5896
ds35d07c.gif
  • Myselor
    rizsa.magyarul se értesz :D
  • darkSectorxxx #4370
    Hát egyből érteném...ezeket a grafikonokat, meg excel táblákat nem vágom. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.29. 21:29:30
  • darkSectorxxx #4369
    Hát majd ha elmondod mit csináltál. :D
  • Moby
    >Ebből kurvasokat látok full japán. :D

Hát igen. Ha angolul lenne SOKKAL előrébb lennél!
  • Myselor
    nem.nem arról beszélek és te nem ezt csináltad.hagyjuk dark te túl bivaly vagy ehhez fiam :D mikor folytatod a gamet amúgy?
  • darkSectorxxx #4366
    Szerintem te arról beszélsz ami másnak alap. :P

én is ezt csináltam szerintem :P
  • Moby
    Nojsz!
  • Myselor
    csak rawot rakok a fegyverbe és +olom.strenghtre nem rakok se dexre.mégis kurva nagyot sebez.nagyobbat mint amúgy.marad pont minden másra hp stamina.hagyjuk szerintem érthető voltam :D
  • darkSectorxxx #4363
    Hát magyarul kéne mondani. :D
    Magyarul elsőre reweled a kövel, majd csak utána kezded emelni a fegyver szintjét? :D
  • Myselor
    utoljára magyarázom el.van az astora kardom.raktam bele raw gemet.és elkezdtem +olni.na úgy sokkal többet sebez mint másikkal mert így nem strengtből számolja a sebzését hogy abból ad pluszt neki hanem az egész sebzés a kövekből megy amit belepakolsz tehát nem kell rakni strenghtre hogy nagyobbat sebezz,mehet minden pont endurancera is vigorra ennyi.a játék felénél már 40 mind a kettő és a kardom pedig baszott nagyot sebez mert raw gem van benne és +7re van húzva.strenghtből nem ad most bónuszt a sebzésbe hanem most a sebzése a kövekből jön csak.és ha bekenem valamivel a fegyver még durvább van amikor vérzést is okozok vele.40enduranceval meg a játék felénél képzeld már el hogy darálok :D
  • darkSectorxxx #4361
    Ebből kurvasokat látok full japán. :D
    Nem a hogyan ölsz a kérdésem, hanem mi a lényege, mit raksz hová? :D
  • Myselor
    nesze.fogd fel mostmár mert felbaszol :D
  • darkSectorxxx #4359
    2 adag azért hozna pici változást, 60fps-t nem is venném észre de a 20-30-at meg tudnám különböztetni. :D
  • darkSectorxxx #4358
    Mutatni meg videóban!
    ich not tudni mifánterem a búíld téma, én bivaly vagyok. :D
  • Moby
    Pedig azon még segítene is! :P
  • Myselor
    nem te idióta strenghtre nincs szükségem és dexre a fegyverhez :D mert nagyobbat sebez ha rawot raksz bele és feltolod cuccokkal.fogd már fel xd
  • darkSectorxxx #4355
    Nem, nem értem, fegyvert használsz, dte meg azt mondod nincsen szükséged fegyverre. :D
  • Myselor
    nem vagyok magic. rawot raksz a fegyveredre.én névszerint az astora swordre raktam.akkor máshogy fog sebezni csak a cuccból amit belepakolsz és nem a strengtből ad hozzá pluszt.más teljesen.így volt soul felnyomni az endurancet már a játék felénél maxra és a vigort is így kurva sokat tudok ütni és kibaszott erős is a fegyver.erősebb mint az első végigjátszás alatt a végén volt a másik +10ben :D érted?és ez csak 7es
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.29. 20:44:20
  • darkSectorxxx #4353
    "Nemfejlesztem" azt külön kell írni amúgy. :D

Ezt nem értem, akkor te magic vagy, az meg a könnyebbik kaszt.
  • darkSectorxxx #4352
    Hát az enyimbe tuti nem! :D
  • Myselor
    mondom nem igényel strenghtet se dex-t a fegyverem .nemfejlesztem mégis nagyobbat sebzek már a játék felétől mint az első karival a végén:) ennyi
  • Moby
    Azt nem mondtam ugye, hogy a sajátomba...
  • darkSectorxxx #4349
    Ezért nyargaltál át masterrace-re. :D
  • Moby
    Ja, tudom. Én szemgolyóba szúrom!
  • darkSectorxxx #4347
    Mi?
    ezt hogy érted hogy nem kell fegyver meg ilyenek?
  • SlickAdam
    nem, de jo kiegeszitese a kuranak :D
  • Myselor
    ja igen értelek.ez így van.de ez a build is nagyon beteg nem igényel a fegyver semmi strenghtet csak pakolom bele a cuccot és megy a darálás xd
  • darkSectorxxx #4344
    Szavakban nem tudok idézni, de kb az a lényege, hogy ezeket a játékokat okosan rakták össze.

Az a lényeg hogy nem a karakter fejlődik, hanem a játékos maga, ha a játékos fejlődött, utána a karakter már csak eszköz, egy fogpiszkálóval kisgatyában is miszlikbe lehet bárkit szedni....:D

Remélem értesz. :D
  • Moby
    Máminthogy jobban megy a ds3 ha tolsz mellé syntholt is?
  • Myselor
    nem emlékszem miről beszélsz:) am nézz bele a kezdő srác streamjébe amit linkeltem.a fának a golyóit nyalogatja épp xd
  • darkSectorxxx #4341
    Tinman-től pár napja amit idéztem emlékszel még? :)

Na az a lényeg, ezért történt az amit írsz....na megvan? :D
  • Myselor
    balta kezű aladár folytatja :D
  • Myselor
    nem dehogy.csak tudod én hazudok.le kéne már lőni engem:) csak kértem segítséget
  • Myselor
    ja igen csalok és hazudok.de lehet lopok is
  • SlickAdam
    hazudsz
  • darkSectorxxx #4336
    De most meg vagy lepve?
    Idézzek még1x? :)
  • Myselor
    lőjetek le szerintem elvittem új karival most dragonslayerig a crystal sage-től.és meghaltam 4x.minden boss kivétel aldrich és a csonti király elsőre ment ők másodjára.a csonti ujjai közé beragadt a karakter nemtudtam kiszedni így a fust megölt aldrich meg lenyilazott egyszer.szerintem tényleg csalok mert rommá alázom a bossokat pl a tüzes démon király hát az egy vicc volt olyan buildet raktam össze beszartok.csak ütöttem és daráltam lefele 1x ért hozzám :D +7astora sword-el megyek rawra rakva.nem kell hozzá semmi nagyon beteg.megkenem a pengét 40es enduranceval csak úgy darálom le a bossokat.
  • darkSectorxxx #4334
    Nesze kibaszott gumiestusflaska!
  • SlickAdam
  • darkSectorxxx #4332
    Nem a nehézsége a baj, hanem abban még ettől is több idióta szarság van, ja és a pályák se tetszenek.