Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
*Twichen.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Tegnap neztem teichen speedrunt.

1 óra 19 perc meg 1 óra 20 percet ment a gyerek.
Minden bosst ölt...de ilyen 1-2 perc/boss 😄

Amiga
Én még sose voltam invader, azt hittem megkapja a nálam lévő souls-mennyiséget.

Bár jobban belegondolva ez elég durva lehetőség lenne a farmolásra, pl. Bandicoot-tól elvenni a millióját, míg ő meg visszaszerzi a tócsából. De ebbe eddig nem gondoltam bele. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Igen, csak itt a "mennem kell dolgozni, de még ezt a bonfire-t megkeresem" állapotban voltam. Igaz, visszamentem a tócsáért, de eléggé fájt, mert közben már nagyon szorított az idő. :-) A tócsa mellett meg respawnolt egy vörös szemű kukris ugribugri, még azt is le kellett gyorsan ütni.

MerlinW
Invader nem tud lelket elvenni tőled. Ő kap utánad jutalmat, de a vértócsádnál ott marad minden.

[merlinw.org]

Maria miért lenne kilőve? Én őt parryval nyomtam le nagyrészt (főleg a második fázisát).

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

na es? visszaszerzed a vertocsadnal.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Amiga
Az melyik? Én most a farkasost használom.

Bandicoot
Annyira kóma voltam ng+-ban abyssig nem fejlesztettem, nem is emlékeztem..Széétcseszett volna az ideg ha elveszi egy invader főleg hogy pvp-s covenanttal vonulgatok.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Amiga
Egymillió? :-O Azta mindenit! :-D

Engem ma reggel betámadott egy Invader a Watchers of Abyss után, eléggé le voltam merülve és kicsit eltévedtem, úgyhogy elvette tőlem az összekuporgatott 20 ezremet... Viszont cserébe kaptam egy "Thank you" gesture-t. :-D

darkSectorxxx
Faja a bőrőd. 😄

Én is szépet zártam ma.

NG+ befejezve.
NG2+:

Elyő 3 boss lement elsőre.
Annyira kezd furcsa , groteszk lenni a játék, hogy nemhogy erősebbnek érezném, valahogy nevetségesebb. Persze mint mondtam megtanultam a boss-okat így könnyebb sokakl, ezt sejtettem, de hogy ennyivel.

Most mennék még mert szórakoztat a játék de aludnom kell.

Gundyr hozzám sem ért ha jól emlékszem 😄
A dagi kutya azé néha megütött, a TÁNCOSLÁNY asszem 1x ütött meg ha jól emlékszem....

Itt van végülis a mai videó a Dragon Slayer utánról.
Címben ott van mikortól megy a NG2+ .....vicces végignézni. 😄

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.26. 00:37:56

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Bandicoot
Mocsokfáradtan belekezdtem tegnap az ng+-ba valamikor éjjel abbahagytam namondom most tolom kicsit nem is derengett mit csináltam eddig..Megyek namondom 100ezernél majd ugrunk egy szintet...Megyek..nincs meg..megyek...mivanmár még mindig csak 98ezer......Beérek Abyss-hoz a harc közepén ránézek a számlálóra és "baaaaaaaaaaaaaaz" (volt egy erős megébredésem hogy elnéztem a számot 😄 )...nyissz elhullok...😄 Ordítós agyérgörcs....Idegbetegen vissza, nem bíztam a véletlenre, 2 társsal be és csumi meglett lazán de azért végig ideg voltam...<#idiota>
Asszem mára ennyi...<#fogmosas>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.25. 23:40:34

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

AntiHero
Ja akkor megvan mind 😄
Akkor mehetk NG+ba.
Mindent össze szedtem szerintem. Slabam is van vagy 3-4 pluszba. Végül Dexes karim lett + Pyromancibe is belekóstoltam. 😊

TDC Geronimo
az egy dolog,hogy a neveket nem tudod megjegyezni, de hogy azt se tudod merre kell menni, amikor 2 napja jártál ott kb hááát :p
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.25. 19:59:18

