5896
-
Ulthane #4655 Egyértelmű, hogy az ilyen választást a játékokban a játékosra kell bízni. Akarsz invadert? On, off. Akarsz auto aimet? On, off. TPS/FPS nézet?On, off.
Ennyi. -
#4654 Nem feltétlenül tönkreteszed, igazából sokan szeretik, ha betörnek hozzájuk, mert ez a pvp része a játéknak és sokan szeretnek DaS pvp-zni. Van is olyan build, amivel gyakorlatilag vonzod az invadereket, meg ugye a lila és piros ajánlkozókat te magad is megidézheted.
Érdekes szerintem, hogy az invader felbukkanásának a lehetősége folyamatos feszültségben tarthat, ez egy egyszerre szeretni és gyűlölni való része a DaS-nak, de nem kell túl komolyan venni és akkor szórakoztató.
Én tervezem, hogy később majd invaderkedem, de nem azért, hogy ártsak. Sőt, ha valaki bedob egy könyörgő pózt, szerintem még akár segítek is neki. -
Ulthane #4653 Gondolj bele, hogy mi az invadelés pszichológiája: abból a célból török be más játékába, hogy tönkretegyem azt! Azaz, az a cél vezérel, hogy másnak ártsak, más szórakozását tegyem tönkre.
Na, én ezért nem invadelek. -
#4652 Nagyon sokan szeretnek invadelni, én nem ítélem el őket, hiszen ez a játék természetes része, még ha a betámadottnak stresszes is. :-)
Mondjuk a BB-t jobban szeretem ebben (is), mert ott néhány helyszíntől eltekintve nem tudnak invadelni ugye, csak ha lehetővé teszed. De a DS-ben sincs vész, ha nem vagy "Ember"-formában, illetve engem olyan sokan nem találtak meg, hogy komolyan gyűlöljem érte ezt a lehetőséget. Olyankor is igyekszem rögtön olyan helyre menni, ahol könnyen visszaszerezhetem a souls-t, ha netán kinyírnának... -
Ulthane #4651 Én nem invadelek senkit, szerintem faszparaszt dolog más játékába belepucsítani. Pláne, ha valaki feltüzelve épp rohan egy bosshoz, a tökömnek sincs kedve más idiótával még pöcsölni. -
#4650 :-D
Helyes!
Próbaképpen én is bementem egyszer valakihez, kíváncsi voltam, hogy is zajlok ez. Csak sajnos egy mob megölte, mielőtt megtaláltam volna. A játék meg gratulált nekem.
Grand Archives-be tegnap mentem másokhoz co-opolni, na ott állandó volt az invader attack. Próbáltak minket a mobokra csalni, de jó móka volt. A legtöbbet a böllérkésem el is intézte, valószínűleg kevesen forgatják, mert nem nagyon vannak felkészülve a támadásaimra vele. -
Ulthane #4649 Ezeket az invadereket utálom, eddig mindnek elment a kedve, hogy szórakozzon velem. Összesen talán 5 alkalommal jöttek be a három végigjátszás során, mind az öt elvérzett. -
#4648 Végigpörgettem hétvégén, jöhet a platina. :-)
Nagyon jó kis játék lett ez, NG+-ban már gyakorlatilag nosztalgiázom, olyan kicsit, mint egy városnézés.
A Wall-on ma reggel bejött egy invader, de már nem volt időm, úgyhogy beálltam egy eldugott sarokba, hordónak álcáztam magam és elmentem öltözni. Ki is lépett a csóka pár perc kétségbeesett keresgélés után. :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.09. 08:29:38 -
Ulthane #4647 Az egyik legjobban tanulható movesetje ennek a bossnak van, megfelelő kísérletszám után bármiben meg lehet csinálni a no damage-t.
