb az a lényege, hogy ezeket a játékokat okosan rakták össze.
Az a lényeg hogy nem a karakter fejlődik, hanem a játékos maga, ha a játékos fejlődött, utána a karakter már csak eszköz, egy fogpiszkálóval kisgatyában is miszlikbe lehet bárkit szedni....:D
Remélem értesz. :D -
#4343 Máminthogy jobban megy a ds3 ha tolsz mellé syntholt is? -
#4342 nem emlékszem miről beszélsz:) am nézz bele a kezdő srác streamjébe amit linkeltem.a fának a golyóit nyalogatja épp xd
-
#4341 Tinman-től pár napja amit idéztem emlékszel még? :)
Na az a lényeg, ezért történt az amit írsz....na megvan? :D -
#4340 balta kezű aladár folytatja :D
-
#4339 nem dehogy.csak tudod én hazudok.le kéne már lőni engem:) csak kértem segítséget -
#4338 ja igen csalok és hazudok.de lehet lopok is -
SlickAdam #4337 hazudsz -
#4336 De most meg vagy lepve?
Idézzek még1x? :) -
#4335 lőjetek le szerintem elvittem új karival most dragonslayerig a crystal sage-től.és meghaltam 4x.minden boss kivétel aldrich és a csonti király elsőre ment ők másodjára.a csonti ujjai közé beragadt a karakter nemtudtam kiszedni így a fust megölt aldrich meg lenyilazott egyszer.szerintem tényleg csalok mert rommá alázom a bossokat pl a tüzes démon király hát az egy vicc volt olyan buildet raktam össze beszartok.csak ütöttem és daráltam lefele 1x ért hozzám :D +7astora sword-el megyek rawra rakva.nem kell hozzá semmi nagyon beteg.megkenem a pengét 40es enduranceval csak úgy darálom le a bossokat. -
#4334 Nesze kibaszott gumiestusflaska! -
SlickAdam #4333 -
#4332 Nem a nehézsége a baj, hanem abban még ettől is több idióta szarság van, ja és a pályák se tetszenek.