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Skacok nem tudok bemmenni a faajtón Dragonslayer után, ez mi a mogyoróm? 😄

<#banplz>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 19:50:22

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AntiHero
az már megvan..akkor kihagytam valakit 😮

Tatyla
Ő a 18. és van még az utolsó

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AntiHero
18 boss van? 😄 Mert 18 van meg eddig. Nameless volt az utolsó akit megöltem.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.04.25. 19:10:37

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Még 5 perc.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 18:55:18

Myselor
az már gangbang lesz és bukkake <#idiota>
darkSectorxxx
Húúúú nálam rengeteg ilyen volt. 😄
Az a miniboss....na az kemény. 😄

darkSectorxxx
Bameg igazad van én direkt megyek a falnak és várom hogy 8-an körbeálljanak. 😄

Amikor farmoltam andor londoban a silver knight felszúrt a lándzsára és lebaszott a hídról,kár hogy nem mentettem el.
Myselor
nekem nem volt bajom a kamerával csak a névtelennél .beragadni nem szoktam mert nem gurulok a falnak meg ilyen szarokat nem csinálok mint te.én nem táncolom be a pályát 😄 ennyi máshogy nyomjuk.
ja jólvan biztos a síkosítót hagytad ott 😄 hehe
darkSectorxxx
<#nevetes1>
Kamera meg mikor beragadok attól a falra tudok mászni, nem tudok átlendülni ezeken szarságokon.

Direkt nem mondom meg mit hagytam ott. 😄

Myselor
akkor hova akarsz menni nemtudom most hirtelen.sminkeljen sminkeljed😊
Myselor
nagyon agreszív vagy te,ezzel a torok elvágos dologgal xd
darkSectorxxx
Ja hogy mint lehetőség az okés, ez igen jó a From játékokban Tinman hsz-ban irta is amit idéztem, most azt hittem azt mondo amire írtam hogy annyira nem nagy szám, mint akik stream-erek, youtuberek level1-en meg snickers csokival mennek végig. 😊

Akkor bocs visszaszívtam.

Van aki meg Dragonslayer-nél tud profn a szakadékba sétálni nyerő pozícióban!

na ezt múld fellül! 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 18:22:34

darkSectorxxx
Herceg tudtommal nem ott van, az a táncos amazon volt. 😄
Nem egy kis beton randi. 😄

Megyek sminkelem magam. 😄

Szerintem ez most mellément,te most azt hiszed hogy engem érdekel ki hogyan csinálja meg,hogy mi könnyebb és mi nem.
Képzeld a főfasz és Prince is parryzható
Engem az érdekel hogy ennyi lehetőség van benne,ha akarom parry ha akarom ugrabugrálok,varázsolok vagy egyszerűen leíjazok mindenkit.
A reakció arra irányult amit írtál „egyszerű" mert nem az.És ahogy te le parryztad Kost vagy Marikát ezt itt is megteheted.
darkSectorxxx
Mégis mire célzol? 😄
Ja hogy unalmas meg csúnya?
Hát jó az direkt van hogy irom...de ezek komolyak. 😊

Meg a kamerát meg beakadást ne merje nekem mondani senki hogy az rendjén van a játékban, mert elvágom a torkát. 😄

Myselor
miért kell elmenned?csak nem a meleg hercegekhez?😄
Myselor
nem .sok fajta bullshitet nyomtál már a játékkal kapcsolatban.nem erre célzok most .mindenki tudja miről van szó 😄
az indián tánc meg a te mániád csak xd agymenésed.sokkal hatékonyabb voltál a final bossnál is kevesebb táncal 😄 de ez már maradjon csak az én véleményem
darkSectorxxx
Ja és a stream elején még el kell mennem valamiért a kastély tetejére....😄DDDDDDDDDDD
Dde kurvára el kell érte mennem. 😄

darkSectorxxx
Mi a bullshit? 😄
Nem hiszed el nekem, a gyerek betanult egy fix időt és ennyi, ezt csinálom a boss-okkal csak ott kb 100 időt kell vágni....ez csak 1.