Darky! Itt egy újabb kihívás! Ha NG8 pluszban no damage-dzsel lenyomod Sárkánygyilkos páncélját, akkor én fizetem neked a DLC-t!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.09. 08:27:52 -
#4646 Jah, hát Slayer-nek van 2 támadása ami ilyen, de ez az alap NG-ben is van:) Persze hozzávaló felszerelés választással ki lehet bírni 2-3-at is. Szélsőséges példa, de az egyik sunbro kalandomban volt egy tag, aki iron flesh + havel set-ben tolta végig a harcot karcolás nélkül.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.08. 23:03:00 -
Ulthane #4645 Nem, o volt az, aki egyet bekapott, es nyekk. -
LBandi77 #4644 Tiszta Ludwig nem? Bár ha jól láttam ott 2-őt kibírtál. -
#4643 Egyetlen ütésből megölted? Tutinem:) -
#4642 Aham... -
#4641 NG7+
Dragonslayer -> 1 hit=Kill!!!! loál -
#4640 Vajon mire jó, hogy a Dancer-es katedrálisban fel lehet gyújtani az egész hóbelevancot? Minden tartóoszlop meggyújtható,szépen terjed és ég is amíg el nem hagyjuk a helyet.. Más fa cucc, más helyeken meg nem . Mondjuk lehet a harc hevében dancer felgyújtja, nem is figyeltem, nem emlékszem , és csak ezért van benne
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.05.08. 14:54:19 -
#4639 Csak viccel. :)
Van felvétel minden egyes másodpercről. :) -
#4638 Hát 1 kérdést felteszel és meg van válaszolva. :D
Miért nem vettem boss itemeket még eddig? :D
mert van 7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7 lángom? :D
Ez 7 round? :D
Vagy mia franc? D -
#4637 én vagyok rá a bizonyíték :D a hazudós ugye meg slick és elbandi ők szoktak benézni még én általában végignézem amit tol éppen :D -
Bandicoot #4636 És van rá valami bizonyíték is hogy ott jársz? Mert lassan félnaponta ugrod az NG szinteket... -
#4635 Sokan azt mondták én kamuzok mikor mondtam hogy a BB nehezebb volt NG7+ -ban, nem kényszerítettek, csak állom a szavam. Hitelesség. :)
Állok elébe. :) -
#4634 Ahhoz képest, hogy NG+t se akartad elkezdeni... DLCben meg megint szopni fogsz -
#4633 Tudod amit megfogadtam, fogpiszkával, dark style -> NG7+. :D
Nagy a tét, ha megbukok játszhatok Das2-vel. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.08. 09:10:54 -
Ulthane #4632 De mi a francnak? -
#4631 Holnap délután indulok NG7+ -ba?
-
#4630 Most asszem jo lesz
pill és visszateszem a játékot...1 perc! :) -
#4629 fasza akkor valamit elkúrtak :o -
#4628 gebasz van...
"Sorry, we were unable to connect to chat. Reconnecting in 2 seconds."
ezt irja akommentek után.
Más emberekhez ha benézek oda sem lehet irni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.08. 00:11:32 -
#4627 csáó látom valami történt offline lett midnen .mi a geci lesz most?:D -
#4626 csá nem tudok szerintem irni twitch-en mert sokat irtam egymás után...:D
szerintem meg titeket sem látlak a chatben. :D -
SlickAdam #4625 -
Ulthane #4624 Nekilodultam NG2+nak, nem biztos, hogy vegigtolom. Baromi konnyu, Dancer is ugy elfekudt, rossz volt nezni. A mobok mar nem erdekelnek, itemek se, csak a bossokat tolom.
Bloodborne 2-t kerek. :) -
Ulthane #4623 Tenyleg rohej. -
#4622 Még U4 előtt meg kell tólnom a Das szekerét kicsit. :D -
#4621 Myselor leírta lentebb mit gondolok erről. :D -
#4620 én szerintem lassabban is üt és több staminát is fogyaszt bár lehet én néztem félre:) -
#4619 Semmi különbség a kettő között, annyi, hogy ~30-40%-al nagyobbat ütsz két kézzel. -
#4618 ugye. :) -
#4617 :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP -
#4616 hát bután néz ki tény.nem egy szép kard :) de hatásos és neki működik ^^