A fegyver végét kell nézni és ott a megoldás. 😊

Mondanám hogy nem így van, ha tudndám hogy én sem így csinálom.
Parry vagy gurulás olymindegy, ez indiántánc játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 18:15:21

Myselor
áh semmit 😄 csak szivatlak.de a túl sok bullshit az igaz 😄 jólvan majd meglesem mit produkálsz ma xd síkosítóval jobban jártál volna mert a névtele király faszra húz megint jópárszor<#idiota>
darkSectorxxx
Ja kevés mit csináljak még? Mond meg haladjak gyorsabban vagy mi? 😄
Mit nem váltottam be eddig? 😄

Az a baj hogy még nem vagyok NG7+ -ba vagy mi? 😄
Ha meg szenvedni akarsz látni akkor 19:00-kor a megszokott helyen. 😄
Vettem estére gumit. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 18:11:33

Myselor
nekünk meg veled az hogy túl sok a bullshit meg a duma kevés a játék <#idiota>
darkSectorxxx
Veletek egy bajom van, soha nem hisztek nekem. 😊
Mindent bizonyítani kell. 😄
De szeretem a kihívásokat. 😊

Visszatérünk rá majd még. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 18:08:08

darkSectorxxx
De ha nem hiszed el, elmentem NG7+ -ra.
Utána leállok neked megtanulni. 😊

darkSectorxxx
Nem ugyanaz.
Azért szögezzük le, Gundyr charge-ja meg Maria eszement csapkodása vagy Kos felütése baromira nem ugyanaz.

Maria alapon kilőve, sokkal gyorsabb, más más támadások.

Kos meg nem értem mire mondtad, azt perfekt tudom annak ellenére hogy ott nem ugyanaz, neki a nekifutása és a távolság változik a helyzetedtől függően, sokkal összetettem kiszámolni.

Ott a lövés nekem ettől még megy, a baj a pályával van a láthatatlan falak, bugok, emelkedőkben elakad a töltény, akkor szokott átfutni a parry-n, ez bug Kos-nál.
Hidd el tudom 25 órát parry-ztem, amikor nem akad el a töltény, (jó meg nem irogatok twitchen) totál perfekt megy a parry, a második alakja na az kemény.😊

Itt Gundyr egy charge-ot nyom, tök mindegy milyen távol vagy, az időzitése fix, csak meg kell nézni a videóban vagy kipróbálni melyik ponton kell lenyomni a gombot és jóéccakát.

Parrrryyyyyyy.ugyanúgy Mária.
darkSectorxxx
Azt nem tudom, hogy ide hogy kapcsolódik. 😊

Seth
Csak olyan 30 órát vett el az életéből , szerintem már elfelejtette 😄

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Igen, mi van vele? 😊

Kos rémlik még?
darkSectorxxx
Jah biztos sokáig, meg kell nézni melyik mozdulatkor kell lenyomni a gombot.
Szólj ennek a srácnak hogy az ütéseket próbálja meg kikerülni...na azt meg én gyakoroltam. 😊

De majd tehetünk próbát, állok elébe....

Nem az hogy szar ez. jópofa meg minden vette a fáradságot hogy felvegye videóra, de ez nem tudomány, az már az ha rendes harcba veri le és nem ér a csávóhoz, azok nekem nagyobb tiszteletnek örvendenek.

mondjuk Lobos amikor megy no damage-ban, rendes harcban ....trükközik, mert trükközik, de ez nem olyan az én szememben mint pl amiket láttam egyes fanatikusoktól, nem magamhoz nézem, hanem másokhoz...Lobos amiket művel ahoz képest én meg ez a srác is csak hamu. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 17:51:20

Myselor
nem nehéz ?oké próbáld meg csinálni ugyanezt 😄 meglátjuk meddig tart